a nemoj, nemam ?raul-zakon je napisao/la: Pa i moj pas(džukela, ker, cuko) zna da se negacija uvijek piše odvojeno od riječi(osim "nisam" i "neću")
Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real....
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
merdanovic
- Kontakt:
Ljudski je griješiti,vjerovatno da pazim na svaku riječ koju napišem ne bih imao grešaka.A vidim ti voliš tražiti dlaku na jajima.Nije problem u neznanju,nisam ga ispravio radi toga. Al' ne mogu podnijeti kad mi neko ovako glumi patriotu jer ide na utakmice lokalnog kluba i reprezentacije,a nije u stanju nauciti osnove jezika kojim navija za taj klub.
Nije sav patriotizam u fudbalu,vjeruj mi druze. (ovo je za merdanovica)
A najvise volim kad mi Vi koji niste bili na 5 nogometnih utakmica pametujete o nogometu.
Kad porastem i ja ću ići u tuđi grad da bih im rušio stadion oleee.Do tada mi ostaje da preko tv-a navijam za RealTravnik je poveo protiv Sarajeva, ali u toku je prekid zbog velike bakljade gostujućih navijača. Nije poznato šta će biti odlučeno, hoće li se nastavljati utakmica...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Cautinho
- Kontakt:
Čuj Lyon...Bolje da si stavio United ili Juve.Mozda Bayern.
Keep walking.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ja imam dokaz da ti ne znas pravopis,ti nemas dokaz da ja ne idem na nogometne utakmice. Lawyered.merdanovic je napisao/la: A najvise volim kad mi Vi koji niste bili na 5 nogometnih utakmica pametujete o nogometu.
-
merdanovic
- Kontakt:
Pa ti si strašan ,haha..Šteta samo što i tebe drugi ispravljaju..Ja imam dokaz da ti ne znas pravopis,ti nemas dokaz da ja ne idem na nogometne utakmice. Lawyered.
Smatram normalnim da netko navija za srani klub,ali ne shvaćam niti ću ikada shvatiti kad za Real napiše "mi" ili kao što ste već spominjali.
Čekaj kažete najlakše je tako staviti.Zar je teško napisati "Real je odigrao dobro",a ne "mi smo odigrali dobro"
I šta bi ja trebao misliti o nekim forumašima (realovcima) ovdje kad napišu navijačima atlethica madrida "komšije ako ne možemo mi osvojiti naslov,adje barem vi"
Meni je to oprostite na izrazu skroz debilno.Ti klubovi su miljama dalkeo da bi ih oslovljavali sa "mi"
Čekaj kažete najlakše je tako staviti.Zar je teško napisati "Real je odigrao dobro",a ne "mi smo odigrali dobro"
I šta bi ja trebao misliti o nekim forumašima (realovcima) ovdje kad napišu navijačima atlethica madrida "komšije ako ne možemo mi osvojiti naslov,adje barem vi"
Meni je to oprostite na izrazu skroz debilno.Ti klubovi su miljama dalkeo da bi ih oslovljavali sa "mi"
jednostavno je. treba razlikovat navijanje i simpatiziranje. jedno je biti navijač, a drugo fan.
Pa sto ce tebi onda u potpisu Dinamo i na avataru igrac kosmijanate je napisao/la:Smatram normalnim da netko navija za srani klub,ali ne shvaćam niti ću ikada shvatiti kad za Real napiše "mi" ili kao što ste već spominjali.
I ne mora znaciti da onaj u Barceloni voli taj klub vise od mene,nisam ja kriv sto sam rodjen u BiH pa ne mogu ici svakog vikenda na utakmice kao on.A kad volis i navijas za neki klub nije nista cudno kad napises "mi"
Upravo tako.azTer je napisao/la:jednostavno je. treba razlikovat navijanje i simpatiziranje. jedno je biti navijač, a drugo fan.
Time bi ova tema mogla komotno u kantu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
merdanovic
- Kontakt:
Evo kako ljudi u Srbiji navijaju za svoj klub u 3.ligi...A ima dobrih video-a i kako su Siouxi iz Lukavca navijali za svoj klub u 3.ligi i sad navijaju u federalnoj su redovni,no nažalost takvih primjera je malo.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sarajlijc@
- Kontakt:
¸LBJ MVP je napisao/la:Kad porastem i ja ću ići u tuđi grad da bih im rušio stadion oleee.Do tada mi ostaje da preko tv-a navijam za RealTravnik je poveo protiv Sarajeva, ali u toku je prekid zbog velike bakljade gostujućih navijača. Nije poznato šta će biti odlučeno, hoće li se nastavljati utakmica...
Mozda da se raspitas sto je bila bakljada.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Možda nije bitno zašto je bila bakljada?? 

ili jest ? 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
merdanovic
- Kontakt:
Šta ima loše u bakljama?Baklje služe za proslavljanje godišnica navijački skupina ili kluba ili npr.kod proslave gola i titula.A opet kad znam da na TV-u kažu da baklje stvaraju probleme jasno je vaše kritikovanje Hordi Zla.Za mene je gora stvar laser jer on ima uticaj na igru do baklja jednostavno nema.
Kakve veze imaju baklje sa ovom temom? 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
bilo dobro kad naviajka grupa pravi bakljadu bdue svjesna da ce klub plaitit kkaznu,eh sad ako su toliko odani klubu i vole ga zasto an sebe ne preuzmu placanje kazne jer je bakljada njihov cejf,prave je radi sebe ne radi klubaMancini je napisao/la:Kakve veze imaju baklje sa ovom temom?
Ali meni nije jasno.Znam likova s raznih foruma koji ako navijaju za nogometnu momcad,odma i za kosarkasku i rukometnu?? Totalno zbunjujuce.
Ako ste upoznati s **** forumom - tamo ima likova koji prate i hokejasku momcad.Meni je to skroz rekao bih ogavno.U redu ako navijas samo za stranu kosarkasku momcad ili samo za nogometnu,ali navijati za cijeli taj krug momcadi je meni glupo.
Ako ste upoznati s **** forumom - tamo ima likova koji prate i hokejasku momcad.Meni je to skroz rekao bih ogavno.U redu ako navijas samo za stranu kosarkasku momcad ili samo za nogometnu,ali navijati za cijeli taj krug momcadi je meni glupo.
pa šta ? navijam i ja i za RK Željezničar npr., pa ne vidim ovdje problem (osim toga što se rukometni klub aktivira i deaktivira svake 2-3 godinenate je napisao/la:Ali meni nije jasno.Znam likova s raznih foruma koji ako navijaju za nogometnu momcad,odma i za kosarkasku i rukometnu?? Totalno zbunjujuce.
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
zašto je glupo? zar nije gluplje da u 10 različitih sportova navijaš za 10 različitih timova?nate je napisao/la:Ali meni nije jasno.Znam likova s raznih foruma koji ako navijaju za nogometnu momcad,odma i za kosarkasku i rukometnu?? Totalno zbunjujuce.
eto, ti si iz ljubuškog i sigurno navijaš za sve ili većinu timova iz svog grada i tu nema ništa glupo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.