Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Modrić može protiv Barce početi samo između Alonsa i još jednog defanzivca (Khedira ili Essien) čisto da može netko prenijeti loptu do Ronalda i Di Marie. Ali opet možda ih i ne bi bilo loše napasti sa Ozilom ili Kakom pa im uvaliti jedan ili dva gola na buku.. 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Nije sad ni Benz u formi koliko se dize,ali da je bolji izbor za Klasika to stoji..LBJ MVP je napisao/la:Pipita nema šanse da igra pored ovakvog Benzeme.Modrić na AMF-u je smiješna stvar a Essien se dosad puno bolje uklopio u ekipu ako si ti tu Modrića stavio na CMF.Baš će Coentrao zaigrat protiv Barce nakon što gotov mjesec dana nije odigrao tekme
[youtube][/youtube]
Video koji se mora pogledati
Video koji se mora pogledati
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Benz diže formu dok Higuainu forma opada i u takvoj situaciji Benz je bolje rješenje.L_blancos je napisao/la:Nije sad ni Benz u formi koliko se dize,ali da je bolji izbor za Klasika to stoji..LBJ MVP je napisao/la:Pipita nema šanse da igra pored ovakvog Benzeme.Modrić na AMF-u je smiješna stvar a Essien se dosad puno bolje uklopio u ekipu ako si ti tu Modrića stavio na CMF.Baš će Coentrao zaigrat protiv Barce nakon što gotov mjesec dana nije odigrao tekme
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Benzema je i bez jedne noge bolji igrač od Higuaina.
Ne miješaj se u nešto o čemu nemaš pojmamandraX je napisao/la:Benzema je i bez jedne noge bolji igrač od Higuaina.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Hoće li Higuain ikad dizat formu? Uvek mu forma u padu.
On nakon one povrede leđa nije isti igrač. To je valjda svima jasno.
Real Madrid
Real Madrid
- anonymousHD
- Kontakt:
Nažalost... Zato ga treba prodat, dok još ima glupih klubova koji će dati oko 30-40 miliona za njega.
Ma prodat odmah joj koji ste vi likovi.Legenda Reala 100 golova za klub i vi bi ga se tako lako riješili.Zbog ovakvog odnasa prema određenim nam se i desilo onih koliko 6-7 godina bez 1/4 finala LP.Nije kao prije povrede ali tada je bio jednak s Ronaldom,Ronaldom koji je najbolji fudbaler na svijetu.
Uostalom za ulogu drugog napadača nemoguće je naći boljeg.
A i baš me zanima šta mu to konkretno zamjerate ove sezone ili prethodne
Uostalom za ulogu drugog napadača nemoguće je naći boljeg.
A i baš me zanima šta mu to konkretno zamjerate ove sezone ili prethodne
Kakva legenda kluba čovječe šta ti je. Šta je onda jedan Iker ako je ovaj legenda. E svašta.
Zamjeram mu što mu treba previše prilika da pogodi. Ono je prije zatvorenih očiju gađao
Zamjeram mu što mu treba previše prilika da pogodi. Ono je prije zatvorenih očiju gađao
Real Madrid
Real Madrid
Legenda nego sta,kad je jedan Beckham medju legendama sto nebi bio Gonzalo ?..Kada bi otisao iz kluba taj status bi mu i bio potvrdjen..Toxicity je napisao/la:Kakva legenda kluba čovječe šta ti je. Šta je onda jedan Iker ako je ovaj legenda. E svašta. Pa ako je tebi to isti igrač kao prije povrede onda stvarno ne znam u šta ti gledaš.
Neki zaboravljaju da nam je on licno donjeo jedan trofej kada su svi zakazali..
Iker ce po zavrsetku karijere biti rame uz rame sa Raulom i Alfredom..
Sezonu poslije povrede je imao najbolji prosjek golova po minutama u ligi tako da sigurno nije losiji..
Pa koliko ćemo onda "legenda" izbaciti ako ovako nastavili s epitetima igračima? Je li to znači da je i Ramos već legenda? Ako ovi imaju status legende onda Iker ima status nekog božanstva
A smiješno mi u istu rečenicu stavljati Raula koji je sve živo osvojio u Realu i koji je mnogo puta pomogao da Real nešto osvoji i Higuaina koji je eto donjeo taj jedan naslov.
A smiješno mi u istu rečenicu stavljati Raula koji je sve živo osvojio u Realu i koji je mnogo puta pomogao da Real nešto osvoji i Higuaina koji je eto donjeo taj jedan naslov.
Real Madrid
Real Madrid
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... ewPagina=4" onclick="window.open(this.href);return false;Toxicity je napisao/la:Pa koliko ćemo onda "legenda" izbaciti ako ovako nastavili s epitetima igračima? Je li to znači da je i Ramos već legenda? Ako ovi imaju status legende onda Iker ima status nekog božanstva![]()
Eto tebi lista legendi Real Madrida, i usput pogledaj cija je pocetna slika na toj stranici..
Prelistaj i vidjet ces da su tu Figo,Makelele-igracina ali samo 3 sezone u Realu,Beckham,Suster,Sedorf,Suker,Valdano i jos par igraca koji nisu ostavili takav trag u Realu kao Higuain sto trenutno ostavlja..
I ko njih stavlja u istu recenicu ?
Mjesasa kruske i jabuke..Naravno da jedan Juanito,Raul,Sanchis,Hierro,DiStefano,Raul ili Casillas imaju drugaciji status u klubu i da se drugacije gleda na njih nego na ove gore navedene..
Pa vjerujem ti samo mi smiješno to. Legenda je po meni igrač koji prođe školu tog kluba ili tko dođe baš mlad i tu se zadrži do kraja karijere. Ili u slučaja jednog Cristiana Ronalda da poobara sve moguće rekorde, ako me razumeš 
Real Madrid
Real Madrid
Cristiano Ronaldo je tužan zbog Iniestine nezaslužene nagrade !
Znaci ipak je to
P.S. Guti: Lionel Messi je bolji igrac od Cristiana Ronalda !
Znaci ipak je to
P.S. Guti: Lionel Messi je bolji igrac od Cristiana Ronalda !
Zadnja izmjena: M4kaveli, dana/u 06 okt 2012, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Cautinho
- Kontakt:
Kad bi Ronaldo bio u Realu još onoliko koliko je tu,dakle neke 3-4 sezone mogao bi srušiti rekord najboljeg strijelca kluba svih vremena.Ako ostane u ovakvoj formi,dakle 30-40 golova po sezoni,mozda vise.
Keep walking.
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Cristiano je opravdao sve sto se od nj ocekivalo , isto kao i Jose,to sto ima umobolnika koji ne vole nacin rada Josea je problem istih, dva kiksa za koje je po meni najvise kriv kapiten(Getafe,Sevilla) su doveli do tog da eventualni triumfom u clasicu sutra culesi stavljaju šape na pokal lige.(ulogu djelioca pravde od proslog vikenda necu komentirati). U svakom slucaju sto se mene tiče nek sutra sudjenje bude posteno i nek pobijedi bolji na terenu. p.s. Litlle bitch.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
[youtube][/youtube]
Sutra, opet.
Sutra, opet.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- PatrickBateman
- Kontakt:
Sutra Barca docekuje sedmoplasiranu ekipu koja se bori za mjesto u Evropskoj nogometnoj ligi. Trebalo bi to rutinski dobiti i zadrzati prednost nad najvecim rivalom iz Madrida,Atleticom,i nadati se njihovom kiksu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.