FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
po ovom izvjestaju Zrinja je svaku priliku iskoristio ,dok mi svoje nsimo..kazem prema izvjestaju..plus go iz penala..izmjesana odbrana..bice ovo OK..nismo mi tako lose igrali ,koliko nafake nismo imali.. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Uglavnom isto je ko da smo 1:0 izgubili, jer bi nam opet 2:0 trebalo. 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Da si izgubio 1:0 , ovdje 1:0 ti znace produzeci,ovako 1:0 znaci CAO!Sarajlijc@ je napisao/la:Uglavnom isto je ko da smo 1:0 izgubili, jer bi nam opet 2:0 trebalo.
KAko ce biti isto molim te????
upravu si,nismo to znali..KrajPrice je napisao/la:Da si izgubio 1:0 , ovdje 1:0 ti znace produzeci,ovako 1:0 znaci CAO!Sarajlijc@ je napisao/la:Uglavnom isto je ko da smo 1:0 izgubili, jer bi nam opet 2:0 trebalo.

FK SARAJEVO.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Isto je jer cemo ih zguzit ovdje. I sad smo imali vise prilika od njih ali dzaba.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Pa normalno da ne moze biti isto bukvalac jedan kad 3:1 i 1:0 nije isti rezultat, ali se moze proci sa 2:0 kao i da smo igrali 1:0 kontas??? treba li ti jos objasnjenja????KrajPrice je napisao/la:Da si izgubio 1:0 , ovdje 1:0 ti znace produzeci,ovako 1:0 znaci CAO!Sarajlijc@ je napisao/la:Uglavnom isto je ko da smo 1:0 izgubili, jer bi nam opet 2:0 trebalo.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Nije Zrinja šaša ove godine, dosta se klubova nasadilo misleći takoSarajlijc@ je napisao/la:Isto je jer cemo ih zguzit ovdje. I sad smo imali vise prilika od njih ali dzaba.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Hočete li nešto da prestanete srati ČESTITAM ZRINJSKOM NA
POBJEDI mislim da je Sarajevo ispalo iz kupa a vi sad palamudite do sabaha.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 03 okt 2012, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Procitaj sta si napisao,CAO!Alfa_Muzijak je napisao/la:Pa normalno da ne moze biti isto bukvalac jedan kad 3:1 i 1:0 nije isti rezultat, ali se moze proci sa 2:0 kao i da smo igrali 1:0 kontas??? treba li ti jos objasnjenja????KrajPrice je napisao/la:Da si izgubio 1:0 , ovdje 1:0 ti znace produzeci,ovako 1:0 znaci CAO!Sarajlijc@ je napisao/la:Uglavnom isto je ko da smo 1:0 izgubili, jer bi nam opet 2:0 trebalo.
- Evolution87
- Kontakt:
eto gotovo 3-1 i nije tako los rezultat. Vrlo lahko je moglo biti i 3-2. Moramo ih dobiti na Kosevu i uvjeren sam u prolaz 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
To ja tebi objasnjavam kad moram, ko djetetu od 10 godina
upravo..bice tesko..al mislim da ako bude raje da cemo ipak uspjeti proci..i sada smo imali dosta prilika,al cekacemo izvjestaj od navijaca Zrinjskog o tome kakva je bila tekma..Toxicity je napisao/la:Nije Zrinja šaša ove godine, dosta se klubova nasadilo misleći takoSarajlijc@ je napisao/la:Isto je jer cemo ih zguzit ovdje. I sad smo imali vise prilika od njih ali dzaba.
vidi sto nema trolova,a da je zavrsilo 3:0 nebi covjek mogao postati od njih...koliko znaci ovaj jedan gol hahha

FK SARAJEVO.
- HannahMontana
- Kontakt:
E neka si nam ti peace makeru rekao svoje misljenje i iznio sav svoj optimizam koji osjecas! I obaveno neka si cestitao protivniku, hajd sad tamo na njihovu temu pa palamudi kako su zasluzeno pobijedili i kako mi zasluzeno ispadamo, kao sto si palamudio po temi Sirokog o svojoj multi-kulti personi! Fujjj jezim se od vas kvazi navijaca!!sekac je napisao/la:Hočete li nešto da prestanete srati ČESTITAM ZRINJSKOM NA
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
KAko ce biti isto molim te????[/quote]
Pa normalno da ne moze biti isto bukvalac jedan kad 3:1 i 1:0 nije isti rezultat, ali se moze proci sa 2:0 kao i da smo igrali 1:0 kontas??? treba li ti jos objasnjenja????[/quote]
Procitaj sta si napisao,CAO![/quote]
Vidi se da navijas za zelju
nisi skonto
Pa ne moze ti covjek ni objasniti da skontas,cime da skontas
Kad je isto bolan,treba ljudima 2-0 i u jednom i u drugom slucaju za PROLAZ 
Pa normalno da ne moze biti isto bukvalac jedan kad 3:1 i 1:0 nije isti rezultat, ali se moze proci sa 2:0 kao i da smo igrali 1:0 kontas??? treba li ti jos objasnjenja????[/quote]
Procitaj sta si napisao,CAO![/quote]

::::SAMO ČELIK::::
e jbg sad i ti pretjerujes.momak je rekao svoje misljenje i to treba postovati..HannahMontana je napisao/la:E neka si nam ti peace makeru rekao svoje misljenje i iznio sav svoj optimizam koji osjecas! I obaveno neka si cestitao protivniku, hajd sad tamo na njihovu temu pa palamudi kako su zasluzeno pobijedili i kako mi zasluzeno ispadamo, kao sto si palamudio po temi Sirokog o svojoj multi-kulti personi! Fujjj jezim se od vas kvazi navijaca!!sekac je napisao/la:Hočete li nešto da prestanete srati ČESTITAM ZRINJSKOM NA

FK SARAJEVO.
- HannahMontana
- Kontakt:
Sta trebam postovati druze!??? Sto nakon prve utakmice lik govori zasluzeno smo ispali!??? To jel? Jesmo li to petardom izgubili mozda?? Nemojj drug postujem sve i svacije misljenje, al ovih patetika i sarkasticara mi je na vrh .!.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Pa nismo svi isti heheh..idemo lagano..Travnik..svi smo na istoj strani..HannahMontana je napisao/la:Sta trebam postovati druze!??? Sto nakon prve utakmice lik govori zasluzeno smo ispali!??? To jel? Jesmo li to petardom izgubili mozda?? Nemojj drug postujem sve i svacije misljenje, al ovih patetika i sarkasticara mi je na vrh .!.

treba manje euforije..ponekad je malo i patetike dobrodoslo..

FK SARAJEVO.
Sta je vam je ba odmah neka losa atmosfera. Rezultat je nezgodan skroz i ko god kaze da je isto 3-1 i 1-0 taj nije normalan.
Rezultat je cak sta vise i dostizan s tim sto se mora igrati veoma oprezno a s drufe strane se moraju dati i dva gola a da se ne primi ni jedan. Naravno nije nemoguce ali ako se bude igralo kao protiv Sirokog nema se sanse. Jer je Zrinjski sad u boljoj formi od Sirokog.
Borba to vam ostaje.
Rezultat je cak sta vise i dostizan s tim sto se mora igrati veoma oprezno a s drufe strane se moraju dati i dva gola a da se ne primi ni jedan. Naravno nije nemoguce ali ako se bude igralo kao protiv Sirokog nema se sanse. Jer je Zrinjski sad u boljoj formi od Sirokog.
Borba to vam ostaje.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Nema veze,sto se mene tice bitno je da je rezultat aktivan i ovaj gol nam svakako daje dosta sansi i u revansu moglo je i bolje jel smo vidim fulili neke dobre sanse u finisu ali boze moj,vjerujem u prolaz dalje,ocekujem dobru utakmicu i u revansu
Vjerujem da ovaj poraz nece ostaviti neki trag na igrace,cak mislim da ce nakon ove utakmice u Travniku jos vise zapeti i biti motivisaniji da se iskupe za ovaj poraz koji za mene licno nije nesto aman zaman,kako rekoh bitno je da je i dalje sve u nasim rukama 2 razlike na nasem stadionu se vjerujem moze stici,sretno momcima u revansu
Vjerujem da ovaj poraz nece ostaviti neki trag na igrace,cak mislim da ce nakon ove utakmice u Travniku jos vise zapeti i biti motivisaniji da se iskupe za ovaj poraz koji za mene licno nije nesto aman zaman,kako rekoh bitno je da je i dalje sve u nasim rukama 2 razlike na nasem stadionu se vjerujem moze stici,sretno momcima u revansu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Imamo sansi to je sigurno. Dajem sanse 60%-40% u korist Zrinjskog.
A sad Jovic mora pobijediti u Travniku pa da opravda izostanak bitnih igraca u danasnjoj utakmici.
A sad Jovic mora pobijediti u Travniku pa da opravda izostanak bitnih igraca u danasnjoj utakmici.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, bordobijeli, mnon46, mosarajvosa83, MSOZ101 i 34 gosta.