NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 okt 2012, 16:13

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:McGahee :mrgreen: Prod'o frajer tekmu, k'o i moj avatar (kojeg nisam promijenio od rega :cry: ) i potpis, yebo majku sta frajer uradi, prvo mu ispade lopta na 4th down-u, a onda fumble u redzoni :shock: Uvjeren sam da bi se Denver vratio da je bar jednom postupio ispravno... Manning prekuc'o, strasno je odigr'o, al' dzaba kad su klocevi oko njega... Odbrana Denvera dopustala sve, 200+ yardi trcanja :lol: :lol: :lol: Oj katastrofe, jedino onaj Miller je odigr'o kako treba, svi ostali ****.

Daj sliku, ionako ce 7 dana stajat yebes to
A do te red zone prilike ste došli fumbleom Ridleya na vaših 25-30 yardi ;)

Tomica se nosa na avataru, a potpis iskazuje tvoja prava osjećanja spram rivaliteta ove dvije legende 8-) :mrgreen:

9-4 za Tomicu kontra Peytona 8-)
ja edina vise ne svatam ozbiljno sto se tice obog sporta...pa on navija za 5 ekipa?.. brate budi Colts fan :)

hajde neka slijedecu sezmicu Houston marne Packerse i da odu na 2-4 i mi smo slobodni ovu nadlazecu sedmicu i bice super... puno lakse cemo se borit sa Minesotom nego li sa Packersima i ako je Minesota dosta dobro pocela sezonu
MeDZedi jedu malu djecu :)...nisam ni znao da je onaj Briggs onako brz u pm :shock: lik LB dvije u zastopne utkamice INT TD :)...nisam znao da je Briggs u srednjoj skoli bio RB :) ...Tillmanu je ovo bio 8 INT TD u karijeri zaista za svaku pohvalu...imat cemo obadva CB na pro bowll kako stvari stoje :)...a ovo mi je samo bio san, jer toliko smo lose igrali secondary godina ..jednostavno ve se sad poslozilo ..samo brine ovo prvo poluvrijeme utkmice gdje jako lose startamo u utkamici ..do sada svaku utkamicu smo jako lose poceli, da bi u drugom poluvremenu postizali hman u prosjeku po 30p ...treba ispravit to jer ipak kad se bude igralo za playoof i s a jacim ekipama los pocetak moze biti koban
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 okt 2012, 16:37

Edin TM87 je napisao/la:McGahee :mrgreen: Prod'o frajer tekmu, k'o i moj avatar (kojeg nisam promijenio od rega :cry: ) i potpis, yebo majku sta frajer uradi, prvo mu ispade lopta na 4th down-u, a onda fumble u redzoni :shock: Uvjeren sam da bi se Denver vratio da je bar jednom postupio ispravno... Manning prekuc'o, strasno je odigr'o, al' dzaba kad su klocevi oko njega... Odbrana Denvera dopustala sve, 200+ yardi trcanja :lol: :lol: :lol: Oj katastrofe, jedino onaj Miller je odigr'o kako treba, svi ostali ****.

Daj sliku, ionako ce 7 dana stajat yebes to
A do te red zone prilike ste došli fumbleom Ridleya na vaših 25-30 yardi ;)

9-4 za Tomicu kontra Peytona 8-)
Opet mi se ubacujes i onda kazes da vrijedjam jel? Hinjski provociras kao moja ekipa Denver, a onda stavljas tuzne smajlije, kao ja te vrijedjam, ne znam normalno da komuniciram neobrazovan sam... Nemoj me citirat vise.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Tomica se nosa na avataru, a potpis iskazuje tvoja prava osjećanja spram rivaliteta ove dvije legende 8-) :mrgreen:
Al' u qrc, znas kad ce ga stic'? nikad.

Stavio sam sliku da ispostujem opkladu, nisam ja kriv sto odbrana Denvera dopusta 200 yardi trcanjem i sto McGahee plese na terenu, Manning je opet potuk'o Bradya sto govore i brojke... Peyton inace istice kandidaturu za MVP lige (samo ga yebe tekma protiv Falconsa), jer su 3/4 najteza protivnika prosla, a sto sezona bude odmicala bit ce Peyton sve bolji...

Sta ti Salt pricas? Kakvih 5 ekipa? Daj bolan pocni normalno pisat na forumu a ne same gluposti i ponavljanja, pucate na SB :lol: Jest uzeli ste 5 lopti jadnom Gabbertu i dobili jadne ekipa Ramsa, Jaguarsa itd
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 okt 2012, 16:58

uzeli smo i 3 Lucku pa sta?...uzimali i Rogersu i ostalim nema to veze ba uozbilji se :)ko je tebi kriv sto te frustracije poderase jer ti ni jedna od 5 ekipa nece se plasirat u playoff.. jedino da pocnes sa Alemom da se druzis i da navijas za Houston mozda i tebe sunce ogrije :)...samo bio bi ti **** kad bi za njih navijao, jer onda za divizijskog rivala pa zamisli kako bi te tek tad gledali :)...a dobro salim se sta se lozis ccccccc..znam da nemas 5 nemoj bukvalno svatati, ali eto imas dvije :)...i da Bearsi pucaju na super bowl svakao jer imaju ekipu..ako mislis da nemaju varas se...imaju odbrnau kao ujek jaku medju najacim..imaju sad i offense koji je odlcan puno bolji nego je bio u superbowl godini 2006 i zasto nebi bili u konkurenciji?...jest d aimamo takvu diviziju da je teze to izboriti, ali Bearsi su elita sto i sam Marshall kaze da je igrao za ekipe, ali da dolaskom u Bearse to znac za njega korak vise i veci level..jer barem tako osjeti u gradu odnos navijaca prema ekipi i td...ipak mi smo najstarija ekipa mi smo i stvorili ovu igru Edine molit cu za malo respekta :)...da i Bearsi su i pomogli da odrze i Packerse tacnije tadasnji Bears gazda George Halas je pmogao Packesima da se odrze i ako su trebali da se ugase ...naravno zbog tog rivalstva i svega on to nikad nije zelio dozvoliti....Bearsi su care moj institucija za mnoge NFL ekipe ..bez obzira sto nisu najtrofejni ili nesto, ali velika je to historijska ekipa..zato su postovani svugdje ..zato imaju najvise svojih navijaca gdje god da igraju ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 okt 2012, 17:12

Ma nemam dvije, nego mi je Manning drag...

Jesi vidio ono jucer ba? Jesi vidio Waynea 8-) 13 hvatanja hahaha 212 yardi i TD za pobjedu, u TOP3 WR svih vremena sigurno! Kakav je ono come back bio, strasno, umjesto da mi zahvalis sto smo uzeli Packerse ti nista, al' nema veze, ovo je PO pobjeda garantujem ti, ne mozemo preko Hjustona, al' wc ce se ugrabit, mi i Ravensi vjerovatno, vidjet cemo San Diego, al' njima vazda izmakne to :D :D :D

Da nismo izgubili ono protiv Jaxa, sad bi ganjali Hjuston :lol: Al' nema veze, racun'o sam ionako 2-2 nakon 5 sedmica... :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 okt 2012, 17:21

Edin TM87 je napisao/la:Ma nemam dvije, nego mi je Manning drag...

Jesi vidio ono jucer ba? Jesi vidio Waynea 8-) 13 hvatanja hahaha 212 yardi i TD za pobjedu, u TOP3 WR svih vremena sigurno! Kakav je ono come back bio, strasno, umjesto da mi zahvalis sto smo uzeli Packerse ti nista, al' nema veze, ovo je PO pobjeda garantujem ti, ne mozemo preko Hjustona, al' wc ce se ugrabit, mi i Ravensi vjerovatno, vidjet cemo San Diego, al' njima vazda izmakne to :D :D :D

Da nismo izgubili ono protiv Jaxa, sad bi ganjali Hjuston :lol: Al' nema veze, racun'o sam ionako 2-2 nakon 5 sedmica... :)
brate nisam gledo tekmu citavu..ja vozio i cujem na radiju Coltsi imaju sansu napad da pobjede..ja brze bolje zaustaivm auto i odem u ovaj bar uzmem pivu i odgledam taj drive :)..ludnica tu vec navijaci Bearsa se spremali za svoju tekmu :)....ludnica kad ste napravili TD sta drugo da kazem...nama ovo puno odgovara sad imamo veliku prednost...nije mala prednost imati 2 utkamice pednsti ispred Packersa od kojih si jos i izgubio...samo ih kuci moramo dobit naravno, ali e utkamice izmedju Bearsa i Packersa su skroz drugacije tu nikad ne znas ebiga.

Luck juce fenomenalan bice on odlican QB
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 okt 2012, 23:37

slika

slika

slika
I onda se uzme pricati kako su sudije na strani Patriotsa. :D :D Umjesto da se Broncosi vrate 10 yardi unazad, oni dolaze na nasih 15 yardi i sva sreca pa je odbrana izazvala fumble nakon ove akcije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 okt 2012, 23:46

E jbg sad Amere :roll: Ne mora znacit da je ovdje holding bio, ne mozes preko slike zakljucit... Sto se tice sudija (ovih glavnih), odlicno obavljaju pos'o i hvala Bogu pa su se vratili...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 okt 2012, 23:57

Edin TM87 je napisao/la:E jbg sad Amere :roll: Ne mora znacit da je ovdje holding bio, ne mozes preko slike zakljucit... Sto se tice sudija (ovih glavnih), odlicno obavljaju pos'o i hvala Bogu pa su se vratili...
Hvala Bogu pa su vratili ove sudije, jer ono je bio cirkus. Mozda sam ja subjektivan ali ovo je za mene holding (posebno ako gledamo trecu sliku), a i komentatori ove utakmice su odmah rekli da je holding.

Eh sada ne znam je li moguce za ovu situaciju traziti review - a ukoliko je moguce onda stvarno ne znam sto BB nije bacio crvenu zastavicu i da sudije ponovo pogledaju tu situaciju. Ovako nas je fumble spasio, jer da je bio TD bilo bi svega, a ovo je priznaces bila dosta osjetljiva situacija u prelomnim trenutcima utakmice.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 okt 2012, 02:47

I opet prvi drive TD
Owen Daniels

Najbolji tim i dalje dominira

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 okt 2012, 02:53

imate ebeno dobar play call majkemi ...ovaj vam QB vazda ima vremena, a i dobro uradi posao reciveri se otvore..samo vazda vam na isit nacin dajete TD :)...mislim fakat odlican vam je ovaj call , ali valjda mi procitamo ovo protiv vas ..ovi Jetsi se usmrdili ocami..nit imaju odbane, ni napada
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 09 okt 2012, 03:49, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 okt 2012, 03:07

Jeffery ce propustiti izgleda nekoliko utakmica zbog ruke.,..tacnije 40 do 6 sedmica :roll: ...Bennet nije bio aktivan dvije sedmice valjda se on vrati ebiga treba nam sad...sta je za Knoxa?..nista ne cujem kako se oporavlja ali vidim na treningu normalno se ponasa ebiga...znaci ostasmo vrlo bzo bez 3 recivera ..Knox ranije, Bennet evo dvije hefte i sad Jeffery...samo fakat smo sad jaki na ovoj poziciji kad su svi zdravi..gledaj samo ovu trojicu sto su povredjeni dakat odlicni reciveri
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 okt 2012, 05:26

Watt nije normalan, sta lik radi nije humano

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 okt 2012, 05:35

5-0 sta reci

Najbolji

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 okt 2012, 08:00

Edin TM87 je napisao/la: Opet mi se ubacujes i onda kazes da vrijedjam jel? Hinjski provociras kao moja ekipa Denver, a onda stavljas tuzne smajlije, kao ja te vrijedjam, ne znam normalno da komuniciram neobrazovan sam... Nemoj me citirat vise.
Što si nervozan :roll:

Sam si rekao da ćeš uz Coltse ove sezone navijati i za Denver, nisam tu ništa loše mislio, imaš dvije ekipe koje bodriš i to je to ;)

Nije nikakva provokacija, samo mi smiješno bilo vidjeti tvoj novi avatar i potpis, ako nisi htjeo da te ljudi po ovom pdf-u zaHebavaju, zašto si se kladio ;)

Nema šta Tomica stizati Peytona, već je obratna situacija 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 okt 2012, 14:41

Ryan + Sporano + Sanchez + Tebow = cirkus zvani Jets. :lol: :lol:
Ukoliko pogledamo broj dozvoljenih poena mozemo reci da je odbrana Texansa bila kriminalna, jer im je Sanchez uspio postici 17 poena. :lol: :lol:

Mi u Nedjelju gostujemo kod najace odbrane lige i bit ce dosta tesko gore igrati, ali nadam se da ce Tomica i kompanija biti na nivou.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 09 okt 2012, 14:52

Edin TM87 je napisao/la: Opet mi se ubacujes i onda kazes da vrijedjam jel? Hinjski provociras kao moja ekipa Denver, a onda stavljas tuzne smajlije, kao ja te vrijedjam, ne znam normalno da komuniciram neobrazovan sam... Nemoj me citirat vise.
Što si nervozan :roll:

Sam si rekao da ćeš uz Coltse ove sezone navijati i za Denver, nisam tu ništa loše mislio, imaš dvije ekipe koje bodriš i to je to ;)

Nije nikakva provokacija, samo mi smiješno bilo vidjeti tvoj novi avatar i potpis, ako nisi htjeo da te ljudi po ovom pdf-u zaHebavaju, zašto si se kladio ;)

Nema šta Tomica stizati Peytona, već je obratna situacija 8-)
Voli on kladionicu sa mnom odigrati, dusa mu je. :lol:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 09 okt 2012, 14:57

amerosm je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:E jbg sad Amere :roll: Ne mora znacit da je ovdje holding bio, ne mozes preko slike zakljucit... Sto se tice sudija (ovih glavnih), odlicno obavljaju pos'o i hvala Bogu pa su se vratili...
Hvala Bogu pa su vratili ove sudije, jer ono je bio cirkus. Mozda sam ja subjektivan ali ovo je za mene holding (posebno ako gledamo trecu sliku), a i komentatori ove utakmice su odmah rekli da je holding.

Eh sada ne znam je li moguce za ovu situaciju traziti review - a ukoliko je moguce onda stvarno ne znam sto BB nije bacio crvenu zastavicu i da sudije ponovo pogledaju tu situaciju. Ovako nas je fumble spasio, jer da je bio TD bilo bi svega, a ovo je priznaces bila dosta osjetljiva situacija u prelomnim trenutcima utakmice.
Zastavice nisu predmet challengea i ne mozes traziti challenge za njih. Sudije imaju kljucnu rijec.

Buduci da je sada svaki TD i svaka promjena posjeda automatski pod reviewom, otprilike, sad challenge mozes koristiti da odredis spot of ball i catch/no catch.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 okt 2012, 15:33

amerosm je napisao/la:Ryan + Sporano + Sanchez + Tebow = cirkus zvani Jets. :lol: :lol:
Ukoliko pogledamo broj dozvoljenih poena mozemo reci da je odbrana Texansa bila kriminalna, jer im je Sanchez uspio postici 17 poena. :lol: :lol:

Mi u Nedjelju gostujemo kod najace odbrane lige i bit ce dosta tesko gore igrati, ali nadam se da ce Tomica i kompanija biti na nivou.
Pa 1 TD je bio punt return, znaci Sanchez nije loptu ni dotako.
Sanchez je sinoc Watta sanjo, ono nije normalno koliko ga je nerviro.

Slijedece sedmice uzimamo Packerse, mozemo lagano biti 10-0

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 09 okt 2012, 16:48

Onakav cirkus od Jetsa, sa brukom no name igraca, gdje se nezna gdje ko igra i kada, ste jedva dobili. Sanchez imao vise passing jardi od Schauba :lol:

Tu ekipu je heftu prije SF, ubio u pojam 0:34.
Postovanje treba zaraditi.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 okt 2012, 16:55

kad_kako je napisao/la:Onakav cirkus od Jetsa, sa brukom no name igraca, gdje se nezna gdje ko igra i kada, ste jedva dobili. Sanchez imao vise passing jardi od Schauba :lol:

Tu ekipu je heftu prije SF, ubio u pojam 0:34.
E **** ga sad "jedva dobili" kontrosiali smo cijelu utakmicu i cijelo vrijeme drzali prednost od 2 pozecije, sad sto su pomocu punt returna dobili sansu za tekmu ne znaci nista. Pa ovo je Americki fudbal gdje svako svakog moze uvjek dobiti, eto i Bearsi su poderali Coltse, a Coltisi uzese Packerese, a Packersi vas poderali. Nea to nikakve veze, najbolja ekipa u NFL sigurno, po svemu su Texansi u datom trenutku.

I na kraju bitna je samo pobjeda

5-0 prelijepo

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.