NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 okt 2012, 06:21

ok ne znam vise sta da kazem osim da sam prezadovoljan igrom :)...odbrana, offense sve sve..Marshall, Cutler i ocekujem sad da malo novinari maze Cutlera po glavicu jer trebaju :)

covjek nocas QB rejting 140.1 samo 6 incomplete pasova ...Demarcus Webb ustopao Demarcus Warea :)..ovo je ono o cemu se mora najvise pricat..samo da ne urkenem ovu OL..nocas ljudi nisu oborili ni jednom Cutlera..oborili su jednom ali kad je on trcao nije bio sack i onaj fumble naravno..sve ostalo perfektno Cutler imao vremena radio st aje zelio i to je to..jednostavno kad imas ovo sve ide lahko ... secondary odbrana haman pa najbolja u ligi sto me iznenadjuje s obzirom da smo tu kuburili godinama.. prvi smo u ligi po ukradneim loptama 14 i drugi po broju sackova .....sad idemo laksa trening tekma , ali eto u NFL nista ne znas pa necu nista prognozirat ...jendostanvo veceras smo poslali poruku mnogim da smo playoff ekipa i to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 02 okt 2012, 09:18

Ja samo čekam kada će vlasnik Dalasa nogirati Roma i pola onog tima :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 okt 2012, 14:51

ma sinoc i onaj Bryant je kriv za pola ..ispustio ej jedno dva odlicna pasa, ond aje kriv za onaj INT jer g aje Tillman poderao ko djete ondje..kako g aje samo trzno TIllman ko da je on reciver u pm..treba pogledat lijepo vidjet sta mu je Tillman uraido :)... trznu ga i samo ispred njega izleti pokupi loptu :).

Steta sto Cutler napravi onaj fumble inace bi bila perfektna tekma ...ali st aje tu je pokusao je trcat izbjeci napad na sebe..nakraju se dobro zavrsilo jer odmah smo uzeli loptu i postigli TD..Briggs sto stari to bolji :)...nema covjek sackova kao i Urlacher ali brate on je LB koji je do sad otrcao ukupno 5 TD nije li malo za njegovu osmogodisnju karijeru?..Cutlera ne znam jesu li i jednom oborili..jer ne vjerujem da se ono racunao sack jer je uzeo 2 yarda kad je trcao...jednostavno da ne ureknem OL nikad bolja mozda jedino u onoj teki protiv Jetsa da su odigrali ovako...Webb me posebno odusevio..covjek cuvao Wara odlicno sinoc...daj boze da ovo nije samo veceras ovako pa da se nastavi u OL kao sinoc..nema nam druge trebamo igrat ovako jer ovim uspjevamo..znaic jedan vise covjek u OL

ima pitanje da covjek glasa ko je bio bolji odbrana ili napad :)... ne zna covjek sta bi stavio..naravno odbrana je zasluzna za 21p mnogi su za to 77%...ja sma stavio offense iz razloga jer treba biti zahvalan jer inace godinama smo slabi bili ofanzivno izuzev ove godine...a vlaa po prvi put odkada gledam Bearse da vidim da napad i odbrana igrjau dobro..inace se uvjek desi ako napad ne igra onda odbrana dominira ili suprotno...mislim da razlog dobre odbrane ove godine lezi u tome sto imamo offense koji moze cuvati loptu vise od 3 minute i odbrana ima koliko toliko vremena da se odmori..dok su bili oni klocevi pa odbrana nam je svake minute u igri bila ..ljudi nemaju vremena ni da se odmore u pm

Zpamtite Meltona :)..imamo sad sa svih strana ne znas kud koji udara..Melton.Peppers,Idonije i ovaj mali rookie ..neko ce te pokosit :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 02 okt 2012, 17:16

Bearse je sinoc bilo milina gledati. Cutler cim se krece, i izlazi izvan djepa, izgleda totalno kao drugi QB. 270 yardi bacanja i 2 TD, bez Int, uz rating od 140. Marshall 138 yardi i TD. Odbrana 5 interception-a.

Ma prelijep MNF. :)

Izgubi fantasy za 1 bod. :D
Postovanje treba zaraditi.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 02 okt 2012, 17:35

kad_kako je napisao/la:Izgubi fantasy za 1 bod. :D
Napokon da kiksas, da si ovo uz'o tesko bih te stig'o jer imas bolji tiebreaker, al' vako si ugrozen ;)

Salt prekuc'o ovo kolo 146 bodova :lol: :lol: :lol: Najvise do sad da neko ima toliko, i to bas igr'o protiv 81 :D Ja onog prijeku uz'o 75 razlike :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 02 okt 2012, 18:16

Edin TM87 je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Izgubi fantasy za 1 bod. :D
Napokon da kiksas, da si ovo uz'o tesko bih te stig'o jer imas bolji tiebreaker, al' vako si ugrozen ;)

Salt prekuc'o ovo kolo 146 bodova :lol: :lol: :lol: Najvise do sad da neko ima toliko, i to bas igr'o protiv 81 :D Ja onog prijeku uz'o 75 razlike :D
Spiler me sje.bo, je.bo oca. Co'ek mi zaradio samo 1.60 bodova. :D A do tada ubjedljivo najbolji mi igrac bio.

A sinoc je bilo interesantno. Njemu igrao kicker Gould, iz Bearsa, a meni WR Austin, iz Dallasa. I stalno smo mjenjali vodstvo. Na kraju mi presudi onaj kick za 10:27. Ali nek su Bearsi pobjedili, **** fantasy. 8-)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 okt 2012, 18:35

kad_kako je napisao/la:Bearse je sinoc bilo milina gledati. Cutler cim se krece, i izlazi izvan djepa, izgleda totalno kao drugi QB. 270 yardi bacanja i 2 TD, bez Int, uz rating od 140. Marshall 138 yardi i TD. Odbrana 5 interception-a.

nisam ni znao Cutler pobjedio zadnjih 8 utakmica od 9 Bearsa :)... Cutler ima 6-1 MNF ovo nisam znao..znao sam da Hester ima odlican MNF i sinoc je imao takodjer odlicno uhvati onaj TD...haman je sa zemlje pokupi zehra falila da dodirne ali kako je samo vjesto pokupi svaka mu cast za ono hvatanje...ma brate nije da se krece Cutler, vec sinoc je OL zaista bila odlicna i nije bio izlozen napadima...treba ljude pohvalit fakat...ne mozes ti brate gledam onog Roma izvuko se 10 puta iz teske situacije ebiga ...ma odlicno upravu si dugo nisam gledo da su me zadovoljili u napadu i odbrani istovremeno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 02 okt 2012, 18:55

SaltCityAttack je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Bearse je sinoc bilo milina gledati. Cutler cim se krece, i izlazi izvan djepa, izgleda totalno kao drugi QB. 270 yardi bacanja i 2 TD, bez Int, uz rating od 140. Marshall 138 yardi i TD. Odbrana 5 interception-a.

nisam ni znao Cutler pobjedio zadnjih 8 utakmica od 9 Bearsa :)... Cutler ima 6-1 MNF ovo nisam znao..znao sam da Hester ima odlican MNF i sinoc je imao takodjer odlicno uhvati onaj TD...haman je sa zemlje pokupi zehra falila da dodirne ali kako je samo vjesto pokupi svaka mu cast za ono hvatanje...ma brate nije da se krece Cutler, vec sinoc je OL zaista bila odlicna i nije bio izlozen napadima...treba ljude pohvalit fakat...ne mozes ti brate gledam onog Roma izvuko se 10 puta iz teske situacije ebiga ...ma odlicno upravu si dugo nisam gledo da su me zadovoljili u napadu i odbrani istovremeno
OL je bio dobar, nema dvojbe. Ali je i Cutlerovo kretanje puno otezavalo Dallasu da dodje do njega. Bearsi su ti 8:2 kad igraju MNF. A Cuttler je 5:1 sa Bearsima u MNF. Da, ima 8 od 9 pobjeda. Znas da je imao odlican streak od 5 pobjeda prije povrede prosle godine.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 okt 2012, 19:02

ma dobro je brate hajde samo da se ovako nastavi...steta sto Packersi ne zijanise :)..da su zijanili vec bi mi mogli biti u dobrom plusu..mislim da ce Minesota otpasti do 8-9 sedmice ..mislim dobri su, ali ne vjerujem ja da oni mogu pomrsiti racune Packersima i Bearsima ..samo steta je ovdje sto ce jedna ekipa zavrsiti van ...treba ovja playoff prosiriti i staviti da po dvije ekipe idu ebiga..ne moze ovako brate bolesno izgleda :)...igras odlicno a ne napravis playoff
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 okt 2012, 19:54

evo kako je Wade karindjao Jamesa za sinocnju utkamicu :)..Wade je naravno navijac Bearsa ode i na utkamice, a James navija za Dallas valjda :)... ali na samom pocektu tekme James uvjeren bio da Dallas je najbolja ekipa :)

MIAMI— Monday night set up perfectly for LeBron James: Coach Erik Spoelstra canceled the evening session of two-a-days and James' beloved Dallas Cowboys were on Monday Night Football.

OK, so much for perfection.

It basically all fell apart for the Heat forward once the Cowboys took the field against the Chicago Bears (the team that Dwyane Wade counts as his non-NBA passion) and it didn't get much better from there.

And that's where Twitter and even an athlete who can appreciate twists of pro sports became somewhat of a toxic mix at @KingJames.

From James' Twitter timeline, in order:
It's that time! Lets Go @dallascowboys!! #CowboyNation
RT @DwyaneWade: @KingJames...they was who we thought that was...(Shut up! And it's who we thought "they" was u bum)
Yes sir! Great drive. Needed that TD going into the half
S/O Mike Tirico and Coach Gruden on MNF
@common: Speed kills! ....Well speed and a double move! @KingJames @DwyaneWade TD BEARS!!(That was tough!! Give props where they due)
Godamn Romo!!
We gone need a BIG 4th quarter!
I'm going to bed! SMD. Not looking forward to seeing @DwyaneWade 2morrow at practice. Like Pops said "U live, u live to
SMDH I mean!!
And, at midnight:

Well at least i can always fall back and watch SpongeBob Squarepants.
By Tuesday's arrival at practice, James appeared to be over the loss, qipping, "SpongeBob took care of that. It was an awful night last night for the Cowboys."

But, yes, there was plenty of ribbing. "I heard enough when I came into the building," James said.

As for Wade, he was just enjoying the moment, more than one, in fact. "I'm 3-1 in my fantasy league," he said.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 okt 2012, 13:58

Gledam sada neke emisije o Brady-u na YT i naidjem na diskusiju izmedju Skipa i Stephana. Tema je bila je li Brady precjenjen QB. Kaze Skip da jeste, ali da je samo od njega Montana bolji. Koji kreten majko mila... :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 03 okt 2012, 14:25

Tomica je najbolji QB trenutno u NFL. Niko mu meda ne može dodat
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 okt 2012, 17:24

SirAlexFerguson je napisao/la:Tomica je najbolji QB trenutno u NFL. Niko mu meda ne može dodat
za citavu ameriku Rogers je najbolji i za mene je..razlog jer kod svakog trenera kod u svakom sistemu moze igrati jer ima takav pregled igre ....a vala ja samo kazem sve zavisno akkvu protekciju igrac ima..ako je nema moze mahat glavom i rukama citavu utkamicu ko i Cutler sto zna...vidili smo Tomicu prije par tekmi kako mase rukama napada svoje u OL... vidili smo Rogersa i td... ali po meni je Rogers najbolji i prvo bi njega u svoju ekipu pa tek onda ostale
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 03 okt 2012, 19:13

Tom Brady has just been named AFC Offensive Player of the Week!

It's the 21st time he's received the honor - tying the NFL record held by Peyton Manning. Congrats, Tom!
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 okt 2012, 19:39

Marshall otvorio dusu :)..kaze da je dosada igrao i da nikada do sada nije vidjeo da ovoliko navijaci vole klub dok nije dosoa ovdje..kaze Denver ali ne ovako :)...kaze da je sretan sto je dosao ovdje i da ovdje zeli zavrsiti karijeru jer mus e desilo nesto najlijepse u zivotu ..igrao je kaze za te vec ekipe ali nigdje nije osjetio ovoliko zelje i volje za radom i uspjehom...kaze da kad istri na teren u dresu Bearsa je ponosan na to i da se neku noc ponasao kao djete od 6 godina od srece kada su Bearsi pruzili onakvu igru ..kaze da zeli staviti svoju kucu na market i kupiti ovdje i da ostane da zivi..vec je o tome pricao sa zenom :)

vazno je da ta hemija sad uspjeva da su svi sretni i sad treba ovo iskoristiti..vazno je da i je odbrana na nivou jedna od najbolji i sad treba ovaj offense iskoristiti..valjda OL bude kao i proslu tekmu da covjek se moze barem malo pouzdat, ali sumnjam...jer prvo necemo girati protiv Jaguarsa sa vise covjeka u OL vracamo se garant na stare formacije...ovo smo trebali igrat i protiv Packersa ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 okt 2012, 22:10

SirAlexFerguson je napisao/la:Tomica je najbolji QB trenutno u NFL. Niko mu meda ne može dodat
:cry:

8. QB u NFL-u trenutno, barem tako kaze QB rating...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 okt 2012, 01:59

ma dobar je TOmica odlican qurac dobar da se nelazemo, ali mislim da bi svako prije u svojoj ekipi uzeo Rogersa, ali ako ima OL...dobro juce na radiju covjek prica ja slusam...kaze Rogers je QB koji moze d aigra u bilo kojem sistemu zato ga i pravi najboljim trenutno..jest da je slabo kreno, ali OL ga ebe staces...OL mnogo znaci QB , a to smo vidjeli i iz prosle utkamice Cutlera koji je prosao netakmut citavu tekmu i zaot je bacao odlicno imao rejtin 140.1...da nije imao bilo bi lose jer je zaista imao protekciju tokom citave utkamice.. ocigledno je da puno to znaci QB tako da ne mozemo procjeniti ko je najbolji QB dok ne sagledamo citavu situaciju...Manning i Tomica su imali godinama odlicnu liniju pokrivali su ih..poslije Manning kad je izgubio poceo je bacat haman po 30int po sezoni...onda uslijeid i povreda kad je izgubio OL tako da je svima bilo jasno da to vise nije to i da ne moze igrati za Coltse koji nema za njega OL i njegovu povredu svakako...ja garantujem da je Manning u Bearsima da bi on bio na nosilima :).. sto rece covjek kaze Romo je John Wayne, Cutler Clint Eastwood jer toliko dobijaju batina a uvjek se vracaju ostanu na nogama podnose sve to

ali ako ja moram da biram po meni su trenutno 3 vrhunska Roggers,Brees,Tomica..Manning je bio ovdje prvi dok nije zadobio povredu i dok nije usao u godine..nakon toga dolaze ovi ovako kao Rayan,Cutler, Ben ,Rivers i brat Manning koji po mni mogu uletiti i vamo izmedju trojice nabrojanih :)...ali necu ih tu ubrajat jer nisu oni nivo ove trojice sto jest jest i ako Eli ima strasnu karijeru ipak nikad ga nebi prije uzeo od ove trojice
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 okt 2012, 02:21

@ salt

moj post i pomenuti video se odnosio na cjelokupnu karijeru, a ukoliko pogledamo sta su i Brady i Manning postigli ostali su onda jednu stepenicu ispod njih i trebace im dosta pure da njih dostignu.
Meni je smijesan Skip kada kaze da je Brady precjenjen QB, ali da je jedino iznad njega Montana, pa se onda postavlja pitanje sta su ostali QB-ovi.

I naravno imas sada onu drugu pricu Brady vs. Manning. Neke statistike su na strani Brady-a, a neke na strani Manninga. Manning ima vise MVP titula, dok Brady ima pozitivan postseason record itd itd.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 okt 2012, 03:02

ma Skip ba lozi raju svi oadaju an to mediji su to slusam ja to svaki dan..brate ja kad radim vozim i sve vazda ESPN radio Chicago i svasta covjek cuje ahahha..povaj vodi emisiju brate a ne zna kako se zove QB Detroita 10 sekundi se misli pa na krjau pita ovog drugog kaze kako mu je ime ahahha...pa svakako da po brojkama tesko d amoze ko Manninga i Tomicu stici ...ja jednostavno sam volio Manninga gledat covjek napravi TD kad hoce ..ali sad ne moze ebiga vidim pati se na red zone , a tu je nekad bio najaci covjek..jednostavno vidis koliko fali reciver, ol i td ...zato i kazem po meni ova liga ima sad 3 vrhunska QB ili 4 maksimalno.. ovo ostalo je u 5 deka zavisno ko koga voli ko je kome potreban... hajmo nabrajat najgore>..meni je presmjesan ovaj iz Billsa :)...pa onda ne znam ima puno ovih novih necu da ih jos ocjenjujem suvise je rano :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 okt 2012, 03:19

Kad smo kod najgorih QB-ova lige bez konkurencije su Tebow i Sanchez. :D :D Sto se Fitzpatricka tice on ti je isto krava koja pomuze 30 litara mlijeka pa onda isto prospe. Tako i on osvoji dosta yardi i dovede svoju ekipu u izglednu poziciju da bi onda bacio INT.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.