FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

LloriS
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la LloriS » 01 okt 2012, 20:58

Neka djecak pogleda i uvjeri se :D

http://wildstat.com/p/1/cht/515/club1/B ... tat/chtype" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.footballdatabase.eu/football ... 97.en.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 okt 2012, 17:11

Uradjen grafit " Solina" Fukare Tuzla, Uskoro i slike . 8-)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 02 okt 2012, 17:44

"Fukare" de malo se raspitajte ko vam sudi utakmicu
protiv Viteza nije bas pohvaljen lik gdje god sudi za Vitez
-problem ...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 okt 2012, 20:14

slika

Jedan grafit frisko uradjen :) Fukare Solina 8-)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 02 okt 2012, 20:25

Svaka cast momcima za ovaj grafit !!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 okt 2012, 20:29

ahmad_tz je napisao/la:Svaka cast momcima za ovaj grafit !!
Hvala druze :)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 02 okt 2012, 20:36

Ja sam pokuso svoje aktivirat da uradimo nesto gore dje je sad onaj DRŽAVA FMJAM, al nismo od tog molerskog posla nit smo sa parama :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 okt 2012, 13:01

Disciplinska komisija FSFBiH odlučila
Sloboda kažnjena: Dva domaća susreta bez publike

Fudbalski klub Sloboda naredna dva domaća susreta Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine igrat će bez prisustva gledalaca.

Naime, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Federacije Bosne i Hercegovine odlučila je da će Sloboda dva naredna domaća susreta igrati bez prisustva gledalaca i to zbog navijačkih nereda i prekida susreta Sloboda - Branitelj.

Pored toga Sloboda je kažnjena i sa novčanom kaznom od 2.000 KM.

Sa brda se itkekao cuje i vidi, a tu su i obliznji krovovi, zgrade, pa iza istoka... :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 okt 2012, 21:18

stospa trajno banovan.
ista stvar slijedi svima koji na ovom forumu žele pričati o sukobima navijača.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 03 okt 2012, 22:06

SaltCityAttack je napisao/la:
SiggySinatra je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ma i sad smo vise privatni klub nego sto smo gradski tako da komotno nas moze neko kupiti ali ko ce ulozit pare ..hajde ako je amer **** bice nam pocasni gost ovog udruzenja navijaca Slobode u USA koje ce se uskoro pokrenuti :)...samo nadam se da on ima dovoljno za nas , jer t reba lopovima prvo stat u kraj ...neka se ostavi te Sloge kakva crna Sloga preuzi gradsku ekipu izvlaci nas iz govana
E vidis koliko smo mi sebicni... nije ni cudo sto nam se desava sve ovo..
sta hoces da kazes s tim?..da je vaznija Sloga od Slobode?..ma daj ba cuj majketi sebicni.. a i jesmo takvi kakvi smo kad smo na forumu , a drugovi nam u Kaknju bodre svetinju upravu si zato nam se i desava ovo sto se desava
druze ocu da kazem pusti druge nije Sloboda jedini klub da sve oci moraju bit uperene prema njoj, mi smo zaduzeni za Slobodu necemo se sad zalit sto je neki tam bogatas kupio Slogu a nije ulozio para u Slobodu, msm budi realan jbt

ultra87
Kontakt:

Post Postao/la ultra87 » 04 okt 2012, 00:43

ahmad_tz je napisao/la:Ja sam pokuso svoje aktivirat da uradimo nesto gore dje je sad onaj DRŽAVA FMJAM, al nismo od tog molerskog posla nit smo sa parama :lol:
pare su najveci problem,ali odradit ce se na toj lokaciji kad tad ... :twisted:
ULTRA '87 TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 okt 2012, 11:52

Ima li neko informacija za mec protiv Viteza,ko nema pravo nastupa u ovom mecu itd. ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 04 okt 2012, 12:05

harry_90 je napisao/la:Ima li neko informacija za mec protiv Viteza,ko nema pravo nastupa u ovom mecu itd. ??
ja sam napisao sto se viteza tice koji igraci nece igrati u subotu,de i vi napisite ako znate sto se slobode tice tko nema pravo nastupa :D

zdeviznji
Kontakt:

Post Postao/la zdeviznji » 04 okt 2012, 12:53

admin je napisao/la:stospa trajno banovan.
ista stvar slijedi svima koji na ovom forumu žele pričati o sukobima navijača.

.

mikikiki
Kontakt:

Post Postao/la mikikiki » 04 okt 2012, 14:59

ma sloboda ce biti prva to se zna vraca se dje joj je mjesto

mikikiki
Kontakt:

Post Postao/la mikikiki » 04 okt 2012, 15:02

fukara87 je napisao/la:slika

Jedan grafit frisko uradjen :) Fukare Solina 8-)
svaka casta momci

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 04 okt 2012, 15:03

harry_90 je napisao/la:Ima li neko informacija za mec protiv Viteza,ko nema pravo nastupa u ovom mecu itd. ??
Jaha sigurno ne igra zbog 3 zuta, za ostalo ne znam.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 04 okt 2012, 15:52

I bolje sto ne igra.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 okt 2012, 16:14

U posljednje vrijeme su vas u javnosti često prozivali kao glavnog krivca za krah tuzlanskog sporta. Vaš komentar?

Imamović: Tuzla za sport i gradnju sportsko rekreacionih objekata ulaže procentualno najviše u Federaciji. U budućnosti ćemo se zalagati da Kanton izvrši zakonsku obavezu i budžetom predvidi veća sredstva za sport. Mi procentualno 3,5 posto izdvajamo za sport iako nije u našoj nadležnosti, već u nadležnosti Kantona. Radi se o skoro 15 godina sistematskog ‘uništavanja’ sporta od strane Kantona. Pare poreskih obveznika za namjenu sporta usmjerene su u Kanton. Zato Vlada TK ima zakonsku obavezu da minimalno od jedan pa do tri posto budžeta predvidi za sport. To Vlada TK nije radila godinama. Umjesto minimalno jedan posto izdvajali su 0,1 posto, a trenutno 0,2 posto. Nova Vlada je samo prihvatila budžet od prethodne. Pa zamislite vi šta znači jedan posto budžeta Kantona koji je 10 puta veći od budžeta Općine Tuzla. Kako toga nije bilo 15 godina tako su klubovi počeli propadati. Mi smo onda uskočili plaćajući klubovima trenažni proces i povećavanjem naših stavki, ali to nije dovoljno. Jedini je izlaz postupiti po zakonu. Ja sam dobio obećanje premijera TK Seada Čauševića da će u budžetu za narednu godinu napokon biti predviđeno minimalno jedan posto budžeta za sport. E tada je to već nešto, ne dovoljno, ali puno više para. I onda će trebati vremena da ono što je ranija Vlada Tuzlanskog kantona uništavala 15 godina da se korak po korak digne na noge. Dakle potrebno je da nadležni stvore uslove. Drugi nadležni osim Vlade TK su sami klubovi koji su udruženja građana. Općina nema pravo tamo da postavlja upravne odbore, direktore, trenere, niti da ima finansijsku kontrolu. I tom većem iznosu sredstava klubovi trebaju da se prilagode i da posluju čistije i efikasnije. Dakle menadžmenti klubova su odgovorni. U pravu su kada kažu da ne dobijaju od države dovoljno, ali od Kantona, a ne od Općine Tuzla. Jedini način da se stanje u sportu poboljša jeste da tu niko nikoga ne vara. Jer ako neko vrši pritisak na nenadležnog i nevinog onda nadležnom omogućava da ne radi posao koji bi po zakonu morao i koji je dužan da radi. Treba zahtjeve uputiti onima koji zakonski imaju obavezu da riješe taj problem. Mi naravno nećemo umanjivati našu podršku sportu. Izgradili smo 27 igrališta, korak po korak radimo na izgradnji sjeverne tribine stadiona Tušanj. Ne želimo da nam se dogodi ono što se dogodilo Splitu i Zadru. Moćni i jaki su bankrotirali zbog sportskog objekta. Objekat mora biti održiv. Arena drma onoliki Zagreb, a Split i Zadar su gotovi zbog sportskih objekata koje ne mogu održavati. Razvoj Tuzle mora biti pametan, održiv i integrirajući, a takva je i strategija Europske unije. Ne smiju se praviti nerentabilni objekti. Mi smo uradili dosta rekreativnih objekata 17 igrališta i parkova kako bi stvorili šire uslove da se ljudi rekreiraju, bave sportom, pa da se onda, ako su u nečemu dobri, upisuju u klubove.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 04 okt 2012, 16:47

šuplja priča naslušali smo se toga i previše.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 1 gost.