Bosna i Hercegovina - Spanija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina-Spanija
Zasto jednostavno ne odete na fifa.com i pogledate pravila!
Ja trazim ali ne mogu naci!
Ja trazim ali ne mogu naci!
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
Re: Bosna i Hercegovina-Spanija
Kakvo ba crno brisanje kartona?
Da pojasnim, dva dobivena žuta kartona ili direktni crveni automatski znače suspenziju za naredni službeni meč reprezentacije. Dakle, ako neki igrač u toku kvalifikacija zaradi dva žuta kartona, automatski propušta narednu utakmicu bila ona kvalifikaciona, SP, EP, baraž (samo se prijateljska ne broji).
Da pojasnim, dva dobivena žuta kartona ili direktni crveni automatski znače suspenziju za naredni službeni meč reprezentacije. Dakle, ako neki igrač u toku kvalifikacija zaradi dva žuta kartona, automatski propušta narednu utakmicu bila ona kvalifikaciona, SP, EP, baraž (samo se prijateljska ne broji).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Spanija
Vidim spancima ce falit dosta igraca. Fabregas, Xavi, Guiza, Villa, Puyol itd. Govorio je isto tako da ce i cuvat sve igrace sto imaju zuti. Velika nam je ovo prilika, iako bi ja volio da i Ciro cuva nase sto imaju zuti. Yebo ti pobjedu protiv Spanije ako izugbimoo u barazu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Del Bosque po prvim najavama odredio prvi 11 za Zenicu:Casillas,Iraola,Pique,Albiol,Capdevilla,Senna,Busquets,Xabi Alnso,Riera,Silva,Negredo.........u utakmici protiv Armeniji jak udarac su dobili Torres i Iniesta pa nece biti na raspolaganju najvjrerovatnije Del Bosque.....
Hajmo Bosnooo Bosnoo hajmo Hercegovinoooo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- juzni vjetar!
- Kontakt:
i ovako su do jajadon Ciro je napisao/la:Del Bosque po prvim najavama odredio prvi 11 za Zenicu:Casillas,Iraola,Pique,Albiol,Capdevilla,Senna,Busquets,Xabi Alnso,Riera,Silva,Negredo.........u utakmici protiv Armeniji jak udarac su dobili Torres i Iniesta pa nece biti na raspolaganju najvjrerovatnije Del Bosque.....

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Sta mislite o sastavu protiv Spanije, Ciro je govorio da ce igrati Pjanic od pocetka, vjerovatno umijesto Muratovica, ko li ce na gol dali Hasagic ili Supic, sumnjam da ce Ibricic igrati desnog beka ali koga staviti na to mijesto, mozda stavi Hrgovica na beka a da Salihovica stavi u vezni red da pojaca vezu jer znamo kakvi su Spanci u vezi.
Vezni red: Rahimic, Salihovic, Misimovic, Pjanic bilo bi dosta ofanzivno ali mislim da bi tako odlicno parirali Spancima.
Vezni red: Rahimic, Salihovic, Misimovic, Pjanic bilo bi dosta ofanzivno ali mislim da bi tako odlicno parirali Spancima.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Ibricic ne moze igrati zbog kartona.amir je napisao/la:Sta mislite o sastavu protiv Spanije, Ciro je govorio da ce igrati Pjanic od pocetka, vjerovatno umijesto Muratovica, ko li ce na gol dali Hasagic ili Supic, sumnjam da ce Ibricic igrati desnog beka ali koga staviti na to mijesto, mozda stavi Hrgovica na beka a da Salihovica stavi u vezni red da pojaca vezu jer znamo kakvi su Spanci u vezi.

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Igrace Vladavic!Butmiran je napisao/la:Ibricic ne moze zbog kartona igrati.amir je napisao/la:Sta mislite o sastavu protiv Spanije, Ciro je govorio da ce igrati Pjanic od pocetka, vjerovatno umijesto Muratovica, ko li ce na gol dali Hasagic ili Supic, sumnjam da ce Ibricic igrati desnog beka ali koga staviti na to mijesto, mozda stavi Hrgovica na beka a da Salihovica stavi u vezni red da pojaca vezu jer znamo kakvi su Spanci u vezi.
Ako si potvrdi inf. da se kartoni prenose u baraz ciro je najavio da ce odmarati najbolje igrace, znaci Miske i Spaha ne igraju.
sportsport.ba je napisao da se kartoni prenose!dado83 je napisao/la:Ako si potvrdi inf. da se kartoni prenose u baraz ciro je najavio da ce odmarati najbolje igrace, znaci Miske i Spaha ne igraju.
Cuo sam i ja o tome da Ibricic nece igrati radi kartona ali neznam sigurno da li ima dva kartona pa tako da neigra, ima li iko tacnu informaciju u vezi kartona Ibricica, mislim 100 % tacnu da nenagadjamoButmiran je napisao/la:Ibricic ne moze igrati zbog kartona.amir je napisao/la:Sta mislite o sastavu protiv Spanije, Ciro je govorio da ce igrati Pjanic od pocetka, vjerovatno umijesto Muratovica, ko li ce na gol dali Hasagic ili Supic, sumnjam da ce Ibricic igrati desnog beka ali koga staviti na to mijesto, mozda stavi Hrgovica na beka a da Salihovica stavi u vezni red da pojaca vezu jer znamo kakvi su Spanci u vezi.
- adnan_nanda
- Kontakt:
treba ubaciti nekoliko igraca koji igraju u manjim klubovima jer ce vjerovatno biti na toj utakmici skauta i ako se pokazu protiv spanije odose oni u vece klubove.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
amir je napisao/la:Cuo sam i ja o tome da Ibricic nece igrati radi kartona ali neznam sigurno da li ima dva kartona pa tako da neigra, ima li iko tacnu informaciju u vezi kartona Ibricica, mislim 100 % tacnu da nenagadjamoButmiran je napisao/la:Ibricic ne moze igrati zbog kartona.amir je napisao/la:Sta mislite o sastavu protiv Spanije, Ciro je govorio da ce igrati Pjanic od pocetka, vjerovatno umijesto Muratovica, ko li ce na gol dali Hasagic ili Supic, sumnjam da ce Ibricic igrati desnog beka ali koga staviti na to mijesto, mozda stavi Hrgovica na beka a da Salihovica stavi u vezni red da pojaca vezu jer znamo kakvi su Spanci u vezi.
On sinoc rece.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Evo nasao sam, Ibricic neigra protiv Spanije jer ima dva zuta kartona, izvor NFSBiH.
http://www.nfsbih.net/igraci.aspx
Mislim da ce desnog beka onda igrati Vladavic jer sumnjam da je Berberovic spreman da igra od pocetka utakmice.
Mislim da ce desnog beka onda igrati Vladavic jer sumnjam da je Berberovic spreman da igra od pocetka utakmice.
Sljedećim igračima prijeti suspenzija ako zarade žuti karton: Jahić, Nadarević, Spahić, Misimović, Muratović, Rahimić, Berberović, Mravac, Damjanović i Bajramović. Ibričić propušta Španiju zbog kartona, a vraćaju se Pjanić i Supić. Ovo je po statistici oficijelne stranice FIFA-e.
Odmorit' Spahića i Misimovića, a ostali nek' se čuvaju kartona!
Odmorit' Spahića i Misimovića, a ostali nek' se čuvaju kartona!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
amir je napisao/la:Evo nasao sam, Ibricic neigra protiv Spanije jer ima dva zuta kartona, izvor NFSBiH.
auuu relevantan ti je izvor, nema sta

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
a hocel se brisat zuti ako neko ima samo jedan karton?
mi imamo pravi problem s tim kartonima, mislim da smo i u tom segmentu u vrhu evrope.
mi imamo pravi problem s tim kartonima, mislim da smo i u tom segmentu u vrhu evrope.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.