RK Gradacac

gradacac10
Kontakt:

Re: RK Gradacac

Post Postao/la gradacac10 » 03 okt 2012, 16:18

Hahahahahaha pa daj robii ti nisi normalan... :D sa Damirom ako bude jos tu, nas ne moze niko u BiH pobijedit, pogotovo Celik iz Zenice :D

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 04 okt 2012, 11:48

gradacac10 je napisao/la:Hahahahahaha pa daj robii ti nisi normalan... :D sa Damirom ako bude jos tu, nas ne moze niko u BiH pobijedit, pogotovo Celik iz Zenice :D
robi ako nema puno hodza koji te mogu pregledat dodji u gradacac,svejedno poslije tekme ima takvi hodza kod nas puno uff kada isprasimo guzove tvojim rukometasima... :D
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 05 okt 2012, 09:21

3.KOLO PL BIH U RUKOMETU
SD ŽIVINICE,SUBOTA,6.10.2012.- 19 SATI
RK KONJUH - RK GRADAČAC

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 okt 2012, 13:22

sretno momcima veceras.nisam bas upucen najbolje u kvalitet konjuha ali vjerujem u dominaciju damira i nove gostujuce bodove
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 okt 2012, 22:44

a yebemti naderase nas stolari ja mislio prekucacemo ligu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 06 okt 2012, 23:03

astra1922 je napisao/la:a yebemti naderase nas stolari ja mislio prekucacemo ligu
Ma koji bolan Konjuh,šta nam sudije uradiše...da ih imenujem Lipa Nedim i Katanić Majid...kako sam čuo bili su delegirani Konjičanin-Konjičanin (ali su skontali da moraju povaliti Gradačac i nije im se svidjelo) pa su odustali zbog navodne bolesti jednog od njih,a isti su viđeni na utakmici Bosna v.-Goražde.sve u ovo se izgleda upleo onaj predsjednik Konjuha,mislim da se zove JASMIN...žalosno.Djeca koja su sudila(lipa-katanić) su puštali veoma grube startove na Doborcu,prekršaji koji su bili na rubu povrede našeg reprezentativca i daljeg bavljenja rukometom...sudije koje će se za koji dan radovati tom istom Damiiru ,koji će davati golove protiv Austrije i Srbije,ta ista djeca su na EHF listi,predložena od babe F.Lipe(kancelarija RSBiH),su se tako ponašala prema jednom reprezentativcu prema RK Gradačac,prema idolu, kojima treba da bude čast da mu sude...i još toga sam čuo ali nisam mogao sve popamtiti...treba da se zapitamo vole li oni rukomet,vole li oni BiH... Iskreno moje mišljenje je da ta dva balavca ,na početku svoje karijere nisu više dobro došla u Gradačac.Drago mi je što ne igram rukomet i što nissam u ovim sudijskim organizacijama,jer ovo je sve postalo daj mi pare i reci kako da sudim...djeco zapitajte se,kako ćete doći ikad u Gradačac i pogledati ove ljude koje ste večeras pokrali.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 07 okt 2012, 00:24

kralj_je_mrtav je napisao/la:
lifebook je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:a yebemti naderase nas stolari ja mislio prekucacemo ligu
Ma koji bolan Konjuh,šta nam sudije uradiše...da ih imenujem Lipa Nedim i Katanić Majid...kako sam čuo bili su delegirani Konjičanin-Konjičanin (ali su skontali da moraju povaliti Gradačac i nije im se svidjelo) pa su odustali zbog navodne bolesti jednog od njih,a isti su viđeni na utakmici Bosna v.-Goražde.sve u ovo se izgleda upleo onaj predsjednik Konjuha,mislim da se zove JASMIN...žalosno.Djeca koja su sudila(lipa-katanić) su puštali veoma grube startove na Doborcu,prekršaji koji su bili na rubu povrede našeg reprezentativca i daljeg bavljenja rukometom...sudije koje će se za koji dan radovati tom istom Damiiru ,koji će davati golove protiv Austrije i Srbije,ta ista djeca su na EHF listi,predložena od babe F.Lipe(kancelarija RSBiH),su se tako ponašala prema jednom reprezentativcu prema RK Gradačac,prema idolu, kojima treba da bude čast da mu sude...i još toga sam čuo ali nisam mogao sve popamtiti...treba da se zapitamo vole li oni rukomet,vole li oni BiH... Iskreno moje mišljenje je da ta dva balavca ,na početku svoje karijere nisu više dobro došla u Gradačac.Drago mi je što ne igram rukomet i što nissam u ovim sudijskim organizacijama,jer ovo je sve postalo daj mi pare i reci kako da sudim...djeco zapitajte se,kako ćete doći ikad u Gradačac i pogledati ove ljude koje ste večeras pokrali.
Jesi gledao utakmicu ili si samo cuo. Ovo postalo kao u fudbalskoj PL, ako izgubis sudija je kriv, Nemoj tako, moguce je i da su povalili Gradacac, ali hajde s malo pozitivnije strane gledaj. Mladi su, mislim na sudije, prave greske, pa sta cemo sad. Povaljivali su i Bosnu mnogi ne tako davno, ali kad imas ekipu, nema onda ni Lipa, ni Katanic, ni Sabic, ni Kamberovic.
pa de mi onda care reci ko to ima ekipu ako nema gradacac? kako mislis da ekipa moze igrat sa takvim desavanjima?

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 07 okt 2012, 01:00

seven je napisao/la:
imeime je napisao/la:bas slabo.
taman
tri doborca i nista, mozda bi bez onog na klupi pobijedili ;)
imperator, prodavac magle

boriska
Kontakt:

Post Postao/la boriska » 07 okt 2012, 02:01

iskreno,sudije su katastrofa za ovakvu utakmicu...sudile puno vise na konjuhovu stranu,pogotovo u duelu sa doborcem...vama trebaju za neke dalje domete GOLMANI...pozdrav od iskrenog ljubitelja rukometa iz zivinica

konjuh
Kontakt:

Post Postao/la konjuh » 07 okt 2012, 07:50

sjetite se prošle godine i utakmice Gradačac - Konjuh u Gradačcu sezona 10/11 sudili Konjičanin braća, kakva je to otimačina bila? Ovo sinoć je bilo i malo previše od Damira da glumi noliko (prvo poluvrijrme) trebo je igrati, u ostalom zar treba sve reprezantativce postit da igraju i da ih niko ne dira.
Ljudi bilo je i po 8 razlike kakve ba sudije. Koliko su puta Konjuhu dizali pasivno, a koliko Gradačcu?
Slažem se sa predhodnikom dovedite dobrog golmana ovi su rupe.
Veliki pozdrav od prijatelja iz Živinica

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 07 okt 2012, 08:24

konjuh je napisao/la:sjetite se prošle godine i utakmice Gradačac - Konjuh u Gradačcu sezona 10/11 sudili Konjičanin braća, kakva je to otimačina bila? Ovo sinoć je bilo i malo previše od Damira da glumi noliko (prvo poluvrijrme) trebo je igrati, u ostalom zar treba sve reprezantativce postit da igraju i da ih niko ne dira.
Ljudi bilo je i po 8 razlike kakve ba sudije. Koliko su puta Konjuhu dizali pasivno, a koliko Gradačcu?
Pa ste se opet prepali,kakva ozimačina,postavi nam taj cd pa da vidimo te otimačine...i ko kaže da nekog treba pustit da igra,sudi pošteno,ako je bio faul bio je ...i eto ja nisam bio ali ima ovdje ljudi koji su bili pa nam navedi te situacije gdje je Doborac glumio...i ako je glumio,kad se to kod nas u PL ligi davalo za glumu 2 minuta???Daj mi argumente a ne glupave priče i neka valjanja,sjeti se ti prošle godine i sudija iz Mostara Zovko-Knezović ,šta je tu bilo...???
I na kraju pobijedili ste i čestitam,ali ne na pošten način i to svi znaju...jer se uveliko priča po BiH,i kako su sudije Konjčanin-Konjičanin gledali utakmicu Visoko-Goražde...još ste mladi za ovakve spletke koje radi gdin.Jasmin. Ali zapamtite,ničija nije do zore sjala...
I što se tiče golmana ,svjesni smo mi toga,Mutapčić je dobar golman,ali eto nije ga išlo,a za Šećića ne trebam trošiti riječi,mislim da je zalutao u rukomet...ali on je mlad tek mu je 19 godina,i ima puno još toga pred njim.
Završavam raspravu na ovu temu,jer je suvišno na đu...(sudije), trošiti vrijeme i riječi... I još jednom čestitamna osvojena tri boda,koja Vam puno znače u borbi za PLAY-off.
PS-Konjuh,malo ispravi ovu svoju gramatiku pisanja,pa onda dođi i komentiraj na temi Gradačca.

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 07 okt 2012, 10:07

golmani su bili kriminal, nije mi jasno kako djurica nisu zadrzali duze u gradaccu, i stojanovic je bolji od ove dvojice.
imperator, prodavac magle

robi
Kontakt:

Post Postao/la robi » 07 okt 2012, 14:58

bondich je napisao/la:
gradacac10 je napisao/la:Hahahahahaha pa daj robii ti nisi normalan... :D sa Damirom ako bude jos tu, nas ne moze niko u BiH pobijedit, pogotovo Celik iz Zenice :D
robi ako nema puno hodza koji te mogu pregledat dodji u gradacac,svejedno poslije tekme ima takvi hodza kod nas puno uff kada isprasimo guzove tvojim rukometasima... :D
prvo da kazem da mi nije drago sto ste izgubili, nego da samo konstatujem da ste malo lupetali prije neki dan, vi u gradccu imate jednog igraca, a ostali hodat neznaju, nevidim razlog da se nesto kobejagi vi dizete, al et, sretno u nastavku sezone............

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 08 okt 2012, 09:00

imeime je napisao/la:
seven je napisao/la:
imeime je napisao/la:bas slabo.
taman
tri doborca i nista, mozda bi bez onog na klupi pobijedili ;)

to za ovog na klupi se apsolutno slažem s tobom

konjuh
Kontakt:

Post Postao/la konjuh » 08 okt 2012, 10:09

lifebook je napisao/la:
konjuh je napisao/la:sjetite se prošle godine i utakmice Gradačac - Konjuh u Gradačcu sezona 10/11 sudili Konjičanin braća, kakva je to otimačina bila? Ovo sinoć je bilo i malo previše od Damira da glumi noliko (prvo poluvrijrme) trebo je igrati, u ostalom zar treba sve reprezantativce postit da igraju i da ih niko ne dira.
Pa ste se opet prepali,kakva ozimačina,postavi nam taj cd pa da vidimo te otimačine...i ko kaže da nekog treba pustit da igra,sudi pošteno,ako je bio faul bio je ...i eto ja nisam bio ali ima ovdje ljudi koji su bili pa nam navedi te situacije gdje je Doborac glumio...i ako je glumio,kad se to kod nas u PL ligi davalo za glumu 2 minuta???Daj mi argumente a ne glupave priče i neka valjanja,sjeti se ti prošle godine i sudija iz Mostara Zovko-Knezović ,šta je tu bilo...???
I na kraju pobijedili ste i čestitam,ali ne na pošten način i to svi znaju...jer se uveliko priča po BiH,i kako su sudije Konjčanin-Konjičanin gledali utakmicu Visoko-Goražde...još ste mladi za ovakve spletke koje radi gdin.Jasmin. Ali zapamtite,ničija nije do zore sjala...
I što se tiče golmana ,svjesni smo mi toga,Mutapčić je dobar golman,ali eto nije ga išlo,a za Šećića ne trebam trošiti riječi,mislim da je zalutao u rukomet...ali on je mlad tek mu je 19 godina,i ima puno još toga pred njim.
Završavam raspravu na ovu temu,jer je suvišno na đu...(sudije), trošiti vrijeme i riječi... I još jednom čestitamna osvojena tri boda,koja Vam puno znače u borbi za PLAY-off.
PS-Konjuh,malo ispravi ovu svoju gramatiku pisanja,pa onda dođi i komentiraj na temi Gradačca.
Neću da raspravljam, al samo mogu reći da je Konjuh za Gradačac institucija i na proljeće u Gradačcu se nemojte nadati bodovima :lol: :lol: :lol:

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 08 okt 2012, 10:50

Institucija za krađu... ;) ,al da ste snalažljivi jeste, u nas Uprava redovno plaća igrače i oni izgube,al vi to malo bolje radite,ne plaćate igrače plaćate sudije...hehhe
Ma dođi u Gradačac,ako si bolji pobijedit ćeš,sigurno te neće sudije povalit...mi to ne radimo tako... 8-)

konjuh
Kontakt:

Post Postao/la konjuh » 08 okt 2012, 13:23

Naravno vi ste jako suptilni.

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 08 okt 2012, 16:09

konjuh je napisao/la:Naravno vi ste jako suptilni.
Bravo @KonjuH,ubacio si još jednu riječ u svoj vokabular...suptilan,wauu...Eh da, to je prava riječ za ljude iz Gradačca... ;)

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 08 okt 2012, 16:09

konjuh ajde ne seri, ko god je bio na utakmici vidio je da je gradacac pokraden...

thenoke
Kontakt:

Post Postao/la thenoke » 08 okt 2012, 16:24

Obično ne komentarišem na Forumu, ali moram reći da RK Gradačac sasvim zasluženo neki dan izgubio u Živinicama. Naime, ne možete reći da ste oštećeni, imao je Gradačac daleko više i sedmeraca a igrači Konjuha daleko više isključenja. Međutim, ono što je očigledan problem kod vas je što sve svodite na igru Damira Doborca, i sve zavisi kakav će on imati dan. Kad smo kod toga, Damir je zaista veliki igrač i dobio je apaluz u Živinacma na početku utakmice, ali njegovo ponašanje tokom utakmice je veoma nisko za jednog reprezentativca. Naime, stalno pokušava da simulira prekršaj, pa čak kad i mu igrači Konjuha nisu blizu. Jednom mu je to uspjelo iako je pri skok šutu bio skroz sam, a drug put mu sudije na to nisu nasjele, nego su mu svirali dvije minute. I kakva gruba igra nad njim, pa nisu ga valjda u bundesligi mazili. Konjuh je igrao čvrstu, što bi rekli muški utakmicu. I pomirite se s tim, a ako vas zanima dođite u RK Konjuh po DVD pa ćete vidjeti koliko su vaši bili loši.

I još nešti, Konjuh je i te kako institucija za RK Gradačac, iz Živinica su daleko jače i domaće i strane ekipe odnosile "bodove".

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.