U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Izet hazirovic 
Ko je taj @ Batko, da ne misliš na Hajrovića ?Batko je napisao/la:Izet hazirovic
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ili ono bude Zahirović ?Batko je napisao/la:Izet hazirovic
Ma jok Hajrović, šalim se malo! Sjecate se da se prije nekoliko godina pisalo uveliko o igraču koji navodno je igrao za Manchester United mlađe uzraste, kasnije se pokazalo da dečko i ne postoji!
Eh @batko, imali smo mi talenata po najvećim svjetskim klubovima nazad 4 - 5 godina, kad najednom ....Batko je napisao/la:Ma jok Hajrović, šalim se malo! Sjecate se da se prije nekoliko godina pisalo uveliko o igraču koji navodno je igrao za Manchester United mlađe uzraste, kasnije se pokazalo da dečko i ne postoji!
Platio momak clanak i potpisao za Real.bagrcavi je napisao/la:Čitam u onom Avazu od petka da treba neki naš momak da potpiše za B tim Real Madrida.Navodno je 1995 godište, igrao prije u Ajaxu, sad je negdje u Italiji.Ime sam zaboravio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Moguće, do sada bi sigurno neko čuo za njega.A gdje je onaj što je isto potpiso za Real, onaj što je fol negdje u Turskoj igro ?Cartman je napisao/la:Platio momak clanak i potpisao za Real.bagrcavi je napisao/la:Čitam u onom Avazu od petka da treba neki naš momak da potpiše za B tim Real Madrida.Navodno je 1995 godište, igrao prije u Ajaxu, sad je negdje u Italiji.Ime sam zaboravio.
DRUG NEBI TI PUNCA
Pročitah negdje da je Zdenko Bilać nekadašnji junior Dinama, i član u19 reprezentacije potpisao za Laval, inače člana 2. francuske lige.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
Boskvalitet
- Kontakt:
Pa i sad imamo u Aresnal, Liverpool, Chelsea, etczizu1991 je napisao/la:Eh @batko, imali smo mi talenata po najvećim svjetskim klubovima nazad 4 - 5 godina, kad najednom ....Batko je napisao/la:Ma jok Hajrović, šalim se malo! Sjecate se da se prije nekoliko godina pisalo uveliko o igraču koji navodno je igrao za Manchester United mlađe uzraste, kasnije se pokazalo da dečko i ne postoji!, nestadoše s lica zemlje
Imaš, imaš, samo računaj da imaš.
Dok ih ne vidiš u dresu, jake su tvrdnje da ih imamo, čekati će oni svi vječnost dok se njih neko sjeti.
Dok ih ne vidiš u dresu, jake su tvrdnje da ih imamo, čekati će oni svi vječnost dok se njih neko sjeti.
-
Boskvalitet
- Kontakt:
zar onaj mali iz liverpool-a ne igra za nasu u21 repku ?zizu1991 je napisao/la:Imaš, imaš, samo računaj da imaš.
U-19 ja mislimBoskvalitet je napisao/la:zar onaj mali iz liverpool-a ne igra za nasu u21 repku ?zizu1991 je napisao/la:Imaš, imaš, samo računaj da imaš.
Ako mislis na Armina Hodzica (ili Hadzica, nisam siguran
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
Boskvalitet
- Kontakt:
Hodzica da U19 cuj mene U21 lol
E pa igraBoskvalitet je napisao/la:Hodzica da U19 cuj mene U21 lol
Kakvog Liverpoola, nije mogao srediti radnu dozvolu, vratio se u Sarajevo.Boskvalitet je napisao/la:
zar onaj mali iz liverpool-a ne igra za nasu u21 repku ?
-
Boskvalitet
- Kontakt:
Hmm cudno jer ime mu pise na nexgen series.....zizu1991 je napisao/la:Kakvog Liverpoola, nije mogao srediti radnu dozvolu, vratio se u Sarajevo.Boskvalitet je napisao/la:
http://www.nextgenseries.com/Clubs/Liverpool-FC" onclick="window.open(this.href);return false;
Clan je Liverpoola, ali je vracen u Zelju na posudbu radi te radne dozvole.Boskvalitet je napisao/la:Hmm cudno jer ime mu pise na nexgen series.....zizu1991 je napisao/la:Kakvog Liverpoola, nije mogao srediti radnu dozvolu, vratio se u Sarajevo.Boskvalitet je napisao/la:
http://www.nextgenseries.com/Clubs/Liverpool-FC" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Boskvalitet
- Kontakt:
http://www.nextgenseries.com/Clubs/Liverpool-FC" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
Clan je Liverpoola, ali je vracen u Zelju na posudbu radi te radne dozvole.[/quote]
Nisam znao, sta je bilo sa onim malcima sto su bili na probi kod citija ?
Clan je Liverpoola, ali je vracen u Zelju na posudbu radi te radne dozvole.[/quote]
Nisam znao, sta je bilo sa onim malcima sto su bili na probi kod citija ?
Nemam pojma, znam šta su govorili, da ne može radi radne dozvole tamo, a dugo je vremena bio ozlijeđen, i igra za naše mlade selekcije, mislim da je bio na Karačićevom zadnjem spisku U - 19
@Boskvalitet, nešto je pisano u smislu toga da su se veoma dobro pokazali, 2 Slobodina juniora su u pitanju, čak su igrali s prvim timom, jedan od njih je dao i gol na treningu, al na tome ostade, nisu kasnije pominjani u medijima...
@Boskvalitet, nešto je pisano u smislu toga da su se veoma dobro pokazali, 2 Slobodina juniora su u pitanju, čak su igrali s prvim timom, jedan od njih je dao i gol na treningu, al na tome ostade, nisu kasnije pominjani u medijima...