Cestitke damama!
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

domaća utakmicaBluesForever je napisao/la:Mislim da Arsenal ove godine itekako moze osvojiti LP,volio bi vidjeti na Webleyu Arsenal-Chelsea.
Bilo bi svega i svaceganedim1993 je napisao/la:domaća utakmicaBluesForever je napisao/la:Mislim da Arsenal ove godine itekako moze osvojiti LP,volio bi vidjeti na Webleyu Arsenal-Chelsea.
Igraj PES-a,haveru...........TheVerminator je napisao/la:Da hoće barem krekovat FIFU, da imam šta radit do tadnedim1993 je napisao/la:7. smo nakon ovog kola. hajd dobro je. al valja čekat dugo do narednog kola![]()
ovako biće ovo jaaaako dug period
Dojadila 12-ka jarane,al sad ce 2.Novembra 13-ka,i onda krece sex sa Arsenalom,kao i na 12 ci...Marsal je napisao/la:Igraj FM-a, ja izgradio carstvo sa Celticom, sad trenutno vodim Englesku reprezentaciju nisam htio produzit ugovor u Celticu a ljudi me svejedno smatraju legendom. Ovamo cu dat otkaz ako ne uspijem nista napravit na 2 prvenstva (europsko i svjetsko) i onda cu gledat da preuzmem neki italijanski ili engleski osrednji klub...
A da kupis igru ako je vec toliko volis?! Sto placati kad moze besplatno, tipicno bosanski.TheVerminator je napisao/la:K'o da sam predosjetio, eno krekovali FIFU![]()
pa logično što bi plaćo džabne stvari. živimo u Bosni aman, gdje je 50 % nezasposlenih, zar očekuješ da će ko kupit fifu. razmišljaj malo ekonomskishaqiri11 je napisao/la:A da kupis igru ako je vec toliko volis?! Sto placati kad moze besplatno, tipicno bosanski.TheVerminator je napisao/la:K'o da sam predosjetio, eno krekovali FIFU![]()
ja sam student pa uspijem sebi skupiti 50KM i kupiti cd key, otkud vam samo pare za internet svaki mjesec da mozete obilaziti ovaj forum stoga nemojte se vaditi na krizu. Da ne idemo vise u offtopic i ovako smo previse, moram pohvalti arsenalovu igru s kojom, po mom misljenju, mogu daleko dogurati kako u BPL-u tako i u LP. pozz za sad.nedim1993 je napisao/la:pa logično što bi plaćo džabne stvari. živimo u Bosni aman, gdje je 50 % nezasposlenih, zar očekuješ da će ko kupit fifu. razmišljaj malo ekonomskishaqiri11 je napisao/la:A da kupis igru ako je vec toliko volis?! Sto placati kad moze besplatno, tipicno bosanski.TheVerminator je napisao/la:K'o da sam predosjetio, eno krekovali FIFU![]()
Stiže i Bacary, večeras igra za rezerve protiv Readinga. Eh, valja mu se sad potrudit' da izbaci Jenka iz prve.Bacary Sagna @Sagnaofficial
Hello everyone..after focusing on rehab..I'm finally back on tweeter...before being back on the pitch later.Great day for me ☺☺☺
He Hits the Net
He Scores for Fun
He's Better than that Dutch Bloke
Cos he's a Cunt
wHoooa wHooooa wHoa! wHoa!
Lukas Podolski
We love 50 cent as we call him here in Zimbabwe four hundred million dollars.nedim1993 je napisao/la:i ja sam student ekonomije pa znam kako je. internet mi je u sklopu tva i telefona koji košta otprilike koliko i original fife. .
nema potrebe za raspitanjem para. mi smo jedna od najlošije stojećih država na svijetu. Kad pitate amere za Bosnu to je njima ko Kongo , Zimbabve il tako te države. .
malo off topica, šta ću ja kad nema Arsenal 2 hevte
E sto se ismija jebote metar sa metar...HAHHHA...Desole je napisao/la: nesto na ovom nivou " onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.