Eto rekao sam ja da je medju 10 najboljih. A nabrojao je sve najbolje stopere, znaci nema dalje.secer je napisao/la:mirzza je napisao/la:Terry, Carvalho, Vidic, Ferdinand, Puyol, Pike, Carrager, Colo Toure, Lescot, Gallas, Lucio, Van Bujten, Chivu, Canavaro, Alex, Vermalen, Ager, Cetin, Materazzi, Chielini, Skrtel, Pepeomerbavarac je napisao/la:Zna se ko je najbolji. Definitivno medju 10 najboljih stopera na svijetu.
od ovih sigurno nije bolji !
On jeste pozrtvovan i patriota i u repki igra dobro ali je kao igrac strogi prosjek![]()
od terija bolje izvodi penale, s kanavarom je tu negdje samo sto je kanavaro mlad, nadoci ce![]()
van bojten? to mi, bavarci, znamo![]()
![]()
sa ovog spiska osmorica jesu bolji, ali ostali..hm..ne vjerujem.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
valjda najbolji odbranbeni igrac jedne lige koja se svrstava u lige petice zasluzuje mjesto medju top 10 stopera evrope 

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
ma spaha je definitivno medju top 20 stopera u europi trenutno, cak je najbolji defanzivac u francuskoj ligi po ocjenama l'equipe-a:
Meilleurs Défenseurs
1.Emir Spahic (Montpellier) 6.29
2.Laurent Koscielny (Lorient) 6.00
3.Michaël Ciani (Bordeaux) 5.83
4.Sylvain Marchal (Lorient) 5.83
5.Adil Rami (Lille) 5.75
Meilleurs Défenseurs
1.Emir Spahic (Montpellier) 6.29
2.Laurent Koscielny (Lorient) 6.00
3.Michaël Ciani (Bordeaux) 5.83
4.Sylvain Marchal (Lorient) 5.83
5.Adil Rami (Lille) 5.75
Novinari rijetko griješe u izboru najboljeg igrača. Potvrdio je to Emir Spahić igrom u Estoniji. Sve što je imao posla, odradio je maestralno, suvereno komandirao odbranom, davao samopouzdanje, poticao za «juriš», čuvao leđa stoperima i bočnim igračima. On i Hasagić su «pola tima». Dosta je toga Spaha propatio. I on je bio meta kojekakvih forumaša koji su ga smatrali izdajnikom, koji se vratio u nacionalni tim. Bio je to hrabar, pokazat će se, ključni momenat u stvaranju ove moćne družine. Spahić je lider, kapiten, Misimović duša tima, a Džeko i Ibišević, «dželati» za suparničke odbrane. Koji sat nakon utakmice, Spahić je u hotelu «Radison» pričao reporteru «Sana».
- Mi smo jedna porodica. Kod nas nema podjela niti svađa, jer smo svi u službi kolektiva u projektu koji se zove Južna Afrika. Istina je, trpio sam i ja optužbe raznih "prijatelja" reprezentacije, ali ma koliko bilo bolno to čitati, sve je to sada u drugom planu. Najvažnije je da smo u baražu- kaže Spahić.
A, kojeg suparnika bi željeli?
- Nije mi svejedno, ali volio bih da dobijemo nekog koga možemo proći. Opet, ovo je reprezentacija bez kompleksa i možemo sa svakim, pa i najjačim izaći na kraj u dvije utakmice.
Da ste selektor, da li bi ste vratili Sašu Papca?
- Saša je moj saigrač i prijatelj. On je ostao pri svom stavu i ja nisam promijenio mišljenje o njemu. Sigurno da nama treba što više kvalitetnih igrača i zbog konkurencije, ali i radi protivnika i izazova koji nas čekaju. Papac je odličan igrač i dobro bi nam došao. Ovo nikog ne treba pogoditi, ja to govorim u svoje ime, jer Sašu najbolje poznajem.
Koliko za reprezentaciju znači povratak Hasagića?
- Kenan je čudo od golmana. Kada je on iza mene, ja sam potpuno miran.
Treba li čuvati najbolje igrače od kartona i straha da ne budemo desetkovani u baražu?
- Vjerujem da će selektor procjeniti šta je najbolje za reprezentaciju. Sigurno da ne smijemo biti osakaćeni za baraž. Moramo se čuvati kartona.
O Blaževiću?
- On je najbolji stručnjak - izjavio je Emir Spahić.
San
- Mi smo jedna porodica. Kod nas nema podjela niti svađa, jer smo svi u službi kolektiva u projektu koji se zove Južna Afrika. Istina je, trpio sam i ja optužbe raznih "prijatelja" reprezentacije, ali ma koliko bilo bolno to čitati, sve je to sada u drugom planu. Najvažnije je da smo u baražu- kaže Spahić.
A, kojeg suparnika bi željeli?
- Nije mi svejedno, ali volio bih da dobijemo nekog koga možemo proći. Opet, ovo je reprezentacija bez kompleksa i možemo sa svakim, pa i najjačim izaći na kraj u dvije utakmice.
Da ste selektor, da li bi ste vratili Sašu Papca?
- Saša je moj saigrač i prijatelj. On je ostao pri svom stavu i ja nisam promijenio mišljenje o njemu. Sigurno da nama treba što više kvalitetnih igrača i zbog konkurencije, ali i radi protivnika i izazova koji nas čekaju. Papac je odličan igrač i dobro bi nam došao. Ovo nikog ne treba pogoditi, ja to govorim u svoje ime, jer Sašu najbolje poznajem.
Koliko za reprezentaciju znači povratak Hasagića?
- Kenan je čudo od golmana. Kada je on iza mene, ja sam potpuno miran.
Treba li čuvati najbolje igrače od kartona i straha da ne budemo desetkovani u baražu?
- Vjerujem da će selektor procjeniti šta je najbolje za reprezentaciju. Sigurno da ne smijemo biti osakaćeni za baraž. Moramo se čuvati kartona.
O Blaževiću?
- On je najbolji stručnjak - izjavio je Emir Spahić.
San
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/fourfo ... 54973.aspx
pogledajte mjesta 12, 22, 34, 47, 51, 60, 73, 84 .... naravno spaha je bolji od svih njih,
taaaaaaa ce fifa i njen glupi izbor ....
da se razumijemo, ja bih volio da je spaha medju top 10 stopera svijeta, ali nazalost nije iako borbenoscu i zalaganjem nadomjesta manjak kvaliteta.
zadnjih godina je puno napredovao psihicki tako da ne pravi glupe penale i ne dobija bezvezne kartone.
Nek nam je ziv i zdrav i nek nas povede u afriku aBd i zavrsi prvenstvo kao najbolji defanzivni igrac ili makar u prvih 11 WC 2010,
osovina Spaha-Miske-Dzeko
pogledajte mjesta 12, 22, 34, 47, 51, 60, 73, 84 .... naravno spaha je bolji od svih njih,
taaaaaaa ce fifa i njen glupi izbor ....
da se razumijemo, ja bih volio da je spaha medju top 10 stopera svijeta, ali nazalost nije iako borbenoscu i zalaganjem nadomjesta manjak kvaliteta.
zadnjih godina je puno napredovao psihicki tako da ne pravi glupe penale i ne dobija bezvezne kartone.
Nek nam je ziv i zdrav i nek nas povede u afriku aBd i zavrsi prvenstvo kao najbolji defanzivni igrac ili makar u prvih 11 WC 2010,
osovina Spaha-Miske-Dzeko
Zadnja izmjena: mirzza, dana/u 13 okt 2009, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Cuva Bog Zelju svog!
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Bio sam prisutan kad mu je uručena nagrada, stvarno je on taj koji je to i zaslužio. Čestitke još jednom a evo i slika sa tog događaja.neko_iz_mase je napisao/la:Bosansko srce Emiru Spahiću
Novinari koji prate reprezentaciju BiH odlučili su da na kraju svakog kvalifikacijsko ciklusa nagrađuju igrača za kojeg smatraju da je zaslužio Bosansko srce.
Emir Spahić, kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine dobitnik je nagrade Bosansko Srce koju od ove godine po prvi put dodijeljuju bh novinari koji posljednjih godina aktivno prate reprezentaciju BiH.
Ovo mi je najdraža nagrada u karijeri i ne može se mjeriti niti sa jednom. Posebno sam sretan što ova nagrada dolazi od bosanskohercegovačkih novinara i što se po prvi put dodijeljuje. Nadam se da će ova nagrada postati tradicionalna, a ja se zahvaljujem svima i obećavam da ću dati sve od sebe da zajedno s Zmajevima izborim odlazak u Južnu Afriku“, rekao je kapiten našeg nacionalnog tima.
Zasluzeno itekako.
Cestitamo kapitenu!!!

- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako citam po forumu izgleda da nece igrati. Bas steta, najbolji stoper, ali eto valjda se zamjene pokazu dostojnim i ostave srce na terenu kao sto to Spaha radi. Iskreno bih volio da ga vidim na terenu, jer bez njega ovo ne moze bas najbolje funkcionisati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Neka ga na klupi!omerbavarac je napisao/la:Kako citam po forumu izgleda da nece igrati. Bas steta, najbolji stoper, ali eto valjda se zamjene pokazu dostojnim i ostave srce na terenu kao sto to Spaha radi. Iskreno bih volio da ga vidim na terenu, jer bez njega ovo ne moze bas najbolje funkcionisati.
Vise volim Spahu u barazu nego sad protiv Spanije!
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
Ma Pandzara je ko zapeta puska,opet je u formi a i Mravca treba defnitivno komplet isprobati.omerbavarac je napisao/la:Kako citam po forumu izgleda da nece igrati. Bas steta, najbolji stoper, ali eto valjda se zamjene pokazu dostojnim i ostave srce na terenu kao sto to Spaha radi. Iskreno bih volio da ga vidim na terenu, jer bez njega ovo ne moze bas najbolje funkcionisati.
Ebiga nece Spahic uvjek biti sa jednim zutim a ove konacno isprobati ili valjaju ili ne.A ne da nam dokazuju u odlucujucim tekmama.Kad ce ih staviti ako nece sad.
Hrgovic je na ljevom beku vazda bio propuh i u najvecoj formi ali mi drugog ljevaka osim Salihovica i njega nemamo.Moze Jahic mozda onda.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
veceras je pike pokazao sta je pravi stoper, nadam se da je spahic naucio nesto kao i svi ostali iz ove tekme
Cuva Bog Zelju svog!
sine dragi idi se smiri, ja sam ti samo napisao cinjenice, nema potrebe za uvredama,
ako zivis u svijetu bajki samo nastavi ...
ako zivis u svijetu bajki samo nastavi ...
Cuva Bog Zelju svog!
Odradio je pošteno, koliko je mogao ,malo se vidjela nervoza,ali svak čast ,trčo je borben.
Jedan je Spaha!
Jedan je Spaha!

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Spahićev Monpeljer vodi 2:0 .
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Pozitivno iznenađenje Francuske lige.
i naravno spahic od prve minute igra, a kako je poce ovu sezonu pravo je cudo da nije dao ni jedan od ova dva gola 

Uh al se brane a igraca vise imaju...
Nas kapiten je na vrhu tabele sa Pjanketom ! ! !
-
- Kontakt:
gleda li iko tekmu monpelje'
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- fahrenheit
- Kontakt:
nije spahic dobio zuti................to je dezinformacia........ako dobije zuti nece moci igrati u barazu....pa se cuva veceras........hahahah
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.