Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

MaGiCa
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la MaGiCa » 28 sep 2012, 10:04

sasagmp je napisao/la: Aplauz za pokusaj duhovitosti,napredujes lagano.Sa nivoa granicne mentalne retardacije si presao na nivo fizioloski tupih.
I nivo granicne mentalne retardacije je isuvise velika tj. nepremostiva intelektualna sfera za tebe. A ovi "fizioloski tupi" zive uglavnom u crno belom svetu. Ono: ako nisi sa nama - protiv nas si.

[youtube][/youtube]

Ah da, zaboravih da se na tribini pustaju narodnjaci, pa ti ovaj zanr verovatno nije poznat. ;)

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 28 sep 2012, 12:57

Tribalian je napisao/la:slika

Zbog ovog lakta,Nejsmitu iz Skotske reprezentacije preti tri meca suspenzije.Sudija nije video ovo kada je Nejsmit zakacio Mijailovica ,ali kamere su ucinile svoje.
Slaba vajda :)

Komšije pozvale i Samira.... ne bih o njima na ovoj temi mnogo,samo stičem utisak da su ovakvi i slični potezi loša stvar za fudbal u regionu. Bez obzira na onu čuvenu,važniji je kvalitet od kvantiteta.

I da cela ona priča oko belgijskog saveza mi je komična,tj. oko tehničkih poteškoća,a vezanih za to da se meč ne igra u Bgu.Ali dobro, to veče ću sigurno otići na Marakanu i dati podršku našim reprezentativcima,poslednji put kada sam to radio nije završilo kako treba.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 sep 2012, 13:26

underPFC je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:slika

Zbog ovog lakta,Nejsmitu iz Skotske reprezentacije preti tri meca suspenzije.Sudija nije video ovo kada je Nejsmit zakacio Mijailovica ,ali kamere su ucinile svoje.
Slaba vajda :)

Komšije pozvale i Samira.... ne bih o njima na ovoj temi mnogo,samo stičem utisak da su ovakvi i slični potezi loša stvar za fudbal u regionu. Bez obzira na onu čuvenu,važniji je kvalitet od kvantiteta.

I da cela ona priča oko belgijskog saveza mi je komična,tj. oko tehničkih poteškoća,a vezanih za to da se meč ne igra u Bgu.Ali dobro, to veče ću sigurno otići na Marakanu i dati podršku našim reprezentativcima,poslednji put kada sam to radio nije završilo kako treba.
@tribaliane ja to odmah vidio, ali nisam htio da komentarišem, zbog kukavičke igre...
@under ja ne znam kako da se postavim prema strancima... S jedne strane ne vjerujem u granice, a s druge vjerujem u očuvanje nekih etničkih vrijednosti...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 sep 2012, 22:20

Subotić strijelac za dortmund.
Đorđević opet dva gola za nant.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 30 sep 2012, 13:16

Dušana Bastu navodno u januaru želi Inter.... (SŽ)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 sep 2012, 18:47

Alen Stevanović strijelac za torino, navodno novi debitant u srpskoj repci.
Pogodio i Rukavina za valjadolid.

Kadeti Srbije suvereno osvojili preliminarni kvalifikacioni turnir za ep, čiji su bili domaćini. Redom su padali jermeni (5:0), moldavci (4:0) i danas bjelorusi (7:0). gol razlika 16:0! Svaka čast momci!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 01 okt 2012, 11:15

Sulejmani povrijedio ligamente :(
Raća Petrović dao gol,baš kao i onaj "ludak" Djurdjić.... :)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 okt 2012, 19:35

Dobar gol Stevanovica! ;)

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 okt 2012, 22:27

[youtube][/youtube]

Svaka čast,nasmijalo me pravo! :D

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 02 okt 2012, 21:30

Akcija kakva se može vidjeti u mladjim uzrastima, podsjetila me na flying V iz filma Mighty ducks :lol:
YNWA!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 okt 2012, 23:09

Subotic, Nastasic i Kolarov solidni veceras.

Inace, Englezi objavili spisak za baraz U21:

golmani: Ben Amos (Hal), Džek Batlend (Birmingem), Deklan Rud (Norič), Džejson Stil (Midlsbro);

odbrana: Rajan Benet (Norič), Stiven Koker (Totenhem), Natanijel Klin (Sautempton), Kreg Doson (Vest Bromvič), Tom Lis (Lids), Džek Rodvel (Mančester siti), Deni Rouz (Sanderlend), Adam Smit (Totenhem), Andre Visdom (Liverpul);

sredina: Džordan Henderson (Liverpul), Tom Ins (Blekpul), Henri Lensburi (Notingem Forest), Džejson Lav (Blekburn), Džoš Mekekran (Midlsbro), Nik Pauel (Mančester junajted), Džondžo Šelvi (Liverpul), Rahim Sterling (Liverpul), Vilferd Zaha (Kristal Palas);

napad: Nejtan Delfuneso (Blekpul), Marvin Sordel (Bolton), Andros Taunsend (Totenhem), Konor Vikam (Sanderlend).

Srbija gostuje "Gordom albionu" u prvoj utakmici 12. oktobra u Noriču, dok je revanš utakmica 16. oktobra u Kruševcu.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 okt 2012, 21:27

Đurđić dva komada večeras za Helsingborg!
Tadić na istoj utakmici bio asistent.
Nikolić strijelac za Videoton.
Plus odlična forma Đorđevića.

Odjednom napad nije problem, ali pod uslovom da ih selektor pozove.
RIP Adis Selmanović

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 04 okt 2012, 22:34

Da su Faljijevi, davno bi bili pozvani. Ali pošto nisu, pozvan će biti Stevanović a ovi nek čekaju prijateljske. Bitno je da se najozbiljnije računa na Marka Šćepovića.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 okt 2012, 22:59

stevanović je više krilo nego što je napadač tako da ako njega pozove a ne ove gore nabrojane, ostaje nam veliki minus u napadu.
ovo je zaista rijetka situacija, da neko od srpskih (potencijalnih) reprezentativnih napadača, nemilice rešeta, u ovom slučaju, više njih. treba to iskoristiti.

ne treba puno pametovati, sačekajmo nedjelju i mihin spisak za belgijance i makedonce.
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 okt 2012, 23:10

Imam prijatelja koji igra u madjarskoj drugoj ligi.Sa njim sam pricao pre jedno tri sedmice otrpilike i bas u razgovoru sa njim zeleo sam saznati kakve partije pruzaju odredjeni igraci u toj zemlji i kaze mi da se uveliko prica da ce Egervari za naredno okupljanje zvati Nikolica u reprezentaciju Madjarske. :( Za nadati se da ce Nikolic to da odbije i da doceka Sinisin poziv.
Uz njega,Djurdjica i Djordjevica to bi bio jedan odlican novi triling.

p.s.
Brkic veoma dobar u pobedi Udinesea veceras.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 okt 2012, 00:27

Djurdjic i Djordjevic su klasicni centarfori, a takvi nam sad trebaju ko hljeb nasusni!

Ako za Scepovice i postoji neko opravdanje sto su ispred njih (menadzeri, mladost, potencijal..), ne znam na koju to foru Lekic vise od njih zasluzuje poziv.... :roll:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 okt 2012, 14:59

Lazović glavni adut za Engleze!

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Janković objavio je spisak igrača za utakmice protiv Engleske u baražu za Evropsko prvenstvo. Srbija će u prvoj utakmici gostovati Engleskoj u petak, 12. oktobra u 19.00 na stadionu "Kerou roud" u Noriču, dok će se revanš igrati četiri dana kasnije u Kruševcu, prenosi Beta.

Na spisku su:

golmani: Branimir Aleksić (Spartak), Aleksandar Kirovski, Marko Dmitrović (Crvena zvezda);

odbrambeni fudbaleri: Nemanja Gudelj (Breda), Marko Petković, Milan Rodić (OFK Beograd), Slobodan Medojević (Volfsburg), Aleksandar Pantić, Filip Mladenović (Crvena zvezda), Miloš Kosanović (Krakovija);

sredina terena: Vuk Mitošević (Vojvodina), Saša Marković, Miloš Jojić, Nikola Ninković (Partizan), Filip Malbašić (Hofenhajm), Luka Milivojević, Darko Lazović (Crvena zvezda), Goran Čaušić (Rad);

napadači: Nemanja Kojić (Rad), Đorđe Despotović (Spartak), Luka Milunović i Ognjen Mudrinski (Crvena zvezda).

Evropsko prvenstvo održaće se od 15. do 28. juna sledeće godine u Izraelu.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 okt 2012, 20:14

miha zove krstičića u a tim, čime je oslabio mladu repku, a u seniorskoj repci momak neće imati nikakvu značajniju ulogu.
pri tome je navodno izjavio da će đurđića zvati tek za utakmice u novembru. od đorđevića ni traga ni glasa. :shock:

:smajlikojilupaglavomozid:
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 okt 2012, 20:46

Da, bas nigdje veze!

Prvo sto Djurdjica i Djordjevica planira zvati, ali tek za prijateljske u novembru?! :? K'o da mi imamo Jovetica i Vucinica kao prve opcije, pa njih eto planira u Novembru cisto isprobati... :roll:

Drugo, zove igrace tipa Maksimovic, Micko, Krsticic...a ima 15 igraca na tim pozicijama! Samo slabi mlade bzvz...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 okt 2012, 23:16

Morali su ali morali su da se dogovore da nam Mihajlovic da najbolje sto imamo za U21.Trebao nam je Nastasic,ionako imamo Subotica na klupi,trebao nam je na zadnjem ili Micko,ili Krsticic ili Ignjovski.Spisak je u sustini dobar ja bih jedino izbacio sa njega Mladenovica a ubacio npr.Milanovica cisto da dobijemo jednog stopera vise.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.