Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
je*o gaa....ja cekam jos Atletico i to ga dodao kao treci par i vidi sastava u pm.... Ne pratim bas najbolje AM,ali mi ne izgleda nesto opasan sastav....sranje
Vidi se da ne pratis,sastav i vise nego dovoljan za pobjedu,nije lud Cholo da trosi glavne igrace u ovakvoj utakmici jos pogotovo sto se igra za vikend bitna utakmica sa Malagom.FKKrajina je napisao/la:je*o gaa....ja cekam jos Atletico i to ga dodao kao treci par i vidi sastava u pm.... Ne pratim bas najbolje AM,ali mi ne izgleda nesto opasan sastav....sranje
Alineación Atlético
S. Asenjo
Kader
Pulido
C. Díaz
Cisma
Gabi
Emre
Koke
C. Rodríguez
Adrián
D. Costa
Ova obrana ne ulijeva previse povjerenja,no drago mi je sto je Pulido dobio priliku . Njemu drzim fige da odigra dobru tekmu i da se dokaze . Takodje,dobro bi bilo da se Adrian''trgne ''. Vidim da su ovi lideri u svom prvenstvu,tako da nece biti lako. Ako neko zeli gledati tekmu evo dobar link http://www.rojadirecta.me/goto/zonaspor ... anal-1.php Na Calderonu negdje oko 30 000 navijaca .Vamos Campeon !!!!!
S. Asenjo
Kader
Pulido
C. Díaz
Cisma
Gabi
Emre
Koke
C. Rodríguez
Adrián
D. Costa
Ova obrana ne ulijeva previse povjerenja,no drago mi je sto je Pulido dobio priliku . Njemu drzim fige da odigra dobru tekmu i da se dokaze . Takodje,dobro bi bilo da se Adrian''trgne ''. Vidim da su ovi lideri u svom prvenstvu,tako da nece biti lako. Ako neko zeli gledati tekmu evo dobar link http://www.rojadirecta.me/goto/zonaspor ... anal-1.php Na Calderonu negdje oko 30 000 navijaca .Vamos Campeon !!!!!
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Poprilicno izjednaceno prvo poluvrijeme . Atleti uglavnom pokusava udaracima sa distance ugorziti gol Plzena,dobar pokusaj imao je Emre kada je lopta prosla nekih pola metra od desne stative ...Vrlo cesto se preskace sredina terena nebi li se dugim proigravanjima uposlili Costa ili Adrian . Plzen dosta solidna ekipa,imali su jednu dobru priliku kada je neki zuco probao glavom .
Adrian i dalje nije za kurtza .Treba ubaciti Raula Garciu da ovo rijesi
Edit: Odlican reflex Asenja
Adrian i dalje nije za kurtza .Treba ubaciti Raula Garciu da ovo rijesi
Edit: Odlican reflex Asenja

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
I kaze zale se ostali klubovi sto ne naplacuju tv prijenose isto kao Real i Barca. Pa ko zeli gledati ovakav AM,ne moze pobjediti trecerazrednu ekipu u pm.
Jesil' to opet igro kvotu 1,25?FKKrajina je napisao/la:I kaze zale se ostali klubovi sto ne naplacuju tv prijenose isto kao Real i Barca. Pa ko zeli gledati ovakav AM,ne moze pobjediti trecerazrednu ekipu u pm.
A da malo ukljucis mozak i shvatis da Atletico igra sa drugom postavom i da im je ova utakmica potpuno nebitna?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
JesamD10S je napisao/la:Jesil' to opet igro kvotu 1,25?FKKrajina je napisao/la:I kaze zale se ostali klubovi sto ne naplacuju tv prijenose isto kao Real i Barca. Pa ko zeli gledati ovakav AM,ne moze pobjediti trecerazrednu ekipu u pm.![]()
A da malo ukljucis mozak i shvatis da Atletico igra sa drugom postavom i da im je ova utakmica potpuno nebitna?
CEBOLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Cebolllllllllllaaaaaaaaaaa oplodi me !!!!!

'fala Rodriguez-u na finoj lovi
Dobro su se sjetili zabit'.
Dobro su se sjetili zabit'.
oooo Cebollla životinjoooooooooo
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
15 pobjeda za redom u evropskim takmicenjima.
Dominacija
!
Dominacija
Ma buraz ,ovi u drugom poluvremenu parkirali trolejbus ,s jasnom namjerom da se kuci vrate s jednim bodom .
Valjalo je to probiti . Ali vrijedilo je cekati zbog ovog Golaza
malo mi i zao Plzena jer su se odlicno branili . 
.
Valjalo je to probiti . Ali vrijedilo je cekati zbog ovog Golaza
Da,da ...Mislim da je to novi evropski rekord . Sada razvaliti Malagu i preuzeti lidersku pozicijusoe je napisao/la:15 pobjeda za redom u evropskim takmicenjima.
Dominacija!

wolfsburg nastavlja sa dobrim igrama,, heheh, Diego nece dugo ostati nastave li ovako, a ja mislim da bi Atletico to trebao iskoristiti
Vidjecemo ,samo da se dokopati LP ,onda ce biti repa za Diega i Capouea
Dakle,sutra protiv Malage. Najveci test do sada sasvim sigurno .
Eto ,Malagu smo svi otpisali na pocetku sezone ,a ljudi gaze sve pred sobom . Kako u Primeri,tako i u LP .
Pellegrini je definitivno pogodio sa gotovo besplatnim dovodjenjem veterana Onyewua,Saviole i Santa Cruza .
A zahvaljujuci briljantnim igrama Isca, gotovo da niko vise i ne spominje Cazorlu . A pisao sam ne prethodnoj stranici o tome kako igraju lijep i otvoren fudbal ,tako da golova sigurno nece nedostajati . Naravno,mislim da je ovo idealan trenutak da ih Falcao malo spusti na zemlju .
Losa vijest je ta sto ce Perez Lassa suditi . Sudija kojeg navijaci Atletica najvise mrze .To je onaj sudija sto je svirao dva nepostojeca offsajda igracima Atletica protiv Barce ,kada su Falcao i Adrian trebali izaci sami pred Valdesa . Onda onaj slobodnjak Messia, dok je Perez govorio zivom zidu da se ovi pomaknu ,a pacov to iskoristio i zabio neregularan gol .
Dakle,sutra protiv Malage. Najveci test do sada sasvim sigurno .
Eto ,Malagu smo svi otpisali na pocetku sezone ,a ljudi gaze sve pred sobom . Kako u Primeri,tako i u LP .
Pellegrini je definitivno pogodio sa gotovo besplatnim dovodjenjem veterana Onyewua,Saviole i Santa Cruza .
A zahvaljujuci briljantnim igrama Isca, gotovo da niko vise i ne spominje Cazorlu . A pisao sam ne prethodnoj stranici o tome kako igraju lijep i otvoren fudbal ,tako da golova sigurno nece nedostajati . Naravno,mislim da je ovo idealan trenutak da ih Falcao malo spusti na zemlju .
a nisam ni vidio gol, na svakom streamu barca - real
ima li itko link???????????
ima li itko link???????????
Dobar asist Emrea
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html Fredy ,imas ovdje dosta kvalitetnih streamova 
Opet nam sviraju nekakve offsajde
mogu progutati neku gresku kada se radi milimetarskom ofsajdu ,ali Falcao je bio za pola koraka iza linije odbrane
. Ne znam cemu sluzi ovaj Adrian...Ali nadam se da ce ga Costa zamjeniti sto brze .
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html Fredy ,imas ovdje dosta kvalitetnih streamova Opet nam sviraju nekakve offsajde
Vec sam kontao **** matere vasim igracima jer niste mogli iskoristiti ovo sto smo vam MI ponudili veceras. Sreca pa imate Radovana 
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
toooo, ima pravde, sta su me namucili zadnjih 10 minuta
e sad po naslov
hehe
e sad po naslov
hehe
Ne sali se Patetico ni sekunde.Odlicna utakmica gdje je Patetico zaluzio 3 boda.
Johnny b, how much there is to see
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.