Svi ruke gore...champions1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zajko majstore...
Nego jeste li primijetiti kako nam se igra ubrzala? Mozda je nesto do streama?, ali kako god izgledalo je kao da gledam englesku ligu..
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Svi ruke gore...champions1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zajko majstore...
to je do streama...DzoleZeljo je napisao/la:Nego jeste li primijetiti kako nam se igra ubrzala? Mozda je nesto do streama?, ali kako god izgledalo je kao da gledam englesku ligu..
Care, problem i jest sto ga ne gurate..evo pitao sam @bagrcavog, je li ikad odigrao citavo poluvrijeme dok je vas igrac ?[/quote]Papastathopoulos je napisao/la: Guramo jer je visok,pa mozda koja naleti na vuglu,ali slabo,nece mali da trci,umislio da je Zeba
Ako već ne daje golove, dali zaslužuje da igra zbog svoje požrtvovanosti, zbog borbe ? Naravno da ne zaslužuje jer, nit daje golove, nit se bori.Fidelito je napisao/la:Glupa je ta priča nije za Želju,Ramiću 19 god,možda je to novi Džeko,a za E.Čolića ste u pravu,zašto neko ne spomene Bešliju,molim te Bešo legendo naša okači kopačke.
Neznam zašto se trebamo što prije riješit B.Čolića može još puno dati!
Lazar Marijanović i Travančić bi prodrmali ekipu sigurno,uz Kvesića i Zolu uuuuuuuuuuuuuuuu sta reći
Dok je igr`o za haustorZZtop10 je napisao/la:Zna li neko kad je E.Colic zadnji put uputio sut u okvir gola ?

Jesu li se ono dvoje tu negdje karindzali ?SarajlijaTM je napisao/la:
Gdje ja moram da gledam tekmu,eeee boze sacuvaj... do cega dodje... a jos godisnju imam od kad postoje jbt...
Puna mi kapa i streama i moje tv i ostalih k. palaca...
tek sad mi je jasno zasto 15godina pjevamo u sumarku skrivenom...![]()
![]()
![]()
nego sto zagrmi kod gola sa svih strana,raja po krovovima,dimnjacima i balkonima...
daj nek neko stavi bar go na YT,sevap je
Krenuli su al im je kota bila zauzetacopypaste je napisao/la:Jesu li se ono dvoje tu negdje karindzali ?SarajlijaTM je napisao/la:
Gdje ja moram da gledam tekmu,eeee boze sacuvaj... do cega dodje... a jos godisnju imam od kad postoje jbt...
Puna mi kapa i streama i moje tv i ostalih k. palaca...
tek sad mi je jasno zasto 15godina pjevamo u sumarku skrivenom...![]()
![]()
![]()
nego sto zagrmi kod gola sa svih strana,raja po krovovima,dimnjacima i balkonima...
daj nek neko stavi bar go na YT,sevap je
Trenutno korisnika/ca: aamaarr1921, perodeformero, Plavamamba, WeekendOffender i 48 gostiju.