Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

gojzerica
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la gojzerica » 03 okt 2012, 17:11

Da je malo sreće bilo, mogli smo mi sinoć pobjediti. Bila je ona šansa kada je Mirko ubacio, a Matri bio kratak, onda kad je Licht ubacio, a Gio i Marcha kratki i onaj promašaj Matrija sa metar. :evil:

EDIT: i onaj šut Lea glavom.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 03 okt 2012, 17:18

Današnji mediji pišu kako će u petak biti donešena konačna presuda Conteu. Neće biti saslušani nikakvi svjedoci, a Conte bi se na klupu trebao vratiti sredinom decembra, dakle propustit će sve utakmice grupne faze Lige šampiona, što nikako nije dobra vijest.

Žalbu koju je uputio Angelo Alessio sud će razmatrati 10. oktobra, on je prvobitno kažnjen na 6 mjeseci, dobro bi bilo kad bi se njemu umanjila kazna pa da on bude na klupi zajedno sa Carrerom.

Prema La stampi nedjeljna utakmica protiv Siene bi mogla biti posljednja za Carreru jer bi kazna Alessiu trebala biti smanjena na samo dva mjeseca, što znači da bi već u utakmici protiv Napolija on mogao voditi ekipu.

slika
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 03 okt 2012, 17:38

Sinoc me Juventus bas iznenadio.Sto igrom,sto nekakvom mrtvom atmosferom na stadionu,sto tom posjetom.Sto se tice ovog prvog segmenta,nisam zadovoljan.Trebalo je se jace postaviti,pokazati igru koja krasi ovaj klub.Ali izgleda da nisu sva takmicenja -Serie A.Dobro,Sahtjor je iskusna momcad u LP,imaju dosta jaku momcad i uigranu,tehnicki jako dobru.Iz sljedecih utakmica u LP bi se morao uzeti samo pozitivan rezultat.Ali svakako mislim,da Juve nece imati vecih problema sto se tice prolaska u drugu fazu.
Keep walking.

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 03 okt 2012, 17:43

na ovo naletih na juventuz.com, oko stava navijaca i bojkota.Jedan od odgovora Angelliu.

Juventus Ultra' Explain Empty Stadium in attack on Agnelli

Here is a translation of the letter the Ultra' posted in explanation of the empty (and quiet) stadium that Agnelli criticized.

"Here is your $#@!ty stadium, Agnelli: the occasional fans in suits and ties in the curva, who complain about flags and those "assholes" who are on their feet signing and clapping until the 90th. Those "assholes" who travel many kilometers every, who work a $#@!ty job or those who don't even have one. Those "assholes" who save up the whole week to just get a $#@!ing ticket and then try to enter with a different name, because of the tessera del tifoso. Those "assholes" who take the bus or van to the game to save a few euros to buy a beer and sandwich, those "assholes" who get warned and denounced by the club and even get a fine of 170-500 euros for trying to enter, hoping to go in double in the turnstiles, because 40 euros in the curva for a Champion's League match seems very high.

Because of your fault, the curva is becoming a theater where only a few can attend. And then you go on Facebook, and I read you saying that the Curva isn't doing a great job cheering on the etam, and that at home on the couch, you can't hear the chants. Today, the "assholes" like you call them, were not allowed to enter in the stadium.

NO TO THE OCCASIONAL FAN.

Agnelli, put one thing in your head: WE ARE JUVENTUS!
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 03 okt 2012, 17:48

Ma bojkot, k'o im **** mater, previse je to para.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 03 okt 2012, 18:24

GaziHusrevbeg je napisao/la:Današnji mediji pišu kako će u petak biti donešena konačna presuda Conteu. Neće biti saslušani nikakvi svjedoci, a Conte bi se na klupu trebao vratiti sredinom decembra, dakle propustit će sve utakmice grupne faze Lige šampiona, što nikako nije dobra vijest.

Žalbu koju je uputio Angelo Alessio sud će razmatrati 10. oktobra, on je prvobitno kažnjen na 6 mjeseci, dobro bi bilo kad bi se njemu umanjila kazna pa da on bude na klupi zajedno sa Carrerom.

Prema La stampi nedjeljna utakmica protiv Siene bi mogla biti posljednja za Carreru jer bi kazna Alessiu trebala biti smanjena na samo dva mjeseca, što znači da bi već u utakmici protiv Napolija on mogao voditi ekipu.

slika

Reko da vidim jesil tu. gledas li utakmicu. rekao sam ti bicu od 18: 20 sati online na forumu.... i reko ti da je milan i LP fantazija hahahahahaah
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 03 okt 2012, 18:29

:roll:

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 03 okt 2012, 18:30

milanist je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Današnji mediji pišu kako će u petak biti donešena konačna presuda Conteu. Neće biti saslušani nikakvi svjedoci, a Conte bi se na klupu trebao vratiti sredinom decembra, dakle propustit će sve utakmice grupne faze Lige šampiona, što nikako nije dobra vijest.

http://i46.tinypic.com/2mzbqqa.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Reko da vidim jesil tu. gledas li utakmicu. rekao sam ti bicu od 18: 20 sati online na forumu.... i reko ti da je milan i LP fantazija hahahahahaah
slika

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 03 okt 2012, 18:52

Vidal je napisao/la::roll:

ma da tako sam i pretpostavljao, da nemas nista pametno ni napisati.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 03 okt 2012, 18:57

slika
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

JOHNNYJUVE
Kontakt:

Post Postao/la JOHNNYJUVE » 03 okt 2012, 19:11

:D :lol: :lol: :lol: :lol: milanist :lol: :lol: :lol: ajd nemoj vise :D al fakat nemoj :D

slika

Uploaded with ImageShack.us

alex ! 10 !

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 03 okt 2012, 19:28

milanist je napisao/la:
Vidal je napisao/la::roll:

ma da tako sam i pretpostavljao, da nemas nista pametno ni napisati.
slika

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 03 okt 2012, 19:53

bilo je onako kako sam i rekao juce. milan i liga prvaka su fantazija. juventini milina mi je gledati kako vam oci zasuze kad vidite kako Milan igra u LP. da vas ne patim vise, odjavljujem se a vama ostavim da ukaljate ovu pobjedu Milana :D

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 03 okt 2012, 19:55

Eto završio milan, neka ti upale teletabise sad.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 03 okt 2012, 20:14

malo trac,, citam da je Marotta spreman ponuditi 10 milj e za Liorenta ..

Porto je zaintresovan za Matria, nude 11 milj e..

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 03 okt 2012, 20:28

Imam i ja jedan trač. :mrgreen:

Moguća je zamjena Armero - Quagliarella.

Ja sam protiv toga, ne znam šta bi postigli sa Armerom, ovu temu smo već prežvakali.

Treba nam samo napadač i niko više.

Ulažu 350 miliona u ovaj novi sportski kompleks, a neće da dovedu top playera.

Za ovog bbilanistu, ovaj put ja nisam bio kući. :lol: :lol:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 03 okt 2012, 20:30

Ma ja bi pristo na to , zamisli Armero i Asamoah na istu stranu :o , nebi i ni tenk proso... Al nema od toga nista.

Stvarno jedva cekam sada tekmu s Sienom samo da zaboravim sinosnju tekmuu :oops:

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 03 okt 2012, 20:45

Armero - može igrati i lijevog beka i lijevog krilnog napadača u 4-3-3.

DA

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 03 okt 2012, 20:51

Ma apsolutno da, Quagliarella je dobar igrač, ali njegovo prolazi i za njega je najbolje da pređe u ekipe tog nivoa.

Da budem iskren, Asa je fenomenalan, ali Conte mora shvatiti da ne može svakog igrača "prefabricirati" da igra na mjestu na kojem on to želi, nemam ništa protiv da se Asa i Armero mijenjaju na krilu, jednostavno nam trebaju igrači koji imaju poziciju i igraju je.

Mene užasno počinje nervirati to što se previše pažnje poklanja defanzivi pa se i eksperimentiše sa defanzivnim igračima na bekovima često, mora biti tu više hrabrosti, igramo sa 5 nazad praktično u defanzivi i ne može se vaditi na taktiku.

Dati Quagliarellu i definitivno se otarasiti PDC-a i dovesti Armera.

Nadam se da će Llorentea dovesti već u januaru, neka se mane šupljih oko finansija i bilansa, oni pare imaju i mora se iskeširati.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 03 okt 2012, 21:02

Trezege: Juventus može da osvoji LŠ, Vučinić je svjetska klasa

"Juventus ima sjajan "kostur" ekipe koji čine Đanluiđi Bufon, Andrea Pirlo i Mirko Vučinić. Radi se o igračima svjetske klase", dodao je bivši francuski reprezentativac.

Trezege je istakao da jedino što možda nedostaje Juventusu je klasični centarfor.

"Prošle sezone mi se činilo da je Matri taj igrač, ali ne znam šta se desilo poslije sa njim. Ipak, na kraju sve zavisi od trenera i toga kakva je njegova postavka igre", zaključio je Trezege.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.