Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
Trebao bi se neko iz Saveza povezati sa Bicakcicem i vidjeti u cemu je problem, jerbitno je samo sportsko drzavljanstvo da bi on igrao za nas. Jer po svim statisitkama je najbolji stoper cvajte a ugovor mu isitce na kraju sezone tako da ce sljdece garant igrati u bundesligi.
Izgleda u svakom slucaju ce on igrati u Bundeski 1 slijedece godine...vendeta87 je napisao/la:Trebao bi se neko iz Saveza povezati sa Bicakcicem i vidjeti u cemu je problem, jerbitno je samo sportsko drzavljanstvo da bi on igrao za nas. Jer po svim statisitkama je najbolji stoper cvajte a ugovor mu isitce na kraju sezone tako da ce sljdece garant igrati u bundesligi.
Pod hitno se on mora naci medju A reprezentativcima...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Hajmo ljudi nova akcija! "Ermin Bickakcic u dresu Reprezentacije BiH"

ovi potencijalni stoperi se raspucali pravo !
. Doduse ervin više nije potencijalni al et..
. P.S. Vrančić asistencija danas 
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
auu vec druga asistencija za dvije utakmice!__EmIr__ je napisao/la:ovi potencijalni stoperi se raspucali pravo !. Doduse ervin više nije potencijalni al et..
. P.S. Vrančić asistencija danas
- Principatus
- Kontakt:
Sada bi dosao Stuttgartu kao budali samar.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jedina sreca za nas u vezi Bicakcica je sto nikad nece zaigrat za Njemacku, ali ovo sa njegovim pasosem je izgleda pravo zayebano.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dobar ovaj Bičakčić gledao sam ga razvaljivao u napadu i čak je dao gol, za pobjedu Braunscweiga.
Majstor Karatea
-
edinjo-bih
- Kontakt:
najkvalitetniji odbranbeni igraci koje imamo su po meni sledeci:
spajic, mujdza i vranjes. kao i bicakcic i kolasinac koji jos nisu undresu reprezentacije, ali bice i to aBd
spajic, mujdza i vranjes. kao i bicakcic i kolasinac koji jos nisu undresu reprezentacije, ali bice i to aBd
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Negdje je neko na nekoj temi ovdje naveo da se ukinuo onaj zakon o dvojnom državljanstvu. Navodno Bakir ga ukinuo pa sad Njemački državljani mogu uzeti i naš pasoš. Jel to tačno? Što o otme niko od novinara ne postavi pitanje u javnosti?
Dvojni pasoš i naš i njemački mogu da imaju samo poznate i priznate ličnosti iz BiH a koje imaju stalno prebivalište u Njemačkoj, kao što je Barbarez. ( ali ga nema, zato što su ovi naši usr.ali, nisu mu željeli papirologiju pokrenuti. )zaboljisportuBiH je napisao/la:Negdje je neko na nekoj temi ovdje naveo da se ukinuo onaj zakon o dvojnom državljanstvu. Navodno Bakir ga ukinuo pa sad Njemački državljani mogu uzeti i naš pasoš. Jel to tačno? Što o otme niko od novinara ne postavi pitanje u javnosti?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mislim da je se ovaj Bicakcic naseg drzavljanstva odrekao i da ga ne moze dobit nazad po regularnom procesu, nego mu neko to mora odobrit. A ako moraju Bevanda i kompanija, crno mu se pise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Cini mi se da je ovaj Bicakcic dobio nogu iz Stuttgarta za onu utakmicu protiv Bajerna kada je cuvao najboljeg krilnog igraca Bundeslige (Ribery). Smijesan stvar.. sad im trebaju stopera kao nikada prije, jer se u odbranu brukaju u svake utakmice.. a Bicakcic je izmislio fudbal za Mazu.
Jos kad mu vide prezime,a Edhemov mali, nema sanse.Cartman je napisao/la:Mislim da je se ovaj Bicakcic naseg drzavljanstva odrekao i da ga ne moze dobit nazad po regularnom procesu, nego mu neko to mora odobrit. A ako moraju Bevanda i kompanija, crno mu se pise.
Mali je zasr'o motku i ovo bi Ivica licno morao urgirati.Nije bas za letanja sa brzanerima ali je u skok duelima vise nego dobar.Plus Njemacka skola.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
nije ukinut zakon o dvojnom drzavljanstvu, vec je odredba proglasena neustavnom po kojoj nas drzavljanin po dobijanju stranog drzavljanstva automatski gubi nase, ukoliko BiH s tom drzavom nema sporazuma o dvojnom drzavljanstvu..zaboljisportuBiH je napisao/la:Negdje je neko na nekoj temi ovdje naveo da se ukinuo onaj zakon o dvojnom državljanstvu. Navodno Bakir ga ukinuo pa sad Njemački državljani mogu uzeti i naš pasoš. Jel to tačno? Što o otme niko od novinara ne postavi pitanje u javnosti?
ukoliko bi bickacic podnio zahtjev za nase drzavljanstvo, on bi se i dalje morao odrec' njemackog... ta odredba nije promijenjena...
dakle kad nas drzavljanin dobija strano drzavljanstvo, ne gubi nase... ali kad strani drzavljanin dobija nase, mora se odrec' dotadasnjeg drzavljanstva, ukoliko nema sporazuma o dvojnom drzavljanstvu...
http://www.stadium-live.com/Channel3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo live...
evo live...
odlicna igra ovog Braunsweiga. vode 2 -0, bicakcic igra sigurno u odbrani.
sve su vece sanse da cemo ih gledati u bundesligi iduce godine. ja mislim da bi i njima bilo u interesu imati reprezentativca u svojoj momcadi.
sve su vece sanse da cemo ih gledati u bundesligi iduce godine. ja mislim da bi i njima bilo u interesu imati reprezentativca u svojoj momcadi.
Bicakcic rutinski odradio Dresden...
Komentator iznosi podatak kako je Bicakcic statisticki igrac sa najvise dobijenih duela u 2 Bundes ligi...
Komentator iznosi podatak kako je Bicakcic statisticki igrac sa najvise dobijenih duela u 2 Bundes ligi...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Nije bitno, da li je Braunschweigu u cilju imati reprezentativca u ekipi, nego da li je Bičakčiću u cilju da zaigra za nas. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ne znam sta moze izgubit sa njemcima se moze pozdravit tj i pozdravio se davno ... Jedino taj pasos jbgzizu1991 je napisao/la:Nije bitno, da li je Braunschweigu u cilju imati reprezentativca u ekipi, nego da li je Bičakčiću u cilju da zaigra za nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.