Potpis!staragarda je napisao/la:i ja sam misljenja da je x nekako najrealniji....mi smo losi a radnicki nije neka ekipa....mada bi oni i mogli mozda do pobjede jer se nasi u.s.e.r.u od straha cim sicki prodzu....ko da po engleskoj gostuju...radnicki dobijo jedinstvo,mi uvezali 2 pobjede napokon...bit ce svega...od kartona svih boja,punog stadiona,lomljave po terenu i tribinama...mi smo vec 2 puta prekidali tekme...jednom zbog sudija,jednom zbog nasih dama na terenu....valjda nece trebat opet...mada se nikad ne treba zaklet
...uglavnom...mogo bi to bit fin vikend i za jedne i za druge..nek pobjedi bolji,sretniji i spretniji
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Ja volim tebe vjecnooooooooooooo ja volim boje plaveeeeeeeeeeeeee ..........
Naravno da ce bit fin, komsije igraju, to je stari dobri derbi, mora da bude lijep i tribine popunjene..staragarda je napisao/la:i ja sam misljenja da je x nekako najrealniji....mi smo losi a radnicki nije neka ekipa....mada bi oni i mogli mozda do pobjede jer se nasi u.s.e.r.u od straha cim sicki prodzu....ko da po engleskoj gostuju...radnicki dobijo jedinstvo,mi uvezali 2 pobjede napokon...bit ce svega...od kartona svih boja,punog stadiona,lomljave po terenu i tribinama...mi smo vec 2 puta prekidali tekme...jednom zbog sudija,jednom zbog nasih dama na terenu....valjda nece trebat opet...mada se nikad ne treba zaklet
...uglavnom...mogo bi to bit fin vikend i za jedne i za druge..nek pobjedi bolji,sretniji i spretniji
Nadam se da ce pobijedit onaj kome najvise treba..
Slazem se sa tobom, da su bar svi takvi, pozdrav
Obavezno dolazim u Lukavac, mislim da nema potrebe nabrijavati atmosferu bezveze, ja bi najvise volio da ne bude nikakvog sranja i da se brate mili ispuni stadion do posljednjeg mjesta, neka bude siuxa dosta jer ce i nas doci puno pa da to bude pravi kantonalni derby da se to moze fino prepricavati, a sto se tice rezultata tu je u opciji 1 x 2 pa sad vidjet cemo, ja kao navijac Slobode ocekujem nerijeseno ili pobjedu 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
bice to zanimljiva nedelja , ja se nadam i prava sportska i korektna kako na terenu tako i na tribinama .
Sloboda na krilima dramaticne pobjede protiv Viteza dolazi na megdan nabrijanim Lukavcanima starim sportskim rivalima ... hmm rezultat je tesko prognozirati , ali ja milsim da SLOBODA nece izgubiti jer drugo poluvrijeme protiv viteza djelovalo je ohrabrujuce , Sloboda je odigrala napadacki vrhunski fudbal i ako to ponove u Lukavcu pozitivan rezultat nece izostati ,
S druge strane ni poraz me nebi iznenadio uopste jer ove sezone smo odigrali vecinu losih utakmica ... !!
mislim da dobri odnosi Slobode i Lukavca treba da postoje jer ova dva kluba mogu mnogo pomoci jedan drugom u Buducnosti SLOBOD ce uskoro biti PREMIERLIGAS i igrati euro takmicenja i svoje kvelitetne mlade igrace uvijek mogu proslijediti Radnickom da se "kale" i pomognu Radnickom da izbori sto bolji plasman ... Dok bi najbolji igraci iz radnickog uvijek trebali biti ponudjeni prvo komsijama SLOBODI ... dakle saradnja nebi naskodila ni nama ni vama .
p.s. apelujem na ove net huligane da malo obuzdaju strasti i svoje nerealne price ostave po strani , jer time samo sebi mozete naskoditi !!!
ne bojim se nereda ,tuko sam se i s jacim od sebe , davao i primao batine , ali bolje to zaobici ... kao prvo veci neredi bi siuxe unazadili mnogo vjerujte , a to vam sad ne treba jer bas ste u nekom finom naletu , vjerni ste i napredujete iz tekme u tekmu . navijate pravite zastave i transove klonite se nevolja jer niste grupa koja moze podnjeti vece incidente realno .... i zar to uopste treba nasem napacenom narodu ????
Sloboda na krilima dramaticne pobjede protiv Viteza dolazi na megdan nabrijanim Lukavcanima starim sportskim rivalima ... hmm rezultat je tesko prognozirati , ali ja milsim da SLOBODA nece izgubiti jer drugo poluvrijeme protiv viteza djelovalo je ohrabrujuce , Sloboda je odigrala napadacki vrhunski fudbal i ako to ponove u Lukavcu pozitivan rezultat nece izostati ,
S druge strane ni poraz me nebi iznenadio uopste jer ove sezone smo odigrali vecinu losih utakmica ... !!
mislim da dobri odnosi Slobode i Lukavca treba da postoje jer ova dva kluba mogu mnogo pomoci jedan drugom u Buducnosti SLOBOD ce uskoro biti PREMIERLIGAS i igrati euro takmicenja i svoje kvelitetne mlade igrace uvijek mogu proslijediti Radnickom da se "kale" i pomognu Radnickom da izbori sto bolji plasman ... Dok bi najbolji igraci iz radnickog uvijek trebali biti ponudjeni prvo komsijama SLOBODI ... dakle saradnja nebi naskodila ni nama ni vama .
p.s. apelujem na ove net huligane da malo obuzdaju strasti i svoje nerealne price ostave po strani , jer time samo sebi mozete naskoditi !!!
ne bojim se nereda ,tuko sam se i s jacim od sebe , davao i primao batine , ali bolje to zaobici ... kao prvo veci neredi bi siuxe unazadili mnogo vjerujte , a to vam sad ne treba jer bas ste u nekom finom naletu , vjerni ste i napredujete iz tekme u tekmu . navijate pravite zastave i transove klonite se nevolja jer niste grupa koja moze podnjeti vece incidente realno .... i zar to uopste treba nasem napacenom narodu ????
- SultanSulejman
- Kontakt:
Rudarska2 objasnio 
Neka bolji pobijedi na terenu i na tribinama.

Neka bolji pobijedi na terenu i na tribinama.
Potpis!
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Riječ!
Dosta ugodnija atmosfera pred ovaj meč od one u drugom kolu (Sloboda - Bratstvo).
May the best win (na engleskom je u slučaju da renato čita i ovaj topic)
Dosta ugodnija atmosfera pred ovaj meč od one u drugom kolu (Sloboda - Bratstvo).

RUDARSKA2 je napisao/la:bice to zanimljiva nedelja , ja se nadam i prava sportska i korektna kako na terenu tako i na tribinama .
Sve si dobro napisao .....
Nadam se da ce Sloboda sve svoje najbolje pojedince , prvo ponuditi Sarajevu jer ipak je Sarajevo bilo i ostalo u evropskim okvirima NAS NAJVECI I NAJJACI TIM !
HzBvB je napisao/la:Sve si dobro napisao .....
Nadam se da ce Sloboda sve svoje najbolje pojedince , prvo ponuditi Sarajevu jer ipak je Sarajevo bilo i ostalo u evropskim okvirima NAS NAJVECI I NAJJACI TIM !
I tebe bih zamolio da se suzdržiš na ovoj temi takve priče. Svaka čast FK Sarajevo za svoju veličinu, ali ovo je tema o Radničkom i ne vidim razlog da preko naših leđa podpucaješ navijače i simpatizere FK Slobode.
Pozdrav!
- SultanSulejman
- Kontakt:
Radi ovakvih kao što je HzBvB počnu se gluposti/psovke/banovi itd itd pisati/dijeliti.Casp3r je napisao/la:
I tebe bih zamolio da se suzdržiš na ovoj temi takve priče. Svaka čast FK Sarajevo za svoju veličinu, ali ovo je tema o Radničkom i ne vidim razlog da preko naših leđa podpucaješ navijače i simpatizere FK Slobode.
Pozdrav!
A iskreno se nadam da će nas i vrijeme u nedjelju poslužiti

Znam, zato je najbolje odmah u startu da neko neutralan to razdvoji jer stvarno onda ide u beskraj, a nigdje veze od starta, samo eto podpucavanje, ništa ne pije vodu.SultanSulejman je napisao/la:Radi ovakvih kao što je HzBvB počnu se gluposti/psovke/banovi itd itd pisati/dijeliti.Casp3r je napisao/la:
Pozdrav!
A iskreno se nadam da će nas i vrijeme u nedjelju poslužiti
Što se tiče vremena, prema prvim prognozama nedelja najhladniji dan u sl. 20tak dana. Najiskrenije se nadam da je deiznformacija, barem zubato sunce neka bude.

- SultanSulejman
- Kontakt:
Kažu da piva grije najboljeCasp3r je napisao/la:
Znam, zato je najbolje odmah u startu da neko neutralan to razdvoji jer stvarno onda ide u beskraj, a nigdje veze od starta, samo eto podpucavanje, ništa ne pije vodu.
Što se tiče vremena, prema prvim prognozama nedelja najhladniji dan u sl. 20tak dana. Najiskrenije se nadam da je deiznformacija, barem zubato sunce neka bude.

Casp3r je napisao/la:Riječ!
Jest drug moj fina je atmosfera bila i pred onaj mec lafo sve fini momcici kad ono oni bi nekakav prekid
pravili ... nesto utrcavali u teren ili slicno.. cuvajte vi se ove finoce sto iz Tuzle dolazi samo dobra organizacija
obezbjedenje i sve je O.K. ... naravno moja malenkost ce biti prisutna i navijati za Radnicki
jer dobar komsija zlata vrijedi , al eto opet nema onoga dub... na klupi Slobode mozda i bude bolje ..
evo jos jedan primjer "dobrosusjedskih "odnosa
https://www.facebook.com/FKSlobodaTuzla?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Invazija kao i priprema navijanja

esprit je napisao/la:Casp3r je napisao/la:Riječ!
Jest drug moj fina je atmosfera bila i pred onaj mec lafo sve fini momcici kad ono oni bi nekakav prekid
pravili ... nesto utrcavali u teren ili slicno.. cuvajte vi se ove finoce sto iz Tuzle dolazi samo dobra organizacija
obezbjedenje i sve je O.K. ... naravno moja malenkost ce biti prisutna i navijati za Radnicki
jer dobar komsija zlata vrijedi , al eto opet nema onoga dub... na klupi Slobode mozda i bude bolje ..
https://www.facebook.com/FKSlobodaTuzla?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Bit' će kako bude, ja sam pozitivan i kapiram da će biti kul vikend, naravno da neće biti sve kao Bajramski ručak, ali da neće biti tragedija itsl. barem na stadionu, a van stadiona, paaaaaaa bit' će šta bude, šta god da se desi već se desilo barem jednom između ova dva kluba tako da bumo vidjeli.

A ti, bujrum, dobro došao i što prije kupi kartu za Zapad ili Istok, gotov je nestalo

Procitaj ponovo jer definitivno nisi skotao poentu mog posta !Casp3r je napisao/la:HzBvB je napisao/la:Sve si dobro napisao .....
Pozdrav!
- SultanSulejman
- Kontakt:
Čitam ovaj post i mogu ti se zahvaliti dobro si me nasmijao a vjerujem i ostale članove forumaesprit je napisao/la:

Pogotovu za ovo "jer dobar komšija zlata vrijedi" ,kako ćeš to Lukavčanima pomoć,osim što ćeš im napunit kasu za kartu

-
- Kontakt:
Zamolio bih ove iz Gračanice da ne upadaju na temu Radničkog i Slobode i da se ne mješaju u utakmicu koja dolazi, neka raspravljaju oni a vi ih pustite na miru .,niko od njih ne dolazi na temu Bratstva pa da provocira ili piše nešto drugo...
sta je lose u INVAZIJI ???? a naravno da ce trebati dobro obezbjedjenje , kao i na svakoj drugoj utakmici i naravno da ima provokacija i podbadanja ... ne znam sta pokusavas reci ???esprit je napisao/la:Casp3r je napisao/la:Riječ!
Ne mozes ti djeci objasnit nikako . Neki ocigledno nemaju drugog posla pa se istresaju na tastaturi, nek idu drkat i da ga bace koji put lakse bi im bilo al ako su djeca onda ne mogu .AboveTheLaw je napisao/la:Zamolio bih ove iz Gračanice da ne upadaju na temu Radničkog i Slobode i da se ne mješaju u utakmicu koja dolazi, neka raspravljaju oni a vi ih pustite na miru .,niko od njih ne dolazi na temu Bratstva pa da provocira ili piše nešto drugo...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.