Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ZOI84
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ZOI84 » 06 okt 2012, 15:48

L_blancos je napisao/la:
hurem je napisao/la:za one koji kazu da su tevez i aguero bolji...
dzeko je samo dvije utakmice poceo od prve minute...i to 2 najteze, kad je realno tesko i postici pogodak..a to je protiv arsenala i dortmunda...lahko je protiv sandrlenda i sl.ekipa zabiti gol...a protiv takvih u tandemu uvijek igraju dva argentinca..tak da im nije ni tesko upisati se u strijelce...ili ipak jeste?
Sad hoces sa tim rec da je Dzeko bolji od Aguera ?
Džeko u nekim utakmicama jeste bolji od Kuna i korisniji, pa nije ni Kun Messi pa da uvijek dobro igra, ima i on kriticnih utakmica

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 06 okt 2012, 15:53

likma23 je napisao/la:Nama bi milo bolje da je igrao, barem pola sata, da udje u ritam, u formu.

Ne bi mi bilo krivo da Dzeko ne igra zbog toga sto je slab, sto ne zna igrat, ne daje golove, ali kriv mi je, jer Dzeko uvijek daje sve od sebe, skoro svaku utakmicu daje gol, i opet Balotelli i Tevez imaju prednst u odnosu na Dzeku, koji ne pokazuju nista, ali valjda ce ovo Mancini nekad shvatit
Neće Mancini to nikad shvatit. On kad je trebo to shvatit, nije shvatio, a to je već bilo prošle sezone. Tek kad on to shvati ,tad će Džeko već bit daleko van Cityja.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 06 okt 2012, 15:54

Pa u nekim utakmicama je i Thiago bolji od Inieste ili Fabregasa,to znaci da je bolji igrac ?

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 06 okt 2012, 16:01

L_blancos je napisao/la:Pa u nekim utakmicama je i Thiago bolji od Inieste ili Fabregasa,to znaci da je bolji igrac ?
Zadržimo se na Edinu i Kunu. Kun je meni samo za mrvicu bolji od Edina, e da mi je sad vidjeti da Kun ima minutažu kao Edin i cesce rotacije kako bi to izgledalo. Cinjenica je da Kun igra mnogo više od Edina, da ima pravo i 5 utakmica ne zabiti, a opet igrati, Edin nema pravo na to. Još jedna stvar, Mancini postavlja igru kakva odgovara napadacu kao što je Kun, tako da njemu mnoge stvari idu u prilogu odnosu na Edina. Neki dan rece trner Barce da ne bi doveo Falka jer ne odgovara igri Barce, iako smatra da je fantastican igrac ..Kad se sve uzme u obzir i nabrijane Edinove teskoce zapravo ni ova mrvica ne postoji :D

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 06 okt 2012, 16:33

Monolog je napisao/la:
sanji je napisao/la:Imam osjecaj da je Edin igrao danas, postigao bi 3 gola, jer je City stvorio 100 sansih, ali kad Edin igra stvore ljudi samo 5 sansih mamu im ****.
Normala. Zato što 95 šansi upropasti upravo Edin, jer spava u ofsajdu. :mrgreen:
:lol:

king33
Kontakt:

Post Postao/la king33 » 06 okt 2012, 16:40

Kad se sve sabere i oduzme i mi i dzeko mozemo biti zadovoljni. Daje golove navijaci ga vole, baloteli igra stvaro lose sto je dzeku poguralo na poziciju 3 napadaca, aguero je ipak 1 i niko ga nemoze skinuti s tog mjesta a tevez 2. City ima lagan raspored za oktobar (WBA,Swanse Ajax ) tu dzeko treba trazit priliku i dat koji gol i iskoristiti po meni losu igru balotelia i neefikasnog teveza. Za sad je ok 4 gola solidno al moze dzeko puno bolje i sad mu je dobra prilika da to pokaze

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 06 okt 2012, 16:50

ZOI84 je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Pa u nekim utakmicama je i Thiago bolji od Inieste ili Fabregasa,to znaci da je bolji igrac ?
Zadržimo se na Edinu i Kunu. Kun je meni samo za mrvicu bolji od Edina, e da mi je sad vidjeti da Kun ima minutažu kao Edin i cesce rotacije kako bi to izgledalo. Cinjenica je da Kun igra mnogo više od Edina, da ima pravo i 5 utakmica ne zabiti, a opet igrati, Edin nema pravo na to. Još jedna stvar, Mancini postavlja igru kakva odgovara napadacu kao što je Kun, tako da njemu mnoge stvari idu u prilogu odnosu na Edina. Neki dan rece trner Barce da ne bi doveo Falka jer ne odgovara igri Barce, iako smatra da je fantastican igrac ..Kad se sve uzme u obzir i nabrijane Edinove teskoce zapravo ni ova mrvica ne postoji :D

Jest da si zacopana do usiju u Edina, ali ima logike ovo sto govoris! :mrgreen:
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 06 okt 2012, 17:00

LarryDavid je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:

Jest da si zacopana do usiju u Edina, ali ima logike ovo sto govoris! :mrgreen:
Jesam, ja hudna nadam se da Edin cita ovaj forum, pa reko kad vidi koliko ga hvalim, poslat ce mi kakvu poruku, al nista, ostaje mi samo da uživam u njegovim brilijantnimi igrama :D

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 okt 2012, 17:46

Dzeko je dobio sansu protiv Arsenala i Dortmunda.Sta je uradio nista.Balo je totalno van forme,dakle Mancini ce dalje forsirat mislim danasnju postavu jer su igrali dobro samo eto mjesto Bale Tevez i to je to.Dzeko ce ulazit kad zatreba i ode on u Januaru gdje nezna ni on sam.

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 06 okt 2012, 18:02

Alipasino je napisao/la:Dzeko je dobio sansu protiv Arsenala i Dortmunda.Sta je uradio nista.Balo je totalno van forme,dakle Mancini ce dalje forsirat mislim danasnju postavu jer su igrali dobro samo eto mjesto Bale Tevez i to je to.Dzeko ce ulazit kad zatreba i ode on u Januaru gdje nezna ni on sam.
lako je igrati dobro protiv Sunderlanda. sto Mancini nije ubacio Teveza protiv Dortmunda da vidimo sta bi to on uradio

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 06 okt 2012, 18:10

Alipasino je napisao/la:Dzeko je dobio sansu protiv Arsenala i Dortmunda.Sta je uradio nista.Balo je totalno van forme,dakle Mancini ce dalje forsirat mislim danasnju postavu jer su igrali dobro samo eto mjesto Bale Tevez i to je to.Dzeko ce ulazit kad zatreba i ode on u Januaru gdje nezna ni on sam.
Protiv Arsenala je bio najbolji na terenu. To ne kazem samo ja nego svi, i nezasluzeno je zamjenjen. A protiv Dortmunda je Hart jedini u Citiju koji je odradio svoje, SVI ostali su bili slabi. Ja sam prvi koji kritikuje Dzeku kad slabo odigra ali to je potpuno nezasluzeno.

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 06 okt 2012, 21:05

ZOI84 je napisao/la: Jesam, ja hudna nadam se da Edin cita ovaj forum, pa reko kad vidi koliko ga hvalim, poslat ce mi kakvu poruku, al nista, ostaje mi samo da uživam u njegovim brilijantnimi igrama :D
pa nije ni čudo kad se ne razumiješ u fudbal...a i preči mu je Trener od ženske, a ti kad bi sa njim bila garant bi ga zavadila sa Robertom... :mrgreen: :mrgreen:

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 okt 2012, 20:01

Fakat sam veeliki Edinov fan, ali kako vrijeme odmice, ne mogu se oteti dojmu da bolje funkcionise kad udje sa klupe, ne znam sto..
Stoji to da protiv Dortmunda nije imao postene lopte, ali opet..

Mozemo mi misliti o Manciniu sta hocemo, u neku ruku je on ga i zna najbolje, gleda ga svaki dan :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 09 okt 2012, 00:16

haha zamisli safet ga stavi od 75. minute da igra...ja mislim da bi Edin grizo pravo...a da bi 50% formasa bilo van sebe :)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 okt 2012, 00:39

LarryDavid je napisao/la:haha zamisli safet ga stavi od 75. minute da igra...ja mislim da bi Edin grizo pravo...a da bi 50% formasa bilo van sebe :)
Ma dobro, drugo je repka, on je nas najbolji igrac, mora igrati svaku utakmnicu citavu, normalno :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 okt 2012, 00:49

LarryDavid je napisao/la:haha zamisli safet ga stavi od 75. minute da igra...ja mislim da bi Edin grizo pravo...a da bi 50% formasa bilo van sebe :)
Ali bi zato svi razapeli Susica ako bi lose odigrali. Kakve psovke sto se serviraju Manciniu, ovo bi bilo 100 puta gore. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 09 okt 2012, 10:09

ceze je napisao/la:
Ma dobro, drugo je repka, on je nas najbolji igrac, mora igrati svaku utakmnicu citavu, normalno :D
e vidiš upravo je to razlog zašto aguero i još neki igraju svaku u Citijy bez obzira na formu itd i sl. :idea:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 okt 2012, 11:58

LarryDavid je napisao/la:
ceze je napisao/la:
e vidiš upravo je to razlog zašto aguero i još neki igraju svaku u Citijy bez obzira na formu itd i sl. :idea:
E vidis ja mislim da to nije razlog, jer Tevez i Balloteli nisu bolji od Dzeke, u nekim segmentima da, u nekima ne. Aguero je malo bolji od Edina.
Da Mancini igra sa jednim napadacem, taj tvoj zakljucak bi bio ispravan.
Isto tako treba napomenuti da mi nemamo treceg napadaca ( sto je glupo ) u slucaju da od pocetka Pape hoce da zaigra sa 2 napadaca, pa da Dzeko ostane na klupi.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 09 okt 2012, 13:30

neamo trećeg napadača zato što nam ne treba. imamo dva rutinera, to su igrači šesnaesterca i završnice i to je to kad je u pitanju zabijanje golova. ako bude potrebe da se igra sa tri napadača, uvijek može stevanović (čak i lulić) zaigrat krilo.

da imamo nekog dobrog nepozvanog napadača, onda bi ga dakako trebalo imat u repki. ovako ne treba džaba zvat zeca ili muslimovića, kad svi znamo da to nije to.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 okt 2012, 13:41

azTer je napisao/la:neamo trećeg napadača zato što nam ne treba. imamo dva rutinera, to su igrači šesnaesterca i završnice i to je to kad je u pitanju zabijanje golova. ako bude potrebe da se igra sa tri napadača, uvijek može stevanović (čak i lulić) zaigrat krilo.

da imamo nekog dobrog nepozvanog napadača, onda bi ga dakako trebalo imat u repki. ovako ne treba džaba zvat zeca ili muslimovića, kad svi znamo da to nije to.
Mislio sam treceg napadaca na klupi, ne nuzno u igri.

U slucaju da se jedan, ne daj Boze, povrijedi, sta onda ?
Cisto sumnjam da Lulic ili Stevanovic mogu bolje odigrati u napadu, gdje nikad nisu igrali, nego neki prirodni spic.
I nije istina da ih nemamo, mozda nemamo tako kvalitetne, ali ih imamo.
Pored Zeca i Muslimovica, tu su Nemanja Bilbija i Milan Djuric.

Ima i Italija Ballotelija, Giovinca, Pazzinia, Borinija, pa pored njih Oslvalda, Matrija, Rossija, Di Natalea,Cassana, El Shaarawya itd.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna i 22 gosta.