Kupi meni jednu brate.Probisvjet je napisao/la:Pobjede li Lukavac i Jedinstvo slijedecu utakmicu kada se bude moglo na tribine kupujem pet karata, jednu za sebe, a cetiri za Slobodu! Da nadoknadim ove sto ne mogu da gledam i jos X2 !
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Probisvjet
- Kontakt:
Brate moram povesti neke djece omladine koja nisu bas zagrijana, da ih zarazim. Jedno pet utakmica i onda se tesko skinuti jbg. Ja otisao 1971 i od tada sam ovisnik u PM! Nema te komune koja te moze skinuti od Slobode!VolimTz je napisao/la:Kupi meni jednu brate.Probisvjet je napisao/la:Pobjede li Lukavac i Jedinstvo slijedecu utakmicu kada se bude moglo na tribine kupujem pet karata, jednu za sebe, a cetiri za Slobodu! Da nadoknadim ove sto ne mogu da gledam i jos X2 !
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Šalim se care, to tako treba. Uprati one koji budu više pratili navijanje nego tekmu. Ti su sigurni, tako sam ja počeo.Probisvjet je napisao/la:Brate moram povesti neke djece omladine koja nisu bas zagrijana, da ih zarazim. Jedno pet utakmica i onda se tesko skinuti jbg. Ja otisao 1971 i od tada sam ovisnik u PM! Nema te komune koja te moze skinuti od Slobode!VolimTz je napisao/la:
Kupi meni jednu brate.
Ovako, pošto se bliži tekma sa Radničkim očekujem provokacije s njihove a Boga mi i sa naše strane. MOLIO BIH VAS da ne odgovarate na njihove provokacije da se ne stvaraju tenzije. Znamo svi šta će se desiti i nema potrebe za provokacijama. I nemojte ih bezveze napadati na forumu, nisu oni Curva Sud pa da imaš dole s nekim da se biješ, mi treba da se mjerimo sa velikim grupama, a ne sa manjim i sa onim u fazi razvoja, to nam neće donijeti ništa dobro. Sretno i jednima i drugima.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 06 okt 2012, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
svaka ti je na mjestu i jos da dodam.MOLIM VAS!:svi u Lukavac,da pokazemo koliko volimo ovaj klub,ovaj grad.halalite 2-3 kafe,halalite izlaze u Vivu i ostala sranja.znaci animirajte nene,djedove,tetke,strine,dajdze.SVI U LUKAVAC,SVI,SVI,SVI!VolimTz je napisao/la:Šalim se care, to tako treba. Uprati one koji budu više pratili navijanje nego tekmu. Ti su sigurni, tako sam ja počeo.Probisvjet je napisao/la:Brate moram povesti neke djece omladine koja nisu bas zagrijana, da ih zarazim. Jedno pet utakmica i onda se tesko skinuti jbg. Ja otisao 1971 i od tada sam ovisnik u PM! Nema te komune koja te moze skinuti od Slobode!VolimTz je napisao/la:
Kupi meni jednu brate.
Ovako, pošto se bliži tekma sa Radničkim očekujem provokacije s njihove a Boga mi i sa naše strane. MOLIO BIH VAS da ne odgovarate na njihove provokacije da se ne stvaraju tenzije. Znamo svi šta će se desiti i nema potrebe za provokacijama. I nemojte ih bezveze napadati, nisu oni Curva Sud pa da imaš dole s nekim da se biješ, mi treba da se mjerimo sa velikim grupama, a ne sa manjim i sa onim u fazi razvoja, to nam neće donijeti ništa dobro. Sretno i jednima i drugima.
Sloboda danas srednja žalost ..prvih 10 min prvog poluvremena, prvih 15 min drugog poluvremena i 5 zadnjih minuta zaslužuju prolaznu ocjenu, to je onakva Sloboda kakvu želimo, tada su se momci borili kako treba. Ostatak je bio nikakav, Sloboda bez nekih akcija, napada, itd. Često djeluju bezidejno, loše postavljeni na terenu, igrač dobije loptu i nema je kome dodati, eto koliko su loše postavljeni. Onaj Džemo nema veze, danas totalno izgubljen. Zato je izašao na poluvremenu. Nisam se mogao načuditi kada sam vidio da je Jackson na klupi, a da ovaj levat igra. Ulazak Jacksona je mogu reći i okrenuo tekmu, bolje smo zaigrali. Babala dobar danas, dobar gol iz slobodnjaka, lijepo je zavuče u donji ugao, Jackson veliki posao odradio kod gola Stane, lijepo se snašao i dao Stani lopti, a ovom nije bilo teško da zabije. Za mene, danas najbolji igrač je bio Omić, poginuo je na terenu, stvarno je bio dobar. Tu moram dodat' Babalu, Jacksona i Stanu. Mislim da su njih četvorica danas bila najbolji na terenu. Drago mi je zbog pobjede, ali i dalje ne vidim neke pomake u igri, a neće ih ni biti do kraja polusezone. Tu se moramo pojačati, nekim se igračima zahvaliti i loviti plasman u PLBiH.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
zeljogracanica
- Kontakt:
Moj care kakvi ste vi navijači, pa kupujete stalno tako Sloboda će bit prvak BiH.Probisvjet je napisao/la:Pobjede li Lukavac i Jedinstvo slijedecu utakmicu kada se bude moglo na tribine kupujem pet karata, jednu za sebe, a cetiri za Slobodu! Da nadoknadim ove sto ne mogu da gledam i jos X2 !
Na guzove ovo danas očekivao sam da bude glatko za Slobodu.
U Lukavcu X ko kuća.
Pozz svima na forumu.
Izvini, ali moram ovdje da pišem..Nisu provokacije, nit imam namjere provocirat, djece i mladih ce bit dosta na utakmici, i ne bi volio da izbiju kakvi neredi, ja sam stariji od vas svih ovdje na forumu, sigurno, odrasto sam uz Radnicki..Ali ne bitno je to, znam da cete me napast sad, ali nemam nikakvu namjeru ovdje da provociram..nisu oni Curva Sud pa da imaš dole s nekim da se biješ, mi treba da se mjerimo sa velikim grupama, a ne sa manjim i sa onim u fazi razvoja, to nam neće donijeti ništa dobro.
Samo zelim da kazem, vidim da pises, "s malim grupama" a vi se trebate poredit sa "velikim grupama"..Pratim ovu sezonu, Sloboda treba da bude u PL i da ima bolje navijace, to je sigurno, i draze bi mi bilo da je tako, ali sto se tice do sad, "Fukare" i "Siouxi" su u istom kosu, vi se ne mozete poredit sa vecim grupama, jer niste vi za toga, bude vas po 100tinjak na utakmicama, gostovanja su losa skroz, samo Gracanica, ali i to je bila prva utakmica, a i tu vam je Gracanica..Da se vi poredite sa Rz, Hz ili Tm, nema sanse, tu ste, nazalost isti ste kao i Siouxi, ali naprotiv ja bi volio da vi budete 1 a mi 2 u BiH, da se zna da TK ima najjace navijace, ali tesko je to ( ili obrnuto naravno ) sto vas vise ili nas vise ima to nam je bolja Navijacka scena
Svim pravim fukarama, koji ne vise na ovim forumima lijep pozdrav, i nadam se spektaklu u Lukavcu sa obje strane
Pozdrav
S I O U X L U K A V A C 1 9 8 9
Razumijem šta želiš reći, i jednim dijelom se slažem. Ali da bi se vratila stara slava Fukara iz vremena istoka, trebaju akcije protiv ekipa sa tradicijom i jakih ekipa. Ne može se respekt uzimat na Siouxima. To je ono što želim reći. Ajd u zdravlje.Siouux je napisao/la: Svim pravim fukarama, koji ne vise na ovim forumima lijep pozdrav, i nadam se spektaklu u Lukavcu sa obje strane
Pozdrav
Cestitke momcima na pobjedi..ova nam pobjeda sad mnogo znaci..samo ne znam sto Sadikovic od starta ne stavi Dzeksona da igra,cuo sam da momak je razvaljivao kad je usao..sa njim od pocetka u Lukavcu krenuti i nadat se pobjedit 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
@ Probisvjet
Preduhitrio si me za par sekundi
Preduhitrio si me za par sekundi
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Procvjetala bijela lala... 
Pa nismo ni mi vidili ispunjen stadion sto godina, naravno da ima Bujruma.TRUST je napisao/la: komsije imal bujruma
Slobodi je mjesto u PL, tamo da se dokazujete to stojiVolimTz je napisao/la: Razumijem šta želiš reći, i jednim dijelom se slažem. Ali da bi se vratila stara slava Fukara iz vremena istoka, trebaju akcije protiv ekipa sa tradicijom i jakih ekipa. Ne može se respekt uzimat na Siouxima. To je ono što želim reći. Ajd u zdravlje.
inace ?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Izgleda Jackson propao pravo 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ko kod njih nije propaoSarajlijc@ je napisao/la:Izgleda Jackson propao pravo
1947!
- SultanSulejman
- Kontakt:
Mislim da je trebao igrati za Banoviće,tamo bi imao "Europsku ligu"Ljumani_Banovici je napisao/la:ko kod njih nije propaoSarajlijc@ je napisao/la:Izgleda Jackson propao pravo
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj Sadiković je živa legenda kad se raduje
Ne zna kud će sa sobom čovjek, evo i sad kod 3. gola najbolja reakcija, takav je bio i u nas na utakmici..
Ne zna kud će sa sobom čovjek, evo i sad kod 3. gola najbolja reakcija, takav je bio i u nas na utakmici..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- SultanSulejman
- Kontakt:
Mislim da si pogriješio temu,tema od Selje/Gračanice je na drugom šalteru.zeljogracanica je napisao/la:Moj care kakvi ste vi navijači, pa kupujete stalno tako Sloboda će bit prvak BiH.
Na guzove ovo danas očekivao sam da bude glatko za Slobodu.
U Lukavcu X ko kuća.
Pozz svima na forumu.
SVI U LUKAVAC!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ne bi imao Europsku ligu, ali bi imao sve drugo. Ne bi bio na hrenovkama kao kod vas, vidi ga jest ofalio.SultanSulejman je napisao/la:Mislim da je trebao igrati za Banoviće,tamo bi imao "Europsku ligu"Ljumani_Banovici je napisao/la:ko kod njih nije propaoSarajlijc@ je napisao/la:Izgleda Jackson propao pravo
1947!
Stvarno mi nije jasno pojedine navijace sa kantona, mi FUKARE ne trebamo da se spustamo na nivo Ljumana, Siuxa itd , momci niste nimalo ozbiljni kad dodjete na ovu temu, prvo se morate javit pa da komunicirate sa nama to jest Fukarama i zato bi vas molio da prvo pokucate pa tek onda udjete na nas forum, hajd sad zdravo
Svi u Lukavac, pokazimo koliko nam je stalo do naseg kluba.
Svi u Lukavac, pokazimo koliko nam je stalo do naseg kluba.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.