EDIT: i onaj šut Lea glavom.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
GaziHusrevbeg je napisao/la:Današnji mediji pišu kako će u petak biti donešena konačna presuda Conteu. Neće biti saslušani nikakvi svjedoci, a Conte bi se na klupu trebao vratiti sredinom decembra, dakle propustit će sve utakmice grupne faze Lige šampiona, što nikako nije dobra vijest.
Žalbu koju je uputio Angelo Alessio sud će razmatrati 10. oktobra, on je prvobitno kažnjen na 6 mjeseci, dobro bi bilo kad bi se njemu umanjila kazna pa da on bude na klupi zajedno sa Carrerom.
Prema La stampi nedjeljna utakmica protiv Siene bi mogla biti posljednja za Carreru jer bi kazna Alessiu trebala biti smanjena na samo dva mjeseca, što znači da bi već u utakmici protiv Napolija on mogao voditi ekipu.
milanist je napisao/la:GaziHusrevbeg je napisao/la:Današnji mediji pišu kako će u petak biti donešena konačna presuda Conteu. Neće biti saslušani nikakvi svjedoci, a Conte bi se na klupu trebao vratiti sredinom decembra, dakle propustit će sve utakmice grupne faze Lige šampiona, što nikako nije dobra vijest.
Žalbu koju je uputio Angelo Alessio sud će razmatrati 10. oktobra, on je prvobitno kažnjen na 6 mjeseci, dobro bi bilo kad bi se njemu umanjila kazna pa da on bude na klupi zajedno sa Carrerom.
Prema La stampi nedjeljna utakmica protiv Siene bi mogla biti posljednja za Carreru jer bi kazna Alessiu trebala biti smanjena na samo dva mjeseca, što znači da bi već u utakmici protiv Napolija on mogao voditi ekipu.
http://i46.tinypic.com/2mzbqqa.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Reko da vidim jesil tu. gledas li utakmicu. rekao sam ti bicu od 18: 20 sati online na forumu.... i reko ti da je milan i LP fantazija hahahahahaah
Vidal je napisao/la:
milanist je napisao/la:Vidal je napisao/la:
ma da tako sam i pretpostavljao, da nemas nista pametno ni napisati.
Trezege: Juventus može da osvoji LŠ, Vučinić je svjetska klasa
"Juventus ima sjajan "kostur" ekipe koji čine Đanluiđi Bufon, Andrea Pirlo i Mirko Vučinić. Radi se o igračima svjetske klase", dodao je bivši francuski reprezentativac.
Trezege je istakao da jedino što možda nedostaje Juventusu je klasični centarfor.
"Prošle sezone mi se činilo da je Matri taj igrač, ali ne znam šta se desilo poslije sa njim. Ipak, na kraju sve zavisi od trenera i toga kakva je njegova postavka igre", zaključio je Trezege.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.