Amar sredio preko Ivice.Zeman je napisao/la:Ma Osim kupio Platinijaekran je napisao/la:Sudeći po izvještajima medija, ovaj Platini je doveden samo da pokuša udovoljiti Želji i Sarajevu. Ni jedan drugi klub, a niti grad vidim nije pomenut. Nije lijepo.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - opcenito
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- vidovitadjemila
Ma u prevodu covjek nam na kulturan nacin rekao koliki smo mi primitivci.Eto doveli ga i mislimo sada ce nam oni napraviti bar tri stadiona( po nasoj logici za svaki narod po jedan zbog etnicke ujednacnosti),ali kada je covjek vidio kakav nam je najbolji stadion u GLAVNOM GRADU,koji j I JEDINI GLAVNI GRAD NA SVJETU koji nema adekvatan stadion da reprezantacija tu igra,odyebao nas je i to je to.
Nemojte pograsno shvatiti ali tako je...
Nemojte pograsno shvatiti ali tako je...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
'ta ce brko , Platini drk'o na Papeta.pile87 je napisao/la:Amar sredio preko Ivice.Zeman je napisao/la:Ma Osim kupio Platinijaekran je napisao/la:Sudeći po izvještajima medija, ovaj Platini je doveden samo da pokuša udovoljiti Želji i Sarajevu. Ni jedan drugi klub, a niti grad vidim nije pomenut. Nije lijepo.
Vidio samHZ_ilidzaa je napisao/la: 'ta ce brko , Platini drk'o na Papeta.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Joj treba nam tribina, joj treba nam stadion, joj kažnjeni smo... Pa dokle više plač. Najveći, a samo plaču. A Platini sve lijepo izignoriše

Ja ljepseg stadiona a goreg kluba od Celika u zivotu vidio nisam.20 godina evrope vidjeli nisu.
Jedini koji plaču u zadnje vrijeme su smogovci i ovi pitari.ekran je napisao/la:Joj treba nam tribina, joj treba nam stadion, joj kažnjeni smo... Pa dokle više plač. Najveći, a samo plaču. A Platini sve lijepo izignoriše![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- Crni gavran
- Kontakt:
Sta si ti imao iz matematikeAlipasino je napisao/la:Ja ljepseg stadiona a goreg kluba od Celika u zivotu vidio nisam.20 godina evrope vidjeli nisu.
Prije 20 godine je bila 1992. godina.
Evo ti kratki tecaj(obrati paznju na 2001/2002 g, a i na 2008/2009, koja u nasem slucaju nije za pohvaliti
http://www.bihsoccer.com/BiH-klubovi-u- ... ovima.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto se tice ozbiljnjih evropskih takmicenja, Celik nikada nije nastupio.
Sto se stadiona tice, ja nisam zloban, zelim da Zeljo izgradi sto ljepsi stadion, jer ova Grbavica je ruglo od stadiona. Pustite se emocija, tipa Grbavica ima dusu ovo ono, imao je i Hajduk stadion Marjan za kojeg su takodje emotivno vezani, ali izgradise Poljud, po meni najljepsi i naluksuzniji stadion bez premca na prostorima bivsje Jugoslavije. A taj stadion je sagradilo neko sarajevsko gradjevinsko preduzece.
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 04 okt 2012, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
samo mala ispravka, stari Hajdukov stadin se ne zove Marjan (brdo iznad Splita), nego Plinara a novi stadion Poljud je podno Marjanaimao je i Hajduk stadion Marjan za kojeg su takodje emotivno vezani, ali izgradise Poljud, po meni najljepsi i naluksuzniji stadion bez premca na prostorima bivsje Jugoslavije.
- Crni gavran
- Kontakt:
Tacnoseven je napisao/la:samo mala ispravka, stari Hajdukov stadin se ne zove Marjan (brdo iznad Splita), nego Plinara a novi stadion Poljud je podno Marjanaimao je i Hajduk stadion Marjan za kojeg su takodje emotivno vezani, ali izgradise Poljud, po meni najljepsi i naluksuzniji stadion bez premca na prostorima bivsje Jugoslavije.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Hebali li im izbori sve po spisku. Hebote ko da se bira najmocniji covjek na svijetu, a ne lokalne vlasti.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zbog-izb ... enda/89121
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- moustapha
- Kontakt:
kakva glupost...
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
U ovoj našoj smiješnoj državi .. 
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
ivan.balic
- Kontakt:
Taško da će biti odgoda. Ako se igra u ponedjeljak, nekim klubovima se uskraćuje mogućnost da igrači glasaju. Primjera radi Olimpic sutra ujutro već ide u Banja Luku. Vjerovatno Rudar kreće ujutro i slično.
Tako bi ako se igra u ponedjeljak, igrači putovali u nedjelju.
Tako bi ako se igra u ponedjeljak, igrači putovali u nedjelju.
Koje budale ..amerosm je napisao/la:Hebali li im izbori sve po spisku. Hebote ko da se bira najmocniji covjek na svijetu, a ne lokalne vlasti.
Dobro je pa nije zvanicno jos ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ma nista se jos ne zna. Sve dok se ne zavrsi taj sastanak u nogometnom savezu, do tada su sveovo nagadjanja.
Naravno da ne bih volio da se odgodi kolo, narocito sto bi to proizvelo da bi nas otislo u Travnik maksimalno 1/3 od ovih sto bi isli da je subota.
A ima smisla i ovo sto kaze @ivan.balic. A i druga bi stavr bila da se recimo radi o opstim izborima a ne ovim lokalnim. Nebi tu trebalo igrati prevelike veze nacionalisticki naboji si slicno.
Nadam se da kolo nece odgoditi.
Naravno da ne bih volio da se odgodi kolo, narocito sto bi to proizvelo da bi nas otislo u Travnik maksimalno 1/3 od ovih sto bi isli da je subota.
A ima smisla i ovo sto kaze @ivan.balic. A i druga bi stavr bila da se recimo radi o opstim izborima a ne ovim lokalnim. Nebi tu trebalo igrati prevelike veze nacionalisticki naboji si slicno.
Nadam se da kolo nece odgoditi.
Nema odgode devetog kola.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije valjda u pm.!!!!!!moustapha je napisao/la:Jos hoce da prebace na ponedjeljak. Idioti.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.