Za danas ganjam 2 para.
Newcastle - United 1 (ovo je za hrabrije), Papiss Demba Cisse daje gol (ako je neko dovoljno lud da me posluša), a za one koji će rezonovati - oba tima daju gol.
United je nekoliko puta ove godine ganjao rezultat (Fulham, Southampton, Everton, Liverpool, Tottenham, Cluj). Nekad se vraćao, nekad vala i nije. Tromost Unitedove zadnje linije i ne tolika uigranost i snaga veznog reda dopuštaju njihovim protivnicima terensku inicijativu (ako posjeduju iole dobar vezni red). Cabaye, Tiote, Jonas uz pomoć Dembe će sigurno zadavati puno problema Unitedu. U liga kupu na OT-u su Svrake imale nekoliko izglednih prilika, a jedna je iskorištena (Papiss). Prošli meč na oovm stadionu riješio je Newcastle pobjedom od 3:0. Danas možda neće biti tako visoka pobjeda, ali sigurno da Newcastle ima predispozicije da ne izgubi na St. James Parku. United je neuvjerljiv u prvih nekoliko kola. Eh, ako se neko pita što sam naveo Papissa, onda ću se izvući na matematiku i zakon velikih brojeva. Nije zabio ove sezone u Premiershipu, ali nije da nije imao prilika. Prečka, promašen penal, nekoliko jako dobrih prilika koje su branili golmani...Eh, a s obzirom da postiže golove kad i Giroud (kupovi), onda je i jučerašnji Olivierov gol znak da će zabiti i Papiss. Naravno, ovo je samo za one lude koji misle kako će United kiksati i kako će Senegalac zabiti.
Barcelona - Real (oba daju 3+, Benzema gol, 2/1).
Prvi par je za one koji će realno igrati. Barcina odbrana je ranjiva, a napad nezaustavljiv. Real je i u prvom meču zabio 2 gola (drugi iz greške golmana), a danas ne smiju izgubiti jer će izgubiti i prvenstvo. A, ako misle sa Barcom ostati u toj trci, moraju zabiti barem jedan gol. Benzema je u boljoj formi od Higuaina, zna kako je to zabiti Barceloni, a s obzirom da će Song i Mascherano igrati stopere, onda je za očekivati da će Real zabiti gol. Ja tipujem na Benzemu.
Prijelaz 2/1 je za lude.

Real često povede protiv Barcelone, tako da ovo i nije toliko nemoguće. Dobro, možda jeste, ali za neke 2 markice ovo može biti i tip dana.
Sretno onim koji će ispratiti ovo (ako takvih ima), a oni koji će me prozivati večeras nek' se čuvaju.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”