Općenito gdje stoje gostujući navijači.Zoom088 je napisao/la:Mislis sa ove tekme ili generalno slika tribine rezervisane za gostujuće navijače?
FK Radnički Lukavac
- SultanSulejman
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Evo ovdje...jest' da je pod snijegom, ali sve na Sjeveru iza gola je rezervisano za gostujuće navijače

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Sjever koji nema stolice i može da primi sigurno 500 navijača možda i više, beton je sve ima mislim 6 redova ako sam siguran:) vidi se lijepo na pregledu ove utakmice sa Jedinstvom i njihovi navijači su tu bili......

komšije vidimo se u nedelju i nek bolji pobjedi kako na terenu tako i na tribinama a mozda i na ulici

ULTRA '87 TUZLA
Pošteno, bujrum, svi su dobro došli!ultra87 je napisao/la:komšije vidimo se u nedelju i nek bolji pobjedi kako na terenu tako i na tribinama a mozda i na ulici![]()
Historijski datum ima da bude!
-
- Kontakt:
Posteno nema sta hahahaultra87 je napisao/la:komšije vidimo se u nedelju i nek bolji pobjedi kako na terenu tako i na tribinama a mozda i na ulici![]()

Lijepo je ponovo osjetiti tu atmosferu zagrijavanja pred derbi pa ko koga....
ovoliko se nisam radov'o kad su dolazili zeljo i sarajevo na tušanj kolko se sad radujem sto idemo na izlet u lukavaclukavac_21 je napisao/la:Posteno nema sta hahahaultra87 je napisao/la:komšije vidimo se u nedelju i nek bolji pobjedi kako na terenu tako i na tribinama a mozda i na ulici![]()
![]()

ULTRA '87 TUZLA
Mozda vam Jasmin sada kad je dobio 4 godine ponovo, sutra odmah ugasi klub? E Tuzlaci na sto ste spali, glasate za covjeka koji vam ubija sport ccultra87 je napisao/la:ovoliko se nisam radov'o kad su dolazili zeljo i sarajevo na tušanj kolko se sad radujem sto idemo na izlet u lukavaclukavac_21 je napisao/la:Posteno nema sta hahahaultra87 je napisao/la:komšije vidimo se u nedelju i nek bolji pobjedi kako na terenu tako i na tribinama a mozda i na ulici![]()
![]()

Zamolio bih te da na ovoj temi ne pišeš o tome. Niko ovdje ne želi da se Sloboda ugasi, a plus ovo je tema o FK Radničkom.Maniaacs je napisao/la: Mozda vam Jasmin sada kad je dobio 4 godine ponovo, sutra odmah ugasi klub? E Tuzlaci na sto ste spali, glasate za covjeka koji vam ubija sport cc
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta ces drugo od pacenika ocekivat..4 posta od kojih 2 vezana za Slobodu....Casp3r je napisao/la:Zamolio bih te da na ovoj temi ne pišeš o tome. Niko ovdje ne želi da se Sloboda ugasi, a plus ovo je tema o FK Radničkom.Maniaacs je napisao/la: Mozda vam Jasmin sada kad je dobio 4 godine ponovo, sutra odmah ugasi klub? E Tuzlaci na sto ste spali, glasate za covjeka koji vam ubija sport cc
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:sta ces drugo od pacenika ocekivat..4 posta od kojih 2 vezana za Slobodu....Casp3r je napisao/la:Zamolio bih te da na ovoj temi ne pišeš o tome. Niko ovdje ne želi da se Sloboda ugasi, a plus ovo je tema o FK Radničkom.Maniaacs je napisao/la: Mozda vam Jasmin sada kad je dobio 4 godine ponovo, sutra odmah ugasi klub? E Tuzlaci na sto ste spali, glasate za covjeka koji vam ubija sport cc

Napokon pravi derbi u federalnoj ligi. Nadam se da cete pobijediti u suprotnom grcevita borba za opstanak a sloboda mislim da nema sanse da udje u visi rang zato tipujem na vas.
- SultanSulejman
- Kontakt:
Tipovao sam i ja sinoć na Barcu.terabajt je napisao/la:Napokon pravi derbi u federalnoj ligi. Nadam se da cete pobijediti u suprotnom grcevita borba za opstanak a sloboda mislim da nema sanse da udje u visi rang zato tipujem na vas.
Odma replika ,momak udari se nogom u guzicu i voz.SultanSulejman je napisao/la:Tipovao sam i ja sinoć na Barcu.terabajt je napisao/la:Napokon pravi derbi u federalnoj ligi. Nadam se da cete pobijediti u suprotnom grcevita borba za opstanak a sloboda mislim da nema sanse da udje u visi rang zato tipujem na vas.
- tyler durden
- Kontakt:
terabajt je napisao/la:Napokon pravi derbi u federalnoj ligi. Nadam se da cete pobijediti u suprotnom grcevita borba za opstanak a sloboda mislim da nema sanse da udje u visi rang zato tipujem na vas.
Ovdje je X ko kuca. Nadam se samo da nece iskocit kakvi navijacki sukobi.
Nadam se i ja tome,al na tribinama ce da bude spektakl siguran sam.tyler durden je napisao/la:terabajt je napisao/la:Napokon pravi derbi u federalnoj ligi. Nadam se da cete pobijediti u suprotnom grcevita borba za opstanak a sloboda mislim da nema sanse da udje u visi rang zato tipujem na vas.
- SultanSulejman
- Kontakt:
Istina boli.Pozdrav.terabajt je napisao/la: Odma replika ,momak udari se nogom u guzicu i voz.
- SultanSulejman
- Kontakt:
Ma kakvi neredi,pored Fukare biće i "publike" koji će doći sjediti i gledat utakmicu kao u Gračanici.tyler durden je napisao/la:
Kakvi neredi,bice specijalaca ko u prici,a i glupo je kamenjanje i budalastinje,trebalo bi ispunit stadion da bude kako treba sveSultanSulejman je napisao/la:Ma kakvi neredi,pored Fukare biće i "publike" koji će doći sjediti i gledat utakmicu kao u Gračanici.tyler durden je napisao/la:

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
-
- Interni moderator
- Kontakt:
i ja sam misljenja da je x nekako najrealniji....mi smo losi a radnicki nije neka ekipa....mada bi oni i mogli mozda do pobjede jer se nasi u.s.e.r.u od straha cim sicki prodzu....ko da po engleskoj gostuju
...radnicki dobijo jedinstvo,mi uvezali 2 pobjede napokon...bit ce svega...od kartona svih boja,punog stadiona,lomljave po terenu i tribinama...mi smo vec 2 puta prekidali tekme...jednom zbog sudija,jednom zbog nasih dama na terenu....valjda nece trebat opet...mada se nikad ne treba zaklet
...uglavnom...mogo bi to bit fin vikend i za jedne i za druge..nek pobjedi bolji,sretniji i spretniji 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.