Sinoc sam ih cuo bar 5 u caffe-u.
Pored Hajmo BiH, Ljiljani zlatni i Dlanovi neka se ne stede jos 2..pa za sve bih volio link da malo "forcamo" na poslu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... &Itemid=82russco je napisao/la:beckaraja ne mogu da nadjem nista, BHF ima BHF himna...hajmo jos koju, ima jedna kao vojnicka koracnica, malo vulgarnija (pominje istocne susjede) i ona mi je nekako najvise sinoc legla...
imas na bhfanaticos.com i samo otvoris BHF PJESMEElddar je napisao/la:imas drug na bhfanaticos.com, b e c k a - r a j a, malo potrazi
russco je napisao/la:nije ova, radi se o BHF Himni..sinoc sam cuo jednu o Dzeki
po meni najbolje navijacka pjesma na ovim prostorima, nisu ni naso lose, al nesvidja mi se sto u fanaticosa svaka je ebo savez ebo ovo ebo ono, a nista nema da podrzavaju repkuMT87TM je napisao/la:jeste izvan teme al evo jedan pjesma Hrvatske i da cujem misljenje jel treba nama neka ovako pjesma jaka nfurana itd
Dobra se nase Hjamo Bosno i Igraj Bosno a ova U mom srcu zalost majke mi ko im dopusti da snime ovakvu grehotuadn_sah je napisao/la:po meni najbolje navijacka pjesma na ovim prostorima, nisu ni naso lose, al nesvidja mi se sto u fanaticosa svaka je ebo savez ebo ovo ebo ono, a nista nema da podrzavaju repkuMT87TM je napisao/la:jeste izvan teme al evo jedan pjesma Hrvatske i da cujem misljenje jel treba nama neka ovako pjesma jaka nfurana itd
i meni je nekakva nikakva ovo samo naso na netu pod nazivom rukometna himna BHMT87TM je napisao/la:Dobra se nase Hjamo Bosno i Igraj Bosno a ova U mom srcu zalost majke mi ko im dopusti da snime ovakvu grehotuadn_sah je napisao/la:po meni najbolje navijacka pjesma na ovim prostorima, nisu ni naso lose, al nesvidja mi se sto u fanaticosa svaka je ebo savez ebo ovo ebo ono, a nista nema da podrzavaju repkuMT87TM je napisao/la:jeste izvan teme al evo jedan pjesma Hrvatske i da cujem misljenje jel treba nama neka ovako pjesma jaka nfurana itd
ewo i downloadKONGO je napisao/la:Ta Hrvatska rap pjesma/himna je bezze, ne mogu da vjerujem da vam se nesto takvo svidja.
Igraj Bosno je najjaca navijacka himna....a Hajmo Bosno, hajmo Hercegovino je isto tako vrh.
Cak mi je i Srce na teren (Edin Dzeko) pjesma bolja od ovog hrvatskog repanja, mislim pjesma o Dzeki i Ljiljanima je puna emocija.........Dijete Bosne, sto na lica osmijeh vrati, ime tvoje cijeli svijet ce da pamti, dijamantu DIO TEBE NOSIMO U SEBI, MAJSTORE DZEKO MI BUDUCNOST VIDIMO U TEBI......Najezim se **** te......