Nije najgori. Gori je bio Jack. A onda idu Kompany i Džeko. Pogledaj samo kome su "bježali" Lewandowski i Reus i sve će ti biti jasno. Svaki, ali svaki put su pobjegli UPRAVO Kompanyju. Ovosezonski Kompany nije ni 10% onog koji je prošle godine sasvim zasluženo uzeo titulu najboljeg defanzivca u Premiershipu.bagrcavi je napisao/la:Kompany najlošiji na terenu ?Monolog je napisao/la:Bolji je bio od Edina. Ja stvarno ne znam šta si ti gledao/la, al' utakmicu City - BvB nisi.Džeko nije imao lopti (to stvarno stoji), al' je bio ubjedljivo NAJGORI od svih ofanzivno orijentisanih igrača Cityja. Jedini koji su na terenu bili gori od njega su Kompany i Rodwell.
Toure i Nastasić ko da su s marsa pali.Za prvog mi je čudno jer "zna", ali Nastasić me samo uvjerio da je odron igrač.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Principatus
- Kontakt:
Dzeko je upravo na ZDFu rekao, da nemoze vjerovati koliko su bili losi i da je Dortmund zasluzio pobijedu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
A šta je sa Nastasićem ? Upratio sam ga u par situacija i baš sam se čudio otkud on u City-u.Ulijeće klizeći i samo proklizi pored igrača, šalje neke duge pasove nikome i još par sitacija.Monolog je napisao/la:Nije najgori. Gori je bio Jack. A onda idu Kompany i Džeko. Pogledaj samo kome su "bježali" Lewandowski i Reus i sve će ti biti jasno. Svaki, ali svaki put su pobjegli UPRAVO Kompanyju. Ovosezonski Kompany nije ni 10% onog koji je prošle godine sasvim zasluženo uzeo titulu najboljeg defanzivca u Premiershipu.bagrcavi je napisao/la:Kompany najlošiji na terenu ?Monolog je napisao/la:Bolji je bio od Edina. Ja stvarno ne znam šta si ti gledao/la, al' utakmicu City - BvB nisi.Džeko nije imao lopti (to stvarno stoji), al' je bio ubjedljivo NAJGORI od svih ofanzivno orijentisanih igrača Cityja. Jedini koji su na terenu bili gori od njega su Kompany i Rodwell.
Toure i Nastasić ko da su s marsa pali.Za prvog mi je čudno jer "zna", ali Nastasić me samo uvjerio da je odron igrač.
DRUG NEBI TI PUNCA
Nevjerovatni su ovi nasi "forum strucnjaci"
Cuj Dzeko najgori
Pa City nije uspijevao veci dio utakmice da predje s loptom centar i sad je Edin odgovoran zato
. Na city-evom forumu niko Edina ni ne spominje, sto ne znaci da je bio dobar, nego je jednostavno bio prosjecan. Pored jako lose odbrane veceras, najveca odgovornost je na uzasnom veznom redu na celu s Yayom, koji je bio neprepoznatljiv. Naravno ogroman uticaj na ovakvo izdanje City-a je imala i Mancinijeva takticka inferiornost u odnosu na kolegu s Dortumndove klupe.
Yaya, Nasri, Silva.
Sva 3 nabrojana igrača su bila gora od Edina večeras.
Sva 3 nabrojana igrača su bila gora od Edina večeras.
Polo je napisao/la:
dobra, ali ja mislim da su rekli obrnuto
Upravo tako, neki misle da su mnogo pametni ako kritikujes svoje, proglasavas ih najgorima i kad to nisu. Daleko da je Džeko bio dobar, ali ni lošiji od YaYe, Nasrija, Kuna, Nastica,Garcie... Uostalom ako misle da mi iz ljubavi prema Džeki tako mislimo, nek procesljaju malo strane izvjestaje, pa vide kako je ko prema njima odigraoiBoBo89 je napisao/la:Nevjerovatni su ovi nasi "forum strucnjaci"Cuj Dzeko najgori
Pa City nije uspijevao veci dio utakmice da predje s loptom centar i sad je Edin odgovoran zato
. Na city-evom forumu niko Edina ni ne spominje, sto ne znaci da je bio dobar, nego je jednostavno bio prosjecan. Pored jako lose odbrane veceras, najveca odgovornost je na uzasnom veznom redu na celu s Yayom, koji je bio neprepoznatljiv. Naravno ogroman uticaj na ovakvo izdanje City-a je imala i Mancinijeva takticka inferiornost u odnosu na kolegu s Dortumndove klupe.
Zadnja izmjena: ZOI84, dana/u 03 okt 2012, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Večeras ubjedljivo najgori Nastasić...presječe loptu i da je prvom protivničkom igraču do sebe...klizeći u przno i to par puta..kasni sa intervencijom..ne prati svoje suigrače-ama baš nijednom nije uspio da popravi neku grešku suigrača...ma ima toga još..ne znam samo otkud on u ovoj odron ekipi kod ovog mutavca Manćinija..pa kad onb može u sitiju Zukanović ide u Barsu garant..
Zacepi Yajagu i Gradina ce ih dobiti.
Neko nabroja Silvu zar je i on igr'o.Za Nasrija znam...vidio ga kad je izlazio sa terena.
Neko nabroja Silvu zar je i on igr'o.Za Nasrija znam...vidio ga kad je izlazio sa terena.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- LarryDavid
- Kontakt:
pa čovjek je tek stigao...treba vremena dok se ne adaptira...kazu da je svaki pocetak tezak, ali ja ne bih toliko preterivao, ali pocetak zna ponekad biti tezak...bagrcavi je napisao/la:
A šta je sa Nastasićem ? Upratio sam ga u par situacija i baš sam se čudio otkud on u City-u.Ulijeće klizeći i samo proklizi pored igrača, šalje neke duge pasove nikome i još par sitacija.
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Po meni u City-u najbolji Hart i Zabaleta, najgori Rodwell. Dzeko prosjek.
- LarryDavid
- Kontakt:
ma to je zenska i ocito da je zaljubljena u Edina...Dylan Dog je napisao/la:Joj ovog ZOI84,haman naumio citirati i odgovoriti svakom ko kaže da noćas Džeko ništa nije napravio![]()
I kad već navaljuješ sa pitanjem šta je to Aguero uradio,eto,izborio je penal.
Da dodam. Kakvi su ono navijaci bogati? Ja mislio Dortmund igra kod kuce. 3000 ljudi odpjevali cjelu utakmicu, a City ne moze ni da napuni stadion.
- LarryDavid
- Kontakt:
ma pametni navijaci, sta ih briga... ni iz dzepa im ni u dzep...AzRimiRzA je napisao/la:Da dodam. Kakvi su ono navijaci bogati? Ja mislio Dortmund igra kod kuce. 3000 ljudi odpjevali cjelu utakmicu, a City ne moze ni da napuni stadion.
Da onaj Manci ima u glavi, kao što nema , ne bi tražio cijelo ljeto napadaca, nego bi prodao jednog, jer ih stalnom rotacijom sve izbacuje iz forme. Nikako da upali da mu treba pojacati odbranu( ali uz dužno postovanje ne nekim iz Zvezde ili Partizana ), onog Silvu slobodno nek prebaci u napad, jer on ne odraduje ono zasto je zadužen, pa nek dovede nekog normalmog umjesto njega na sredinu, nauci svoje igrace timskoj igri...
Bolje i u Edina, nego u Mancinija kao tiLarryDavid je napisao/la:ma to je zenska i ocito da je zaljubljena u Edina...Dylan Dog je napisao/la:Joj ovog ZOI84,haman naumio citirati i odgovoriti svakom ko kaže da noćas Džeko ništa nije napravio![]()
I kad već navaljuješ sa pitanjem šta je to Aguero uradio,eto,izborio je penal.
Neda se Džeki kad počne utakmicu, prosječna igra, doduše bio je odsječen poprilično. Kad uđe sa klupe totalno je drugačiji. Trebo bi ga Pape ubaciti u 85. protiv Grka 
U novi boj...
E toga hvali u city-u timske igre najvise mora se nesto mjenjati jer ocigledno pojedini igraci su samo na sebe fokusirani.ZOI84 je napisao/la:Da onaj Manci ima u glavi, kao što nema , ne bi tražio cijelo ljeto napadaca, nego bi prodao jednog, jer ih stalnom rotacijom sve izbacuje iz forme. Nikako da upali da mu treba pojacati odbranu( ali uz dužno postovanje ne nekim iz Zvezde ili Partizana ), onog Silvu slobodno nek prebaci u napad, jer on ne odraduje ono zasto je zadužen, pa nek dovede nekog normalmog umjesto njega na sredinu, nauci svoje igrace timskoj igri...
Trenutno korisnika/ca: General505, hansbosna, izdzezveubrazil, legendarnadruga, UtdBiH21, Vaya i 50 gostiju.