http://wildstat.com/p/1/cht/515/club1/B ... tat/chtype" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.footballdatabase.eu/football ... 97.en.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Hvala druzeahmad_tz je napisao/la:Svaka cast momcima za ovaj grafit !!
druze ocu da kazem pusti druge nije Sloboda jedini klub da sve oci moraju bit uperene prema njoj, mi smo zaduzeni za Slobodu necemo se sad zalit sto je neki tam bogatas kupio Slogu a nije ulozio para u Slobodu, msm budi realan jbtSaltCityAttack je napisao/la:sta hoces da kazes s tim?..da je vaznija Sloga od Slobode?..ma daj ba cuj majketi sebicni.. a i jesmo takvi kakvi smo kad smo na forumu , a drugovi nam u Kaknju bodre svetinju upravu si zato nam se i desava ovo sto se desavaSiggySinatra je napisao/la:E vidis koliko smo mi sebicni... nije ni cudo sto nam se desava sve ovo..SaltCityAttack je napisao/la:ma i sad smo vise privatni klub nego sto smo gradski tako da komotno nas moze neko kupiti ali ko ce ulozit pare ..hajde ako je amer **** bice nam pocasni gost ovog udruzenja navijaca Slobode u USA koje ce se uskoro pokrenuti...samo nadam se da on ima dovoljno za nas , jer t reba lopovima prvo stat u kraj ...neka se ostavi te Sloge kakva crna Sloga preuzi gradsku ekipu izvlaci nas iz govana
pare su najveci problem,ali odradit ce se na toj lokaciji kad tad ...ahmad_tz je napisao/la:Ja sam pokuso svoje aktivirat da uradimo nesto gore dje je sad onaj DRŽAVA FMJAM, al nismo od tog molerskog posla nit smo sa parama
ja sam napisao sto se viteza tice koji igraci nece igrati u subotu,de i vi napisite ako znate sto se slobode tice tko nema pravo nastupaharry_90 je napisao/la:Ima li neko informacija za mec protiv Viteza,ko nema pravo nastupa u ovom mecu itd. ??
admin je napisao/la:stospa trajno banovan.
ista stvar slijedi svima koji na ovom forumu žele pričati o sukobima navijača.
svaka casta momcifukara87 je napisao/la:
Jedan grafit frisko uradjenFukare Solina
Jaha sigurno ne igra zbog 3 zuta, za ostalo ne znam.harry_90 je napisao/la:Ima li neko informacija za mec protiv Viteza,ko nema pravo nastupa u ovom mecu itd. ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.