mislim da je sada evropska priča za nas završena...šteta, navijači su ovo toliko dugo čekali a rezultati su žalosni
igra je na momente čak i bila dobra, ali fali nam strpljenje i sigurnosti u igri, a također i samopuzdanje nije na nekom nivou...
šteta što nismo iskoristili šanse koje smo imali, i to dobre šanse. zato smo i bili blagovremeno kažnjeni
@amer
jesam bio za odlazak Romana, iako je on dosta značio u defanzivi i pokrivao dosta prostora... takvog sličnog igrača već imamo - nordveit, a falio nam je jedan igrač tipa xhake koji će otvarati igru iz sredine terena a usput i pokrivati prostor i dobijati duele. On nikako nije odogvorio ovome zadatku i neznam šta pričaš da ge treba rasteretiti ad je lik već par utakmica katastrofa i poslije cigercia naš najlošiji vezni igrač. treba ga na klupu poslat, nek igra marx umjesto njega... nisam se nadao da će ovako loš da bude granit, dosada je najmanje pokazao od naših pojačanja za ovu sezonu...
Arango kriminalan danas, masu izgubljenih i poklonjenih lopti protivniku a nula bodova za zalaganje u defanzivi. Izgleda da to što ga je žena (sa djecom) ostavila je utjecalo znatno na njegovu psihu...
MATS isto užas danas... još sad i ovaj sukob njega i xhake,
Jako je puno problema u igri , i za Favrea je jako puno posla a malo vremena... Ova ekipa ima veliki potencijal, vidljivo je to i na momente, ali nikako da se to u potpunosti prikaže na ternu kroz igru..
U nedjelju dolazi raspoloženi i ubitačni Eintracht, u najgore vrijeme po nas, s obzirom u kakvom smo formi i psihi...Nadam se da će se ekipa trznuti i iznenaditi me partijom protiv Frankfurta ali iskreno nemam baš veliki razlog za optimizam i male su šanse da ćemo nešto veliko da napravimo u toj utakmici...
Da ne zaboravim pohvaliti partiju De Jonga večeras, njegova najbolja partija do sada u dresu Borussie
Sudiji J*** mater, koje debilno suđenje večeras....
I poslije ove utakmice moje antipatije prema turcima su još veće...
i **** vas koef više, nemojte me još s tim pilat nakon ovakvih partija koje moja voljena ekipa pruža čitave ove sezone