Estonija - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Bosna i Hercegovina ce u Talinu:

1) Osvojiti 3 boda i osigurati baraz
213
92%
2) Igrati nerijeseno
7
3%
3) Izgubiti
11
5%

Ukupno glasova: 231

Željoman
Kontakt:

Re: Estonija - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Željoman » 12 okt 2009, 00:04

gringo1 je napisao/la:
Željoman je napisao/la:
gringo1 je napisao/la:Pa ja mislim da su Njemci i jedina normalna nacija sa zapada koja nije nacionalisticki i anti islamski nastrojena...
Licno bih volio da je HITLER ostvario ono sto je naumio jer bi sad svijet bio normalan i bez pogana...
haha fašisto :D
Ma nisam ja fasista nego neko ko gleda realno i pravedno...;)
ma uglavnom nije hitler bio glup covjek ni najmanje

Može li neko da upload ovaj video ZDF sa Vollerom na youtube nesta mi ne moze kad kliknem na onaj link
Zadnja izmjena: Željoman, dana/u 12 okt 2009, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 12 okt 2009, 00:06

Pa poslije Nikole Tesle sigurno najveci MOZAK KOJI JE IKAD POSTOJAO...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 12 okt 2009, 00:07

Znaci baraz: Francuska, Grcka, Portugal, Rusija. Hmmmm... ne znam. :roll:

Francuzi bi bili dobri zbog atraktivnosti tog duela, mada me to i ne zanima bas. Imaju mnogo opasnih igraca koji mogu da rijese sve iako ekipa slabo igra. Uz igru koju smo pokazali u Estoniji, sve je moguce.

Grcka bi bila jako teska zbog njihovog odvratnog nacina igre. To bi bilo peglanje i razvlacenje 180 minuta. Imam osjecaj da bi ovdje penali odlucivali. Ali realno, od ove 4 ekipe, oni djeluju najslabiji.

Portugal bi isto bio jako atraktivan, i tu ekipu bi isto mogli proci. Realno, iako imaju super igrace, sve se vrti oko Ronalda. Kao sto je slucaj s Francuskom, ovdje Ronaldo i jos neki pojedinci mogu sve sami odluciti. Nisu u nekoj formi, pa imaju mnogo rupa u igri. Moze se to lako probiti.

Rusiju bih najmanje zelio za protivnika. Imaju stvarno dobru ekipu, ali isto tako i trenera. A uostalom, ko jos zeli igrati u Moskvi? :roll: Bice hladno u novembru, daleko je taj grad... Ma ne znam, ne sviđaju mi se nikako. Arsavin je prva zvijezda, mada imaju jos nekoliko jako dobrih igraca. Bas zbog toga sto jako lice na nas po svemu, njih bih najvise zelio da izbjegnemo.

A mi... 8-) Mi smo sila nebeska! :D Konacno se slozila ona prva postava i sada zaista djeluju prejako. Ovo s Estonijom je bila jako jako bitna utakmica, a odigrali smo sampionski i bez greske. 8-) Koliko smo se nervirali zbog Irana... Ipak se sad vidi da je to bilo uigravanje i provjeravanje igraca. Ovo sto sad imamo je za svaku pohvalu i ove ekipe se svi boje. Klupa vise nije mizerna, nego smo lijepo pokriveni na svim pozicijama. Jedan Pjanic i Stilic sjede na klupi. Muslimovic je rezerva jednom od najjacih napada u Evropi. Na golu tri jako kvalitetna golmana. Ni odbrana vise nije losa. Kada bi se plasirali na SP, svi bi vjerovatno utrostrucili svoje vrijednosti na trzistu. Mnogo je love u igri. A sto je najbitnije, ekipa je mlada i moze igrati jos nekoliko ciklusa zajedno. Ma ponosan na njih! Volim BiH! :D
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 okt 2009, 00:10

Offtopic.

Ljudi dragi. :D
Nema danasnja Nemacka nista sa onom od prije, ili sa Hitlerom. U ovoj zemlji od pocetka djeca moraju uvjek da uce u istoriji kakav je zlocin ovaj narod ucinuo, kako je do toga doslo i zasto se tako nesto ne smije nikada vise desiti. Nesto sto bih ponekim drugim nacijama dobro doslo, samo jedni imaju kulturu i karakter drugi ne. Sve u svemu su stvarno dosta tolerantni, ne vole rat i nikakvi su nacionalisti, najglavniji arhitekti europe. Eto sad ja koji ovdje u Njemackoj uvjek sve kritikujem, stavljam ih u najboljem svjetlu. :D

Ontopic: Estonija:BIH
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 okt 2009, 00:34

[youtube][/youtube][/quote]
Nijemci nas pravo gotive. Lagano zauzimamo Europu. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 okt 2009, 00:43

Hehe kako kaze komentator:
I pri drugom goalu navijaci su se mogli radovati sljedecoj "koprodukciji Bundeslige".
Ponovo Misimovic, njegovu perfektnu asistenciju Hoffenheimov Ibisevic pretvara u 0:2.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 12 okt 2009, 00:49

gringo1 je napisao/la:Pa ja mislim da su Njemci i jedina normalna nacija sa zapada koja nije nacionalisticki i anti islamski nastrojena...
Licno bih volio da je HITLER ostvario ono sto je naumio jer bi sad svijet bio normalan i bez pogana...
Hitler je bio židov... :)

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 12 okt 2009, 00:54

bayer 04 je napisao/la:
ali antisemita to znaci mrzio je jevreje i musliname tj arape a to sto je mrzio jevreje to je nesto cudno covjek mrzio svoje porijekolo pa je progonio jevreje imas danas takav slucaj kod ahmedinedjada samo on nece uraditi kao hitler za 22,5 zivota
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 12 okt 2009, 01:05

MT87TM je napisao/la:
bayer 04 je napisao/la:
ali antisemita to znaci mrzio je jevreje i musliname tj arape a to sto je mrzio jevreje to je nesto cudno covjek mrzio svoje porijekolo pa je progonio jevreje imas danas takav slucaj kod ahmedinedjada samo on nece uraditi kao hitler za 22,5 zivota
Da,ali dosta se u zadnje vrijeme govori i o tome kako je cilj Hitlera(kojeg je sponzorirala židovska (jako) bogata familija)bio stvoriti Izrael...Upravo maloprije sam pročitao jedan poduži tekst koji me je još više uvjerio u ispravnost ovoga mišljenja...
Joj Bože moj...Tema Estonija-BIH,a vidi o čemu ja pišem...

Što se tiče tih njemačkih simpatija,to je sasvim normalno...Recimo da onaj momak Dialiba(iako je on sada naš)zaigra za Senegal(je li Senegal!?)pa svi bi mi navijali za taj tim,a još računaj da u Bundesligi igraju jako važnu ulogu 4 naša igrača...A tu su i Bajramović,Damjanović,Hrgović... ;)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 okt 2009, 08:53

http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/4 ... -2010.html

Nakon trijumfa u Estoniji rezultatom 2:0 fudbalska reprezentacija BiH ostvarila je istorijski uspjeh osiguravši plasman u baraž za Svjetsko prvenstvo 2010. u Južnoafričkoj Republici. Sada ih očekuje, kao i navijače u našoj zemlji, spektakl u srijedu na "Bilinom polju", gdje će u posljednjem kolu Grupe 5 ugostiti Španiju, aktuelnog šampiona Evrope, a onda će sve oči biti uperene u žrijeb koji će odrediti koji će protivnik izaći na megdan našoj selekciji u borbi za toliko željeni Mundijal.

:o :o
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2009, 09:19

Omaklo im se.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 okt 2009, 09:22

Nisam siguran dali razumjem sto posto foru, ali pogadjam da su "Nezavisne" iz posebnog dijela BIH? :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 okt 2009, 09:28

Principatus je napisao/la:Nisam siguran dali razumjem sto posto foru, ali pogadjam da su "Nezavisne" iz posebnog dijela BIH? :D
Glavni urednik i vlasnik Nezavisnih novina je Željko Kopanja, "dobar prijatelj" Milorada Dodika. Nekada rijetki novinar koji je pisao protiv vladajuce strukture u RS (SDS i ostali) radi cega je ostao bez nogu (eksplozivna naprava) a sada covjek koji nema nikakve zamjerke prema vladajucoj garnituri. Odoh u off ali eto, da te uputim .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 okt 2009, 09:29

Aahh ok, upali mi se svijetlo . Hvala. :D

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 12 okt 2009, 10:04

Podero sam grlo od navijanja i alkohola u Tallinu, no naravno nije mi zao..Idemo dalje, idemo dalje...Pada sada Spanija u Zenici i neka se na izvlace na to sto im ne igra 6 igraca jer su prvaci Europe i jer imaju jednu od 3 najbolje lige na svijetu !!!!

Bit ce gusto. Bit ce 3-1 ili 2-1 za zmajeve i za cijelu BIH!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 okt 2009, 10:06

Protiv Spanije bih nam i pobijeda bila dovoljna. :D

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 12 okt 2009, 18:09

Jos samo da cestitam vama koji ste isli u Est na sjajnoj podrzci nasim mommcima i ono sto je bitnije da nas nemaju razloga kaznit...Dijaspora je gore podrzala u vecem broju a mi cemo u ovdje...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 12 okt 2009, 18:19

Principatus je napisao/la:Protiv Spanije bih nam i pobijeda bila dovoljna. :D
Kralju! :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 okt 2009, 20:24

Knele je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Protiv Spanije bih nam i pobijeda bila dovoljna. :D
Kralju! :mrgreen:
Bi Boga mi!! Bolje kvalifikacije nebi mogli nikako bolje zavrsiti!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 okt 2009, 21:37

Evo na TVSA ima reportaza iz Estonije....evo sad trening prikazuju ,Ciro galami pa jednu zapali,pa sve ispocetka :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.