FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
neroazzuro
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Ma Jonathan je bio bolji prosle i pocetkom ove sezone,ali mu je ovih par losih izdanja unistilo samopouzdanje.
Mislim da ce ga strama vratit tokom sezone. Ne znam zasto ali ja jos vjerujem u njega.
Mislim da ce ga strama vratit tokom sezone. Ne znam zasto ali ja jos vjerujem u njega.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Cautinho
- Kontakt:
Hahaha,vidi me kako igramobafemi je napisao/la:coutinhoooooo
Keep walking.
-
neroazzuro
- Kontakt:
A ovo bi trebalo znaciti??? Ova skola je proizvela evropskog prvaka momcino.Vidal je napisao/la:Former Inter Milan youngster likens the club to a prison
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/19842659" onclick="window.open(this.href);return false;
A jedini bivsi igrac Intera koji je pljuvao klub je megazvijezda Emre Belozoglu koji je,naravno, posle napravio nenadmasnu karijeru. I,naravno, "biznismen" Vieri.
Bolje se ti bavi bojkotima i polupraznim stadionom...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Jesam ja rekao šta?neroazzuro je napisao/la:A ovo bi trebalo znaciti??? Ova skola je proizvela evropskog prvaka momcino.Vidal je napisao/la:Former Inter Milan youngster likens the club to a prison
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/19842659" onclick="window.open(this.href);return false;
A jedini bivsi igrac Intera koji je pljuvao klub je megazvijezda Emre Belozoglu koji je,naravno, posle napravio nenadmasnu karijeru. I,naravno, "biznismen" Vieri.
Bolje se ti bavi bojkotima i polupraznim stadionom...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

Ne pamtim slabiji derbi po imenima, nema vise ni jedne zvijezde svjetske klase, a kakve su igracine nekada igrale
Bit ce ovo cvrsta tekma, iskreno ja bih bio zadovoljan i bodom, ali red je nastaviti gostujuci niz i ici na 7 uzastopnu pobjedu
- Ultras1921
- Kontakt:
A Zanneti i Milito. Dje to nisu zvijezdeHuska je napisao/la:
Ne pamtim slabiji derbi po imenima, nema vise ni jedne zvijezde svjetske klase, a kakve su igracine nekada igrale![]()
Bit ce ovo cvrsta tekma, iskreno ja bih bio zadovoljan i bodom, ali red je nastaviti gostujuci niz i ici na 7 uzastopnu pobjedu...
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Opet nisam mogao gledat utakmicu (pogledao maloprije sažetke),ali čujem da smo rutinski odradili.
Veseli povratak Obija.
Veseli povratak Obija.
Mislim da nece bit ova postava za derbi. Zapravo siguran sam da nece ova trojica igrat u sredini (Cambi-Gargano-Guarin). Tu ce upast ili Mudy ili Obi. Volia bi napokon vidit Palacia u napadu, veseli njegov oporavak. Također se mora naci mjesta za Coutinha. Jbt. imamo previse igraca

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
ma zvijer si heheheheCautinho je napisao/la:Hahaha,vidi me kako igramobafemi je napisao/la:coutinhoooooo
Pozvani za sutra :
Goalkeepers: 1 Samir Handanovic, 12 Luca Castellazzi, 27 Vid Belec;
Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Matias Silvestre, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 44 Matteo Bianchetti, 55 Yuto Nagatomo;
Midfielders: 14 Fredy Guarin, 16 Gabi Mudingayi, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 21 Walter Gargano, 31 Alvaro Pereira, 41 Alfred Duncan;
Forwards: 7 Philippe Coutinho, 8 Rodrigo Palacio, 22 Diego Milito, 88 Marko Livaja, 99 Antonio Cassano.
Volio bih vidit coutinha od prve mada neće tako biti. Ova gore formacija je defanzivna i mislim da cemo tako igrat i da cemo trazit sansu iz neke kontre.
Sve u svemu FORZA INTER
Goalkeepers: 1 Samir Handanovic, 12 Luca Castellazzi, 27 Vid Belec;
Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Matias Silvestre, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 44 Matteo Bianchetti, 55 Yuto Nagatomo;
Midfielders: 14 Fredy Guarin, 16 Gabi Mudingayi, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 21 Walter Gargano, 31 Alvaro Pereira, 41 Alfred Duncan;
Forwards: 7 Philippe Coutinho, 8 Rodrigo Palacio, 22 Diego Milito, 88 Marko Livaja, 99 Antonio Cassano.
Volio bih vidit coutinha od prve mada neće tako biti. Ova gore formacija je defanzivna i mislim da cemo tako igrat i da cemo trazit sansu iz neke kontre.
Sve u svemu FORZA INTER
3-5-1-1 Cassano i Milito gore bez Pereire u ekipi
Mada bih volio da se u zadnji cas predomisli i da stavi 3-4-2-1, mjesto za Coutinha

Mada bih volio da se u zadnji cas predomisli i da stavi 3-4-2-1, mjesto za Coutinha
inace ?
Samo da ne bude sudjenje kao na zadnjem derbiju,mislim da smo jaci od njih i trebamo to veceras potvrdit
Formacija ko formacija,ko god da bude igro mora dat sve od sebe,mi se polako dizemo i sumnjam da Milan ima odgovora na nasu jaku kontru...
FORZA INTER
Formacija ko formacija,ko god da bude igro mora dat sve od sebe,mi se polako dizemo i sumnjam da Milan ima odgovora na nasu jaku kontru...
FORZA INTER
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Izgleda da njima nece bit abatea
Milito ce bit tuzan
ali ce opet utrpat barem jednog preko Bonere ili Antoninia
Forza ragazzi!
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kako bi nasem sistemu igre sad odgovarao zdrav Palacio ... Kako je on eksplozivan . Kakvu bi kontru tad imali 
Gazzetta najavljuje 3-4-2-1:
Handanović
Ranocchia-Samuel-Juan
Zanetti-Gargano-Cambiasso-Nagatomo
Cassano-Coutinho
Milito
Handanović
Ranocchia-Samuel-Juan
Zanetti-Gargano-Cambiasso-Nagatomo
Cassano-Coutinho
Milito
-
gojzerica
- Kontakt:
Zabio ga Castaignos za Twente.
Ocekujem neresenu utakmicu, a nadam se da ce Inter pobediti, jer igra bolji fudbal i vise je uradio na mercatu od Milana. Zanimljivije ce biti u nastavku pervenstva, ako sada obe ekipe ne prospu bodove, a i Inter deluje kao ozbiljniji klub.
Vidim i vas puca euforija kao i mene 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Na jednom listicu Milito i nasa pobjeda, na drugom ostali jos Cassano i Benzema, a na trecem 3 i vise golova
Tako da ja se nadam 3-1 za nas, Coutinho, Milito i Cassano, a za njih Boateng moze
Tko bude vise zelio pobjedu i imat ce je, tako je bilo do sada, nema veze forma, tko igra, tko ne igra...
Samo da Coutinho pocne
Tako da ja se nadam 3-1 za nas, Coutinho, Milito i Cassano, a za njih Boateng moze
Tko bude vise zelio pobjedu i imat ce je, tako je bilo do sada, nema veze forma, tko igra, tko ne igra...
Samo da Coutinho pocne
Inter: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus; 4 Zanetti, 21 Gargano, 19 Cambiasso, 55 Nagatomo; 7 Coutinho; 99 Cassano, 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 27 Belec, 6 Silvestre, 8 Palacio, 14 Guarin, 16 Mudingayi, 20 Obi, 31 Pereira, 41 Duncan, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 88 Livaja.
Allenatore: Andrea Stramaccioni.
Ultra-odvratni vezni red
Bjezi jbt. sreca pa ima toliko utakmica na programu veceras
A disposizione: 12 Castellazzi, 27 Belec, 6 Silvestre, 8 Palacio, 14 Guarin, 16 Mudingayi, 20 Obi, 31 Pereira, 41 Duncan, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 88 Livaja.
Allenatore: Andrea Stramaccioni.
Ultra-odvratni vezni red
Bjezi jbt. sreca pa ima toliko utakmica na programu veceras
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.