BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

M4kaveli
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la M4kaveli » 03 okt 2012, 22:52

Rasturacina Citya.
Davno sam ja pisao da Borusija moze nadigrati svakoga ..
Ovako je samo Barcelona igrala proslih sezona.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 okt 2012, 22:52

Da se i ja jednom citiram:
Ja nafake, gdje da se potrefi da Dortmund i Arsenal igraju na isti dan i to će haman biti slučaj do kraja grupne faze. :evil:

Ništa, meni preostaje BVB naći na TV-u, a Arsenal na kompu, pa uporedo. :mrgreen:

A priželjkujem ponižavanje Citya večeras. I 100% sam ubjeđen da ovo Dortmund može uzeti, pa čak i više naginjem na X2 nego na 1. :D
:mrgreen:

Priželjkiv'o sam gol Gotzea, al' šteta. Najbolji pojedinac na terenu izuzmemo li golmane. Za mene najbolji mladi igrač na svijetu! King Gotzinho! 8-)

O Lewandowskom ne mogu baš suditi, budući da mi je to jedan od najdražih napadača, al' po meni i on fantastičan danas. Bilo je puno propuštenih prilika, čak i njegovih, al' u tome i jeste čar fudbala - u fulanju prilika. 8-)

Penal? Jbg. Ko je bio bolji? Dortmund! Ko je više zaslužio pobjedu? BVB09. Ko je igrač utakmice? Hart vjerovatno. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 03 okt 2012, 23:00

Koja smo mi mašinerija... 8-)

Šteta za ovo, bili smo mnogo dominantniji i konkretniji tim. Jednostavno rečeno bolji tim... 8-)

Gundogan je odigrao perfektnu tekmu. Momak je mašina. Činio je šta je htio. Otimao lopte, razigravao i bio u šansama. Možda njegova najbolja utakmica u BVB dresu. Bender će biti veliko pojačanje za nastavak sezone.

Ja sam preponosan na ekipu i Kloppa. Idemo dalje i glavu gore. :D 8-)

slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 03 okt 2012, 23:02

Sta reci :o :o :o :o :o :o :o

Kapa do poda i svaka cast,nije da ste ih nadigrali nego razvalili,pogubio sam zivaca kao u finalu Bayern-Chelsea jer sam toliko bio uz vas :) :)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 03 okt 2012, 23:03

Ne znam gdje su oni strucnjaci koji su ne tako davno govorili da BVB nema sanse protiv Seikove momcadi?
Steta, prava steta sto nije pokupljen puni plijen, medjutim i bod nije ovdje los.
Sudar sa Realom ce biti jedna od najzanimljivijih utakmica siguran sam :lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 okt 2012, 23:05

Uništavanje prvaka fudbalske NBA lige (slika), bravo.
Šteta za primljeni gol, definitivno je Dortmund zaslužio pobjedu, i to ne sa jednim golom razlike.
Sreća pa na golu onog polu-kluba stoji Hart.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 okt 2012, 23:07

Kao prvo cestitike na odlicnoj igri protiv City-a i mislim da bi pobjeda bila vise nego zasluzena, no sta je tu je.
Bender po ko zna koji put pokazao da je Alfa i Omega veznog reda i glavna karika u Klopp-ovom sistemu, o LEWATU je suvisno bilo kakvu rijec trositi i samo ne znam kako on i njegov manager imaju obraza pricati o Realu, Unitedu i ostalim klubovima. :? :? Samo da je postavio lijevu nogu pobjednik bi bio rijesen, i nadam se da ponovo njegov promasaj BVB nece kostati ispadanja iz grupne faze. Sjetimo se samo PSG-a prije dvije godine.

Realizacija stvorenih prilika je kriminalna i Klopp i uprava po tom pitanju moraju nesta uraditi. Ili dovesti nove/og igraca/e ili to vijezbati na treningu.

Takodjer mi je drago sto je BVB ocitao lekciju City-u i dokazao kakav se fudbal igra u Bundesligi, a isto tako mi je drago sto je Klopp pokazao uljarima u Engleskoj kakav se fudbal moze igrati sa malo ulaganja i da nisu potrebna ogromna novcana sredstva.

Ovo je veceras bila pobjeda sistemskog rada i jednog TIMA nad zvijezdama bez sistemskog rada.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 okt 2012, 23:08

Dugo dugo nisam gledao neku utakmicu u kojoj je neko za xx klasa bio bolji pd svog protivnika,veceras je realno trebalo biti najmanje 5 razlike,svaka cast za igru,uzivanje je za gledati kako igra ova ekipa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 okt 2012, 23:10

Jbg, platili ste skupo danak neiskustvu.
Bolja ste ekipa od Citya, samo sto niste uspjeli da valorizujete odlicnu igru je problem, koji ce morati ekipa da rjesava ako misli na prolaz.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 03 okt 2012, 23:11

slika

Vecerao Yayasha!!! 8-) Koliko taj covjek znaci za ovu ekipu! :o

Schade!! :cry:

Ubili smo ih nogama, nadigrali i ponizili na njihovom terenu. Protiv kosmickih sila ala nesreca i nepravda se ne moze, ali sve se vraca sve se placa. ;)

Penal nije bio - napucao ga je s pola metra + Nevena je lopta prvo pogodila u koljeno a potom u ruku. Da ne govorimo da je u pitanju bio finis utakmice. Ali, bilo i proslo.

Momcima svaka cast na borbi, zajednistvu i znanju. Hladnokrvnost i rutina dolaze godinama, bez brige.

Uz ovakvu igru, bez problema mozemo dobiti i Real na Westfalenu.

Zutalji su veceras bili nevjerovatni, odrzali su pravu lekciju ostrvljanima.

Emocije su pomjesane.

Nur der BVB!
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 03 okt 2012, 23:12

Nail for Real je napisao/la:Jbg, platili ste skupo danak neiskustvu.
Bolja ste ekipa od Citya, samo sto niste uspjeli da valorizujete odlicnu igru je problem, koji ce morati ekipa da rjesava ako misli na prolaz.
Mislim da ce na tom problemu poraditi kada budu igrali sa Realom :lol: :lol: :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 okt 2012, 23:15

Bilall je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Jbg, platili ste skupo danak neiskustvu.
Mislim da ce na tom problemu poraditi kada budu igrali sa Realom :lol: :lol: :lol:
Real nije seprtlja od tima i zna protiv presinga igrati, zato ce morati ovi da konkretizuju sve sanse jer Real njegove hoce.
Velika je razlika izmedju Reala i Manchestera, no dobro, razumijem sad je euforija pa ne bih da kvarim idilu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 03 okt 2012, 23:15

Igrali smo extra , ubili,silovali,razvalili,itd isl....ali dragi moji BvB-ovci MI SMO ISPALI IZ GRUPE
slika
Imate pozdrav od DEBILA ....postedite me molim Vas ( Hare,Klopp...i ostali) o pricama kako ovaj KLOC zna da igra !

Treba se okrenut Bundeski.... 8-)

PS: Bender razvalio !
Mi prodajemo Barrios-a ovaj DEBIL igra...Lucas je golove davao iz poluprilika ovaj ne moze sa 5 metara... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ja mislim da sam idealnu sliku stavio Roberta ono lagano Vam se zajedno samnom smije u facu...
Zadnja izmjena: HzBvB, dana/u 03 okt 2012, 23:31, ukupno mijenjano 2 puta.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 okt 2012, 23:16

Svaka cast Dortmunda na igri, steta za onaj penal na kraju.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 03 okt 2012, 23:20

Nail for Real je napisao/la: Real nije seprtlja od tima i zna protiv presinga igrati, zato ce morati ovi da konkretizuju sve sanse jer Real njegove hoce.
Velika je razlika izmedju Reala i Manchestera, no dobro, razumijem sad je euforija pa ne bih da kvarim idilu.
Ma ne podcjenjujem ja Real i nisam rekao da je to seprtlja klub :lol:
i nije neka euforija, jer ja nisam navijac BVB-a ali mislim da BVB itekako moze povoljno odigrati sa Realom :mrgreen:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 okt 2012, 23:22

HzBvB je napisao/la:Igrali smo extra , ubili,silovali,razvalili,itd isl....ali dragi moji BvB-ovci MI SMO ISPALI IZ GRUPE
!
Ne možeš uzeti bod od konkurenta na njegovom stadionu i reći da si ispao u grupi. Dortmund olako ovo može proći i kao prvi. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 okt 2012, 23:22

@ HzBvB

sta kazes druze veceras za Weidenfellera ? :D :D BVB da umjesto LEWATA ima Dzeku mislim da bi veceras dobio 3:1.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 03 okt 2012, 23:27

amerosm je napisao/la:@ HzBvB

sta kazes druze veceras za Weidenfellera ? :D :D BVB da umjesto LEWATA ima Dzeku mislim da bi veceras dobio 3:1.
Evo sta kazem !
Extra je branio ali on nije dobar golman jer nije konstantan, mislim da razumijes sta ti govorim !
Vec slijedecu utakmicu je moguce da primi dva gola koja su njegove...

@arnelihno
Moje skromno misljenje je da smo ispali....
Jedino mozemo proci ako Reala u dvije utakmice dobijemo jednu ! 8-) :lol: :lol: To je smijesno !! :)
Zadnja izmjena: HzBvB, dana/u 03 okt 2012, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.

Chicharito14
Kontakt:

Post Postao/la Chicharito14 » 03 okt 2012, 23:29

svaka cast za ovo!
[youtube][/youtube]
De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Giggs, Nani, Rooney, Van Persie!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 03 okt 2012, 23:30

Da puno ne palamudim jer JE SVE JASNO!
DOKAZALI SMO da znamo igrati,da mozemo igrati protiv svakoga i da smo masinerija! ;)
Navijaci i igraci su pokazali kakav je tim BvB,kakva zajednica i bratstvo!
Samo mogu reci da trebamo biti ponosni na svoj tim! ;)
p.s.Vugdalicu ne bi bilo dobro da ga sretnem negdje na ulici :evil:
NUR DER BVB

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.