Zvučalo ovo skromno ili ne, ali očekujem da u derbi uđemo sa vodeće pozicije.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Sta ti je ba,jesi li se to malo ohladio,idi grij mozakK0MT je napisao/la:Ima li nagovještaja kakvih da će biti stream danas?Sretno večeras, i neka Rudar pobjedi!
![]()
svidja mi se razmisljanje, i mislim da do derbija oni ako jos jednom kiksaju bice opet raspad sistema , jos ako ispadnu iz kupa ovako rano, a dolazi im Borac , Zrinje, Zeljo ...GaziHusrevbeg je napisao/la:Na kraju se ispostavi da mi ipak nismo kiksali u Travniku, rekoh ja odmah da na početku da će onaj bod biti jako bitan u nastavku sezone.
Zvučalo ovo skromno ili ne, ali očekujem da u derbi uđemo sa vodeće pozicije.![]()
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!
Mora da smo ih vidjeli istu noc, ali kako Kvesu dribla ljepsa polovina, jadnik samo suti i potvrdjuje - ona je sve u pravu...exbabilon je napisao/la:Obzirom na nase apetite, nijedan nije zaslužio da se pretjerano izdigne iznad kolektiva, al Antolović nije bio loš. Vidio sam da je Eldin glasao sam za sebe.anonimni je napisao/la:auu, Antolović vodi u anketi![]()
Inače, Kvesa i Bogi vodaju ljepše polovine po Vilsu, valjda će izać na dobro.

Slobodno!anonimni je napisao/la:smijem li ovo iskoristiti k'o avatar ?
Rekao bih opravdana hajka u ovom slučaju. Mislim da su naši klubovi presiromašni da plaćaju kazne zbog baklji ili čupanja stolica. Baklje imaju opravdanje ako je i na terenu i na tribinama show (neki derbi i sl.), a čupanje stolica nama opravdanja..bistrikboy je napisao/la:Da,da navijaci divljaju nema kraja,niko vise mira nema,svaki vikend jedan mrtav,boze spasi nas.Pomozi EUPM,MUP i NATO ugrozeni smo zbog baklji u terenu i cupanja stolica.
Pocela je medijska hajka na navijace kod nas.I tu kasnimo za komsijama bar 2 godine ali eto poceli su.There is no business like showbusiness...
hvalaZel je napisao/la:Slobodno!anonimni je napisao/la:smijem li ovo iskoristiti k'o avatar ?
Trenutno korisnika/ca: Sarun, WeekendOffender i 38 gostiju.