High je napisao/la:Navodno, Zlatković neki dan govorio o tome kako pola igrača ide na kraju ovog dijela sezone. Belošević, Suljić, Sesar, Husejinović, i on sam, Zlatković. Sad, koliko trebamo vjerovati u ovome, ne znam. Ali je realno očekivati da dvojica-trojica najboljih odu sa Koševa. Ako se to desi, na gubitku smo, i to velikom. Opet, kažem, ne znam je li ovo 100% sigurno i inače se ne volim baviti ovim ''informacijama'', ali ostaje da vidimo kako će to ispasti na kraju ove polusezone. Da su nam u Upravi ljudi kao ranijih godina, dao bih ruku da će se ovako nešto desiti, ali, pošto je ovo sasvim nova garnitura ljudi u Klubu, ostaje da sačekamo.
Svi oni imaju ugovore...pa i ako budu isli bice obestecenja za njih.
Ja mislim da je najbitnije da na polusezoni sacuvamo Saida,Sesara,Torlaka i Suljica.Zlatkovic nek ide za 200 milja eura.Belog ispod 300 milja ne damo

onaka ljevica vrijedi i pola miliona.
Ja se iskreno nadam da nas na polusezoni nece napustiti vise od dvojice igraca.Jer dvojica (osim ako nisu Said i Sesar) se mogu nadoknaditi sigurno.
Odlazak Zlatkovica,Tatomirovica,Sunjevarica,Karamatica isl se sigurno moze nadoknaditi...Slazem se da su oni vec uigrani,za nas dobri igraci ali su to tipovi igraca koji se sigurno mogu nadoknaditi drugim igracem koji ce se uigrati jako brzo.
Pokusati sacuvati 3S (Said,Sesar,Suljic), Torlak svakako nece nigdje, Bandovic je tek dosao.To je najbitnije!
Mada me ne bi cudilo da i više igraca ode,3-4, na polusezoni jer ako ne vratimo dugove brzo necemo ni dobit pare od Europe.Statut ce biti kljucna stvar, ako on prodje ne sikiram se!