Manijaci su skandirali,a belaj pravili van terena i neka su kaznjeni,ali izvini molim te,ovi su zamalo covjeka osakatili i opet su pored posljednje opomene,bacali baklje i kidali stolice.Pa su poslije posljednje dobili zadnju opomenu.Izivni ali o cemu pricas ti.Belaji Manijaka i skandiranja na sva usta se pljuju,a kamenovanje busa Sirokog i oovo danas je sasvim ok.Prihvatljivo jel tako.Nemoj ba davati komentare koji nemaju veze sa zdravom logikom.Ja sam za to da se svi drasticno kaznjavaju ,jer samo tako ce pameti doci.Evo ti priimjer danas.Covjek opoene navijace da ako uleti jos jedna baklja prekida se ili ce biti izbaceni,njima to nije bitno oni ce opet po svom.Dok se to tolerise,i bice sranja,ali neka Uefa to pametno uradi pa se vi, i mi kurcu mozemo buniti,i seljacku politiku prosipati,jer ako se puno kurcis mozes jos vise fasovat.[/quote]barbarez je napisao/la:[]da se to tako gleda manijaci bi svaku utakmicu trebali biti odstranjeni sa tribinabarbarez je napisao/la:Zaista u zadnje vrijeme me nervira ta neobjektivnost komentatora nase lige,bilo BHT ili Arene.Nemaju iste arsine,i dok jedne osudjuju ,drugima se tolerise i tetosi,kao da su ih oni pravili.Horde su odlicne ali su hladno trebale 2 puta biti odstranjene sa stadiona,plus je bilo materijala za prekid,jer su doveli u pitanje zdravlje jednog aktera tekme.Bitno je samo da se po Manijacima sere,a ostali su zlatni.Treba sve sa svima jednako ...Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta bi bilo steta da ih izbace komentatoru pitaru hadaljski, bilo je upozorenje, botovi su ga ignorisali, ubacili baklje, lomili stolice, i kao steta sto su prevalili put, a da su manijaci trubio bi kakva nam je liga losa dok se ovo desava... Mrs hadalju pitarski...
Sto se teke tice Sarajevo je bolje,i sumnjam da ce Travnik izdrzati..
a ne spominjes da ste zadnju utakmicu sa celiko bacali baklje na teren i na protivnicku tribinu medju narod de malo realnosti isto je to sve