Ahbabu, Ibricic nece igrati nikako, ima dva zutaLovac je napisao/la:-------------------Hasagic------------------
Jahic-----------Nadarevic----------Spahic
Ibricic---Muratovic---Rahimic--Salihovic
-------------------Pjanic--------------------
-------Ibisevic-------------Dzeko----------
Mislim da ce Ciro u ovoj utakmici Misimovica ostaviti na klupi, ali on ce vjerovatno dobiti priliku u toku utakmice, ova formacija je uigrana i ova formacija ce biti protiv Spanije to je sigurno, jedino nisam siguran za Ibricica da li ce igrat na istoj poziciji kao i jucer ili ce tu biti nekih rokada.
Druga stvar, ja koliko znam da nam je citava zadnja linija u opastnosti od kartona, znaci Spahic, Jahic ili Nadarevic ako dobiju karton protiv Spanije nece moci igrati prvu utakmicu baraza, ne znam ko je jos u opasnosti od kartona al znam da ih ima jos iz ove prve postave, pa ako neko zna neka posta.
Bosna i Hercegovina - Spanija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Spanija
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Haj aferim onda, nek i on nekad odmori, forsira ga Ciro maximalno, onda ce vjerovatno Vladavic na njegovu pozicijuamir je napisao/la:Ahbabu, Ibricic nece igrati nikako, ima dva zutaLovac je napisao/la:-------------------Hasagic------------------
Jahic-----------Nadarevic----------Spahic
Ibricic---Muratovic---Rahimic--Salihovic
-------------------Pjanic--------------------
-------Ibisevic-------------Dzeko----------
Mislim da ce Ciro u ovoj utakmici Misimovica ostaviti na klupi, ali on ce vjerovatno dobiti priliku u toku utakmice, ova formacija je uigrana i ova formacija ce biti protiv Spanije to je sigurno, jedino nisam siguran za Ibricica da li ce igrat na istoj poziciji kao i jucer ili ce tu biti nekih rokada.
Druga stvar, ja koliko znam da nam je citava zadnja linija u opastnosti od kartona, znaci Spahic, Jahic ili Nadarevic ako dobiju karton protiv Spanije nece moci igrati prvu utakmicu baraza, ne znam ko je jos u opasnosti od kartona al znam da ih ima jos iz ove prve postave, pa ako neko zna neka posta.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Nema Xavi i Fabregasa ma to je super ljudi , možda nećemo vidjeti naj zvijezde ,ali čvrsta obrana i dobar napad,Pjanić nabrijan i idemo ,čudo da se desi
Sretno nam, možda nova pobijeda...
BOSNA U BOSNI SVE DOBIVA!

Sretno nam, možda nova pobijeda...
BOSNA U BOSNI SVE DOBIVA!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Valjda bi trebao mali Pjanic igrati. Tako rece Ciro na Hayatu poslje tekme.Lovac je napisao/la: Haj aferim onda, nek i on nekad odmori, forsira ga Ciro maximalno, onda ce vjerovatno Vladavic na njegovu poziciju
Treba malom dati priliku da se dokaze, ja mislim da je on nasa buducnost.
Rođeni
-
- Kontakt:
mislio sam da i ibricic i rahimic imaju po dva zuta i da nece igrati protiv spanije. gledam sad fifinu stranicu i pise da rahimic ima samo jedan zuti. a bilo bi zanimljivo da vidimo koga bi ciro stavio umjesto dva , za njega, nezamjenjiva igraca. I dalje mislim- kako sam i napisao da bi ova tekma mogla biti provjera- stavlajnjem od pocetka misimovica i pjanica. a ako nema samo ibricica onda vjerujem da ce poceti vladavic a pjana nekada kasnije ulazi. ali moze nas ciro iznenaditi i vjerujem da hoce. sto se tice tekme protiv estonije - svaka cast, odigrati tako vaznu utakmicu a da nam golmani komotno mogu biti neocjenjeni - to pokazuje i snagu i smirenost koju su imali. toga nije bilo prije a ovo su bitni novi momenti pred vazne tekme koje nam predstoje. vjeruj te mi ciro bas zna sta radi( posebno u psihološkom planu).
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Evo ciro pozovi mene u repku protiv Spanije,neam zute kartone ne prijeti mi suspenzija:DD
Ima da dam 150% sebe za repku!!!
SRCE NA TERENNNNNNNNNNNNNNNNNNN
sto svi stavljate casillasa da ce braniti?
reina brani.
reina brani.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Hocu i ja u reprezentaciju,mogu li ciroo???
-
- Kontakt:
ima da pojedes travnjak bilinog polja. nemam pojma, izgleda da sam sanjao da je rahimic dobio zuti u talinu. dakle nema samo nezamjenjivog! a ko ga nema bez njega se moze. samo ako nije ibricic u pitanju-Google je napisao/la:Evo ciro pozovi mene u repku protiv Spanije,neam zute kartone ne prijeti mi suspenzija:DD
Ima da dam 150% sebe za repku!!!
SRCE NA TERENNNNNNNNNNNNNNNNNNN

strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Odkud ti to znas?KK_Bosna je napisao/la:sto svi stavljate casillasa da ce braniti?
reina brani.

Mi kao nacija nismo još ni svjesni kakvu klasu igrača imamo u reprezentaciji.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
Dajte vise i vi i odmaranje...kakvo odmaranje...ako je sudjeno povrijedit ce se(nedo Bog) ....ima jos do play off-a 30 dana...sta sada treba.. da nasi igraci tih 30 dana ne igraju za svoje klubove da se slucajno ne povrijede..
Samo se moramo paziti ako je neko blizu suspenzije zbog zutih da preskci mozda ova tekmu...posto u slucaju da sada zarade suspenziju ne igraju u prvoj tekmi play off-a...a nakon tekme sa Spanijom se ponistavaju svi kartoni....tako da ulazimo cisti!
Sto se tekme tice je li pojedincima dobro?? Kakvih 3:0 ??! Dajte ljudi smirite hormone malo ...pa ne dolazi nam reprezentacija Sudana vec Spanije Europskih prvaka...koja god da je postava...vise ce ovi momci gristi (rezerve) nego Toress,Villa and co...
Samo se moramo paziti ako je neko blizu suspenzije zbog zutih da preskci mozda ova tekmu...posto u slucaju da sada zarade suspenziju ne igraju u prvoj tekmi play off-a...a nakon tekme sa Spanijom se ponistavaju svi kartoni....tako da ulazimo cisti!
Sto se tekme tice je li pojedincima dobro?? Kakvih 3:0 ??! Dajte ljudi smirite hormone malo ...pa ne dolazi nam reprezentacija Sudana vec Spanije Europskih prvaka...koja god da je postava...vise ce ovi momci gristi (rezerve) nego Toress,Villa and co...
Najbolje bi bilo da Ciro izvede drugi tim i da nagovori svog jarana Del Bosque-a da odigramo 0-0.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Del Bosque izjavio na Marci.
"Bosna u baraz pravedno i zasluzeno prosla,pobjedjivali su,i protiv nas su pokazali prvoj utakmici da ce biti dobra ekipa"
"Bosna u baraz pravedno i zasluzeno prosla,pobjedjivali su,i protiv nas su pokazali prvoj utakmici da ce biti dobra ekipa"
Del Bosque-ov intervij:
Pet povredjeni,ostali smo sa 19 igraca pred utakmciu sa Bosnom i Hercegovinom?
Del Bosque:Vec smo znali da ce biti nedostaka pred utakmicu u Bosni,al ne zbog povreda vec zbog kartona.Ove stvari se desavaju nekad,al imamo igraca da ij zamijenimo.
Veliki je udrac Cesc,Guiza,Marchena, i najvise Puyol,Xavi koji nisu povredjeni?
Del Bosque:Dobro, dobro idemo polako.Treba objasniti svaku stvar,Guiza i Marcehena su povrede ciste.Stvar oko Cesc-a je tome sto mu je did u losom stanju i pustio sam ga ranije.Sto se tice Puyola to je zbog Zutih kartona,Xavi ima problema koljena, nisam davao igracima nikad zbog veceg kluba u kojem igraju,Ostavio sam Xavija,mislim da ovom selekcijom ja vodim,takodjer smo mogli reci Cesc-u da ne ide,al treba biti pazljiv,ove stvari donose dobro jednoj grupi.
Vi ste rekli da Xavi nece igrati 90mint protiv Armenije? "dogovorili ste se to sa Gaurdiolom"
Del Bosque:Ne nisam pricao sa Guardiolom.Ja nemam kontakt ni sa jednim klubom,moje nikad nije bilo da gledam sta ce mi klub reci bilo koji da je klub ja sam prema svima pravedan.Xavi je dosao da igra utakmice al problem je sada sto osijeca bol u koljenu i zbog toga je njegovo izostanak.Svako ko prica te stvari donasi jednu zlobnost prema selkeciji jednu glupost.
Niko ni ne sumnja da kompremis oko Puyola i Xavi-ja.Ali pitanje je zasto Casillas u prijateljskoj utakmici ide Mekadoniju da neigra, i Puyol odlazi iz Armenija kao drugi kapiten?
Del Bosque:Kad sam pravio spisak za prijatljesku utakmcicu sa Mekedoncima,nisam znao jos dali ce Iker da ide ili hoceli upoce da brani,bio je sa nama jer daje dodatnu snagu ekipi i nas je kapiten.Ostavicu sada Puyola i Xavija zbog potrebe,al nezelim da niko nista kaze.
Xavi i Puyol zele li ostati o vratiti se?
Del Bosque:Pa neznam,pricali smo sta je najbolje za njih i otisli su,jedno je jasno nece igrati u Bosni.
Jeli to vec bilo spremito?
Ne.Vec sam reko svedno mije dali neki igrac dolazi iz Madrida o Barcalone,o iz Fenerbahceha negledam igrace po klubovima..
Morate znati da kritike su porasle i vise,jer Xavi je napustio Selekciju, dok Torres koji je i vise povredjen je ostao?
Del Bosque:Momenat.Torres je ovdje vrlo dobro cuvan i osjeca se dobro,Juce jeste ostao u Hotelu i nije uopce trenirao sa grupom,al on se osjeca bolje,zvao me je Rafa Benitez i obavjetio sam ga i smirio da je sve uredu,Torresa puno cuvamo kao i ostale igrace.
Jeli vas pitao Benitez da pustite Torresa?
Del Bosque:Ne,rekao sam da cemo ga tretirati kao da je u Liverpoolu.Ostao je vrlo zadovljan,ako je momak dobro i zeli da igra,onda ce i igrati protiv Bosne.Al ako ima neki problem onda nece igrati.Pustujem sve klubove al oni moraju da postuju selekciju,imamo zadatak da pobjedjujemo i vodimo najbolje.
Mozda trebate da pozovote nekoga naknadno sada,mozete da ostanete na kraju sa manje igraca 18 igraca koje FIFA trazi kao mimimum?
Del Bosque:Da o tome sam razmisljao,ali ipak mislim da je dovoljno.
I Madrid se nije ljutio, zato sto je ostao Ramos?
Ne,treba reci svi igraci koji su ovdje su zeljni da igraju i da dadnu sve od sebe za selekciju.
Utakmica u Bosni sta ocekujete?
Del Bosque:Ocekujem pobjedu kao i uvijek,bice vrlo tesko.Idem sa velikim postovanjem tamo,oni su zasluzeno osvojili baraz i iza nas su to treba respektovati,pobjedivali su i to su pokazali u prvoj utakmci protiv nas da ce biti nezgodni.
Pet povredjeni,ostali smo sa 19 igraca pred utakmciu sa Bosnom i Hercegovinom?
Del Bosque:Vec smo znali da ce biti nedostaka pred utakmicu u Bosni,al ne zbog povreda vec zbog kartona.Ove stvari se desavaju nekad,al imamo igraca da ij zamijenimo.
Veliki je udrac Cesc,Guiza,Marchena, i najvise Puyol,Xavi koji nisu povredjeni?
Del Bosque:Dobro, dobro idemo polako.Treba objasniti svaku stvar,Guiza i Marcehena su povrede ciste.Stvar oko Cesc-a je tome sto mu je did u losom stanju i pustio sam ga ranije.Sto se tice Puyola to je zbog Zutih kartona,Xavi ima problema koljena, nisam davao igracima nikad zbog veceg kluba u kojem igraju,Ostavio sam Xavija,mislim da ovom selekcijom ja vodim,takodjer smo mogli reci Cesc-u da ne ide,al treba biti pazljiv,ove stvari donose dobro jednoj grupi.
Vi ste rekli da Xavi nece igrati 90mint protiv Armenije? "dogovorili ste se to sa Gaurdiolom"
Del Bosque:Ne nisam pricao sa Guardiolom.Ja nemam kontakt ni sa jednim klubom,moje nikad nije bilo da gledam sta ce mi klub reci bilo koji da je klub ja sam prema svima pravedan.Xavi je dosao da igra utakmice al problem je sada sto osijeca bol u koljenu i zbog toga je njegovo izostanak.Svako ko prica te stvari donasi jednu zlobnost prema selkeciji jednu glupost.
Niko ni ne sumnja da kompremis oko Puyola i Xavi-ja.Ali pitanje je zasto Casillas u prijateljskoj utakmici ide Mekadoniju da neigra, i Puyol odlazi iz Armenija kao drugi kapiten?
Del Bosque:Kad sam pravio spisak za prijatljesku utakmcicu sa Mekedoncima,nisam znao jos dali ce Iker da ide ili hoceli upoce da brani,bio je sa nama jer daje dodatnu snagu ekipi i nas je kapiten.Ostavicu sada Puyola i Xavija zbog potrebe,al nezelim da niko nista kaze.
Xavi i Puyol zele li ostati o vratiti se?
Del Bosque:Pa neznam,pricali smo sta je najbolje za njih i otisli su,jedno je jasno nece igrati u Bosni.
Jeli to vec bilo spremito?
Ne.Vec sam reko svedno mije dali neki igrac dolazi iz Madrida o Barcalone,o iz Fenerbahceha negledam igrace po klubovima..
Morate znati da kritike su porasle i vise,jer Xavi je napustio Selekciju, dok Torres koji je i vise povredjen je ostao?
Del Bosque:Momenat.Torres je ovdje vrlo dobro cuvan i osjeca se dobro,Juce jeste ostao u Hotelu i nije uopce trenirao sa grupom,al on se osjeca bolje,zvao me je Rafa Benitez i obavjetio sam ga i smirio da je sve uredu,Torresa puno cuvamo kao i ostale igrace.
Jeli vas pitao Benitez da pustite Torresa?
Del Bosque:Ne,rekao sam da cemo ga tretirati kao da je u Liverpoolu.Ostao je vrlo zadovljan,ako je momak dobro i zeli da igra,onda ce i igrati protiv Bosne.Al ako ima neki problem onda nece igrati.Pustujem sve klubove al oni moraju da postuju selekciju,imamo zadatak da pobjedjujemo i vodimo najbolje.
Mozda trebate da pozovote nekoga naknadno sada,mozete da ostanete na kraju sa manje igraca 18 igraca koje FIFA trazi kao mimimum?
Del Bosque:Da o tome sam razmisljao,ali ipak mislim da je dovoljno.
I Madrid se nije ljutio, zato sto je ostao Ramos?
Ne,treba reci svi igraci koji su ovdje su zeljni da igraju i da dadnu sve od sebe za selekciju.
Utakmica u Bosni sta ocekujete?
Del Bosque:Ocekujem pobjedu kao i uvijek,bice vrlo tesko.Idem sa velikim postovanjem tamo,oni su zasluzeno osvojili baraz i iza nas su to treba respektovati,pobjedivali su i to su pokazali u prvoj utakmci protiv nas da ce biti nezgodni.
Mišljenja sam da je iduća tekma sa Španijom vrlo bitna i da joj ne treba prilaziti potcjenjivački ( ušli smo u baraž j.. Španjolce ) i drago mi je da Ćiro već u subotu odmah poslije meča u Tallinu apostrofirao važnost meča sa Španijom napominjući da ona neće biti revijalnog karaktera.
Utakmica je bitna jer nam može pokazati šta nas čeka u utakmici baraža.Srijeda nam je test( ne i konačni ) da vidimo gdje smo sa najjačim selekcijama.Ako uspješno ( a nadam se ) prođemo Španjolce ( bez obzira što nisu u najjačem sastavu jer su i takvi veoma jaka selekcija ) lakše ćemo čekati baraž..
Naravno da se treba čuvati žutih kartona ( Spahić, Rahimić ) no mislim da su oni preiskusni da bi sebi dozvolili bespotrebne gluposti i ostavljanje nacije na cjedilu.
Utakmica je bitna jer nam može pokazati šta nas čeka u utakmici baraža.Srijeda nam je test( ne i konačni ) da vidimo gdje smo sa najjačim selekcijama.Ako uspješno ( a nadam se ) prođemo Španjolce ( bez obzira što nisu u najjačem sastavu jer su i takvi veoma jaka selekcija ) lakše ćemo čekati baraž..
Naravno da se treba čuvati žutih kartona ( Spahić, Rahimić ) no mislim da su oni preiskusni da bi sebi dozvolili bespotrebne gluposti i ostavljanje nacije na cjedilu.
nezgodni nego sta moj Del Bosque ... hehe , nego znali mi neko napisati ko je sve u opasnosti protiv Spanije da dobije zuti karton pa da mora pauzirat u baražu ne daj Bože?
jel Miske u opasnosti ? koliko se sjecam dobio je karton protiv Turske ?
jel Miske u opasnosti ? koliko se sjecam dobio je karton protiv Turske ?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Muratović, Rahimić, Misimović, Spahić, Nadarević, Berberović, Jahić, Damjanović, Mravac i Bajramovićmostar_mo je napisao/la: hehe , nego znali mi neko napisati ko je sve u opasnosti protiv Spanije da dobije zuti karton pa da mora pauzirat u baražu ne daj Bože? jel Miske u opasnosti ? koliko se sjecam dobio je karton protiv Turske ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:mostar_mo je napisao/la: hehe , nego znali mi neko napisati ko je sve u opasnosti protiv Spanije da dobije zuti karton pa da mora pauzirat u baražu ne daj Bože? jel Miske u opasnosti ? koliko se sjecam dobio je karton protiv Turske ?
Muratović, Rahimić, Misimović, Spahić, Nadarević, Berberović, Jahić, Damjanović, Mravac i Bajramović
auuuuu hebote , nedaj Bože da ova prva petorica nabrojanih dobiju karton ...ma po meni je bolje izgubiti vec riskirati sa kartonima u utakmici sa Spanijom ...cudi me da nisu u Estoniji neki igraci namjerno dobili zuti u zadnjih desetak minuta , mozda je to bilo pametno ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Nakov ovoga jos vise gotivim Spaniju !!!
Sve ovo nije slucajno..Boske je ljudina (kao sto mu ime i govori)..Bio je spreman da Turcima uradi ono sto su Englezi Hrvatima sada za vikend !!!
Svaka im cast !!!!
Sve ovo nije slucajno..Boske je ljudina (kao sto mu ime i govori)..Bio je spreman da Turcima uradi ono sto su Englezi Hrvatima sada za vikend !!!
Svaka im cast !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.