frajer ne zna da stane.
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Đorđević sinoć opet pogodio za nant.
frajer ne zna da stane.
frajer ne zna da stane.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Problem kod mladih reprezentacija je sto se termini utakmica poklapaju sa 'A' timom, tako da rijetko koja ekipa igra sa najjacim sastavom...
Nama ce recimo sada protiv Engleza faliti maltene cijela jedna postava igraca koji bi, ili bili u prvih 11 ili bi ozbiljno konkurisali za prvu postavu.
Zamislite: Aleksic - Gudelj, Medojevic, Pantic, Rodic - Milivojevic, Ninkovic, Malbasic, Lazovic - Milunovic, Mudrinski (igraci koji su na spisku)
protiv: Kirovski, Aksentijevic, Maksimovic, Nastasic - MIjailovic, Ignjovski, Krsticic, Djuricic, Stevanovic - Markovic, Scepovic (koji su u 'A' ili nisu na spisku, osim Kirovskog naravno).
Obje ekipe su kadar za polufinale EP!
Druga i jaca pa imenima, ali prva uigranija i igraci mahom iz nase lige, koji vjerovatno imaju vise motiva da igraju za mladu reprezentaciju od jednog Nastasica ili Djuricica...
P.S. Veliko bravo za Djordjevica! Sramota je sto ga Miha ne zove!
Nama ce recimo sada protiv Engleza faliti maltene cijela jedna postava igraca koji bi, ili bili u prvih 11 ili bi ozbiljno konkurisali za prvu postavu.
Zamislite: Aleksic - Gudelj, Medojevic, Pantic, Rodic - Milivojevic, Ninkovic, Malbasic, Lazovic - Milunovic, Mudrinski (igraci koji su na spisku)
protiv: Kirovski, Aksentijevic, Maksimovic, Nastasic - MIjailovic, Ignjovski, Krsticic, Djuricic, Stevanovic - Markovic, Scepovic (koji su u 'A' ili nisu na spisku, osim Kirovskog naravno).
Obje ekipe su kadar za polufinale EP!
Druga i jaca pa imenima, ali prva uigranija i igraci mahom iz nase lige, koji vjerovatno imaju vise motiva da igraju za mladu reprezentaciju od jednog Nastasica ili Djuricica...
P.S. Veliko bravo za Djordjevica! Sramota je sto ga Miha ne zove!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Golmani: Stojković (Partizan), Brkić (Udineze), Kahriman (Tavrija)
Odbrana: Ivanović (Čelsi), Tomović (Fiorentina), Biševac (Lion), Subotić (Dortmund), Nastasić (Mančester siti), Makismović (Crvena zvezda), Kolarov (Mančester siti), Luković (Zenit)
Sredina: Ignjoski (Verder), Fejsa (Olimpijkos), Mijailović (Crvena zvezda), Matić (Benfika), Petrović (Genčlerbirligi), Tošić ( CSKA), Krstičić (Sampdorija), Stevanović (Torino), Tadić (Tvente),
Napad: Marković (Partizan), Đuričić (Herenven), Lekić (Genčlerbirligi), Marko Šćepović (Partizan), Sulejmani (Ajaks)
Ovaj Mihajlovic mi ama bas nikako nije jasan! Lik zove povredjenog Sulejmanija, a ne zove Djurdjica i Djordjevica?!

Odbrana: Ivanović (Čelsi), Tomović (Fiorentina), Biševac (Lion), Subotić (Dortmund), Nastasić (Mančester siti), Makismović (Crvena zvezda), Kolarov (Mančester siti), Luković (Zenit)
Sredina: Ignjoski (Verder), Fejsa (Olimpijkos), Mijailović (Crvena zvezda), Matić (Benfika), Petrović (Genčlerbirligi), Tošić ( CSKA), Krstičić (Sampdorija), Stevanović (Torino), Tadić (Tvente),
Napad: Marković (Partizan), Đuričić (Herenven), Lekić (Genčlerbirligi), Marko Šćepović (Partizan), Sulejmani (Ajaks)
Ovaj Mihajlovic mi ama bas nikako nije jasan! Lik zove povredjenog Sulejmanija, a ne zove Djurdjica i Djordjevica?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ja prosto ne znam cemu se iscudjavate vise kada se apsolutno zna da Mihajlovic ima svoje ideje za koje ce ako treba i da umre kako sam rece.
Njemu je cilj da sa ofanzivom uspostavi red na terenu,a to nikako ne moze sa napadacima koji postizu golove ala Djurdjic ili Djordjevic ili Nikolic vec mu trebaju oni koji ce povredjeni da sede na klupi i da osecaju atmosferu igranja za reprezentaciju.
Njemu je cilj da sa ofanzivom uspostavi red na terenu,a to nikako ne moze sa napadacima koji postizu golove ala Djurdjic ili Djordjevic ili Nikolic vec mu trebaju oni koji ce povredjeni da sede na klupi i da osecaju atmosferu igranja za reprezentaciju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Miha nas zajebava 100%. Ja drugačije ne mogu objasniti ono što on priča za Šćepovića, pa da mu Kuzmanović ne treba ali mu trebaju Fejsa, Mićko i Raća, Boško Janković se ne uklapa...
Svako nosi svoj krst.Na osnovu rezultata ce mu se suditi da li je bio u pravu ili ne.Ja bi iskreno voleo Djurdjica i Kuzmanovica,ali otkud ja znam kakve zamisli ima Mihajlovic.Vreme ce pokazati ko je bio u pravu
Realno, covek se opasno gubi. Zove raspalog Lekica, Scepovica koji ni u Partizanu ne moze da primirise nekom nivou, staticnog Petrovica (za koga ne znam na koju gurku ide, ali je ta gurka opasna), malog Mijajlovica koji nije ni za U21, a odrice se Kuzmanovica, Ninkovica, ne koristi Matica, ne zove Djordjevica i Jankovica...marconato je napisao/la:Golmani: Stojković (Partizan), Brkić (Udineze), Kahriman (Tavrija)
Ovaj Mihajlovic mi ama bas nikako nije jasan! Lik zove povredjenog Sulejmanija, a ne zove Djurdjica i Djordjevica?!![]()
Brkic, prvi nas golman koji nakon 10 godina brani u ligi petice, mu sedi na klupi.
Budalasto izbacivanje Ljajica, te pozivanje povredjenih igraca su prica za sebe.
Kad li cemo imati nekog normalnog selektora, koji "kapira" ozbiljan fudbal i koji nema menadzerske igrace, Bog Sveti samo zna.
Nit' je prvi golman nakon 10 godina koji brani u ligi petice,nit' ce da sedi na klupi nakon veceras. 
De podseti me, ko je to branio citavu sezonu u ligama petice, a da je bio drzavljanin Srbije i da govorimo o periodu od 2002-2012Devil je napisao/la:Nit' je prvi golman nakon 10 godina koji brani u ligi petice,nit' ce da sedi na klupi nakon veceras.
Kujovica i Stojkovica ne priznajem, jer su branili sve ukupno 15-20 utakmica u najjacim ligama.
Dva potpuno razlicita smisla recenice je ono sto si zeleo reci i ono sto si napisao.Ja komentarisem ono sto si napisao. 
Stojkovicu slomljeno rame,nema njega zadugo na terenu ako je pravi lom.
AjdeDevil je napisao/la:Dva potpuno razlicita smisla recenice je ono sto si zeleo reci i ono sto si napisao.Ja komentarisem ono sto si napisao.
Znaci Avramov je 1 golmanska legenda (veca od Pantelica ili Beare), jer je u periodu od 10 godina bio clan italijanskih klubova, u ligi gde se golmani cene najvise na svetu i gde je konkurencija medju stativama tradicionalno najveca? To sto nije skupio ni 10 tekmi u CVu u Serie A, nema veze. Jbga, covek je "branio" u Italiji.
Znas ti dobro na sta sam mislio, a ako ti nije jasno - idi bavi se onom puckalicom u Subotici. Ona je produkt zamena teza i slobodnog tumacenja dogadjaja, koje su decenijama omiljene hermeneuticke doskocice na ovim prostorima.
P.S. Ne znam za Stojkovica, ali i on je jedan od onih kojima je reprezentacija godinama bila "odskocna daska", sa koje nikako da se odraze.
A lika...
Znam ja na sta si ti mislio(doduse tek nakon sto si pojasnio),a vidim veoma ti je tesko da kazes da si lose formulisao dobro je nema veze,evo ja priznajem gresku sto nisam iako sam trebao to da protumacim na pravi nacin.
Jedina stvar koja je bitna u svemu je sto se Brkic vraca medju stative.Jos samo Jorgacevic nedostaje.
Znam ja na sta si ti mislio(doduse tek nakon sto si pojasnio),a vidim veoma ti je tesko da kazes da si lose formulisao dobro je nema veze,evo ja priznajem gresku sto nisam iako sam trebao to da protumacim na pravi nacin.
Jedina stvar koja je bitna u svemu je sto se Brkic vraca medju stative.Jos samo Jorgacevic nedostaje.
Tadic nastavlja sa dobrim partijama! Danas ponovo gol iz penala... 
Radi se o tome da ja "prolaznike" ne racunam. Od svih nasih golmana, jedino je Brkic nesto uradio u top ligama u poslednjih 10ak sezona. A "prolaznici", koje razni menadzeri i reprezentacija uguraju tamo, obicno budu razobliceni u kratkom roku i sledi im put u egzoticne destinacije. Pogledati za definicijutermina "prolaznik" pod Milijas, Raca Petrovic, Babovic, Dusko Tosic ili Lekic.Devil je napisao/la:A lika...![]()
A kao neko ko prati italijanski fudbal 20 godina, odgovorno tvrdim da je Brkic tezak evropski prosek (realno u Italiji ima barem 10 golmana boljih od njega), ali da je takav 1 svetlosnu godinu ispred svih koji su nosili #1 u nasoj reprezentaciji, jos od I.Kralja (doduse, samo dok je prvog puta bio u FKP).
Jel ja to vidim radost zbog povrede naseg najboljeg golmana?Steta necete moci da mu zvizdite na utakmicama reprezentacije.
Naš najbolji golman je potpuno zdrav i braniće ove dvije utakmice, a nadajmo se i svaku sljedeću.sasagmp je napisao/la:Jel ja to vidim radost zbog povrede naseg najboljeg golmana?Steta necete moci da mu zvizdite na utakmicama reprezentacije.
Kao i uvek duhovite komsije.
Stojke izdrzao si stoku za vratom,izdrzaces i ovu povredu.Drzi se majstore
Stojke izdrzao si stoku za vratom,izdrzaces i ovu povredu.Drzi se majstore
Ne radujem se nicijoj nesreci, ali bar se nece zvizdati na Marakani i tako kvariti atmosfera... 
Jel Stojkovic kriv za navijacku isfrustriranost navijaca Crvene Zvezde koji kvare atmosferu na utakmicama reprezentacije?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.