FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I ovo neka bude svima jasno.theprodigy je napisao/la:kakav bolan on, policija ga je ubila, fol knezovic, pustite suplju
Pocivaj u miru Vedrane.
Navodno, Zlatković neki dan govorio o tome kako pola igrača ide na kraju ovog dijela sezone. Belošević, Suljić, Sesar, Husejinović, i on sam, Zlatković. Sad, koliko trebamo vjerovati u ovome, ne znam. Ali je realno očekivati da dvojica-trojica najboljih odu sa Koševa. Ako se to desi, na gubitku smo, i to velikom. Opet, kažem, ne znam je li ovo 100% sigurno i inače se ne volim baviti ovim ''informacijama'', ali ostaje da vidimo kako će to ispasti na kraju ove polusezone. Da su nam u Upravi ljudi kao ranijih godina, dao bih ruku da će se ovako nešto desiti, ali, pošto je ovo sasvim nova garnitura ljudi u Klubu, ostaje da sačekamo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
RIP ADMIR BJELAK
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sesar,Suljic i Husejinovic imaju sanse da odu,ovi ostali realno nmg igrati u jacem klubu od Sarajeva po svojoj kvaliteti..naravno tu su uvijek timovi iz Jelen lige ..al to je sve...High je napisao/la:Navodno, Zlatković neki dan govorio o tome kako pola igrača ide na kraju ovog dijela sezone. Belošević, Suljić, Sesar, Husejinović, i on sam, Zlatković. Sad, koliko trebamo vjerovati u ovome, ne znam. Ali je realno očekivati da dvojica-trojica najboljih odu sa Koševa. Ako se to desi, na gubitku smo, i to velikom. Opet, kažem, ne znam je li ovo 100% sigurno i inače se ne volim baviti ovim ''informacijama'', ali ostaje da vidimo kako će to ispasti na kraju ove polusezone. Da su nam u Upravi ljudi kao ranijih godina, dao bih ruku da će se ovako nešto desiti, ali, pošto je ovo sasvim nova garnitura ljudi u Klubu, ostaje da sačekamo.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- HannahMontana
- Kontakt:
Po meni jedini koji moze otici je Sesar i to u neki pristojan klub! Said-Iole ozbiljan i dobar klub ga nece uzeti dok ne popravi fizicku spremu i ne rijesi se viska kila, koji ce to klub uzeti igraca koji ruku na srce jest strasno dobar ali nije za 90 min! Ista stvar sa suljicem! Strasan igrac-potencijal, al Bgmi sa 55 kila i sutem kao da je u pionirskom pogonu tesko Bgmi!! Ali opet, mislim da ne treba bezveze siriti dezinformacije jer uprava radi i vise nego dobar posao i ako dodje do toga a nadam se da nece mislim da ce postupiti onako kako je najbolje za klub! Govorio sam i govorim za Saida ako nema namjeru na ljeto produziti ugovor bolje neka ide za pristojne pare na zimu nego kao slobodan igrac na ljeto...High je napisao/la:Navodno, Zlatković neki dan govorio o tome kako pola igrača ide na kraju ovog dijela sezone. Belošević, Suljić, Sesar, Husejinović, i on sam, Zlatković. Sad, koliko trebamo vjerovati u ovome, ne znam. Ali je realno očekivati da dvojica-trojica najboljih odu sa Koševa. Ako se to desi, na gubitku smo, i to velikom. Opet, kažem, ne znam je li ovo 100% sigurno i inače se ne volim baviti ovim ''informacijama'', ali ostaje da vidimo kako će to ispasti na kraju ove polusezone. Da su nam u Upravi ljudi kao ranijih godina, dao bih ruku da će se ovako nešto desiti, ali, pošto je ovo sasvim nova garnitura ljudi u Klubu, ostaje da sačekamo.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Sutra na BHT-u prenos lagano moracu tako gledati jer necu moci ici u Travnik jer sam prehladjen. 
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
ima li neki prevoz,gdje se prijaviti,uplatiti,koliko love?? mnogo pitanja 
pa kako ce posao bez tebe,ko ce fakture kucat eheheehDevilS je napisao/la:Sutra na BHT-u prenos lagano moracu tako gledati jer necu moci ici u Travnik jer sam prehladjen.
FK SARAJEVO.
Ne radim za vikend svakako danas trebao ali evo jedva sjedim imam temperaturu tako da sam los pravo kolega.mma_hz je napisao/la:pa kako ce posao bez tebe,ko ce fakture kucat eheheehDevilS je napisao/la:Sutra na BHT-u prenos lagano moracu tako gledati jer necu moci ici u Travnik jer sam prehladjen.
Bitno je da mi sutra pobjedimo tekmu a ja sto ne idem to je najmanje vazno.
Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 05 okt 2012, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
U subotu će na Piroti biti odigran jedan od zanimljivijih susreta devetog kola Premijer lige...
U subotu će na Piroti biti odigran jedan od zanimljivijih susreta devetog kola Premijer lige, između Travnika i lidera Sarajeva.
Utakmice Travnika i Sarajeva obično su donosile veliki broj navijača na tribinama što se očekuje i na sutrašnjoj utakmici.
Kako je za ****.ba kazao Midhat Sarajčić sportski direktor Travnika, očekuje se invazija navijača Sarajeva na Pirotu
"Za ovu utakmicu smo štampali 2000 ulaznica koje će se prodavati na dan utakmice, a biće dva punkta na glavnom ulazu i jedan na sporednom, gdje će svi moći kupiti kartu bez ikakve gužve. Iz Fudbalskog kluba Sarajevo najavili su zvanično 1000 navijača, ali mi očekujemo i veći broj. Mi ćemo uraditi sve da organizacija bude na visokom nivou i nadam se da će sve proteći bez ikakvih incidenata. Odredili smo i cijenu karata za sve i ona će iznositi 5KM, nismo htjeli podizat cijenu s obzirom i na direktan prenos na BHT-u. Očekujem jedan veliki spektakl s obzirom da ove godine obilježavamo 90 godina kluba, a najljepši poklon za sve nas bio bi pobjeda nad liderom prvenstva", kazao je Sarajčić.
Utakmica između Travnika i Sarajeva igra se u subotu od 14 sati na stadionu Pirota, a glavni sudija ove utakmice biće Edin Jakupović.
U subotu će na Piroti biti odigran jedan od zanimljivijih susreta devetog kola Premijer lige, između Travnika i lidera Sarajeva.
Utakmice Travnika i Sarajeva obično su donosile veliki broj navijača na tribinama što se očekuje i na sutrašnjoj utakmici.
Kako je za ****.ba kazao Midhat Sarajčić sportski direktor Travnika, očekuje se invazija navijača Sarajeva na Pirotu
"Za ovu utakmicu smo štampali 2000 ulaznica koje će se prodavati na dan utakmice, a biće dva punkta na glavnom ulazu i jedan na sporednom, gdje će svi moći kupiti kartu bez ikakve gužve. Iz Fudbalskog kluba Sarajevo najavili su zvanično 1000 navijača, ali mi očekujemo i veći broj. Mi ćemo uraditi sve da organizacija bude na visokom nivou i nadam se da će sve proteći bez ikakvih incidenata. Odredili smo i cijenu karata za sve i ona će iznositi 5KM, nismo htjeli podizat cijenu s obzirom i na direktan prenos na BHT-u. Očekujem jedan veliki spektakl s obzirom da ove godine obilježavamo 90 godina kluba, a najljepši poklon za sve nas bio bi pobjeda nad liderom prvenstva", kazao je Sarajčić.
Utakmica između Travnika i Sarajeva igra se u subotu od 14 sati na stadionu Pirota, a glavni sudija ove utakmice biće Edin Jakupović.
mma_hz je napisao/la:pa kako ce posao bez tebe,ko ce fakture kucat eheheehDevilS je napisao/la:Sutra na BHT-u prenos lagano moracu tako gledati jer necu moci ici u Travnik jer sam prehladjen.
DRUG NEBI TI PUNCA
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa radio si za bordo day, idi bolan u travnik, pa nek gori sve, daj i otkaz ako treba...DevilS je napisao/la:Ne radim za vikend svakako danas trebao ali evo jedva sjedim imam temperaturu tako da sam los pravo kolega.mma_hz je napisao/la:pa kako ce posao bez tebe,ko ce fakture kucat eheheehDevilS je napisao/la:Sutra na BHT-u prenos lagano moracu tako gledati jer necu moci ici u Travnik jer sam prehladjen.![]()
Bitno je da mi sutra pobjedimo tekmu a ja sto ne idem to je najmanje vazno.![]()
Ps. ima ko ce kucati.
Za zivot cijeli!
- skyisthelimit
i sta pisac zeli s tim zeli reci ? Ne znam cemu ovi glupi upadi navijaca drugih klubova na ovu temu. Samo bezveze trolate..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: pa radio si za bordo day, idi bolan u travnik, pa nek gori sve, daj i otkaz ako treba...
15.10 - 15.06 ...
Pozz raja, moze li mi ko reci da li je otvorena ona tribina na Piroti prekoputa natkrivene i da li ce nas tamo smjestiti, ako iko zna nek odgovori ( travnicani javite se
).
Ide nas bruku iz moje mahale pa zato pitam jer ipak je ona natkrivena tribina, bar po mom misljenju premala za 1000-1500 nas plus domaci.
Ide nas bruku iz moje mahale pa zato pitam jer ipak je ona natkrivena tribina, bar po mom misljenju premala za 1000-1500 nas plus domaci.
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku"
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
joj ovoga, jedini GLUP upad je tvoj, niko te nista ne pita, samo se ubacis odjednom nepozvan u konverzaciju i vrijedjas nekoga, jel to fino?skyisthelimit je napisao/la:i sta pisac zeli s tim zeli reci ? Ne znam cemu ovi glupi upadi navijaca drugih klubova na ovu temu. Samo bezveze trolate..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: pa radio si za bordo day, idi bolan u travnik, pa nek gori sve, daj i otkaz ako treba...
ma smjestit ce vas gdje obicno budu gostujuci navijaci, na onaj dio tribine pored natkriveneArmexHZ je napisao/la:Pozz raja, moze li mi ko reci da li je otvorena ona tribina na Piroti prekoputa natkrivene i da li ce nas tamo smjestiti, ako iko zna nek odgovori ( travnicani javite se).
Za zivot cijeli!
- skyisthelimit
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: joj ovoga, jedini GLUP upad je tvoj, niko te nista ne pita, samo se ubacis odjednom nepozvan u konverzaciju i vrijedjas nekoga, jel to fino?
Ma jel me niko nista ne pita
15.10 - 15.06 ...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kakve veze imam ja sa tvojim postom, pa si me uvrijedio? jesam li ja negdje spomenuo @skyisthelimit, jesam se tebi obratio, nisam, cemu onda ono vrijedjanje sa tvoje strane? ja sam momku devilsu napisao komentar u saljivom tonu, a ukoliko ga ti nisi razumio, taj nick onda opisuje tvoju glupost(eto da i ja tebi vratim istom mjerom, ko i ti meni)skyisthelimit je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: joj ovoga, jedini GLUP upad je tvoj, niko te nista ne pita, samo se ubacis odjednom nepozvan u konverzaciju i vrijedjas nekoga, jel to fino?
Ma jel me niko nista ne pitaA tebe garant pita pa savjetujes nekoga sta treba da radi ? Zlonamjeran si decko, veoma.
Za zivot cijeli!
Evo sudija u Mostar vam je zaprijeti da se cuvate na derbiju.Svi su protiv vas:D Kakve su vam ovo izjave u avazu Boze sacuvaj?
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Radio za Bordo Day a ti malo bolje procitaj moj post:Prehladjen.