Znaci ne jednom nego dva puta se Travniku svira ofsajad a da ga nije BILO! I to u situacijama kada igrac treba da izadje pred gomana. Nadam se da ce mediji ( jednakim zarom kao sto je bio slucaj u Zenici )traziti izuzece sudije i sto strozije kazne. Hoce da nam srozaju fudbal na najnize grane.master44 je napisao/la:Sto sada niko ne prica o sviranom ofsajdu protiv Travnika ??? Da se desilo na suprotnoj strani i uticalo na kontru Sarajeva ne smijem ni zamisliti sta bi se desilo ?????
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - opcenito
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Ultras1921
- Kontakt:
Nemoj biti bezobrazan. Obicna bakljada koja koje ima kad odes u bilo koju zemlju, mediji prave nakav problem od toga! Naravno uvijek je bolje da se ne ubacuje u teren, al sta ces. I mi smo u Zenici!Keenan.- je napisao/la:Kad papci ne znaju gubiti.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Mi smo u Zenici iz drugih razloga.Ultras1921 je napisao/la:Nemoj biti bezobrazan. Obicna bakljada koja koje ima kad odes u bilo koju zemlju, mediji prave nakav problem od toga! Naravno uvijek je bolje da se ne ubacuje u teren, al sta ces. I mi smo u Zenici!Keenan.- je napisao/la:Kad papci ne znaju gubiti.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Ultras1921
- Kontakt:
Znam koji je razlog,al nije bitno. I ovima je 25 rodjendanbagrcavi je napisao/la:Mi smo u Zenici iz drugih razloga.Ultras1921 je napisao/la:Nemoj biti bezobrazan. Obicna bakljada koja koje ima kad odes u bilo koju zemlju, mediji prave nakav problem od toga! Naravno uvijek je bolje da se ne ubacuje u teren, al sta ces. I mi smo u Zenici!Keenan.- je napisao/la:Kad papci ne znaju gubiti.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Ma dobro, baklje ko baklje, to je onako navijacko i to i nije neki problem, naprotiv - lijepo izgleda (kad se ne ubacuje u teren) al kad se vec i ubace nije to neki bum, par minuta prekida i dobro - al to je fudbal 
ono sta je nas problem, to je nacionalna i religijska mrznja, to treba da se iskorijeni i pustiti miliciju da udara cim neko pomene nacionalnu mrznju, pa bi polako navijaci postali bolji ljudi prije svega
a baklje nisu nikakav problem 
ono sta je nas problem, to je nacionalna i religijska mrznja, to treba da se iskorijeni i pustiti miliciju da udara cim neko pomene nacionalnu mrznju, pa bi polako navijaci postali bolji ljudi prije svega
ja mislim da ce nakon ovog kola zasijedati disciplinska komisija i donijeti kazne za 7, 8 i 9 kolo, posto zadnji put kada sam citao za kazne je bilo za sesto kolo.samocelik je napisao/la:Kolku su kaznu Manijaci dobili za bakljadu u Zenici proslo kolo?![]()
![]()
Jes', obična bakljada i obično razvaljivanje stolicaUltras1921 je napisao/la:Nemoj biti bezobrazan. Obicna bakljada koja koje ima kad odes u bilo koju zemlju, mediji prave nakav problem od toga! Naravno uvijek je bolje da se ne ubacuje u teren, al sta ces. I mi smo u Zenici!Keenan.- je napisao/la:Kad papci ne znaju gubiti.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Et ko nebi vi ni stolice dirali u Zenici...Da ste mogli sve bi ih potrgali...Al murija za ledzima bilaKeenan.- je napisao/la:Jes', obična bakljada i obično razvaljivanje stolicaUltras1921 je napisao/la:Nemoj biti bezobrazan. Obicna bakljada koja koje ima kad odes u bilo koju zemlju, mediji prave nakav problem od toga! Naravno uvijek je bolje da se ne ubacuje u teren, al sta ces. I mi smo u Zenici!Keenan.- je napisao/la:Kad papci ne znaju gubiti..
::::SAMO ČELIK::::
Jedna stvar mi nije jasna, kako svi bas u Travniku lome stolice
Prvo Ultrasi, pa Robijasi, pa sad Pitari, nek se zapitaju jel to do njih ili do stolica jer po izjavama Robijasa stolice su skoro pa same pucale.
SAMO ČELIK !
i mi smo po njima lomili stolice

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma bjez ba u onom Travniku vjetar puhne 4 stolice se slome 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
BH sport u 20:15 na BHT 1 
A ti izvirio iz amarovog pakasa da ovo napises,bjezi nazad dok se sta ne desi zanimljivo pa virni.pile87 je napisao/la:Znaci ne jednom nego dva puta se Travniku svira ofsajad a da ga nije BILO! I to u situacijama kada igrac treba da izadje pred gomana. Nadam se da ce mediji ( jednakim zarom kao sto je bio slucaj u Zenici )traziti izuzece sudije i sto strozije kazne. Hoce da nam srozaju fudbal na najnize grane.master44 je napisao/la:Sto sada niko ne prica o sviranom ofsajdu protiv Travnika ??? Da se desilo na suprotnoj strani i uticalo na kontru Sarajeva ne smijem ni zamisliti sta bi se desilo ?????
samocelik je napisao/la:Ma bjez ba u onom Travniku vjetar puhne 4 stolice se slome
- alan ford 26
- Kontakt:
Jel poznato koliki je najveci transfer izmedju nasih klubova?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- vidovitadjemila
Mogao si samo poslati broj racuna da uplatim,jbg a ne ovako javno.Sada kada mi pitari pocnu traziti pare koje su stavili nayebo sam
PostPostao/la SarajlijaTM dana 06 okt 2012, 15:10
payton je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:VAZNO
POZIVAM SVE KLADIONIOCARE DA ODIGRAJU DVOJKU NA SARAJEVO SUTR.UTAKMICA NASTIMANA...![]()
samo jedan dokaz..ne pricaj gluposti osim ako ti predsjednik NK Travnik nije tata pa ti on rekao...ali sumnjam jer zna da ces to podjeliti sa rajom na 25 foruma
Dzemila,lose su ti se kasike otvorile,dodjes mi marku,a ti se pejtone jos mozes vaditi![]()
![]()
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Lako je Jovića dobit on je poznat lik u Travnikuvidovitadjemila je napisao/la:Mogao si samo poslati broj racuna da uplatim,jbg a ne ovako javno.Sada kada mi pitari pocnu traziti pare koje su stavili nayebo sam
PostPostao/la SarajlijaTM dana 06 okt 2012, 15:10
payton je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:VAZNO
POZIVAM SVE KLADIONIOCARE DA ODIGRAJU DVOJKU NA SARAJEVO SUTR.UTAKMICA NASTIMANA...![]()
samo jedan dokaz..ne pricaj gluposti osim ako ti predsjednik NK Travnik nije tata pa ti on rekao...ali sumnjam jer zna da ces to podjeliti sa rajom na 25 foruma
Dzemila,lose su ti se kasike otvorile,dodjes mi marku,a ti se pejtone jos mozes vaditi![]()
![]()
![]()
![]()
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nisam ni jednu stolicu slomio, i malo je licemjerno reci da se neke i nisu odvalile namjerno, ali je istina da su u Travniku stolice presmijesne. Stanes na stolicu, i proletis. Jos zamisli kad silazis u tribinama ima bar 70 centi razlike, znaci moras se malo jace docekati, i gdje nece puknuti.
Celik!3,2,2.
- vidovitadjemila
Mislim da bi trebalo razmisliti o tome da prostor za goste bude bez stolica i da se to dozvoli od strane komiteta.AllGunsBlazing je napisao/la:Nisam ni jednu stolicu slomio, i malo je licemjerno reci da se neke i nisu odvalile namjerno, ali je istina da su u Travniku stolice presmijesne. Stanes na stolicu, i proletis. Jos zamisli kad silazis u tribinama ima bar 70 centi razlike, znaci moras se malo jace docekati, i gdje nece puknuti.
Vjerujem jarane da ti nisi slomio ni jednu stolicu.Ali da su ih i pojedinci koji su bili u redovima navijaca Celika lomili sigurno je.Bio sam na kontra tribini gdje redovno idem zbog boljeg pogleda prema terenu i gostujucim navijackim grupama.U trenutku kada CELIK daje gol iz penala vidim bar 3-4 minimalno primitivca koji namjerno u tom trenutku nogama odvaljuju stolicu i bacaju je neku u teren neko ispred sebe.E mozda kada si ljut da lomis,ali lomitii kada se radujes,e to stvarno veze s mozgom nema.Osim lomiti flase u kafani namjerno
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.