NK Zvijezda Gradačac

brochi28
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la brochi28 » 03 okt 2012, 13:15

Pozz kakve su Vam ambicije u kupu, dobar kec danas 1,70 :D isplati li se odigrati.

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 03 okt 2012, 15:41

NE !!!

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 03 okt 2012, 18:19

Kunticu pakuj kofere.MOTIVISAT IGRACE NE MOZES!
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 okt 2012, 18:31

Nah1d je napisao/la:Kunticu pakuj kofere.MOTIVISAT IGRACE NE MOZES!
Mislim da on i nije htio ništa više u kupu, nego se sprema za Gradinu. Ali nisam bio na utakmici tako da...

Zato da vas pitam, koji Husić je promašio penal? I ko je igrao u prvoj postavi?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Nixa
Kontakt:

Post Postao/la Nixa » 03 okt 2012, 19:00

edin husic je promasio penal inace veliko "pojacanje" zvijezde.kunticu odlazi dok je vrijeme

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 03 okt 2012, 19:16

Kako je samo Džafić pecizan, po koji put pogadja okvir gola u zadnjih mjesec dana :D
Riješio Kuntić da se ne bori u kupu, pa ga je zbog toga popljuvalo 500 ljudi. A kako su igrači Veleža lako došli do pobjede vidi se na tome da su po završetku utakmice ostali na terenu da bi imali lakši trening. :lol:
Dragon Town

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 okt 2012, 19:19

zmaj_Bosne je napisao/la:Kako je samo Džafić pecizan, po koji put pogadja okvir gola u zadnjih mjesec dana :D
Riješio Kuntić da se ne bori u kupu, pa ga je zbog toga popljuvalo 500 ljudi. A kako su igrači Veleža lako došli do pobjede vidi se na tome da su po završetku utakmice ostali na terenu da bi imali lakši trening. :lol:
Ko je igrao u prvoj postavi? :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 03 okt 2012, 19:22

To nam je svima HVALA sto ih gledamo i bodrimo tolike godine.Ta manekenska lagana igra!
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 03 okt 2012, 19:30

Benjo_AFC86 je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Kako je samo Džafić pecizan, po koji put pogadja okvir gola u zadnjih mjesec dana :D
Ko je igrao u prvoj postavi? :D
Kurbašić, Bogdanović, Jusić, Bjelić, Milanović, Ristanić, Stanić, E.Husić, Delić, Pandža, Kojić (Savić, Mašić, Džafić)
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 okt 2012, 20:56

sta reci .bolje nista.zalosno je da mi nemamo ambicija da prodemo jednog veleza koji nije nista bolji od nas.pa ako imamo dosta igraca trebalo je brate ici na prolaz a ne izvest ekipu koja nikad nije igrala na okupu...i sam sam razocaran.uskoro ce i 300 ljudi biti premija na stadionu.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 03 okt 2012, 21:23

Masala,konačno su neki postali svjesni u kakvom se stanju nalazi nasa Zvijezda.To je realnost.Ja sam od utakmice sa Modričom-prijateljska ,vidio da smo kao ekipa nula,da ćemo se boriti opstanak.Kuntićeve pripreme,taktika i dovođenje igrača je totalno aut.Gradinu ćemo pobijediti mozda jedva i onda od Olimpika i Sarajeva gubimo.Naravno,ako Kuntića smijene i razdrmaju ekipu nadati je se mozda nečem.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 04 okt 2012, 00:56

Nah1d je napisao/la:To nam je svima HVALA sto ih gledamo i bodrimo tolike godine.Ta manekenska lagana igra!
hebes kup samo nam je dzaba na trosku,bitno je da se ostane u ligi i da se sto manje para trosi na igrace mislim skupocijene
ogroman novac se ulaze u stadion razumite ljudi
sabur
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 04 okt 2012, 01:47

vatreni je napisao/la:Masala,konačno su neki postali svjesni u kakvom se stanju nalazi nasa Zvijezda.To je realnost.Ja sam od utakmice sa Modričom-prijateljska ,vidio da smo kao ekipa nula,da ćemo se boriti opstanak.Kuntićeve pripreme,taktika i dovođenje igrača je totalno aut.Gradinu ćemo pobijediti mozda jedva i onda od Olimpika i Sarajeva gubimo.Naravno,ako Kuntića smijene i razdrmaju ekipu nadati je se mozda nečem.
Ajmo vatreni da malo logicno pisemo to tvoje masala ostavi za sebe i ovo sto si danas vidjeo je cisto logicno jer zviezda je iz kupa ispadala i od vakufa tj. ne vrijedi trosit energiju na ove gluposti od kupa sto je i logicno, dobit ces zelju u cetvrtfinalu i da si arsenal nemozes dalje jel ok!Mi tek stasajemo u ozbiljnu ekipu sto znaci da treba biti malo strpljiv jer nemamo ljude na adekvatnim mjestima i ni toliku lovu da kupujemo prvenstvo kao modrica sto je imala pa nemala vise!Glupo bi bilo da trener kaze nemamo ambicije u kupu jer bi to bilo kaznjivo jer i sam si mogao procitat izmedju redaka da smo pametni pa odustali od od toga jer nemoguca je to misija, a znas i ti bog cega tj. zbog gore navedenog!Nemoj misliti da pisem samo tebi al je ovo surova realnost naseg fudbala i nase hebene pl.!Tek od sledece sezone zvijezda bi trebala da pokaze ulozeno bar je to moje misljenje jer sve ove ekipe sto navrat nanos idu gore dole se traze u ovom bunilu, sto je i kratkog vijeka, u sto ce se mnogi uvjeriti!Nikom normalnom nije drago gledati kako mu klub gubi al i ovaj velez koga mi je zao sto se muci ispada u sledecem krugu sto znaci dzaba se mucili al je tako!Nemoj mi zahaterit jer ipak ja malo realnije razmisljam a vjerujem ti i svi ostali jer je problem samo nas adrenalin i nasa ljubav prema klubu koga volimo pozzz !!!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 04 okt 2012, 07:21

bondich je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:To nam je svima HVALA sto ih gledamo i bodrimo tolike godine.Ta manekenska lagana igra!
hebes kup samo nam je dzaba na trosku,bitno je da se ostane u ligi i da se sto manje para trosi na igrace mislim skupocijene
sabur
Džaba se ulaže u stadion kada će najvjerovatnije biti prazan ;)
Sve je to u redu kada se namijeni ispadanje tj. ako nema ambicije u kupu, ali to se radi na drugačiji način. Trebao je radi onih ljudi što su došli na stadion izvest prvu ekipu i odigrat normalno, a u uzvratu u Mostar neka povede juniore i neka izgube 20:0 nije problem. Ja juče dao pet maraka samo eto da me neko napravi magarcem. Pa niko iz uprave nije gledao utakmicu, loža bila prazna tj. bili samo ljudi iz Veleža. Znali su sve ali nisu htjeli da prisustvuju da ih nebi neko "spomenuo". Ne radi se to tako, jednostavno na ovakvim utakmicama gube se i najvjerniji navijači. Ako je takva politika kluba onda se džaba pravi stadion na koji neće niko doći ili je pravljenje stadiona kao što je neko ovdje već spomenuo nekom omogućilo pranje novaca. Čisto sramotno izdanje igrača i trenera.
Dragon Town

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 04 okt 2012, 08:13

zmaj_Bosne je napisao/la:
bondich je napisao/la:
sabur
Džaba se ulaže u stadion kada će najvjerovatnije biti prazan ;)
Sve je to u redu kada se namijeni ispadanje tj. ako nema ambicije u kupu, ali to se radi na drugačiji način. Trebao je radi onih ljudi što su došli na stadion izvest prvu ekipu i odigrat normalno, a u uzvratu u Mostar neka povede juniore i neka izgube 20:0 nije problem. Ja juče dao pet maraka samo eto da me neko napravi magarcem. Pa niko iz uprave nije gledao utakmicu, loža bila prazna tj. bili samo ljudi iz Veleža. Znali su sve ali nisu htjeli da prisustvuju da ih nebi neko "spomenuo". Ne radi se to tako, jednostavno na ovakvim utakmicama gube se i najvjerniji navijači. Ako je takva politika kluba onda se džaba pravi stadion na koji neće niko doći ili je pravljenje stadiona kao što je neko ovdje već spomenuo nekom omogućilo pranje novaca. Čisto sramotno izdanje igrača i trenera.

Upotpunosti se slazem sa tobom. Ne znam samo sa kojim ocima gledaju trener i uprava na neke nase igrace kojima ONI DAJU PARE A OVI NE VRIJEDE NIMALO. Husic, svaka cast, penal profulao Kaka i Ronaldo jedan za drugim 160 miliona vrijede zajedno, a da jedan Husic ne profula penal, sto je uradeno pasova i svega toga u prvom poluvremenu uradio je taj isti Husic. Onaj 8 broj sto je dva penala napravio, svaka cast ali on noge ko stube nikad krenuti ne zinteresovan nista niscim. Svaka cast na driblingu ali pass i sut i brzina i stamina podhitno nabiti. Kojic je isto dijete kada mu das celu bebu trci samo trci i trci ko da nikada nije vidio stadiona i trave tako mi izgleda. Izcai sam na golman onoliki go glman onolipacni i profulati to auuuuu ja bi presao na drugi poso ne bi se vise bavio fudbalom bavio bi se heklanjem... Da ne nabrajam dalje igrace. Sve u svemu jako jako jako lose. Volio bih vidjeti Husica i Savica da malo povezu ove konce u sredini. Da i jos nesto, onaj broj 4 hahahah , ono je smijesno bilo gledati majke mi moje covjek je crko i to nase dijete i kada mi neko jos spomene ovdje sto ne igraju nasi momci eto sto ne igraju, ja ibh makar za 10 godina treniranja stekao kondiciju da mogu da istrcim bez problema jednu utakmicu. Mali kada dobije loptu on se pogubi ne zna gdje sta kako s njom. Sramota trebaliste ovdje pobijediti a gore gubiti kako ste vec naucili.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 okt 2012, 08:20

astra1922 je napisao/la:sta reci .bolje nista.zalosno je da mi nemamo ambicija da prodemo jednog veleza koji nije nista bolji od nas.pa ako imamo dosta igraca trebalo je brate ici na prolaz a ne izvest ekipu koja nikad nije igrala na okupu...i sam sam razocaran.uskoro ce i 300 ljudi biti premija na stadionu.
Šta se žalite druže, vi ste u extra stanju. Nećete ispasti nema šanse, smijem se okladiti skim hoćeš u to. A plus imate pare sigurno. :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 04 okt 2012, 09:09

šta vam je ljudi pa ima i revanš još nije ništa gotovo, nego se spremajte u Mostar da damo podršku našim momcima

:lol: :lol: kako vam nije jasno da kup nije takmičenje za nas, što prije skontate manje ćete se nervirati, ja već odavno ne pratim kup takmičenje jer sam skontao šta rade, ali to nije u redu od strane Zvijezde što prave budale par stotina simpatizera, najpoštenije bi bilo da odma u startu odstupe i odustanu od takmičenja u kupu., tj. da se uopšte ne prijave za to takmičenje, a ne ovako

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 04 okt 2012, 09:32

seven je napisao/la:šta vam je ljudi pa ima i revanš još nije ništa gotovo, nego se spremajte u Mostar da damo podršku našim momcima

:lol: :lol: kako vam nije jasno da kup nije takmičenje za nas, što prije skontate manje ćete se nervirati, ja već odavno ne pratim kup takmičenje jer sam skontao šta rade, ali to nije u redu od strane Zvijezde što prave budale par stotina simpatizera, najpoštenije bi bilo da odma u startu odstupe i odustanu od takmičenja u kupu., tj. da se uopšte ne prijave za to takmičenje, a ne ovako
Ima i toga sto kazes ,ali fudbal se igra zbog navijaca pogotovo kada je Zvijezda u pitanju koja je uvijek imala solidnu posjetu.Postajemo puka suprotnost klubu iz proslih godina.Trener se cudno ponasa zabranjuje prisustvo treninzima ko da smo Barselona.Mozda da u subotu proba pred praznim tribinama,mozda na njega i igrace utice publika u negativnom smislu .

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 04 okt 2012, 09:50

Trebali ste sami zakljucit kakva ce to bit utakmica,svake godine isto sa kupo i vi opet p.izdite, uostalom htjeli ste da igraju nasa djeca eto vam ih sto ne komentarisete njihovu igru, gdje je sad onaj sto je trazio da Kurbasic brani,zasto ne napise kakav je bio juce

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 04 okt 2012, 10:20

Tkanton je napisao/la:Trebali ste sami zakljucit kakva ce to bit utakmica,svake godine isto sa kupo i vi opet p.izdite, uostalom htjeli ste da igraju nasa djeca eto vam ih sto ne komentarisete njihovu igru, gdje je sad onaj sto je trazio da Kurbasic brani,zasto ne napise kakav je bio juce
Zvijezda je uvijek davala dobrih igrača Jašarević, Kikić, Nikić, Stevanović, Cvitkušić, Mulavdić, Smajić, Durgutović a poslije Mulabdića ni jedan se nije pojavio da bi mogo napravit karijeru.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.