FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Koliko je bilo momak iz Bihaca
Oko 10-15TRUST je napisao/la:Koliko je bilo momak iz Bihaca

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
Max 20tak, mislim da će biti u sklopu video priloga pa ću prebrojati tačno.TRUST je napisao/la:Koliko je bilo momak iz Bihaca
Fino su navijali, korektno s obje strane, nisu baš mogli doći do izražaja zbog jer je s druge strane bilo više od 200 Sioux-a, ali momci su navijali do zadnje minute bez prestanka.
čestitke komšije za pobjedu iz Gračanice od lidera
vjerujem da je došao kraj vašim nesretnim utakmicama i da Radnički 100% ostaje u Prvoj ligi
to Lukavac kao grad zaslužuje a još više to zaslužuje simpatična armija navijača

vjerujem da je došao kraj vašim nesretnim utakmicama i da Radnički 100% ostaje u Prvoj ligi
to Lukavac kao grad zaslužuje a još više to zaslužuje simpatična armija navijača
Undici stelle - ACM 1899
Ima li video i izjave trenera sa jučerašnje utakmice, nešto ste mi zakazali:)i dal je istina da će navijačima Slobode biti ograničen broj koliko može ući na sjevernu tribinu stadiona......govore nešto tako maksimalno 200 ne može više......

evo naletio sam na slike iz lukavca https://www.facebook.com/media/set/?set ... 899&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

sodagrad je napisao/la:Ima li video i izjave trenera sa jučerašnje utakmice, nešto ste mi zakazali:)i dal je istina da će navijačima Slobode biti ograničen broj koliko može ući na sjevernu tribinu stadiona......govore nešto tako maksimalno 200 ne može više......

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Počeo si i ti da zezaš hehehe:)Zoom088 je napisao/la:sodagrad je napisao/la:Ima li video i izjave trenera sa jučerašnje utakmice, nešto ste mi zakazali:)i dal je istina da će navijačima Slobode biti ograničen broj koliko može ući na sjevernu tribinu stadiona......govore nešto tako maksimalno 200 ne može više......
Nisam bolan. Ja se samo čudim otkud ti ove informacije koje čak ni ja nemam
A ovo za izvještaj i video, do Youtube-a je i naše konekcije. Video se od sinoć ubacuje, ali čika-Youtube nas nešto zeza. Haman da je do izbora

A ovo za izvještaj i video, do Youtube-a je i naše konekcije. Video se od sinoć ubacuje, ali čika-Youtube nas nešto zeza. Haman da je do izbora

Ili i ti ideš obilaziš biračka mjesta pa nemaš vremena da ubaciš moraš i ovamo koju fotku da uslikaš......Zoom088 je napisao/la:Nisam bolan. Ja se samo čudim otkud ti ove informacije koje čak ni ja nemam![]()

-
- Kontakt:
Koliko je bilo Siouxa na utakmici protiv Jedinstva ?
Na ovoj slici koja nije cijela brojka je tu negdje oko 100
Pos'o je pos'osodagrad je napisao/la:Ili i ti ideš obilaziš biračka mjesta pa nemaš vremena da ubaciš moraš i ovamo koju fotku da uslikaš......Zoom088 je napisao/la:Nisam bolan. Ja se samo čudim otkud ti ove informacije koje čak ni ja nemam![]()

Čučnuli momci ovo je kad se pjevala himna Jedna si jedina, i odala počast Vedranu Puljiću, a bilo je oko 200 ukupno ne vide se svi baš tako......Slobodanpad1945 je napisao/la:Koliko je bilo Siouxa na utakmici protiv Jedinstva ?

-
- Kontakt:
Nemogu da vjerujem šta ste sve promašili, dvije 200% prilike ne 100% nego 200%, pa ono bi svako dao , stvarno fali vam ta realizacija, igrači kao da sa nekim strahom igraju 

Tako je od početka, samo eto zadnje dvije makar pojedan uđe. Nikako ne mogu da prežalim prve tri kod kuće, gdje smo imali isto ovoliko zicera (čak i više) i mašali, te rasipali bodove.AboveTheLaw je napisao/la:Nemogu da vjerujem šta ste sve promašili, dvije 200% prilike ne 100% nego 200%, pa ono bi svako dao , stvarno fali vam ta realizacija, igrači kao da sa nekim strahom igraju
To je taj pritisak kao što reče Vojvodić moramo da pobijedimo i zbog toga mašaju ovako dobre prilike, ali dobro je idemo dalje, sa pobjedom protiv Slobode idemo prema vrhu, a slijede nam i lakše utakmice onda.....Casp3r je napisao/la:Tako je od početka, samo eto zadnje dvije makar pojedan uđe. Nikako ne mogu da prežalim prve tri kod kuće, gdje smo imali isto ovoliko zicera (čak i više) i mašali, te rasipali bodove.AboveTheLaw je napisao/la:Nemogu da vjerujem šta ste sve promašili, dvije 200% prilike ne 100% nego 200%, pa ono bi svako dao , stvarno fali vam ta realizacija, igrači kao da sa nekim strahom igraju

-
- Kontakt:
Evo sada se vidi da vas je bilo više.sodagrad je napisao/la:Čučnuli momci ovo je kad se pjevala himna Jedna si jedina, i odala počast Vedranu Puljiću, a bilo je oko 200 ukupno ne vide se svi baš tako......Slobodanpad1945 je napisao/la:Koliko je bilo Siouxa na utakmici protiv Jedinstva ?
Ako bog da nas 20-tak za sada, put Lukavca i podršku dati vama i odati počast Siouxima, kako fantastično navijaju za svoj klub, reprezentaciju BiH , itd ...

Pozdrav iz Gračanice, vidimo se u nedjelju

- SultanSulejman
- Kontakt:
Jel može slika gostujuće tribine?
Mislis sa ove tekme ili generalno slika tribine rezervisane za gostujuće navijače?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.