Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Trza li kome kad se igra PES , ne vjerujem da je do kompa jer mi sve pise good , a ne svijetli ona crvena lampica kad se trzaji dogode
-
gojzerica
- Kontakt:
Pitanje za ove što igraju ML na Superstar;
na koliko minuta igrate, 5 ili 10?
10..5 je premalo i glupo za ML,barem meni.gojzerica je napisao/la:Pitanje za ove što igraju ML na Superstar;
-
gojzerica
- Kontakt:
Slažem se.. i ja igram na 10.
Vala na ovom Pesu ima nešto čudno. Kad neka ekipa naumi da te pobijedi to tako mora biti. Nebitno jel to Pescara, Roma ili Cluj.. oni pritisnu i sve tako dok ne daju gol. I ako oni ne mogu da daju, neko iz odbrane neku glupost napravi i opet ga primiš.
Vala na ovom Pesu ima nešto čudno. Kad neka ekipa naumi da te pobijedi to tako mora biti. Nebitno jel to Pescara, Roma ili Cluj.. oni pritisnu i sve tako dok ne daju gol. I ako oni ne mogu da daju, neko iz odbrane neku glupost napravi i opet ga primiš.
Istina buraz.. Nevjerovatno je da u 4 utakmice nadigram Manchestera, Chelsea i još neke velikane a nekad kad "moram" izgubiti nema šanse da to zaustavim.gojzerica je napisao/la:Kad neka ekipa naumi da te pobijedi to tako mora biti. Nebitno jel to Pescara, Roma ili Cluj.. oni pritisnu i sve tako dok ne daju gol.
Kopenhagen mi odigrava neke duple pasove što ih ne znaju ni Messi i Fabregas odigrat
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Prosli soker je imao taj cheat engine, za ovaj nisam siguran. Najcesce se manifestuje kroz neki glupi faul koji napravis na 25 metara i primis go u raslje 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tako je sa svim igricama ba. Jednostavno moras pimit gol, a dok ga ne primis ili neces prismrdit lopti ili ce ti igraci pravit gluposti sami od sebe. Nista novo 
-
gojzerica
- Kontakt:
Eto meni se desi baš protiv Pescare. Tekmu prije sam pobijedio Lazia 1-0 i sljedeću od Pescare 2-0 izgubim. Ko da su na drogama, uzme loptu nema šanse da je uzmem bez prekršaja.
I imao sam par šansi 1 na 1 sa golmanom, al nema šanse da daš golmanu gol..
Sreća pa je to bila kup utakmica.
I imao sam par šansi 1 na 1 sa golmanom, al nema šanse da daš golmanu gol..
Sreća pa je to bila kup utakmica.
Na PES 2012 ja i rodjak oderemo Atletico 4-0, a kolo kasnije otrese nas Levante 7-0

Meni su opet golovi malo nerealni,nema golova u stranu i to,nego nekako sve oko sredine se desava,lopta prodje pred nosom golmanu,kad udje u gol,tek onda golman se kao nesto ofirno baci..
Ja nemam taj problem da me ekipe "terorisu",ali imam jedan drugi problem..Ja terorisem drugu ekipu,vodim 1:0,nikako da zabijem drugi gol,napravim faul na 35 metara minutu prije kraja,i naravno lopta zavrsi pod rasljama.
Ja nemam taj problem da me ekipe "terorisu",ali imam jedan drugi problem..Ja terorisem drugu ekipu,vodim 1:0,nikako da zabijem drugi gol,napravim faul na 35 metara minutu prije kraja,i naravno lopta zavrsi pod rasljama.
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 04 okt 2012, 10:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pravim veoma malo faulova pa mi se to rijetko desava, ugl faulove pravim na sredini kad vidim da mi nisu dobro postavljeni il tamo uz aut liniju kad mi neko pobjegne.
-
gojzerica
- Kontakt:
Kako me ovaj PES nervira to nije normalno
Sve mi dođe da stavim na regular, al nije zanimljivo tako.
Sve mi dođe da stavim na regular, al nije zanimljivo tako.
Danas,vjerovatno veceras izlazi pesedit patch sa championshipom.A za 7 dana DLC patch od konamia,ali ce to PesEdit upakovati sa nekim svojim patchom i bit ce vjerovatno svi transferi srednjeni kako treba.
Ja cu poceti sa QPRom na superstar veceras master ligu,kada izadje ovaj patch.Bit ce zanimljivo.
Ja cu poceti sa QPRom na superstar veceras master ligu,kada izadje ovaj patch.Bit ce zanimljivo.
ma sta vam je vise za pes editom ja igram patch pes box izasaoa davni ima i canpionship i turska ligaa svi dresovi stadioni ne znam sto cekati ovaj pes edit kad i ovaj je sasvim ok
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Ovo za faule stvarno nema smisla :s igram BaL i idem na igraca sa X i dobijem zuti hajd OK to al drugi zuti dobijem na isti nacin :OO !!! s X fauliram covjeka kad sudija ide i daje drugi zuti i crveni !!! :S
Igral ko na BaL nesto drugo osim napadaca? Mene smorilo pa konto napravit zadnjeg veznog, il desnog beka. Jel ko igrao na tim pozicijama?
Zadnji i centralni vezni su možda najbolje pozicije jer si tako najviše uključen u igru. Kao napadač i bek stvarno nema smisla. Kad si napadač ne dobiješ 2 upotrebljive lopte po meču s kim god igrao a kao bek nema smisla, samo moraš gore dole šprintat a loptu dobijaš rijeđe od napadačaahmad_tz je napisao/la:Igral ko na BaL nesto drugo osim napadaca? Mene smorilo pa konto napravit zadnjeg veznog, il desnog beka. Jel ko igrao na tim pozicijama?
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
iako sam napadac uvjek me ima na svakom djelu terena
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.