FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

anonimni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 06 okt 2012, 23:34

Adilova peta :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 okt 2012, 23:34

KB-TM87 je napisao/la:ko što kaže neko na org-u, adilović umislio da je ahil pa probava petom :lol:
I to sto kazes vala, uzeo se zajebavati kod rezultata 0:0, umjesto da prelomi utakmicu, on od dvije dobre solucije, bira najgoru trecu. Jbg

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 06 okt 2012, 23:40

Zaslužena pobjeda, baš kao i u Zenici, i večeras je bilo gutavo do kraja, al smo se digli iz pepela i slavili. Večeras se vidjelo koliko znači Zeba, najviše je pokazao, a na kraju nam donio i pobjedu. Igra nije bila loša, vidjelo se koliko smo bolji, konsantno smo visili ispred njihovog gola, al nije išlo u go. To je problem jer nismo dali go na početku i onda sve ide teže. Vidjelo se opet da neki igrači nisu za Želju i to je tako zadnjih nekoliko mjeseci, stoje nam na platnom spisku, a doprinos je minimalan, da ih ima 11na11 na treningu. Ima mlađih igrača u našoj ligi koji imaju mjesta umjesto pojedinaca koji nisu ni kvalitetni ni perspektivni. Ipak, ovo je odlično, jedan lijep dan, prišli smo na -2 i jako brzo ćemo preći u plus ja se nadam. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 06 okt 2012, 23:43

Gori pitarima, pa opalili po sudijama. Dok je bilo -5 sve je bilo bajno sjajno :D
NO PYRO NO PARTY

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 06 okt 2012, 23:48

kanarinac je napisao/la:e ovako bez zavjera i svega toga da kazem da se ova liga ide u jednom smjeru i d aje glupostz igrat bilo kome drugo jer sam danas iz ove dvije utakmice vidio ko mora osvojiti ligu jer iz nekoliko situacija sam vidio ja sam inace kovao u zvijezde ivicu osima al sam danas skontao da je to jedan obicni lopov jer danas onakvog sudiju poslati kad ti skrse igraca 2 da ti noge polome sudija stoji dva metra od njega nista znaci onde se nemoze reci da sudija nije vidio da je bio penal onde se samo moze reci da nije htio (smio) svirati penal radi babe osima i jos mnogo nekih situacija,i onda dodje utakmica zelje ovo prvo sto sam iznio ajde drzao sam to po strani ali kad sam vidio da pomocni sudija svira opsajd igracu rudara kad se okrenuo sam prema golmanu a molim te eejj igrac rudara dodaje napadacu loptu napadac je okrenut ledjima golu zelje a na njegovim ledjiam je bogicevic covjek se okrece i samo da zabije go svira opsajd pa covjece najveci apsurd ikad onda tacno nepostojeci faul je bio kod gola i jos nesto zeba je dovoljo dobar igrac da dadne iz 10 slobodnih uderaca jedan go od tih 10 slobodnih uderaca mozda za 2 je bio faul...i jos nesto ako vi navijaci zelje to zovete klubom uredu je ja ne zelim d amoje sarajevo na takv nacin dobija utakmice jer mene je otac odhranio i rekao smao postenje a ovo vase hehee...i jos nesto posto ste se digli pogledajte tabelu ko je na vrhu a to sto kazes druze dobit cemo va s na kosevu pa brate vi neznate kad ste nas zadnji put dobili na grbavici a da ne pricam o kosevu jer su to koliko toliko regularne utakmice
[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 06 okt 2012, 23:54

SAmo mi jedna stvar nije jasna, a to je da svaki put poslije tekme kudite igrače koji su loše odigrali a pišete hvalospjeve za one koji su bili dobri. Tako je Adil jednom za prodati po svaku cijenu, a drugi put najjači napadač u BiH. Ostali isto tako. Zeba je bio pakaš protiv Maribora a sad je zvijer. Iskulirajte malo. Svi, pa Messi imaju loš dan i ne odigraju dobro s vremena na vrijeme.
Također, svaki put kad gledam onaj stream razočaram se gdje živim. I inače kad čitam portale i komentare. Užas od komentara, psovke i to one najgore koje normalan mozak ne može smisliti.
Nadam se da ćemo se opametiti na tribinama ubuduće. Ovo spominjem već duže vrijeme u mojim postovima da sad moramo biti najjači, jer već duže vrmena dušmani pokušavaju na sve načine da nas sruše na najpoganije načine. Samo se priča o greškama sudija u korist Želje i da ne nabrajam sve ostalo što nije vezano za teren.

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 06 okt 2012, 23:54

vala ako sad pitarima zbog ove zadnje 2 tekme, ne spucaju bar desetak hiljada kazne, onda fakat nije pošteno. pogotovo ovaj zadnji meč, jer je i 2 puta prekidan, pokidane stolice, pogođen igrač, pirotehnika, baklje u terenu,... ipak je željo svima trn u oku, kad gubi, gubi 'pošteno', a kad dobija, dobija uz pomoć babe i komiteta. ;)
Odlazi Safete.

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 06 okt 2012, 23:57

kanarinac je napisao/la:e ovako bez zavjera i svega toga da kazem da se ova liga ide u jednom smjeru i d aje glupostz igrat bilo kome drugo jer sam danas iz ove dvije utakmice vidio ko mora osvojiti ligu jer iz nekoliko situacija sam vidio ja sam inace kovao u zvijezde ivicu osima al sam danas skontao da je to jedan obicni lopov jer danas onakvog sudiju poslati kad ti skrse igraca 2 da ti noge polome sudija stoji dva metra od njega nista znaci onde se nemoze reci da sudija nije vidio da je bio penal onde se samo moze reci da nije htio (smio) svirati penal radi babe osima i jos mnogo nekih situacija,i onda dodje utakmica zelje ovo prvo sto sam iznio ajde drzao sam to po strani ali kad sam vidio da pomocni sudija svira opsajd igracu rudara kad se okrenuo sam prema golmanu a molim te eejj igrac rudara dodaje napadacu loptu napadac je okrenut ledjima golu zelje a na njegovim ledjiam je bogicevic covjek se okrece i samo da zabije go svira opsajd pa covjece najveci apsurd ikad onda tacno nepostojeci faul je bio kod gola i jos nesto zeba je dovoljo dobar igrac da dadne iz 10 slobodnih uderaca jedan go od tih 10 slobodnih uderaca mozda za 2 je bio faul...i jos nesto ako vi navijaci zelje to zovete klubom uredu je ja ne zelim d amoje sarajevo na takv nacin dobija utakmice jer mene je otac odhranio i rekao smao postenje a ovo vase hehee...i jos nesto posto ste se digli pogledajte tabelu ko je na vrhu a to sto kazes druze dobit cemo va s na kosevu pa brate vi neznate kad ste nas zadnji put dobili na grbavici a da ne pricam o kosevu jer su to koliko toliko regularne utakmice
Ko je drmo kaFez i probudio, je.b.em li mu miša neobzirnog, bezobraznog :mrgreen:
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 07 okt 2012, 00:19

Najdruza recenica u istoriji foruma. Covjek iskoristio samo jedan jedini zarez u najduzoj recenici i to je uspio da fuli :mrgreen:
Mislim da sam vidio mica macu.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 07 okt 2012, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 07 okt 2012, 00:24

hoshtapler je napisao/la:
Lexiliuma imaš u apoteci, čini mi da možeš bez recepta uzeti pa požuri kupi, bit će ti bgm lakše, ozbiljno ti kažem :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 07 okt 2012, 00:31

jos nesto zeba je dovoljo dobar igrac da dadne iz 10 slobodnih uderaca jedan go od tih 10 slobodnih uderaca mozda za 2 je bio faul...i jos nesto
Od još nešto, do još nesto.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 okt 2012, 00:48

Citam gasprom povecao sponzorski ugovor sa zvezdom na 4 miliona eura :o . Samo od njega klub dobiva 4 miliona e a mi se zalimo kako smo losi u europi nemamo uslove ovo ono... Mi smo dotakli nebo sa ovim parama sto imamo pisljivih 2 m e kod nas budzet.

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 07 okt 2012, 00:49

ako neko ima za prodat prošlogodišnjji dres Želje od Adilovića ili zna kako ga nabavit pls nek mi se javi

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 okt 2012, 00:54

AeGon099 je napisao/la:vala ako sad pitarima zbog ove zadnje 2 tekme, ne spucaju bar desetak hiljada kazne, onda fakat nije pošteno. pogotovo ovaj zadnji meč, jer je i 2 puta prekidan, pokidane stolice, pogođen igrač, pirotehnika, baklje u terenu,... ipak je željo svima trn u oku, kad gubi, gubi 'pošteno', a kad dobija, dobija uz pomoć babe i komiteta. ;)
Prije mjesec ili dva jedan udbaš je sam sebe napravio invalidom, a danas su skoro pa i igrača Travnika napravili invalidom. Nikako da nauče!

Strogo i maksimalno kažnjavati!
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 okt 2012, 01:51

Najvaznije je da smo upisali pobjedu, a nadam se da ce povratkom nas navijaca na tribine i igraci poceti kvalitetnije igrati na Grbavici.
Ova reprezentativna pauza ce nam dobro doci, jer ce se igraci moci oporaviti od povreda koje vuku za sobom neko vrijeme i nadam se da ce u potpunosti biti spremni za utakmicu protiv Gradine za dvije sedmice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 07 okt 2012, 01:54

Zna li neko kakvo je stanje sa kvesom ? Dobio je udarac u koljeno.
Odlazi Safete.

phenom
Kontakt:

Post Postao/la phenom » 07 okt 2012, 01:56

Iskren je napisao/la:Trener Stojnic je jedan veliki Gospodin sto je dokazao i ovaj put .. Uz Husrefa i Amara ponajbolji ako ne i najbolji trener u BIH ! Mislim da je Borac napravio veliku gresku kad ga je pustio jer covjek cini cuda s Rudar Prijedorom! Vjerujte da nece biti iznenadzenja ako Jaka vrlo jaka, mogu slobodno reci i neugodna ekipa Rudar Prijedor ove sezone zauzme jedno od mjesta koje vode u evropu !
ti si budala xd rudar je sve samo ne jaka ekipa, sta ti bolan gledas. a o "gospodi" tipa stojnica, a pogotovo husrefa je suvisno pricati, nane mi

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 07 okt 2012, 05:38

Nema potrebe da se obazirete na price kako se Zelji steli titula, kako Svabo nesto radi za Zelju. To su izlivi frustracija. Znaci samo kada Zeljo izgubi ili igra nerijeseno onda je posteno. Cim Zeljo pobjedi to je neposteno. Neki mediji su naklonjeni manje uspjesnom i mladjem Sarajevskom premijerligasu pa ih razumijem za pojedine tekstove koji indirektno a cesto i direktno pokusavaju umanjiti Zeljin uspjeh.

Drugi ipak traze neku senzaciju i na neki nacin pokusavaju privuci citatelje jer ako napisu nesto negativno znaju da ce to sa razlogom procitati navijaci Zeljeznicara a isto tako i da ce oni kojima Zeljo neda prici titulama se navuci na takve tekstove.

Zeljo se mora malo dohavizati. Ima tu zanimljivih igraca tipa Bekric, Zeba, Adilovic, Kvesic, Svraka, Krela... jos kad se tu doda Smajic ako udje u pravu formu i mali Zolotic koji jos stice iskustvo to je jedan strasan tim za PL BiH. Sa takvim kadrom titula ne bi trebala biti upitna ali se moraju dohavizati. Bekric nije na svom nivou. Malo je Svraka pao jer mu Amar nije dao da ode prije zimskog prelaznog roka. Ali ukoliko se trznu dzaba im sto su najjaci ispustiti ce titulu.

Amar je strucnjak ma koliko to kome smetalo. Ali covjeka radi dobar posao. I treba se istrpiti. Mozda se nekome ne svidjaju Amarove metode ali nekome se ne svidjaju ni Fergusonove metode pa covjek vlada nogometom zadnjih 15 godina.

Ova utakmica je Zebina... odigrao je super i to krunisao golom. Ali vjerujem da je vecina dobila nervni slom. Nadam se da cu biti u stanju da gledam derbi uzivo jer ovo preko malih ekrana je lose za zdravlje.

Laka vam noc, mada je svega 3-4 sata za spavanje ostalo.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 07 okt 2012, 06:30

terabajt je napisao/la:Citam gasprom povecao sponzorski ugovor sa zvezdom na 4 miliona eura :o . Samo od njega klub dobiva 4 miliona e a mi se zalimo kako smo losi u europi nemamo uslove ovo ono... Mi smo dotakli nebo sa ovim parama sto imamo pisljivih 2 m e kod nas budzet.
Pa onoliko koliko ja znam, Zvezda ima budzet oko 9-11 miliona €, a Partizan oko 16 miliona € i opet se muce u kvalifikacijama. Tek Dinamo sa svojim trenutnim oko 22 miliona € tu i tamo lakse prolazi kroz kvalifikacije (inace u najavili da ce u naredne dvije godine pokusati smanjiti budzet, posto ovaj trenutni im mnogo zavisi od grupne faze LP i kada se nebi plasirali, sto je sasvim realno, bila bi poprilicno teska situacija). Hajduk me je iznenadio sa budzetom koji neki kazu da je 13 miliona €, ali rezultati im nekako ne idu sa tolikim budžetom. Vojvodina ima budzet od 3 miliona € i sasvim su solidna ekipa sa takvim parama.

Mi smo u januaru rekli da ce tekuci budžet biti 2,35 miliona € i jedino NFSBiH ima veci i iznosi nekih 4,6 miliona € (sto je isto fkt premalo). I kako sa tako malim budžetom ocekivati velike rezultate, definitivno je potrebna sreca, pogotovo da se prodje druga kvalifikaciona runda Lige prvaka. A o infrastrukturi i uslovima da ne govorim...

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 07 okt 2012, 09:06

dobro je, istice nam suspenzija, dolazi nam najlaksi protivnik u ligi (Gradina), tj. idemo mi njima :D povrijedjeni igraci ce se koliko toliko oporaviti do tada, prisli smo na samo dva boda Pitarima, vikend odličan 5+ ;)

PACO, nek ti je vječni rahmet i neka ti Dragi Allah podari lijepi Dženet....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.