Znaci ipak je to
P.S. Guti: Lionel Messi je bolji igrac od Cristiana Ronalda !
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Pogriješio si temu majstore.PatrickBateman je napisao/la:Sutra Barca docekuje sedmoplasiranu ekipu koja se bori za mjesto u Evropskoj nogometnoj ligi. Trebalo bi to rutinski dobiti i zadrzati prednost nad najvecim rivalom iz Madrida,Atleticom,i nadati se njihovom kiksu.
Ja sam kont´o u hendikepuphenom je napisao/la:ma uzimamo separatiste, ubijedjen sam. nisu oni u onoj formi ni blizu, a imaju i problema sa povredama i rovitosti u odbrani. hladno cu dvicu odigrati..
U Juventusu ga željno iščekujem, Higuain je majstor.anonymousHD je napisao/la:Nažalost... Zato ga treba prodat, dok još ima glupih klubova koji će dati oko 30-40 miliona za njega.
Evo sad listam podatke na wikipedii i vidim da ih Real u okviru Primere nije pobjedio od 2000 godine na Nou Campu sa 2 ili vise razlike. Eh sad, za ligu prvaka i kupove ne znam...GaziHusrevbeg je napisao/la:Kad već pričate o hendikepu, sjeća li se nako kad je Real posljednji put dobio Barcu sa dva razlike na Nou Campu?
Ja mislim da ima 10 godina u CL dok je Zizou igrao, ali nisam siguran.
Upravo tada. U Ligi prvaka 2002. Zidane i McManaman.GaziHusrevbeg je napisao/la: Ja mislim da ima 10 godina u CL dok je Zizou igrao, ali nisam siguran.
Bit' ce nam jasno kad tebi bude jasno da smaraš !M4kaveli je napisao/la:Nekima nije jasno zasto je Barca i sa onakvom odbranom, po kladionicama duplo jaca od Reala.
Svasta vama nije jasno ..
Šteta što je ružan dan inače bih otišao do kladionice a ovako kuća all dayemir18 je napisao/la:Pada kvota na nas lagano sa 4,5 na 3,5 skoro...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.