BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

smopiBVB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la smopiBVB » 06 okt 2012, 10:02

@kralj
Ma i to sto kazes + 54KM za mjesecnu kartu ili ako ce dolaziti autom za gorivo i dobar! :lol:

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 06 okt 2012, 10:07

kraljttbvb je napisao/la:
smopiBVB je napisao/la:@secer
@kralj
Nije toliki problem dovesti npr.Dzeksona,iskesirati za njega,koliko je problem njegova plata!Kod nas je najplaceniji igrac cca 4,5mil godisnje,i zamisli dodje Dzekson i trazi nekih 7mil,naravno da bi se pobunili Goetzinho,Rojsonja,Hummy i ostali,a svakako to u klubu ne bi dopustili!Em sto su vecina ovih domacih BvB-ova djeca + su NJEMCI i dodje "neki" BOSANAC ili bilo ko drugi i hoce duplo...to oni ne dopustaju tako da od toga nema nista,ja mislim! ;)

Znam ja sve ovo, samo malo mastam. A i mogli bi im dati platu od 4,5 miliona ko i ovim najboljim + toplog obroka 2,5 miliona i mirna Bosna :mrgreen:

Ma okanite se Dzeke....
Dati toliko para za igraca koji je vec u zrelim igrackim godinama....100 puta je pametnije Reusa Gotzea, Hummy-a za tih 7 mil vezat boljim ugovorima po 2.3 mil svakom dat...

Nama treba neko ko je mlad , ko ce napredovat ....ili cak mozemo kupit i nekog trenera koji ce budali pokazat kako se zabija 1 na 1 s golmanom.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 06 okt 2012, 15:07

sta fali da se dovede neki vrhunski paker koji bi one silne prilike pretvarao u golove?
recimo da kupite gomeza :oops: ustvari, mogli bismo se corati - mi vama gomu, vi nama gocinja :oops:
znam da bismo bili na gubitku :oops: , gomo je igracina :oops: , ali je isto tko red da se pomogne nasim dragim zut... pardon, nasim dragim dortmundovcima :oops:
ala bismo vas namirili :oops:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 06 okt 2012, 16:48

@HzBvB
U potpunosti se slazem da bi bilo pametnije pojacati ugovore nasim naboljim igracima,i tako biti jos "mirniji"!
S druge strane,dolazak "nekoga ko ce napredovati" je mac sa dvije ostrice,a takvoga smo vec doveli(Schibi) i molimo Boga da napreduje i da pocne opravdavati ocekivanja! ;)
@secer
:lol: nisam bas siguran da su ljudi u nasoj upravi toliki debili,mada ruku na srce Gomonja(ili neko slican-rutiner,paker)bi nam dobro dosao u dosta navrata! ;)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 06 okt 2012, 18:26

secer je napisao/la: gomo je igracina :oops:
Njegov oporavak se zeljno iscekuje. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 06 okt 2012, 18:44

Prodat Lewandowskog a dati te pare Pipu Inzaghiu da se vrati u fudbal i potpise za BvB, ma zabio bi 50+ sa onakvim igracima iza sebe :lol:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 okt 2012, 20:13

Hannover 21 utakmicu kod kuce bez poraza...svaka njima cast ali previse brate za njih...

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 06 okt 2012, 22:28

adnane sutra ih rušimo,vala sutra kad bi pobjedili zaboravio bih na ovu grlobolju i temperaturu - samo da sutra bude trica :D :D :D :D :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 okt 2012, 22:35

Hare_BvB je napisao/la:
secer je napisao/la: gomo je igracina :oops:
Njegov oporavak se zeljno iscekuje. :mrgreen:
prvi citat: samsebesamaram
drugi citat: ponavljate se bre bato. ;)
bog zna da mi nije omiljen igrac, ali koliko mu pojedini "vrebaju iza zasjede", to je za nepopovjerovati. :evil:

BvB me odusevio protiv ovih naftasa, ali razocarenje rezultatom tim vise.
Vom Jäger zum Gejagten

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 07 okt 2012, 11:06

dobar dan svima,jal mi može neko odgovoriti zašto nema reusa ???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 07 okt 2012, 12:18

Ko kaze da nema? Ja ocekujem njega u prvih 11 :?

Inace,nekako ocekujem tricu danas iako sam svjestan da je strasno tezak protivnik ali prosle sezone su nas nafakaski dobili...red je da im se to danas vrati.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 07 okt 2012, 12:24

Evo sta kazu na fb (Reusa najavili):

Jürgen Klopp has great respect for our upcoming opponents Hannover 96 and is looking forward to the game today. Here's what our line-up could look like:

slika
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 07 okt 2012, 12:28

kraljttbvb je napisao/la:Evo sta kazu na fb (Reusa najavili):

Jürgen Klopp has great respect for our upcoming opponents Hannover 96 and is looking forward to the game today. Here's what our line-up could look like:

slika
dakle ono sa grosonjom na boku je samo neka patka,dakle danas samo da nam dragi Bog dadne nova tri boda

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 okt 2012, 13:15

Očekujem Bendera u timu, a uz njegov bok Kehla. Da li će Hummels igrat', znat' će se nakon nekog' testa koji će uradit' danas.

slika
Moramo se čuvat' Husztija koji je u odličnoj formi.
Igr'o je protiv nas 5 puta i nikada nije izgubio. A zabio nam je 4 gola. :twisted:

Danas Lewandowski zabija. 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 07 okt 2012, 15:26

Semir bvb je napisao/la:slika

Danas u novinama pise da su ovaj malac i caca mu izjavili da je ovaj za nas potpisao i da mu ugovor pocinje teci od 2014., kada napuni 18 godina. A Zorc i Klop kazu da ovi samo lupaju i da nista nije potpisano... Navodno ga traze i PSG i liverpool.

Nema nam druge nego cekati 2014.-u, pa da vidimo ko je u pravu :D
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Rodrigo
Kontakt:

Post Postao/la Rodrigo » 07 okt 2012, 15:59

Kolko razlike gubite danas :?: :mrgreen: :P
Samo Hajduk zivi vjecno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 okt 2012, 16:08

smopiBVB je napisao/la:nisam bas siguran da su ljudi u nasoj upravi toliki debili
majku mu, red je da i mi nekog zayebemo :P
Hare_BvB je napisao/la:Njegov oporavak se zeljno iscekuje.
da, konkurencija vec trlja ruke :lol:
geronimo je napisao/la:prvi citat: samsebesamaram
udri se bekane :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 07 okt 2012, 16:48

gledam sad ovu zelenu borussia-u kako igra,i s obzirom na rezultat i na stanje na tabeli i u "slučaju" naše pobjede za bayern munchen-om zaostajemo sedam bodova,što je najvažnije preskaćemo štrumfove a eintraht ide iza nas . . .no polahko da ništa ne preudiciramo treba dočekat tekmu i sve propratiti kako dolikuje ;) ;) ;)

Rodrigo
Kontakt:

Post Postao/la Rodrigo » 07 okt 2012, 16:49

schwarcgelbfantom je napisao/la:gledam sad ovu zelenu borussia-u kako igra,i s obzirom na rezultat i na stanje na tabeli i u "slučaju" naše pobjede za bayern munchen-om zaostajemo sedam bodova,što je najvažnije preskaćemo štrumfove a eintraht ide iza nas . . .no polahko da ništa ne preudiciramo treba dočekat tekmu i sve propratiti kako dolikuje ;) ;) ;)
Vidim već se počelo maštat o tri boda :P
Sve ćemo vidjet u 17:30 :P
Samo Hajduk zivi vjecno!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 07 okt 2012, 17:23

Idemo uzeti 3 boda... ;)
Protivnik jeste tezak,i odlicno igraju ali...mislim da danas gube,idemo vidjeti :)

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.