dobar radnik...dobar , nevidjeno dobarljozeTM je napisao/la:dobar travnik.dobar![]()
![]()
a travnik vam je vec duuuuugo neugodan
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
dobar radnik...dobar , nevidjeno dobarljozeTM je napisao/la:dobar travnik.dobar![]()
![]()
ti i dalje ljut,smiri sepayton je napisao/la:dobar radnik...dobar , nevidjeno dobarljozeTM je napisao/la:dobar travnik.dobar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a travnik vam je vec duuuuugo neugodan![]()
Pa ima i ne branim nikome nit imam pravo. I sad opet procitaj sta sam napisao i skontaces.hamzaTM87 je napisao/la:Ovo je javni forum , i svako ima pravo da pise gdje hoce i kada hoceAlfa_Muzijak je napisao/la:Od posljednjih 15-tak postova jedno 12-13 napisali strumfovi. Dobro je ba kompleksasi ohladite malo.
Ja ne mogu da vjerujem kakav si ti lik,hajde molim te ,pokazi gdje sam ja to napisao,ovako kako si ti to rekao.payton je napisao/la:@barbarez
jel ti kad ili nikad, procitas ono sto napises prije nego stisnes "posalji"
neka, nisi ti kriv definitivno..i evo imas moje izvinjenje , nisam znao da si u toj fazi..izvini![]()
cuj levat za sebe sam kaze sve najbolje i najljepse...strasno
covjek se dici sam sa sobom ...neustrasiv posten itd itd...mogu nam potvrditi oni koji ga znaju...jao budalastine Boze dragi
jmma_hz je napisao/la:Ko nije pocrnio na moru mogao je to u Travniku danas..,vruce drama.odlicna atmosfera..bez problema...
mi smo imali nekoliko 100 posto sansi(Hadzic,Krpic i jednu cini mi se Suljic)...oni dali gol zahvaljujuci udarcu s centra...![]()
![]()
unistili smo ih al nije lopta htjela u gol..sto se tice sudzenja...sasvim korektno ,samo jednom je bilo nesto kad su nasi trazili ruku u prvom poluvremenu al nisam vidjeo..kad smo trebali na kraju pritisnuti stigao nas je umor iz Mostara..
sasvim pristojno odigrana utakmica od nasih igraca al nije nas htjelo i jbg...
sto prije davati vise sanse malo Farisu momak je fkt dobar..
nas bruku bilo al et ..bakljade dobre..greska je sto je od onog topovskog igrac Travnika ostao lezati..valjda je momak OK...sve u svemu lijepo gostovanje,navijaci(koji smo bili u Travniku)nismo nesto pretjerano ljudi,jesmo razocarani al idemo dalje..ne mozemo nakon jednog kiksa pljuvati..ovo ce se negdje vratiti(derbi
) ..
ŠAlfa_Muzijak je napisao/la:Jadno izdanje. Prejadno. Ti se lafo boris za titulu, a Travnik te mogo ponizit 3:0.
Navijaci takodjer dno. Prekidaju utakmicu, lome stolice nicim izazvani.
Jovic 0 bodova. Nuhanovic, Gujicotjerat (mada ima jos kandidata)
Jedina iole svijetla tacka bio mali Handzic koji je pokazao da ima potencijal da bude veliki igrac.
Oarelinho je napisao/la:onaj Nuhanovic jel on iz om. pogona il je dosao od nekud ??
iz zvijezde gradacacarelinho je napisao/la:onaj Nuhanovic jel on iz om. pogona il je dosao od nekud ??
hvala na odgovorufifa09 je napisao/la:iz zvijezde gradacacarelinho je napisao/la:onaj Nuhanovic jel on iz om. pogona il je dosao od nekud ??
sekac je napisao/la:On je iz pšizde materine da Bog dao da nikad nije došao na Koševoarelinho je napisao/la:onaj Nuhanovic jel on iz om. pogona il je dosao od nekud ??
kako sam ja skontao Beli je u kazni poslije one reakcije kad je zamijenjen protiv Sirokog..opet kazem,MISLIM da je to..Evolution87 je napisao/la:Losa igra dns, cim nema Sesara nema ni sredine terena. Ovaj nam se kiks morao desiti ali sam se najmanje nadao da ce to biti upravo protiv ovih mesara. Sta je tu je. Moramo ici dalje. Sljedece kolo Borac mora pasti. Ovu pauzu maksimalno iskorisititi i spremiti se za najtezi dio polusezone.
Zasto Beli nije igrao?
pa da da mu se da vise sanse mozda ce nauciti trcat kako tebi odg...jok et bicu pesimistican nakon jednog poraza u 8 tekmi..Bgt neka te ..sekac je napisao/la:**** te tvoj optimizam i faris hanđić veze on nema trči pored igrača Travnika ko na terminu a ljudi kontru 3 na 1mma_hz je napisao/la:Ko nije pocrnio na moru mogao je to u Travniku danas..,vruce drama.odlicna atmosfera..bez problema...
mi smo imali nekoliko 100 posto sansi(Hadzic,Krpic i jednu cini mi se Suljic)...oni dali gol zahvaljujuci udarcu s centra...![]()
![]()
unistili smo ih al nije lopta htjela u gol..sto se tice sudzenja...sasvim korektno ,samo jednom je bilo nesto kad su nasi trazili ruku u prvom poluvremenu al nisam vidjeo..kad smo trebali na kraju pritisnuti stigao nas je umor iz Mostara..
sasvim pristojno odigrana utakmica od nasih igraca al nije nas htjelo i jbg...
sto prije davati vise sanse malo Farisu momak je fkt dobar..
nas bruku bilo al et ..bakljade dobre..greska je sto je od onog topovskog igrac Travnika ostao lezati..valjda je momak OK...sve u svemu lijepo gostovanje,navijaci(koji smo bili u Travniku)nismo nesto pretjerano ljudi,jesmo razocarani al idemo dalje..ne mozemo nakon jednog kiksa pljuvati..ovo ce se negdje vratiti(derbi
) ..
Upravu si sve brate.Sve sam ovako htio da napisem,i sto se mene tice od sljedece tekme koju budem gledao a ovako pickice igrale h.ebacut im ja mamicu.O sudiji sitnoj dusi i o pickicama na terenu tzv igracima travnika ne mogu i necu ni rijeci napisati.Gademi se.sekac je napisao/la:sad iz Travnika čestitam Travniku na pobjedi i borbenosti (kvalitet im je 0 bopdova)našim pićkicana se poserem usta. Travniku **** sve od-do za foliranje a sudijama majku usta i savezu naravno pa više smo imali prekršaja u napadu nego u košarci.I nevratili se u Sarajevo radi ove sramote ko ono reče da treba da idu na zimu nek idu odma.Navijači super navijanje -baklje sranje,podrška igračima na kraju -sranje(falilo je samo ono igraj Sarajvo nema veze)i onda šlag na kraju čupaju stolice one su krive za sve a ne pićke od igrača Sarajeva nego jadne stolice na stadionu Pirota.**** ti dan kad odoh nikad me više gostovanje vidjet neče.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.