FK Slavija

ScooTeR
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la ScooTeR » 25 sep 2012, 22:52

Sigurdsson je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Sigurdsson je napisao/la:Mislim 3.10 radi ovih reprezentacija ;)
Evo sad gledam na sajtu SS.ba stoji 10.10 prva utakmica ali na Grbavici.
A 24.10 u Lukavici.Kako sad to ?
Ko ce im ga znati,raspitam se veceras u upravi pa ti javim.
Sta se imas raspitati,prva utakmica je 3 oktobra u lukavici,uzvrat 17.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 sep 2012, 23:49

Otkud onda Sportsportu 10 i 24.oktobar.Eno jos uvek to stoji ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 25 sep 2012, 23:53

Devil je napisao/la:Otkud onda Sportsportu 10 i 24.oktobar.Eno jos uvek to stoji ?
Ma nece da isprave,ovo sto sam ti rekao je 100% ;)
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 26 sep 2012, 00:48

ScooTeR je napisao/la:
Devil je napisao/la:Otkud onda Sportsportu 10 i 24.oktobar.Eno jos uvek to stoji ?
Ma nece da isprave,ovo sto sam ti rekao je 100% ;)
Sa nfsbih:
Prve utakmice igraju se: 03.10.2012.
Revanš utakmice igraju se : 17.10.2012.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

Angel1410
Kontakt:

Post Postao/la Angel1410 » 03 okt 2012, 13:22

Ima li negde prenos Slavija - Zeljo?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 okt 2012, 18:54

Kakav **** od utakmice sunce ti. :roll: Cuj 1:3. :lol: Sa 0:0 su se trebali i jedni i drugi udarati nogom u guzicu i da zahvale Bogu sto su prisli na 16 metara od protivnickog gola. :oops: Iskren da budem odavno losiju utakmicu nisam gledao,a bgm ni sudjenje nije daleko od toga.

Hajde reci cemo da je Zeljo zasluzeno pobedio,bili su manje losiji tim iako je Slavija pogodila i stativu,iako je Kokot promasio skoro pa zicer,ali igra je bila sramna kod Slavije a kod Zelje tragicno losa.Rezultat smatram da je dosta nerealan sa obzirom na prikazano ali na kraju cemo reci da je i zasluzena pobeda.

Slavija vrlo rano povela,jedna greska odbrane Rasevic zaobilazi Antolovica i pogadja.Zeljo brzo dolazi do poravnanja katastrofalna greska Aleksica Adilovic rutinski.Dolazi i 1:2 nakon toga.Jedna konfuzija na levoj strani odbrane Slavije,zatim sramna odluka pomocnog sudije na celu sa glavnim da ne svira prekrsaj nad Benovicem,pa onda sledi katastrofalna reakcija ponovo Aleksica i rutinski opet Adilovic.
I na kraju 1:3,ponovo je Aleksic ispao magare od strane Adilovica,povratna lopta i gol 1:3.

Vec rekoh gore Slavijina igra tuzna,mnogo tuzna,dostojna jedva druge lige.Prosto mi je neverovatno da ovaj Dudo igra.Dobijam neke snimke sa utakmice Slavije i kod njega jos uvek nista fudbalski nisam video,danas **** da veca ne moze biti.Sa njim zajedno i Svitlica.Od treceg kola otprilike igra na nivou boze sacuvaj,prosto se onda zapitam kako je moguce da je Popovic toliko pao kada ne moze njega da skine iz ekipe.Fazlagic tuga,Kokot tuga,ma svi tuga a Aleksic je najtuzniji od svih.Smatram ja da on ima veliki kvalitet i dobro je igrao do sada,ali ovo danas je za :oops:

Zeljo manje tuzan,jbg ljudi su dosli po povoljan rezultat i ima li ga.Ipak ocekivao sam dosta vise od njih.Shvatam da je Stanic prerano dobio crveni ali opet ponasanje na terenu i pomeranje mi se nije svidelo.Jedino koga bih pohvalio su Adilovic radi rutine i mirnoce,te Antolovic koji je bio izuzetno siguran,mozda mala krivica ide kod gola radi losije procene ali ipak skinuo je zicer Kokotu,pokupio sve sa strana...

Ipak potezi dana za mene idu trenerima ekipa Capljicu i Osimu.Svaka im cast za sve ono.Capljic se opravdano pokenjao u facu sudijama narocito linijskim i rekao im sve sto je trebao.U ozbiljnijoj ligi bi dobio zabranu za ono par utakmica a ovde nista,ali ipak morao im je neko reci.Sa druge strane Osim pokazao da je veliki fudbalski znalac,kakvo ispustanje zvake iz usta na volej i pogodak Stanica kada je dobio crveni. :lol: Bas me zanima konferencija da vidim sta ce reci,ali bgm ne bih ja bio u kozi igracima veceras i na sledecem treningu. ;)
A ako je Capljic trebao dobiti iskljucenje,trebao je bgm i Amarov pomocnik jbg ne znam kako se zove,malo prosed lik.

Ipak iako su ekipe bile izuzetno lose najlosija ocena ide sudijama.Pa kakvo je ovo sudjenje.Za ovakvo bi se nesta trebalo dobiti 5-6 utakmica kazne najmanje.Oba pomocnika katastrofalna,glavni malo manje ali ipak je i on ukenjao par stvari.I Osim a vise Capljic sa pravom su im dobacivali celo vreme,jer ono sto su oni radili nije sudjenje ono je lakrdija. ;)

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 03 okt 2012, 18:57

Devil je napisao/la:

Ipak potezi dana za mene idu trenerima ekipa Capljicu i Osimu.Svaka im cast za sve ono.Capljic se opravdano pokenjao u facu sudijama narocito linijskim i rekao im sve sto je trebao.U ozbiljnijoj ligi bi dobio zabranu za ono par utakmica a ovde nista,ali ipak morao im je neko reci.Sa druge strane Osim pokazao da je veliki fudbalski znalac,kakvo ispustanje zvake iz usta na volej i pogodak Stanica kada je dobio crveni. :lol: Bas me zanima konferencija da vidim sta ce reci,ali bgm ne bih ja bio u kozi igracima veceras i na sledecem treningu. ;)
A ako je Capljic trebao dobiti iskljucenje,trebao je bgm i Amarov pomocnik jbg ne znam kako se zove,malo prosed lik.
Nemoj zaebavati da je to uradio... Ne mogu da vjerujem.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 okt 2012, 19:04

Aha.A tek kakav glas lik ima,ja ne znam kako njega moze neko da razume na terenu. :)

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 03 okt 2012, 19:14

Devil je napisao/la:Aha.A tek kakav glas lik ima,ja ne znam kako njega moze neko da razume na terenu. :)
Ma to sam upratio ponekad i na treninzima kada igraju seve ili sl. malo blize sjeveru...... Ili kada igraju medjusobno pa se on drekne a niko ga ne razumije..... Pa ponekad cak i ponovi im....

Ne mogu da vjerujem jos da je zvakom pogodio Stanica.... Definitivno najveca i najkultnija licnost u bosanskom fudbalu.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 okt 2012, 23:04

Zaboravih napisati da mi rekose danas na stadionu da se Capljicu sprema otkaz,a da u napad dolazi Radovanovic.Zna li neko od Lukavicana nesta vise i ima li istine u tome ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 okt 2012, 23:13

Zato sto je pomocnik ispod istocne "tribine",nekoliko puta sramno mahao neke stvari za obe ekipe.Tada kada je Capljic zabudalio je konkretno svirao jedan prekrsaj na ulazu u tunel iako to ni izbliza nije u njegovoj nadleznosti niti bi trebao imati nadleznost za to. ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 okt 2012, 23:23

Hypnose je napisao/la:
Devil je napisao/la:Aha.A tek kakav glas lik ima,ja ne znam kako njega moze neko da razume na terenu. :)
Ma to sam upratio ponekad i na treninzima kada igraju seve ili sl. malo blize sjeveru...... Ili kada igraju medjusobno pa se on drekne a niko ga ne razumije..... Pa ponekad cak i ponovi im....

Ne mogu da vjerujem jos da je zvakom pogodio Stanica.... Definitivno najveca i najkultnija licnost u bosanskom fudbalu.....
:lol: :lol:

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 05 okt 2012, 13:32

samosarajvo je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:

:lol: :lol:
Pod ovim naravno mislim na nasu Ligu ne opcenito jer je tu tata Osim najveci....

majki3
Kontakt:

Post Postao/la majki3 » 05 okt 2012, 20:40

Kakav otkaz Capljicu pobjeda i sve ce doci na svoje mjesto vidices samo lagano opusteno
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17

<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3

<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 okt 2012, 18:57

Utakmica dosta losa.Prvo poluvreme veoma dobro ali u drugom onda izuzetno lose izdanje obe ekipe.

Celik dobro otvorio mec,vrlo lep gol Travancica,Dujkovic nista nije mogao.Imao je Travancic nesta kasnije jos dve vrlo dobre prilike jednom pogodio stativu i jednom sutirao pored leve stative Dujkovica.No to je i bilo sve od danas igracki dosta loseg i mnogo prljavog Celika.

Slavija celu utakmicu imala loptu u svome posedu,nisu stvarali prilike,bilo je jedno 10-ak super otvaranja ali onda iz nekog razloga samo stanu i lopta i ne dodje u zavrsnicu napada,kao da nisu hteli da daju gol.Nakon jedne guzve u 16,Papaz se odlicno snalazi i pogadja za 1:1,a onda i Dudo vrlo lepo pogadja za 2:1,na kraju i konacan rezultat meca.

Drugo poluvreme ocaj,i samo zbog njega Celik zasluzeno ne nosi bodove.Sramota je da jedna ekipa koja gubi a pri tome ima i (ne)opravdano igraca vise stvori samo jednu (polu)priliku za to vreme i uopste ne pokusava da ostvari neki pritisak ka protivniku.Prosto mi nije jasno.

Crveni za Kokota sasvim opravdan,celo vreme je bio dosta nervozan i samo se cekao trenutak kada ce neku glupost da uradi,ali prosto mi nije jasno da Maletic nije dobio crveni.Jedan lakat u prvom bez zutog,jedan klizeci u prvom bez zutog,jedan lakat u drugom ponovo bez zutog,udaranje Kokota nakon sto je on dobio crveni,te na kraju jedan start za koji je dobio tek zuti.Nurkovic takodje morao da dobije crveni,jer golman apsolutno ne sme da napusta svoj prostor da raspravi neke stvari sa protivnickim igracem,jos kada se doda da je udarao e onda je to potpuno nova dimenzija.Covic takodje zasluzio crveni za dva i vise nego ocigledna lakta u skoku ali mislim da nije ni zuti dobio.
Uglavnom danas vrlo los glavni sudija,te ponovo pomocnik ispod zapada,a taj pomocnik je isti onaj koji je katastrofalno "mahao" protiv Zeljeznicara u kupu.Pa je li moguce da dve zaredom mase isti lik i to pri tome istom klubu iako je svima jasno da je lose odradio posao.To je vec treca utakmica za redom na Slavijinom stadionu gde su najlosiji akteri sudije.Prvo Zrinjski katastrofalno sudjenje,pa Zeljo katastrofalno sudjenje i na kraju Celik,ali ovaj put ipak Slavija uspeva nekako da dodje do vrlo bitne pobede.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 06 okt 2012, 20:17

Ma bitni su bodovi da se igraci malo rasterete,steta za Zokin crveni jer je mnogo bitan igrac za nasu ekipu ali sta da se radi sad malo pojacat intezitet treninga jer se vuku ko babe ali realno na ovom danas zvjezdanu je bilo tesko trcati!!!Vlado im najvise zamjera na kretanju bez lopte ali nikako to da isprave mora da bude brza tranzicija lopte!!!!danas dosta dobar Fazla i mali Maminjo za kojeg mislim da mora igrati od pocetka!!!

Nikica

Post Postao/la Nikica » 06 okt 2012, 20:31

Devil je napisao/la: Uglavnom danas vrlo los glavni sudija,te ponovo pomocnik ispod zapada,a taj pomocnik je isti onaj koji je katastrofalno "mahao" protiv Zeljeznicara u kupu.Pa je li moguce da dve zaredom mase isti lik i to pri tome istom klubu iako je svima jasno da je lose odradio posao.To je vec treca utakmica za redom na Slavijinom stadionu gde su najlosiji akteri sudije.Prvo Zrinjski katastrofalno sudjenje,pa Zeljo katastrofalno sudjenje i na kraju Celik,ali ovaj put ipak Slavija uspeva nekako da dodje do vrlo bitne pobede.
Pa nije ti sudija kriv što je Slavija izgubila protiv Želje, ako si gledao tekmu video si da je Željo puno bolji i kompaktniji bio, samim tim i 3 gola u mreži Slavije, pa i navijači Slavije oko mene su pričali Željo je puno jak i puno bolji, puno pasova i trke, to svako realan je mogao videti.Evo ako ja nisam realan kao ni ti kad su u pitanju naša dva kluba, ali eto verujem nekad i očima svojim. :mrgreen:
Majstor Karatea

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 07 okt 2012, 10:18

Nikica je napisao/la:
Devil je napisao/la: Uglavnom danas vrlo los glavni sudija,te ponovo pomocnik ispod zapada,a taj pomocnik je isti onaj koji je katastrofalno "mahao" protiv Zeljeznicara u kupu.Pa je li moguce da dve zaredom mase isti lik i to pri tome istom klubu iako je svima jasno da je lose odradio posao.To je vec treca utakmica za redom na Slavijinom stadionu gde su najlosiji akteri sudije.Prvo Zrinjski katastrofalno sudjenje,pa Zeljo katastrofalno sudjenje i na kraju Celik,ali ovaj put ipak Slavija uspeva nekako da dodje do vrlo bitne pobede.
Pa nije ti sudija kriv što je Slavija izgubila protiv Želje, ako si gledao tekmu video si da je Željo puno bolji i kompaktniji bio, samim tim i 3 gola u mreži Slavije, pa i navijači Slavije oko mene su pričali Željo je puno jak i puno bolji, puno pasova i trke, to svako realan je mogao videti.Evo ako ja nisam realan kao ni ti kad su u pitanju naša dva kluba, ali eto verujem nekad i očima svojim. :mrgreen:
Nikice kralju Devil je Zeljovac a on samo kaze za lose sudjenje a o tekmi sa Zeljom pa svima na stadionu je bilo jasno da je Zeljo zasluzeno slavio zato mi je smjesno kad se neki zale na sudjenju ovde kod nas.Opet kad skontam zale se oni koji jedva predju centar a nezale se ekipe koje igraju za gol vise!!!!Mislim da Devil korektno prenese izvjestaj sa utakmica bar onih na kojima je licno bio!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 okt 2012, 13:12

Nikica je napisao/la:
Ako si citao,a nisi posto vidim sta si napisao,mogao si da vidis nakon utakmice Slavija-Zeljo ovo
Hajde reci cemo da je Zeljo zasluzeno pobedio,bili su manje losiji tim iako je Slavija pogodila i stativu,iako je Kokot promasio skoro pa zicer,ali igra je bila sramna kod Slavije a kod Zelje tragicno losa.Rezultat smatram da je dosta nerealan sa obzirom na prikazano ali na kraju cemo reci da je i zasluzena pobeda.
Svako ko imalo poznaje elemente fudbalskog sudjenja zna da je sudjenje u zadnje tri utakmice na stadionu u Lukavici bilo sramno.Dobio sam snimak meca Slavija-Zrinjski gde je Slavija ostecena u nekoliko navrata,gledao sam uzivo mec sa Zeljom gde je sudjenje na obe strane bilo izuzetno,ali izuzetno lose,i gledao sam juce uzivo Slavija-Celik gde je opet Slavija mnogo vise ostecena nego protivnik iako bi i Celik vrlo lako mogao da ima elemente za prigovore ali ipak osteceni su mnogo manje nego Slavija. ;)

S1908
Kontakt:

Post Postao/la S1908 » 19 okt 2012, 22:11

Idemo plavi po sva tri boda u Prijedor!!! ;)
Zadnja izmjena: S1908, dana/u 20 okt 2012, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.