FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alipasino » 06 okt 2012, 17:49

Veceras demontiranje Rudara i nastavak serije.Ni jednu vise necemo zijanit do kraja polusezone i bicemo prvi bjezacemo pitama 2 boda.Ako sam ja pozitivac to je dobar znak.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 06 okt 2012, 17:50

vjerujem da cemo nakon ovih rezultata danas oderati rudar... samo je bitno da ne shvatimo protivnika kao radnik proslu utakmicu, inace ocekujem petardu u mrezi prijedorcana
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

plava lokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plava lokomotiva » 06 okt 2012, 17:52

Ja se za pocetak nadam da ce neko napraviti stream, a onda se nadam da cemo pobijediti Rudar i prici pitarima na dva boda... Ovo kolo zasad ne ide lose, trebamo iskoristiti ovo i eventualno do derbija biti barem poravnati na tabeli sa pitarima... Mlim jos jednom da neko napravi stream...

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 06 okt 2012, 17:53

Zeman je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Da,da navijaci divljaju nema kraja,niko vise mira nema,svaki vikend jedan mrtav,boze spasi nas.Pomozi EUPM,MUP i NATO ugrozeni smo zbog baklji u terenu i cupanja stolica.

Pocela je medijska hajka na navijace kod nas.I tu kasnimo za komsijama bar 2 godine ali eto poceli su.There is no business like showbusiness...
Rekao bih opravdana hajka u ovom slučaju. Mislim da su naši klubovi presiromašni da plaćaju kazne zbog baklji ili čupanja stolica. Baklje imaju opravdanje ako je i na terenu i na tribinama show (neki derbi i sl.), a čupanje stolica nama opravdanja..
eto, ti govoris da je ok samo na derbiju, ja kazem da je pirotehnika uvijek dobrodosla. Za cupanje stolica, to je za vecinu ljudi samo mali ekces. I ja sam primjetio da u zadnje dvije godine se stvarno sve vise negativno pise o navijacima i u nasim medijima, dok sam to npr. kod Hrvata i Srba mogao mnogo ranije poceti citati. U Rumuniji da ne pricam.

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 06 okt 2012, 17:55

stream? da, ne, mozda?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 okt 2012, 18:05

AnelZ je napisao/la:
Zeman je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Da,da navijaci divljaju nema kraja,niko vise mira nema,svaki vikend jedan mrtav,boze spasi nas.Pomozi EUPM,MUP i NATO ugrozeni smo zbog baklji u terenu i cupanja stolica.

Pocela je medijska hajka na navijace kod nas.I tu kasnimo za komsijama bar 2 godine ali eto poceli su.There is no business like showbusiness...
Rekao bih opravdana hajka u ovom slučaju. Mislim da su naši klubovi presiromašni da plaćaju kazne zbog baklji ili čupanja stolica. Baklje imaju opravdanje ako je i na terenu i na tribinama show (neki derbi i sl.), a čupanje stolica nama opravdanja..
eto, ti govoris da je ok samo na derbiju, ja kazem da je pirotehnika uvijek dobrodosla. Za cupanje stolica, to je za vecinu ljudi samo mali ekces. I ja sam primjetio da u zadnje dvije godine se stvarno sve vise negativno pise o navijacima i u nasim medijima, dok sam to npr. kod Hrvata i Srba mogao mnogo ranije poceti citati. U Rumuniji da ne pricam.
Kako brate moze biti dobrodoslo nesto sto tvom klubu nanosi direktnu finansijsku stetu :?: :?: Da nije kaznjivo pa hajde, mada sam bio svjedok prije par godina kada je neki lik dobio astmaticni napad od dima baklje koja je zapaljena metar od njega.. Atraktivno jeste ali brate u zadnje vrijeme nam samo stetu donosi..
BUDI ŽELJO !!!

Nikica

Post Postao/la Nikica » 06 okt 2012, 18:06

Svugdje u svijetu je primitivno paliti baklje i pucati petarde, da ne govorim o topovskim udarima, pa vidjeli ste utakmicu Chelsea- Norwich malopreije pa milina gledat bez divljaštva i nasilja, uživanje sjedit s mirom i navijat za svoj tim, bez straha hoće li ti kakva budala sa bakljom spržit oči, kosu i boga pitaj šta već ne.
Majstor Karatea

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 06 okt 2012, 18:10

Nikica je napisao/la:Ovom Zrinjskom i Širokom, da nije penala, nikad izjednačili nebi, i to na u oba susreta im penale sudija svira.
Pa kad smo godinama osteceni svako drugo kolo..sve se vraca sve se placa..placite.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 okt 2012, 18:11

Nikica je napisao/la:Svugdje u svijetu je primitivno paliti baklje i pucati petarde, da ne govorim o topovskim udarima, pa vidjeli ste utakmicu Chelsea- Norwich malopreije pa milina gledat bez divljaštva i nasilja, uživanje sjedit s mirom i navijat za svoj tim, bez straha hoće li ti kakva budala sa bakljom spržit oči, kosu i boga pitaj šta već ne.
Ne kontaju ljudi da bi nam posjeta bila trostruko bolja da nema tih gluposti.. Po meni je vrijeme da se mijenja klultura navijanja.. Zasto nebismo bili prvi koji ce postaviti nove standarde modernog navijanja.. Kada nam klub pokusava napraviti neki iskorak zasto nebismo i mi nego mu iz kola u kolo izbijamo novac..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 06 okt 2012, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 06 okt 2012, 18:11

STREAM ZA TEKMU ??

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 06 okt 2012, 18:12

Nikica je napisao/la:Svugdje u svijetu je primitivno paliti baklje i pucati petarde, da ne govorim o topovskim udarima, pa vidjeli ste utakmicu Chelsea- Norwich malopreije pa milina gledat bez divljaštva i nasilja, uživanje sjedit s mirom i navijat za svoj tim, bez straha hoće li ti kakva budala sa bakljom spržit oči, kosu i boga pitaj šta već ne.
Pa se spremi iduce kolo i direktno u London, ali ako ne mozes stici onda mozes prekosutra u pozoriste ili kino ;)
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 06 okt 2012, 18:13

STREAM?!??!?! HOCEMO STREAAAAAAAAAAAM

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 okt 2012, 18:13

Paranoja je napisao/la:
Pa se spremi iduce kolo i direktno u London, ali ako ne mozes stici onda mozes prekosutra u pozoriste ili kino ;)
Ti trolas bi mogao ponekad i nesto pametnije napisati...
BUDI ŽELJO !!!

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 06 okt 2012, 18:14

hoce li neko stream dati
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 okt 2012, 18:14

AnelZ je napisao/la:
Zeman je napisao/la:

Ako baklje nisu toliki problem, zašto ih je UEFA i FIFA zabranila na svim stadionima, i zašto klub fasuje ogromne kazne zbog tih istih baklji od ove dvije organizacije?! Baklje kao baklje su prevaziđene u koreografiji navijača, to što se pale jedino na balkanskim prostorima i još malo južnije (Grčka, Turska)je više stvar zaostalosti ovog dijela Evrope, nego nekog kyrčenja i glumljenja huligana.
Ako se držimo neke logike, po čemu bih onda ja trebao paliti baklju koju će moj klub plaćati i s tim kaznama anulirati svu zaradu koju ostvari od ulaznica? Po toj logici, ja sam ili glup, nedokazan ili jednostavno zlonamjeran jer svjesno štetim svom klubu.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 okt 2012, 18:16

Pobjeda za naseg brata.. PACO RAHMET TI DUSI

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 okt 2012, 18:16

ne bi bila bolja posjeta. da je bogdu to tako lako. samo dobar fudbal i dobra infrastruktura mogu na trajnoj bazi (duže od jedne euforične sezone ili polusezone) privući obični svijet ponovo na stadione. sve ostalo su detalji.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 06 okt 2012, 18:17

STREAM!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 06 okt 2012, 18:17

inacefindecko je napisao/la:STREAM!

NEMA.

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 06 okt 2012, 18:17

Od streama izgleda nista,niko se ne javlja da ce ga postaviti...
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Levin i 65 gostiju.