FK Igman - FK Klis 1
FK Lokomotiva - NK Kamešnica 1
HNK Višići - HNK Rama 1
FK Turbina - HNK Sloga U. 1
HNK Kupres - HNK Stolac 1
HNK Brotnjo - HNK Tomislav 1
NK Bigeste - NK Sloga Ljubuški X
Ovo kolo domaćini dominiraju.
Ispravak netočnog navoda:Rdje94 je napisao/la:HŠK Posušje - HNK Grude 1
FK Igman - FK Klis 1
HNK Višići - HNK Rama 1
FK Turbina - HNK Sloga U. 1x
HNK Kupres - HNK Stolac 1x
HNK Brotnjo - HNK Tomislav 1x
NK Bigeste - NK Sloga Ljubuški 2![]()
Sloga i Igman fix, ovo ostalo sistem 5 od 6
Jedino ako Tomislav donese pare.
Brotnjo-Tomislav 2:1Na to sam i mislio brate,jer sam sjedio neki dan s tvojima,kazu imaju ambicije,treba im dati.....
NK Bigeste - NK Sloga Ljubuški 0:2BigesteLjubuski je napisao/la:Ispravak netočnog navoda:Rdje94 je napisao/la:HŠK Posušje - HNK Grude 1
FK Igman - FK Klis 1
HNK Višići - HNK Rama 1
FK Turbina - HNK Sloga U. 1x
HNK Kupres - HNK Stolac 1x
HNK Brotnjo - HNK Tomislav 1x
NK Bigeste - NK Sloga Ljubuški 2![]()
Sloga i Igman fix, ovo ostalo sistem 5 od 6
NK Bigeste - NK Sloga Ljubuški 1
Je li to danas rekao,do sad nitko iz kluba javno nije iznio ambicije,samo je tajnik nakon izvlačenja parova rekao da se ide na svaku utakmicu na pobjedu ?Citluk je napisao/la:Prvo poluvrijeme katastrofalno za Brotnjo aaa drugoo majstorski odigrano!
I kakva prodaja utakmica nije Brotnjo na tako niske grane pao,aaa sto je najvaznije i sam predsjednik kluba Mario Rozic(Marek) je rekao da se ide na prvo mjesto
Sretnowazza je napisao/la:znaci Igman opet prvi) i nadam se da nece ni silaziti s te pozicije :d
Ako misliš na jesenski dio sezone ne bi trebao silaziti s prvog mjesta jer imaju lagan rasporedwazza je napisao/la:znaci Igman opet prvi) i nadam se da nece ni silaziti s te pozicije :d
ne lazem ja brate tako je bilo prosli vikend sta ja znam,volio bi da vi uđete u viši rang,al eto svasta može biti kad sam vidio ekipu može igrati komotno 1.ligu...samo para treba..Grdan je napisao/la:Jedino ako Tomislav donese pare.
Brotnjo-Tomislav 2:1Na to sam i mislio brate,jer sam sjedio neki dan s tvojima,kazu imaju ambicije,treba im dati.....,slabo lažeš
,čuj ti sa upravom i igračima brotnja sjediš
,Brotnjo ide na prvu ligu
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.