RK Čelik

robi
Kontakt:

Re: RK Čelik

Post Postao/la robi » 29 avg 2012, 15:52

jel istina da se igracki kadar celika raspada, da klub napustaju 2 najbolja igraca, jao nama ako ima istine u ovome............. pane pane.............. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 30 avg 2012, 06:41

Cisto sumnjam da je istina evo stiglo nam i pojacanje http://sportsport.ba/rukomet/martic-u-celiku/86649" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 30 avg 2012, 13:29

To je neko plasirao gluposti, nema nikakvih odlazaka, došlo je nekoliko dobrih pojačanja, sigurno smo jači nego lani.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 30 avg 2012, 14:22

Ima i par odlazaka ali nista strasno,doslo je par dobrih igraca i mislim da su jaci nego prije ;)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 30 avg 2012, 15:15

Emir ZENICA je napisao/la:Ima i par odlazaka ali nista strasno,doslo je par dobrih igraca i mislim da su jaci nego prije ;)
može se nadati ligi 6 :)
Zadnja izmjena: deenniiVCF, dana/u 31 avg 2012, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 30 avg 2012, 17:37

gdje je otisao kadic?

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 31 avg 2012, 23:49

po'marke je napisao/la:gdje je otisao kadic?
Koliko sam ja skontao , poslije prijateljske s Visočkom Bosnom , sam je u četri oka pričao s trenerom i rekao da ide u inonstranstvo, a bilo je i nesto u vezi Konjuha ..Al vidjet ćemo da li je tačno to :)
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

robi
Kontakt:

Post Postao/la robi » 01 sep 2012, 08:07

daj nemogu da vjerujem da nam kadic davor odlazi, jel se zna razlog, jel to sigurno daj upravo uradi nesto ako nije kasno............. volim te celik...............

tigar
Kontakt:

Post Postao/la tigar » 17 sep 2012, 11:23

Evo krenu nova sezona, pobjeda u Vitezu protiv Kaknja 13 razlike. Dobro je pocelo. ;)
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...

robi
Kontakt:

Post Postao/la robi » 17 sep 2012, 11:33

bravo aldine tako se bori za celik...............

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 17 sep 2012, 11:40

U RK Čelik razočarani suđenjem

RK Čelik je sezonu počeo gostovanjem u Vitezu gdje su rukometaši iz Zenice igrali utakmicu sa Kaknjem. U svom prvom ovosezonskom zvančnom susretu, RK Čelik pregazio je novajlije u Premijer ligi rezultatom 39:26.

RK Kakanj tokom cijelog susreta nije uspio ozbiljnije zaprijetiti. Tek sredinom prvog poluvremena Kakanjci su uspjeli izjednačiti na 8:8, a onda je Čelik serijom golova stigao na velikih 19:10. I Drugo poluvrijeme pripalo je gostima iz Zenice (20:16), pa je na kraju Čelik ostvario najveću gol razliku kola (+13) i zasjeo na čelo premijerligaške tabele.

Trener Čelika Filipović je u drugom poluvremenu uveo u igru drugu postavu, mlade Hasu Ćosića, Adu Begagića, Kobilicu, Edvina Begovića, te Derviševića koji ima tek 16 godina, a koji su postigli ukupno pet golova.

Ipak, na kraju susreta, i pored visoke pobjede u RK Čelik ostaju veoma nezadovoljni suđenjem.

"Mi smo pobijedili u jednoj izvanrednoj igri našeg cijelog tima. I pored čiste i ubjedljive
pobjede od 13 golova razlike veliku mrlju na utakmicu ostavio je sudjski par. Razočarani smo suđenjem sudijskog para iz Bihaća, odnosno Cazina - Beširevića i Dautovića, posebno Vejsila Beširevića.", rekao je zvanični predstavnik ekipe Čelika na ovoj utakmici, potpredsjednik Eso Mehanović nakon susreta i dodao:

"To kako su pravdu dijelile dvojica sudija bila je prava katasrofa. Za RK Kakanj su svirali sve, a za Čelik gotovo ništa! I zato se postavlja pitanje da li sve ovo ima smisla. Da li se rukometno prvenstvo igra zbog sudija ili zbog rukometa?", razočran je on.

"Mi smo imali 16 minuta isključenja, a igrali smo preblago, a ekipa Kaknja 14 minuta, iako su zbog izuzetno grube igre Kakanjaca naša tri igrača, Elvis Brkić, Milan Ivančev i Mirza Dervenčić zadobili teže povrede. Kakanjci, hvala Bogu, nisu imali ni jednog povrijeđenog igrača", završava Mehinović.

RK KAKANJ: Šestović, Fejzović, Bjelopoljak, Delić, Tukolić, Roso, Hrgota, Karahasonović, Velispahić 1, Ekinović 6, Duraković 3, Sabljaković 1, Burzić 7, Ivanišević, Demirović 1, Zaimović 7. Trener: Almir Ahitović.

RK ČELIK: Dervenčić 3, Ado Begagić, Brkić 2, Ćosić 2, Dominiković 2, Kadić 9, Begović 2, Ivančev, Beganović, Aldin Begagić 8, Dervišević, Martić 3, Starčević, Kobilica 1, Šarenac 2, Duvnjak 4. Trener: Ljubomir Miki Filipović.
Čelik Zenica 1945

robi
Kontakt:

Post Postao/la robi » 22 sep 2012, 12:15

puno brate golova smo primili u capljini, jel odbrana radila sta na utakmici.........

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 22 sep 2012, 12:18

robi je napisao/la:puno brate golova smo primili u capljini, jel odbrana radila sta na utakmici.........
Koji je rezultat, nigdje ne mogu da nadjem?
SAMO ČELIK !

robi
Kontakt:

Post Postao/la robi » 22 sep 2012, 15:31

34-29 kako mi rece jutros jaran.............

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 22 sep 2012, 17:25

evo vam tekst pa sve lijepo pročitajte.

Čapljina-Čelik 34:29
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

tigar
Kontakt:

Post Postao/la tigar » 28 sep 2012, 08:17

Veceras u 19h utakmica 2. kola protiv Gracanice. Valjda ce se trznuti poslije onog neocekivanog poraza u kupu od Capljine i rijesiti ovo u soju korist.
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 28 sep 2012, 21:06

Ostvarena i druga pobjeda u 2. kolu.

slika

ČELIK - Gračanica 36-27 (17-13)
Čelik Zenica 1945

robi
Kontakt:

Post Postao/la robi » 29 sep 2012, 14:57

svaka cast momci standardno dobri, cestitam svima, jel istina da je pane dao ostavku zato sto nemoze da momcima obezbjedi plate, stvarno steta momci su zasluzili svaki dinar bore se nas celik a niko ne stoji iza njih............znal ko sta o ovome........

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 07 okt 2012, 10:51

Bosna (S) - ČELIK 32-34

Kod ,,Čelika'' i u ovoj utakmici posebno su se istakli Edo Martić, Mirza Dervenčić, Milan Duvnjak i Andreas Dominiković, a valja istaći da je forma ,,Čelika'' još uvijek u uzlaznoj liniji i očekuje se da sve linije ,,Čelika'' profunkcionišu tek u narednim utakmicama. Uz sve to, treba istaći da jedan od ponajboljih igrača ,,Čelika''- desni bek Elvis Brkić nije, zbog povrede (istegnuće mišića) nije nastupio na ovoj utakmici i po preporuci klupskog ljekara Dr. Amir Salčina ima strogo mirovanje još nekoliko dana.

- Ostvarili smo plan: osvojili smo tri nova boda protiv mlade i žilave ekipe ,,Bosne BH Telecoma'' i zadržali prvo mjesto na tabeli sa svih 9 osvojenih bodova. U petak nas očekuje novi derbi meč protiv uvijek neugodnog protivnika RK ,,Konjuha'' iz Živinica. Nemamo vremena za odmor i moramo se maksimalno skoncentrisati na tu utakmicu, jer je ,,Konjuh'' jedna od najboljih ekipa u Premijer ligi – kaže trener ,,Čelika'' Miki Filipović.

Naredna utakmica igra se u Gradskoj areni Zenica, u petak 12. oktobra. Protivnik je ,,Konjuh'' iz Živinica.

- Pozivano sve ljubitelje sporta u Zenici, posebno rukometa, da u petak 12. oktobra dođu u Gradsku arenu Zenica i prisustvuju novom velikom rukometnom spektaklu, derbi utakmici sa našim velikim sportskim prijateljima ali na terenu ljutim rivalima – ekipom ,,Konjuha'' iz Živinica, gdje ćemo, ja vjerujem našim momcima – prisustvovati novoj pobjedi ,,Čelika'' – kaže Pane Škrbić, predsjednik RK ,,Čelika''. Rukometna euforija je u Zenici ponovo počela. Budite i vi sudionik velikih istrojskih pobjeda rukometaša ,,Čelika''.

Na tabeli Goražde i mi imamo po 9 bodova iz 3 utakmice. Neko ko je upućeniji u rukometnu situaciju, šta misli, može li Čelik ostati prvi, tj. biti bolji od Goražda?
Čelik Zenica 1945

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 07 okt 2012, 11:55

Pa kako igrate u petak? Neće vam niko doći gledati tu utakmicu,zbog utakmice Grčka-BiH.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.