FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Nikica

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Nikica » 06 okt 2012, 20:39

Šta kaže onaj jovica, piše u pravilniku kluba samo titula, ahhahaha koji lik. :mrgreen:
Majstor Karatea

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 okt 2012, 20:43

Posle velikog očekivanja, dolazi još veće razočarenje....
Treba biti realan sami smo (odnosno naši igrači) krivi za ovaj poraz, nikakve sudije ni koje pm...Odigrali smo jako loše, nekakvo nabijanje lopti i akcije sa dugim loptama na Hažića a nema ko da mu se pridruži kome će on da spusti tu loptu. Protivnik je igrao jako grubo, ali kad smo vidjeli da to arbitar puštao, što mi nismo počeli igrati isto pa da i mi fasujemo 5-6 žutih a dobili smo samo jedan. Ove dvije utakmice treba dobro analizirati i vidjeti preko pauze u čemu je problem. Sesar je danas nedostajao, koliko god je griješio u prošloj domaćoj utakmici, on je ipak naš glavni pokretač. Mali Faris neka njega još u omladincima, ali je definitivno budućnost.
Svima nam je teško što smo izgubili, ali nam to ne daje za pravo da sad pljujemo po igračima i treneru, kiks je morao doći nekad, ali glavu gore i idemo dalje.
Nakon ovoga najviše mi je žao Gdina. Dine Selimovića koji se na sve načine bori, zajedno sa kompletnom upravom, da koja marka dođe u klub, a onda se javi nekoliko pojedinaca ( čitaj debila) koji naprave glupost koja će klub oštetiti za najmanje 5 000 KM, u ovom vremenu kad ne znamo hoćemo li dobiti pare od UEFa-e, kad toj istoj moramo platiti 40 000 eura kazne, i svaki bespotrebni tošak od 100 KM je puno. Šta će biti ako se Statut ne implementira, ne bude tih 1,5 mil uloženo, valja opet strahovati za licencu...Može li i jedna utakmica proći bez baklji, MOŽE pokazali smo to u utakmici protiv crnogoraca.
Nemoj te molim vas više pričati o tituli i o duplim krunama, nama i u ovoj sezoni primarni cilj treba da bude plasman u Evropu i još veća financijska konsolidacija kluba.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 06 okt 2012, 20:44

Po meni je ključ današnjeg poraza bio izostanak Sesara i Beloševića. Za ovog drugog ne kontam zašto je bio na klupi. Bez njih dvojice igra na sredini terena je nekih 50% slabija. Svaku loptu koju je primio Said odmah je na sebi imao tri igrača, a do sada je u tim stvarima imao dosta pomoći od Sesara, čovjeka koji jednostavno ima dobar pregled igre.
Sarajevo je danas imalo posjed i dobru igru, ali to nije dovoljno da se napravi rezultat. Nekako se cijela ekipa utopila u sivilo.
Sad je važno dobiti Borca i iskupiti se za današnji poraz u Gradačcu. U nastavku sezone mislim da bi ovo moglo biti jedno od najzanimljivij prvenstava.
#divovi

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 06 okt 2012, 20:57

Sad bas slusam sta pjevaju Lesnirari fol hocemo pobjedu pobjedu na Kosevu e duse slatke.... :lol: :lol: :lol:
Guzove cemo im poderati u to se mogu kladiti sa bilo kime!!!!!!
Kad zagrmi:Lesinari plus Novo Sadjani.....! 8-)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 okt 2012, 21:26

S
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 okt 2012, 08:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 06 okt 2012, 21:27

davno sam ja reko da je Nuhanovic nula od igraca,jadno je ko sve smije da igra za Sarajevo !!! :oops:
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 06 okt 2012, 21:29

Jbg braco bilo i proslo sto prije zaboraviti sad pauza pa za dvije sedmice svi na kosevo da pomognemo momcima do nove veoma vazne pobjede i vaznije(Široki) samo uz boziju pomoc... ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 okt 2012, 21:32

DevilS je napisao/la:Jbg braco bilo i proslo sto prije zaboraviti sad pauza pa za dvije sedmice svi na kosevo da pomognemo momcima do nove veoma vazne pobjede i vaznije(Široki) samo uz boziju pomoc... ;)
n
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 okt 2012, 08:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 okt 2012, 21:33

sekac je napisao/la:Solidno izdanje Rudara
Stojnić: Mislim da nije bio faul kod gola
Solidno igranje bunkera i nista vise komsija.Mislim da su jednom opucali prema golu.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 06 okt 2012, 21:36

sekac je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Jbg braco bilo i proslo sto prije zaboraviti sad pauza pa za dvije sedmice svi na kosevo da pomognemo momcima do nove veoma vazne pobjede i vaznije(Široki) samo uz boziju pomoc... ;)
ne može tako Devile idi se lijeći hljeba ti treba pićke od igrača kazniti po đepu ih dobro oderati bar po 1000KM
I meni je krivo brate ali sta sad nemoze covjek glavom kroz zid ako cemo iskreno ko da ja nisam volio da mi klub pobjedi ali djaba jos pao na kladari na njima.. :roll:
Danas su bas igrali ko piceeee... slazem se sa tobom i danas mi je bolje sutra cu biti ko nov aBd. :P

payton

Post Postao/la payton » 06 okt 2012, 21:38

najmanje što nam sada treba su nekakve tenzije između nas
ne brinite košpe jedva čekaju da vide kako se mi glođemo....
Pauza 2 hefte ..ekipa se osvježi i taktički spremi i garantujem našu pobjedu. Ono danas..hm ma samo malo lošiji dan. Oni se branili do skoro kraja tekme a mi stihijski napadali. Poraz pa šta ..?? Borac dobijamo ..vidječete
YES.WE.DID.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 06 okt 2012, 21:41

Jbg samo sam mu htio da kazem da nije do mene ako smo izgubili stvarno su nasi igraci danas igrali lose da nemoze gore nadam se da ce se popraviti i to protiv Borca i igrati srcem na terenu ko pravi igraci, a ne ko picke.!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 okt 2012, 21:43

TMmanija2012 je napisao/la:
Solidno igranje bunkera i nista vise komsija.Mislim da su jednom opucali prema golu.
V
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 okt 2012, 08:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

mirrr
Kontakt:

Post Postao/la mirrr » 06 okt 2012, 21:45

sekac je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:
Vidim hvale vašu igru nisam gledao nego čitam igrali ste pravo opet sumnjiv faul **** ga nije do mene samo govorim šta piše ne mogu donositi sud ali novinar je tako napisao nisam ja ali boli vas 3 bobe je li ma šta se sekirate nek se vama svira a Sarajevu igrač Travnika ko golman rukom brani nemoj da sviraš slučajno ko da je košarkaš onaj Hadžić više faula u napadu nego u košarki hahaha ma dobro **** ga ja mislim da se lomi prvenstvo vi dobro stojite sa sudijama evo ne znam koja pomoć po redu ali dobro ne vrijedi ni nama ni timovima koji su oštečeni kad se kazne sudije po 4 utakmice vama je po mom mišljenju do sad najmanje 4 bobe na zovegu ne znam za ovo večeras a sudija protiv Birca dobio 4 utakmice kao i Vukasović protiv Čelika no dobro mi smo sami krivi ne znamo pobjediti i sudije i Travnik koji se fakat borio i zato im skidam kapu ali za simuliranje i valjanje hmmmmmmmmm. Pa dobro sad šta je tu je lagano prizemljujemo i čekamno sljedeči potez tata and mafia + pićke (igrači Sarajeva)
a sta tek reci za onaj penal protiv olimpica i crveni karton :roll: isti ste vi

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 okt 2012, 21:47

payton je napisao/la:najmanje što nam sada treba su nekakve tenzije između nas
ne brinite košpe jedva čekaju da vide kako se mi glođemo....
Pauza 2 hefte ..ekipa se osvježi i taktički spremi i garantujem našu pobjedu. Ono danas..hm ma samo malo lošiji dan. Oni se branili do skoro kraja tekme a mi stihijski napadali. Poraz pa šta ..?? Borac dobijamo ..vidječete
N
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 okt 2012, 08:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 okt 2012, 21:51

z
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 okt 2012, 08:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 okt 2012, 21:51

Evo malo sam "čačkao" i našao neke članke da ih pročitaju oni koji vole da rade takve stvari a kao klub im u srcu...
http://sportsport.ba/ino_fudbal/uefa-dr ... jevo/88528" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... 0-km/88300" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... 0-km/81707" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne generaliziram, ali me te stvari jako bole, bezveze dobijamo kazne..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 okt 2012, 22:26

Pa mogo vas je Travnik deklasirati danas da su malo prisebniji bili, pogotovo Redžepi.Puše i kod vas sa svih strana, obratite pažnju na sebe i svoje igre, a ne na Želju i nepostojeće izjave trenera Rudara.
DRUG NEBI TI PUNCA

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 06 okt 2012, 22:31

Dao Allah Zebinja pa zna da ga zabije!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 06 okt 2012, 22:31

Nakon kompletiranog 9.kola mogu samo čestitati sudijama i komitetu na kvalitetno odrađenom poslu, prvenstvo će biti više nego zanimljivo i sa nestrpljenjem očekujem nastavak cirkusa nakon reprezentativne pauze.Prepustite se doživljaju jer ovako nešto se može doživjeti samo kod nas,sreća da su im prsti kratki pa ne mogu van PL BiH.
SARAJEVO ĆE BITI SVE DRUGO ĆE PROĆI !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”