Da lomi noge i psuje po novinamaRaul_64 je napisao/la:kakvo je to pitanje ?I sta je sad bolje ?
Da lomi noge igracima i psuje po novinama ili ovo ?
Zvao sam pomoc prijatelja.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Da lomi noge i psuje po novinamaRaul_64 je napisao/la:kakvo je to pitanje ?I sta je sad bolje ?
Da lomi noge igracima i psuje po novinama ili ovo ?
To i govorim, njegova je pozicija ona na kojoj igra Alonso a nema nijednog igrača na planeti koji može oduzeti Mourinhovo povjerenje u Xabija.van gall je napisao/la:Modric moze izbacit samo Alonsa i bit u rotaciji sa Khedirom Essienom i ponekad s Ozilom,njegovo mjesto i jest to sto igra Alonso a njih 2 ne mogu zajedno igrati u timu
Hajde ti to objasni pojedincima. Džaba je pričati da je preofanzivno sa Modrićem i Alonsom.van gall je napisao/la:Njih 2 nazad i Ozil ispred sa 2 krila kakva ima Real je previse ofanzivno,mozda protiv ekipa koje ne napadaju stalno drugacije bi to bila supljina za kontre za svakog !!M4kaveli je napisao/la:Mogu samo sto Mourinho nema damu ..
Itekako.M4kaveli je napisao/la:Jel neko primjetio koliko je Pepe postao bolji igrac nakon sto se smirio ?
Mogul' i ja doći?anonymousHD je napisao/la:
Vrijeme je da se i mi počnemo okupljati.
Aha, samo ako se ne budeš smijao, nakon što nas BVB podere...mandraX je napisao/la:Mogul' i ja doći?
Ko je vidjeo onu utakmicu BvB je zasluzio 3 boda sinoc ko halva ali eto nije im se dalo a onaj Hart golman city-a svaka mu dala za 10 sinoc.anonymousHD je napisao/la:Aha, samo ako se ne budeš smijao, nakon što nas BVB podere...mandraX je napisao/la:Mogul' i ja doći?![]()
Nije ni meni jasno kako još uvijek nisi naučio da se znakovi interpunkcije ne odvajaju od prethodne riječi.M4kaveli je napisao/la:A meni nije jasno kako je to preofanzivno za Real ?
Barca igra sa jednim veznim protiv svake ekipe vec godinama.

LBJ MVP je napisao/la:Khedira nije ništa lošiji u ofanzivi od Modrića
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.