Kaže ona čekaj malo, pa zar ti ne mrziš žutalje?
Epilog: Kasnije sam skakao sa sećije ko da Bayern igra, al' glavno je kad žena pita: "Dobri žutalji, ha?"
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

secer je napisao/la:jao, kako ce da vas razbucajusam real ce vas torpedirat da cete zamrzit i klopa, i borusiju.
salu na stranu.
koliko god zvucalo smijesno, ovo bi mogla biti grupa kroz koju cete proci dalje.
real je nedodirljiv, bez daljnjeg. ali, dortmund se itekako moze boriti sa sitijem koji je sve osim stabilan klub.
siti ce svoje najbolje partije pruziti protiv reala, dok ce kiksati protiv jednog underdoga.
osim toga, dortmund je najjaci kad igra na kontru.
dalje, svaka cast ajaxu, al tu se mora uzeti 6 bodova.
vjerujem da dortmund ima snage da uzme 9 ili 10 bodova sto ce biti sasvim dovoljno za drugo mjesto i prolazak u naredni krug.
vjerujem. jbg, ipak sam ja amidza, a amidzina se pikasmopiBVB je napisao/la:Da ti iskreno kazem cekao sam tvoj komentar na tekmu!
mislim da je najteze hamburgovcima koji su ga mogli imati za, vjerovali ili ne, nesto manje od 2 miliona.smopiBVB je napisao/la:Goetzea ne bih dao ni za jednog igraca,ne samo baye nego bilo kojeg tima,kao sto kazes vjerovatno buduci Messi+ klinac BvB-a
rojs je odlican igrac, bez daljnjeg. jedino sto sam misljenja da bi sav svoj potencijal pokazao u vrhu napada, u formaciji bez klasicnog spica. u ekipu bi vratili kevina - covjeka s kojim bi dobili dodatnu sigurnost u odbrani.smopiBVB je napisao/la:Nego nisi mi prokomentarisao Reusa,ovo sto radi u BL pa i u LP
ne znam. izgleda da se bayern nikada nece odreci klasicnih spiceva, tako da bi se rojs morao boriti sa robenom i riberijem. mislim da ce se svi sloziti da bi to bila borba davida protiv golijata. osim toga, misljenja sam da nikada nece doci na nivo na kojem igra riberi. jer, kao sto vec ranije spomenuh, rojs je vise napadac nego vezni.smopiBVB je napisao/la:bi li i njega volio u bayi??
umjesto sakirija ne, ali umjesto mandzukica sigurno. tehnicki jaci, brzi, eksplozivniji - jednom rijecju, perfektan napadac koji bi se itekako uklopio sa nasim igracima u navali.smopiBVB je napisao/la:nego sta misis bi li po bayu bilo bolje da su njega doveli nego npr.Sacira ili Mandzu...??
jok, daleko od toga. ne poznajem nijednog, ali na osnovu ovog sto vidim na forumu, slobodno mogu reci da se radi o finim momcima koji bi ti itekako realno odgovorili kad postavis neko fino pitanje.smopiBVB je napisao/la:jbg tvoje kolege(bavarci) te zovu amidza i dominator pa ako je tako nema ga kompetentnijeg od tebe za odgovor
U potpunosti se slazem i cim sam ga vidio na tribinaa znao sam zasto je tu,pogotovo nakon onakve partije zapikao je on sto kazes najmanje dvojicu,samo ima jedan "problemcic"secer je napisao/la:jah, zaboravih dodati da ove vrhunske partije dortmunda imaju i ono sto nijemci zovu schattenseiten.
jbg, mislite li vi da je alkos ferguson dosao da snima sitija![]()
ja ne vjerujem. fergonja je nasao zlatnu koku - tim koji skoluje vrhunske igrace koje njegova alkoholicnost moze dovesti za relativno male pare.
vjerujem da bi uskoro mogle stici ponude za gundu, humelsa, bendera, gocinja, pa mozda cak i bekove.
budimo realni i recimo da je utefterio najmanje dvojicu.
misljenja sam da sakiri ima mnogo vise potencijala, tako da ce biti zanimljivo pratiti razvoj ovih velikih potencijala.smopiBVB je napisao/la:p.s.Reus vs.Sacir - vise volim Reusa u ekipi nego li 2 Shakiriajbg,iskreo,vrijeme ce pokazati koji ce dokle dogurati i ko je upravu,ti ili ja!
hmmm, izgleda da ne znas koja dzubrad mogu biti igraci. pazi, nema tog trenera ni ugovora koji mogu zadrzati nezadovoljnog igraca od kojeg prijeti poasnost da to crnilo prebaci na ostatak ekipe.smopiBVB je napisao/la:Svi ovi koje bi on "vjerovatno" volio u ekipi su jos dugo vezani ugovorom za BvB i trebao bi izdvojiti brdo kesha za njih tako da ...mislim da sad za sad moze samo plakati a sta ce biti za koju godinu...ko zna!?
Hare_BvB je napisao/la:Aferim prijatelju.Gledacu da sto prije isposlujem odlazak u TZ da ovo proslavimo uz kakvu kvalitetnu bistrovacu.
![]()
secer je napisao/la:hmmm, izgleda da ne znas koja dzubrad mogu biti igraci. pazi, nema tog trenera ni ugovora koji mogu zadrzati nezadovoljnog igraca od kojeg prijeti poasnost da to crnilo prebaci na ostatak ekipe.
sad, nadam se da vasi puleni nisu vnago koja bi uradila nesto slicno.

smopiBVB je napisao/la:@secer
@kralj
Nije toliki problem dovesti npr.Dzeksona,iskesirati za njega,koliko je problem njegova plata!Kod nas je najplaceniji igrac cca 4,5mil godisnje,i zamisli dodje Dzekson i trazi nekih 7mil,naravno da bi se pobunili Goetzinho,Rojsonja,Hummy i ostali,a svakako to u klubu ne bi dopustili!Em sto su vecina ovih domacih BvB-ova djeca + su NJEMCI i dodje "neki" BOSANAC ili bilo ko drugi i hoce duplo...to oni ne dopustaju tako da od toga nema nista,ja mislim!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.