FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel pobjedjujemo u Lukavcu? Šta mislite koji ce biti rezultat? 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SiggySinatra
- Kontakt:
tam 2005-e ja sam dosao pred 10 ljumana, 20 siuxa i 30 apaca i sve ih pogledom pretuko .. to care rekla kazala zajebiLjumani_Banovici je napisao/la:kad ja nisam bio zanimljiv...Benjo_AFC86 je napisao/la:Pa ako nije vrijedan spomena on, što ga stalno citiraš .. to se radi ignoriranjem, al tebi zanimljiv mnogo likstaragarda je napisao/la: inernet je dobacio i do banovica....jel i to nalozite ispod racunara...jel visokokaloricni....de cumurasu zavuci se u tu svoju kasabu i ppsssttt....ti ces nekog prozivat sabane
nas trojica zaganjali 8 fukara u Banovicima...nafurali se likovi, kad ufatise sprint uz prugu za Oskovu
pricaju da se ne spustaju na nas nivo...e moj petras
- SultanSulejman
- Kontakt:
Jedan mali off.: Imamo novog/starog načalnika Tuzle.
Opet vam Jasmin Imamovic dodje, steta, taman sam mislio da cete se i vi izvuc iz g.o.v...SultanSulejman je napisao/la:Jedan mali off.: Imamo novog/starog načalnika Tuzle.
Nisam niciji navijac, ali u Lukavcu ocekujem svasta, dosta golova, kako gledam ovu ligu, ja mislim da ce bit rezultat jedno 3-3 ili 3-2 za domacina..Docu da pogledam utakmicu, i da vama i Lukavcanima pozelim srecu.. pozz
-
- Interni moderator
- Kontakt:
super..ocekujem gasenje Slobode u narednu godinu,dvije...svaka nam castSultanSulejman je napisao/la:Jedan mali off.: Imamo novog/starog načalnika Tuzle.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- delpiero20
- Kontakt:
jbg... ne razumijem kako su ljudi tako glupi
- SiggySinatra
- Kontakt:
Kad niko nece da lupa, tvrtka, fontane, kojekakve tobogane na panonskom i ostala sranja ...
-
- Moderator
- Kontakt:
Meni taj covjek pici po zivcima takodje.
Mislim da je fino to isplanirao. Uradi jezero i svi penzioneri i većina starijih ljudi (pogotovu žene) daju mu glasove. I tako fino sebi osigurava budućnost...
Pa prvi u mene iz porodice gore iz Tz što imam, svi za Imamovića. Hebo ih on
Mislim da je fino to isplanirao. Uradi jezero i svi penzioneri i većina starijih ljudi (pogotovu žene) daju mu glasove. I tako fino sebi osigurava budućnost...
Pa prvi u mene iz porodice gore iz Tz što imam, svi za Imamovića. Hebo ih on

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
kolko je izaslo 30% ljudi na izbore od toga 28% penzionera koji su glasali za Imamovica.
Citava Tuzla bojkotovala izbore.
Citava Tuzla bojkotovala izbore.
A za koga da glasam za onog Berbica lik veci lopov od Jasmina .... Od dva zla ja biram ono manje stetno 

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ako nam onako na tusnju sude, tamo se nemamo cemu nadat.
Ko ide busem?
Ko ide busem?

PA HAJMO DIC CJELI GRAD NA NOGE I LUPAT,KO U GRCKOJ STO FURAJUSiggySinatra je napisao/la:Kad niko nece da lupa, tvrtka, fontane, kojekakve tobogane na panonskom i ostala sranja ...

ULTRA '87 TUZLA
Eh sad mozemo ocekivat totalno srozavanje Slobode i sporta u Tuzli 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma nema nista od lupanja druze moj, to je nesto najgore sto bi se moglo desit u ovom gradu, ne mozes ti nista na silu uradit, moze samo bit gore. Iskreno se nadam da ce Jasmin sad ubrzati sa izgradnjom stadiona i da malo vise daje para Slobodi, ne bi li se vratili u Premijer ligu brzo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Daj manite se politike , sto niste izasli pa glasali ako vam je toliko stalo do promjena 

Live for nothing or die for something
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 1402_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
NAJNOVIJI GRAFFIT
FUKARE STUPINE !!!
NAJNOVIJI GRAFFIT
FUKARE STUPINE !!!

ULTRA '87 TUZLA
Nije mi namjera da provociram, ali mozete li mi odgovoriti u kojem gradu na ovom svijetu isti podrzava neki sportski kolektiv ? Pa jedan Berlin gradi novi aeordom, dok se Hertha hebaje po Cvajti i grca u dugovima, a gradonacelnik Berlina ne pokazuje namjeru da im pomogne i opet na izborima pomete svoje konkurente.
Grad Stuttgart baca milijarde € kako bi izgradio novu zeljeznicku stanicu, a umjeto toga sto ne daju par miliona za transfer igraca X u VfB ?
Ministar Bavarske i gradonacelnik Minhena su bili protiv izgradnje AA, pa su gradjani Minhena na izborima po tom pitanju morali odlucivati, a objca za dvije godine odnesu ubjedljive pobjede na izborima itd itd.
Sada ispade da branim Imamovica, ali da se odmah razumjemo kada su u pitanju politicke stranke kod nas, to su sve ista go... samo drugo pakovanje.
Grad Stuttgart baca milijarde € kako bi izgradio novu zeljeznicku stanicu, a umjeto toga sto ne daju par miliona za transfer igraca X u VfB ?
Ministar Bavarske i gradonacelnik Minhena su bili protiv izgradnje AA, pa su gradjani Minhena na izborima po tom pitanju morali odlucivati, a objca za dvije godine odnesu ubjedljive pobjede na izborima itd itd.
Sada ispade da branim Imamovica, ali da se odmah razumjemo kada su u pitanju politicke stranke kod nas, to su sve ista go... samo drugo pakovanje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
To su sve privatni klubovi a ovo su gradski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.